Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah korusun hepsini.
Ben cok panigim eskiye gore daha iyiyim ama tam anlamiyla malesef yenemiyorum.
Kucagima aldim yerde oturdum kaldim.
Esim geldi kaldirdi bizi yani o an bana kal geliyo carpintim basliyo
Bende çok panigim ya elim ayağıma dolanır hemen kendime gelemem asla aslında sakın olsak iyi ama olmuyor işte

İlk bebek mi senin cnm?
Beni de cok korkutmuslardı catı muayenesinde söyle zor,böyle zor diye.
Hic bisey yokmus.
Ben dra bumuymus demistim
3.5 senede 750 bin kez yumurta kontrolune gittiğimden alısık da olabilirim aama yine de korkulacak bisey yok

Evet ilk olacak nasipse aşılama ile hamile kaldım yumurta takibi vs oldu ama bunda dediğiniz gibi insanı korkutan hikayeler olunca

Selam kızlar iyi akşamlar,
Bugün kızı arkadaşa bırakıp yakındaki hastaneye gittim. Özel sigortamızla anlaşması bitmiş hastanenin. 140 tl sgk lı muayne ücreti dedi. Tabi bunun tahlilleri de olacak. Bindim taksiye gittim diğer hastaneye 20 tl taksi parası verdim.
kadın doğum doktoru muayene etti. Yumurtada çatlama olmamış ondan adet gecikmesi olmuş, gebelik görünmüyor ama yine de kan tahlili yapalım dedi. Gebelik tahlilinin negatif çıkmasına ilk defa bu kadar sevindim. Eski günlerim geldi aklıma bu negatifi görünce hüsran olurdu benim için.Ve ardından bir kez daha bin kere şükrettim bugün kızımın yanımda olmasına.
Bakalım doktor adet olmam için ilaç verdi sonra da Adetin ikinci günü hormon tahlilleri yapacak menopoza yaklaşmışmıyım belli olacak.
Dönüşte pazara uğradım. Eşim taksiye bin dedi binmedim. Yürüdüm. Cimrilik yapma dedi ama derdim spor olsundu.
pazarda ne kadar harcadığımı şimdilik hesaplamadum :) yanımda az para vardı zulomdan kullandım. Eşime de dedim kızın birikiminden aldım koysrsın yerind dedim. Bana kızıyor niye istemedin para diye. Tabi rahatım kenarda param var adamın haberi yokki

Ben hala tam yapamıyorum. Bacağıma sarılıyor güya oynuypr benimle. Engel oluyor. Dün leslie yaptım o cizgi film izlerken ama yürüyüş gibi etkili değil veremedim kilo. Yine durakladı

Kızın ayakkabı geldi ama ayağına büyük. Şuan 24 giyiyor ama her ayakkabıda 24 değil. 25 te olur diye ben 26 numara aldım. Baharda yaz ve sonbaharda giysin diye. Ne yapsam bilenedim. Sanırım 25 numara daha iyi olacak. Ayak no bir yılda kaç numara atıyor çocuk ayakkabıcıları yaşadı.
Biz sonbaharın ortasında 24 e geçtik ee kış bitmek üzere 25 olacak nerdeyse. 4 mevsim 4 numara

Evet ilk olacak nasipse aşılama ile hamile kaldım yumurta takibi vs oldu ama bunda dediğiniz gibi insanı korkutan hikayeler olunca
Ayy masallah saglıkla gelsin insallah
Yok yok korkma,asılama yaptıran biri defalarca yumurta takibine girmistir.
Ondan farkı yok zaten.

Günaydınlar
Sabaha karsı Alyanın gülmesine uyandık,rüyasında konusuyo gülüyo bide
Bismillah dedim noluyo.
7de kalktım kahvaltı hazırladım
Yumurtasını hasladım
7.30 kalktı
Sabah beri öpüsüp koklasıyoruz
Bizim evde kod adı;cilveloy bu kzıın
Sürekli cilve halinde
Hic anaya cekmemis
2.uykudayken dus alayım diyorm
Aksmaa köfteli bezelye yapcam
Dipkösesilip süpüreyim bugun diyorm
Camları da üstten silersemsüper olacak

Kız yarımda uyudu anca
Camasır asıp dusa attım kendimi
İse girismeden dus almam ne kadr mantıklı bilmiyorm ama azcık rahatlamam lazımdı
Arda nın mutfagında pasta yapıyorlar ona bakıyorm
3 kutu krema ve mascarpone harcandı kremasına
Evde niye yapıyorz yahu okadr masraf yapcaksk
Emegime yazık

Nermin ablanın tariflerden yapiyo heralde oda kutu kutu harciyo valla normal alsa daha ucuz yazmışlardı kadın çocuklar hazır sevmiyor ddi

Selam kızlar kahve içerken yazıyım ddim ev topladım dünde evde değildim sabahtan topladım elektrik tuttum lavabo klozet temizledim duş alıp namaz kıldım a101 e gittik ailece 2 kg un az kalmışti iyi oldu 1 kg süt iki küçük pınar süt 1kg mercimek gezen tavuk yumurtası 10 lu oglusa biseler aldı babası Amerikan salatası bir paket Karadeniz ekmeği hamburger köftesi 75 geçtim nakit karttan eve gelip yerleştirip kahve yaptım iciyorum bir tane tatlı kestim yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…