- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Ben dinlenmek icin ise girmek istiyorumAllahım 1 saatte anca uyudu
Yeminle evdeki anaya helal kere helal olsun
Yani annem duysa cocuktan ise kacıyonuz der ama
Yok bn 7/24 cocuk bakamam herhlde daha sabahtab Alya dur kızım demekten dilimde tüy bitti
Avokadosu gzl oluyor mu ya ben int. Siparis veremiyorum meyve falan kotu getirirler diyeKArdesim Alyaya getirden bisürü sey yollamıs
Devam sütü,muz,avokado (6tane bayagı yeter bize)cilek(çilek vermiyorm gerci bu mevsimdeonu koci yer benimde alerjim var)hünnaplı bisküvi bolca.
Saolsun, utanıyorm böyle yollayınca
Sagolasin oyle ya ama iste korkuyorum coktr_lelli geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsınız inşallah. Çocugu düşmeyen yoktur herhalde benimkilerde düşmüştü. Ama böyle böyle büyüdüler. Allah sağlık versin.
Afiyet olsun canım tavuk şişi hep menüde görüyorum ben kızartarak yapıyorum sanırsam sen fırında yapıyorsun nasıl oluyor kuru oluyor mu nasıl sosluyorsunOturdum nihayet.
Oglen annemler aradi size gelcez diye.
Babam normalde kimsenin yaptigi yemegi yemez bende de secer genelde.
Gecen hafta firinposetinde orman kebabi yapmistim.
Cok begenmis anneme demis ki bi daha isticektim isteyemedim demis.
Ondan yapsin demis.
Siparis verdi yani.
Bugunde hic yemek yapasim yoktu esime diyordum kofte falan yesek olur mu diye.
Bisi de diyemedim.
Kalktim yaptim pesine tavuk sis yaptim.
Pilav yaptim.
Cayin yanina tuzlu mahlepli kurabiye yaptim.
Babam diyo ki mutfagi gösterip bukadar bi dukkan tutalim sana boyle kurabiye pasta yap siparis al diyo.
Anneni sokma ama o hepsini yer diyo
Dedim cok vaktim varmis gibi bi eksigim dukkan.
Yediler ictiler gittiler.
Pesine evi supurdum sildim
Beybi tabiriyle evim influencerlar gibi kokuyo
Aldim Tampa dan 37tl dusmustu
Kalici bir kokusu yok ama parkede banyoda yerler daha parlak oldu.
Silerken evi aksam sabuna yatirmiscasina hissi verdi.
Bir sure kullanalim bakalim masallah 5kg mis bu da bitmez artik.
Tavugu hep bu sekilde pisiriyorum bu ara kizartmasi agir geliyor.Afiyet olsun canım tavuk şişi hep menüde görüyorum ben kızartarak yapıyorum sanırsam sen fırında yapıyorsun nasıl oluyor kuru oluyor mu nasıl sosluyorsun
Afiyet olsun canım benim büyük kızda aynı senin oğlan gibi sebze yemez dön dolaş tqvuk et filan yapıyorum deneyeceğim en kısa zamanda afiyet olsunTavugu hep bu sekilde pisiriyorum bu ara kizartmasi agir geliyor.
Haslamasinida benimkiler sevmiyor sadece pilavda.
Izgaralik butdan yapiyorum kusbasi dograyip(gogusden yavan geldi bana) yogurt, salca, sogan, sarimsak(minik dogruyorum) tuz, karabiber, pulbiber, köri, yag, kekik koyuyorum.
En az 2 saat dinlendiriyorum.
Sise diziyorum.
Yanina elma dilim patates de koyuyorum(kori, kirmizitozbiberle sosluyorum onuda) hic kuru olmuyor yumusacik ve lezzetli oluyor.
Bizde bu sekilde pisiyor bayadir.
Gecen sise takmadan tepsinin yarisina tavuk yarisina küp patates seklinde soslayip pisirdim.
Benim erbaslar 4'er sis yiyorlar
Kız o hazırlardan bile güzsl yapıyo masallahNermin ablanın tariflerden yapiyo heralde oda kutu kutu harciyo valla normal alsa daha ucuz yazmışlardı kadın çocuklar hazır sevmiyor ddi
Avokado migrosdan da siparis ediyorm genelde olgunlasmamıs geliyo,bunlarda sert beklicez bi kac gün.Ben dinlenmek icin ise girmek istiyorum
Avokadosu gzl oluyor mu ya ben int. Siparis veremiyorum meyve falan kotu getirirler diye
Sagolasin oyle ya ama iste korkuyorum cok
Bende bu kız nerelerde diyorum bende pide yaptım fırında birazını yapıp buzluga attım aniden isteyince çıkarıeımAnnemler kiza ilikli kemik almislar 2 parca buyukce.
Birini attim pisiyo gece 12 de kapaticam.
6-7 saat pissin bakalim.
1kg kadar kusbasi almislar.
Oglana cerez cips falan almislar.
Almayin cips diyorum dinletemiyorum.
Aburcubur almiyorum epeydir sivilceleri baya gecmisti.
Sabah 30dk pilates annesiyle pilates yaptim.
Bugun pek biside yemedim.
Midem bulaniyor usutuyorum gunduz corapsiz kisa kolluyla falan
Üzerine cam kapi aciyorum.
Gecmedi gitti su ates basmalari.
Yarina yine yemek yok yaw bugun yaptiklarimin hepsi bitti.
Elim cok yapmaya alisamadi gitti.
İnş düzelir iyi düşün iyi olsunselam kizlar kizin gelisiminde sikinti var diye kan aldirdik bugun bize dua edin .cok yorgun ve mutsuzum
Kız kadın bir kahvaltı hazirliyo peyniri bile şekilli kesiyo maşallah anam gece uyumuyor heralde diyorum bazen bende iki çeşit bişe yapsam seviniyorumKız o hazırlardan bile güzsl yapıyo masallah
Ben olsam ben de sen yap derim
En son bi donut yaptı efso süsledi
Geçmiş olsun rabbim şifa versin canım iyi düşün canimselam kizlar kizin gelisiminde sikinti var diye kan aldirdik bugun bize dua edin .cok yorgun ve mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?