Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok inanırım benimki de öyle 6 yaştan bildirim o huyları değişmiyor
Kardeşimin de tek oğlu var o öyle değil çocuğun huyu ile alakalı
Sen işe gitsende gitmesen de alya yine böyle olacaktı

citl tum kalbimle dua ediyorum.insallah en kisa zamanda guzel gonlunuze gore araba alirsiniz biz de burdan kutlariz
babyloading87 beybi ablamin kizi cok zorlandi ablam calisirken.ama alisveris ve para iliskini cozdugunden beri 4 5 yasa denk geliyor.ise git gel de oyuncak alalim hadi diyor.ablam ise gitmedigi zaman gitmicek misin sen su lazimdi bana modunda suan ama evdeyken hala dipdibeler bu yasta o da bagimli,biraz
tr_lelli insallah,cocuklar usutmez beyvi valla korkuyorum ben de

Çocuklar büyüyyene kadr zorya bigün bıraktım kızı anneme çocuk ateşlenmiş haberi yok kadının bebe huysuz bi geldim yanıyo kızdım anne hiçmi farketmedin dedin
O zmn anladımki ne annene ve kv güvenerek işe güce gidilmezmiş idare et işe gitme dedim kendime

Selam kızlar,
Bugün kalk kahvaltı yap evi toparla, kızla market çıktık dönüşte karda oynadık. Arkadaşı aradım o da indi kızlar oynadı sonra eve çıktık arkadaş da eve gitti. Sonra kızı bıraktı annesini hastaneye götürdü. Kızlar oynarken selam vereyim dedim

Ben sadece etkileniyor mu kısmındayım isin.
Bagımlılık illaki cözülecek ama pisman olur muyum ilerde diye.
Okudugum kitaplarda ilk 2 yıl en az 10 saat anne evde olması önemli diyor cocık gelisiminde.

Nasıl anlamamıs kız pess

Okudugum kitaplarda ilk 2 yıl en az 10 saat anne evde olması önemli diyor cocık gelisiminde.
18 19 aylarda ayrilma anksyetesi cok artiyor beybi en gec 2 aya normale donersiniz.
normalde 2 yasa az kalmamis zaten senin bence su saatten sonra pes etme

18 19 aylarda ayrilma anksyetesi cok artiyor beybi en gec 2 aya normale donersiniz.
normalde 2 yasa az kalmamis zaten senin bence su saatten sonra pes etme
Ramazanı bekliyorm
Alyanın aglama sebeplerinden biride ben evden cıkıyırm o kalıyor ya ona sinirleniyor.
Ramazanda babası bakacak 1 ay sonra haziranda kres olayını görüsmeye baslarız diyorz.
Normalde bir cocugun annenin ise gitmesine alısması 20 günmüs.
Eger güvenli bir ortamdaysa 20 günde kabullenirmis.
Bizde sıkıntı cocuk tam alısıyor anneanneye hop babayla 1 hafta giriyor araya.
Yoksa eger isten geldiğinizde size gülüyorsa mutluysa sorun yok,güvenli ortamdadır diyor uzmanlar.
Eve geldiğimde tabi mutlu kosup sarılıyor.
Giderken sıkınıttı

Selam kızlar, dün eşim maaşını aldı tüm ödemeleri internet bankacılıgı ile hallettik sabah sabah. Çok şükür bin şükür her halimize dün temizlik yaptığım için alışverişe gidemedim acilleri eşime liste attım kahve-süt-peynir, kendisine traş köpüğü birkaç birşey daha vardı ama hatırlayamadım ne kadar ödedi bilmiyorum artık sormuyorum. Bugün markete gittik büyük kalemleri almak için sıvıyağ, şeker, un, yogurt, süt, çay, tahin helvası, çikolata, tavuk, kıyma, et, et suyu daha biraz daha var ama unuttum eşim nakit ödedi 320 tl en çok sevindiğim tarafıda nakit olması ihtiyacım olmayan hiçi birşeyi almıyorum. Ama herşey çok pahalı kuruluk hiç birşey almadım biraz daha var evde onlar bitmeye yakın alırım. Tuvalet kagıdı, peçete, temizlik ürünleri şimdilik stoklarımda var bittikçe alırım onlarıda, kızlar internette İkra kuru gıda diye bir site var aldıklarımız gayet iyiydi biz ailecek begendik size de tavsiye ederim. Kızlarım çiğ kuruyemiş seviyorlar aldık, lokum, çakıl çikolata orayada 238 tl ödedik ama risk aldık, deydi bizim burda kuruyemiş dükkanı işletenler çok pahalıya satıyorlar bende o kadar fazla para ödemek istemiyorum onun için internetten aldım.

Eşim bana maaşın kalanını verdi tabi arkasından şuraya şu kadar vericektim unuttum dedi sen ayarla bana ver dedi, bunlar işyerinde yaptığı alış verişler için zeytinyağ alıyor bir arkadaşından onu hazırlayıp veririm. Kızların ihtiyaçları var alınacak ne kadar tutar bilmiyorum altın nasıl alıcam diye düşünüyorum inşallah alabilirim. Su faturası gelmiş 91 tl elektrik, doğalgaz, internet ve dört cep tel ödenecek daha kırtasiye alış verişi de yapılacak kızlar valla kusura bakmayın aglama duvarı gibi oldu maaş günü mümkünse hiç gelmesin. Geldimi beni stres sarıyor, önümüzde ki ay gelecek olan şimdilik kredi kartıyla yapılan alış veriş ikibini geçmiş kızların alışverişi hepsi bir de taksitler var ayın 5 kesiliyor daha çok kesilmesine artacak daha yapacak bir şey yok.

Maşallah 1 haftalık menümü 1 günde yapmışsın

Pişman olacağını sanmıyorum mis gibi annelik yapıyorsun, bedenen fulltime yanında olup ruhen olmayabilirdin, pedagoji kitaplarını çok seviyorum ama şöyle olmalı böyle olmalı kısmını gerçekçi bulmuyorum. Okuduklarımızı hayatımıZa uyarlayabiliriz sadece birebir olmaz yani

YAn odada ders yapıyorum yanından çıkınca çığlık kıyamet, bizimkilerin ayı yakın sanırım dönemsel bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…