Çok inanırım benimki de öyle 6 yaştan bildirim o huyları değişmiyorBi yanım diyoki hadi oturdun 5 yasına kadar basında sonra ne olacak?
Okulada mı göndermicen?
Alya cidden bagımlı bana,odadan mutfaga geceyim annii diye sesleniyor,duymayayım kosarak geliyr.
Ben kardesimin cocuklarda hic görmedim böyle seyler.
2 kardesler diye mi nedir?bilmiyorm
Onlar odalarında oynar ,kardesim is yapar.
Ben süpürgeyi Alya kucagımda yapıyorm inanmazsınız.
Koltuk altı falan cekiyorm sırtmda Alyayla.
Hormon tahlili yapmıyorlar canım.Sağlık ocagına kan verebilirsin cnm
Ben sadece etkileniyor mu kısmındayım isin.citl tum kalbimle dua ediyorum.insallah en kisa zamanda guzel gonlunuze gore araba alirsiniz biz de burdan kutlariz
babyloading87 beybi ablamin kizi cok zorlandi ablam calisirken.ama alisveris ve para iliskini cozdugunden beri 4 5 yasa denk geliyor.ise git gel de oyuncak alalim hadi diyor.ablam ise gitmedigi zaman gitmicek misin sen su lazimdi bana modunda suan ama evdeyken hala dipdibeler bu yasta o da bagimli,biraz
tr_lelli insallah,cocuklar usutmez beyvi valla korkuyorum ben de
Nasıl anlamamıs kız pessÇocuklar büyüyyene kadr zorya bigün bıraktım kızı anneme çocuk ateşlenmiş haberi yok kadının bebe huysuz bi geldim yanıyo kızdım anne hiçmi farketmedin dedin
O zmn anladımki ne annene ve kv güvenerek işe güce gidilmezmiş idare et işe gitme dedim kendime
18 19 aylarda ayrilma anksyetesi cok artiyor beybi en gec 2 aya normale donersiniz.Ben sadece etkileniyor mu kısmındayım isin.
Bagımlılık illaki cözülecek ama pisman olur muyum ilerde diye.
Okudugum kitaplarda ilk 2 yıl en az 10 saat anne evde olması önemli diyor cocık gelisiminde.
Ramazanı bekliyorm18 19 aylarda ayrilma anksyetesi cok artiyor beybi en gec 2 aya normale donersiniz.
normalde 2 yasa az kalmamis zaten senin bence su saatten sonra pes etme
Maşallah 1 haftalık menümü 1 günde yapmışsınKiza tavuk hasladim suyuna corba yaptim icirdim iscak iscak sifa olsun.
Tavuklarida didip sogan biberle sotelicem pilavin yanina.
Kiymali patates patlicanlada yemek yapicam.
Bana bulgur pilavi bamya var.
Carrefourda avokado 6. 90 ama sert olmamis seyleri falan yollarlarsa die cesaret edip alamadim.
Ev temiz supurmem bugun.
Dun halilari falan kaldirip supurdum.
Salcam bugün esimde erken gelirse marasliyi izleriz gelsin kahveler gitsin ihlamurlar.
Ayy adamin yolunu gozler oldum
Millet karantinadan kocalardan bezdi ben ise gitmese diye bekliyorum.
Hem kiza bakiyo hem de dizi kahve arkadasi falan oluyo bana
Pişman olacağını sanmıyorum mis gibi annelik yapıyorsun, bedenen fulltime yanında olup ruhen olmayabilirdin, pedagoji kitaplarını çok seviyorum ama şöyle olmalı böyle olmalı kısmını gerçekçi bulmuyorum. Okuduklarımızı hayatımıZa uyarlayabiliriz sadece birebir olmaz yaniBen sadece etkileniyor mu kısmındayım isin.
Bagımlılık illaki cözülecek ama pisman olur muyum ilerde diye.
Okudugum kitaplarda ilk 2 yıl en az 10 saat anne evde olması önemli diyor cocık gelisiminde.
Sen yine de genelleme, çok da güzel bakanlar var. O biraz tarz meselesi anneanne babaanne olduğundan değil, kendi çocuğuna da o kadar bakabilecek belki ya da bir anlık boşluk belki insanız sonuçta.Nasıl anlamamıs kız pess
YAn odada ders yapıyorum yanından çıkınca çığlık kıyamet, bizimkilerin ayı yakın sanırım dönemsel bir şeyRamazanı bekliyorm
Alyanın aglama sebeplerinden biride ben evden cıkıyırm o kalıyor ya ona sinirleniyor.
Ramazanda babası bakacak 1 ay sonra haziranda kres olayını görüsmeye baslarız diyorz.
Normalde bir cocugun annenin ise gitmesine alısması 20 günmüs.
Eger güvenli bir ortamdaysa 20 günde kabullenirmis.
Bizde sıkıntı cocuk tam alısıyor anneanneye hop babayla 1 hafta giriyor araya.
Yoksa eger isten geldiğinizde size gülüyorsa mutluysa sorun yok,güvenli ortamdadır diyor uzmanlar.
Eve geldiğimde tabi mutlu kosup sarılıyor.
Giderken sıkınıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?