- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bende çok panigim ya elim ayağıma dolanır hemen kendime gelemem asla aslında sakın olsak iyi ama olmuyor işteAllah korusun hepsini.
Ben cok panigim eskiye gore daha iyiyim ama tam anlamiyla malesef yenemiyorum.
Kucagima aldim yerde oturdum kaldim.
Esim geldi kaldirdi bizi yani o an bana kal geliyo carpintim basliyo
İlk bebek mi senin cnm?İyi akşamlar kızlar bugün bimden aktüel ürünler almak istiyordum aksam yuruyüs de olur diye çıktım eşimle 200 tl gitti ne aldım anlamadım bayagi tuttu aradıklarımi aldım ama
Yarın da doktor randevumuz var çatı muayenesi olacak gerilmem umarım
Evet ilk olacak nasipse aşılama ile hamile kaldım yumurta takibi vs oldu ama bunda dediğiniz gibi insanı korkutan hikayeler oluncaİlk bebek mi senin cnm?
Beni de cok korkutmuslardı catı muayenesinde söyle zor,böyle zor diye.
Hic bisey yokmus.
Ben dra bumuymus demistim
3.5 senede 750 bin kez yumurta kontrolune gittiğimden alısık da olabilirim aama yine de korkulacak bisey yok
Ben hala tam yapamıyorum. Bacağıma sarılıyor güya oynuypr benimle. Engel oluyor. Dün leslie yaptım o cizgi film izlerken ama yürüyüş gibi etkili değil veremedim kilo. Yine durakladıCocukla spor falan yapilmiyo.
Yuruyemiyorum bari evde yapim diyorum parçalarıma yapisiyor.
Tam isindim tuttu bacagimi agliyor
Plates annesini nasil daha once keşfetmemisim ya yuruyus yaptiriyor ama tum vucut calisiyor ba-yil-dim.
Ilk dakkadan ter atmaya baslamistim.
Yok anam yok analar yemek yiyemez, sicK kahve cay icemez, spor yapamaz.
Analar napsin beg.
Ayy masallah saglıkla gelsin insallahEvet ilk olacak nasipse aşılama ile hamile kaldım yumurta takibi vs oldu ama bunda dediğiniz gibi insanı korkutan hikayeler olunca
Nermin ablanın tariflerden yapiyo heralde oda kutu kutu harciyo valla normal alsa daha ucuz yazmışlardı kadın çocuklar hazır sevmiyor ddiKız yarımda uyudu anca
Camasır asıp dusa attım kendimi
İse girismeden dus almam ne kadr mantıklı bilmiyorm ama azcık rahatlamam lazımdı
Arda nın mutfagında pasta yapıyorlar ona bakıyorm
3 kutu krema ve mascarpone harcandı kremasına
Evde niye yapıyorz yahu okadr masraf yapcaksk
Emegime yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?