Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Sabah kahvaltılık vs aldım 7.5 TL harcadım
Annem gelirken kalan yemeklerle makarnayı getirdi bende de pırasa vardı kalan dün de lahmacun yaptırmıştık kalmıştı biraz onları ısıtcam kalan yemekleri tüketecez bugün yani iyi oldu benim için
Bir haftadır dolapta duran ıspanak vardı onu fırına attık babam yaptı sağolsun marketten yufka süt ekmek aldım 10 lira da öyle harcadım lor aldım 5 lira da öyle verdim maşallah kırık kırık baya para harcıyo insan evde olunca
Yarına fırında tavuk yapasım vardı ama bugün fırın açtım yarın fırın aç pek işime gelmiyo nohut ya da kuru ıslatayım bence 4 kişilik yiyelim bitsin hem bi daha markete gidesim yok

Allahım 1 saatte anca uyudu
Yeminle evdeki anaya helal kere helal olsun
Yani annem duysa cocuktan ise kacıyonuz der ama
Yok bn 7/24 cocuk bakamam herhlde daha sabahtab Alya dur kızım demekten dilimde tüy bitti
Ben dinlenmek icin ise girmek istiyorum
Avokadosu gzl oluyor mu ya ben int. Siparis veremiyorum meyve falan kotu getirirler diye
tr_lelli geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsınız inşallah. Çocugu düşmeyen yoktur herhalde benimkilerde düşmüştü. Ama böyle böyle büyüdüler. Allah sağlık versin.
Sagolasin oyle ya ama iste korkuyorum cok

Oturdum nihayet.
Oglen annemler aradi size gelcez diye.
Babam normalde kimsenin yaptigi yemegi yemez bende de secer genelde.
Gecen hafta firinposetinde orman kebabi yapmistim.
Cok begenmis anneme demis ki bi daha isticektim isteyemedim demis.
Ondan yapsin demis.
Siparis verdi yani.
Bugunde hic yemek yapasim yoktu esime diyordum kofte falan yesek olur mu diye.
Bisi de diyemedim.
Kalktim yaptim pesine tavuk sis yaptim.
Pilav yaptim.
Cayin yanina tuzlu mahlepli kurabiye yaptim.

Babam diyo ki mutfagi gösterip bukadar bi dukkan tutalim sana boyle kurabiye pasta yap siparis al diyo.
Anneni sokma ama o hepsini yer diyo
Dedim cok vaktim varmis gibi bi eksigim dukkan.
Yediler ictiler gittiler.

Pesine evi supurdum sildim
Beybi tabiriyle evim influencerlar gibi kokuyo
Aldim Tampa dan 37tl dusmustu
Kalici bir kokusu yok ama parkede banyoda yerler daha parlak oldu.
Silerken evi aksam sabuna yatirmiscasina hissi verdi.
Bir sure kullanalim bakalim masallah 5kg mis bu da bitmez artik.

Afiyet olsun canım tavuk şişi hep menüde görüyorum ben kızartarak yapıyorum sanırsam sen fırında yapıyorsun nasıl oluyor kuru oluyor mu nasıl sosluyorsun

Annemler kiza ilikli kemik almislar 2 parca buyukce.
Birini attim pisiyo gece 12 de kapaticam.
6-7 saat pissin bakalim.
1kg kadar kusbasi almislar.
Oglana cerez cips falan almislar.
Almayin cips diyorum dinletemiyorum.
Aburcubur almiyorum epeydir sivilceleri baya gecmisti.

Sabah 30dk pilates annesiyle pilates yaptim.
Bugun pek biside yemedim.
Midem bulaniyor usutuyorum gunduz corapsiz kisa kolluyla falan
Üzerine cam kapi aciyorum.
Gecmedi gitti su ates basmalari.

Yarina yine yemek yok yaw bugun yaptiklarimin hepsi bitti.
Elim cok yapmaya alisamadi gitti.

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım tavuk şişi hep menüde görüyorum ben kızartarak yapıyorum sanırsam sen fırında yapıyorsun nasıl oluyor kuru oluyor mu nasıl sosluyorsun
Tavugu hep bu sekilde pisiriyorum bu ara kizartmasi agir geliyor.
Haslamasinida benimkiler sevmiyor sadece pilavda.

Izgaralik butdan yapiyorum kusbasi dograyip(gogusden yavan geldi bana) yogurt, salca, sogan, sarimsak(minik dogruyorum) tuz, karabiber, pulbiber, köri, yag, kekik koyuyorum.
En az 2 saat dinlendiriyorum.
Sise diziyorum.
Yanina elma dilim patates de koyuyorum(kori, kirmizitozbiberle sosluyorum onuda) hic kuru olmuyor yumusacik ve lezzetli oluyor.
Bizde bu sekilde pisiyor bayadir.
Gecen sise takmadan tepsinin yarisina tavuk yarisina küp patates seklinde soslayip pisirdim.

Benim erbaslar 4'er sis yiyorlar

Afiyet olsun canım benim büyük kızda aynı senin oğlan gibi sebze yemez dön dolaş tqvuk et filan yapıyorum deneyeceğim en kısa zamanda afiyet olsun

Nermin ablanın tariflerden yapiyo heralde oda kutu kutu harciyo valla normal alsa daha ucuz yazmışlardı kadın çocuklar hazır sevmiyor ddi
Kız o hazırlardan bile güzsl yapıyo masallah
Ben olsam ben de sen yap derim
En son bi donut yaptı efso süsledi

Ben dinlenmek icin ise girmek istiyorum

Avokadosu gzl oluyor mu ya ben int. Siparis veremiyorum meyve falan kotu getirirler diye

Sagolasin oyle ya ama iste korkuyorum cok
Avokado migrosdan da siparis ediyorm genelde olgunlasmamıs geliyo,bunlarda sert beklicez bi kac gün.
Muzlarda yesil geldi

İyigeceler bacımlar
Ay ben de bittim. Kız uyudu bende uyurum
Benimki 5 kg portakal almısKızına sıkcakmıs
1 sürahi sıktı limonata gibi yaptı sekersiz
Cocık dedim seker komasına girer okadr icerse.
Rendeledik kabuklarını sıcak suda beklettik,sonra portakallarla tülbentten süzdü sulandırdık.
Öbür türlü 5 portakaldan 1 bardak portakal suyu cıkcak.El kadar bebege dedim ne gerek var.
Bide korkuyorm alerji yPar falan.Mandalina cok yiyince kızarıyo Alya cünkü.
Ama tabi mutfak battı cıktı
Kız durmuyo 2 kere ıslattı kendini
Bidaha dedim istemem böyle alıp gelme.
Yemekte köfteli bezelye yanında 2 bardak icti alya tabi daha istiyo
Bitti dedik oyaladık
Mutfagı topla
Kızı giydir yatır
Vileda at
Tülbentleri yıka sapsarı oldular
Anca oturdum

Bende bu kız nerelerde diyorum bende pide yaptım fırında birazını yapıp buzluga attım aniden isteyince çıkarıeım
Cnm çok pis çiğköfte istedi yarın yoğururuum hatta sarma istiyo Töbe hamile gibi canım isityı hiç aş ermişliğimde yok ama nerden geliyo

İyi geceler kızlar çok şükür muyane iyiyi çatı gayet iyi dedi doktor bakalım biraz da kanala girmeye başlamış artık dedi hafif
Lahana haslamistim dün kapuska yaptığım kısım harcını ayirdim bugün akşam üstü sardim h içi pişirirım dedim yarin içinde pratik bişey yapabilirim yufka almıştım gözleme yaptım h içi pratik oluyor kahvaltıya sabahları bugünü de bitirdik böyle

Kız o hazırlardan bile güzsl yapıyo masallah
Ben olsam ben de sen yap derim
En son bi donut yaptı efso süsledi
Kız kadın bir kahvaltı hazirliyo peyniri bile şekilli kesiyo maşallah anam gece uyumuyor heralde diyorum bazen bende iki çeşit bişe yapsam seviniyorum

Oğlanı getirdim odaya inşallah uyuyacak biraz kitap okumak istiyorum uyuyunca çamaşır astım akşam asmadan balkon camini üstten sildim iyi oldu p tesi esim sabah gitcek dipli köşeli silerim etrafı yemekler bitti yarına hamburger yaparız ddi bizimki o yapcak tamam ddim hamburger ekmeği ve kola alirim yarinada

İyi geceler kızlar,
Siz uykuya ben buraya
Bugün sabah kız erken uyandı. Gece bizim yatağa getirdim. Hayır kendi yatağında yatacağım dedi. Mızırdandı. Odasında yatırdım. Gece bir defa uyandım üstünü açmışmı baktım.kahvaltı sonrası eşim kızla çıktı. Evde ne yapacağımı şaşırdım. Evimi toplasam, kahve keyfimi yapsam uyusam mı.
Öğleden sonra siteden arkadaşla eşi Kahveye geldi.
Onlar gidince eşim maça oturdu. Ben kızla oynadım rahat bırakmadı. Şunu oynayalım bunu oynayalım. Eşim de yemek söyleyeyim dedi. Hiç söyleme de demedim valla., kızı ben eyliyorum ne diyeceğim.
Saat 20:30 da uykum geldi dedi 1 saatten fazla sürdü uykuya dalması.
işte böylegeçti bugün de. Kız uyuyunca yine alışveriş yaptım
Bu defa memnun olduğum yerden linensten aldım. (Taç linens nevresimlerim bornozlarım.) Kıza bornoz bize pike aldım. Bebeklik bornozunu kullanıyordum da kısa gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…