Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağlıkla doğsun inşallah

Canım meyve suyunun vitamin süresi vardı. O kadarını o kadar kısa sürede içebilirmiki

Canım meyve suyunun vitamin süresi vardı. O kadarını o kadar kısa sürede içebilirmiki
5 kg hepsini yapmadık zaten bizimki vitaminlikten cıktı suyla karıstırdk
1 sürahi yaptık.
Koci bizim gazoz cola cok tüketiyor
Masada alya görünce istiyor artk
Ona da portakal suyu verelim diye yaptık
Yoksa ben meyvesıyu icmesinden cok meyvenin kendisini yemesini istiyorm.

Günaydın kızlar, erken kalkmayı seviyorum tv açık kahvem hazır sizleri okudum. Dün eşimle tarlaya gittik zeytin agaçlarını budadık ama vücudum çok hamlamış nasıl etlerim agrıdı agrı kesici içtim birkaç gün gider bu agrı ama o kadar iyi geldiki temiz hava kuş sesleri ruhum temizlendi diyorum. Eşimde bende öyle güzel hareket ettik ki spor oldu bize. Artık hafta da bir gün de olsa gidelim dedim orda yapılacak iş çok hiç boş duramayız. Bu günde evde takılırız, yıkanacak çamaşır var evi yarın temizlerim aslında annemin deyimi ile ben temiz evi temizliyorum ama böyle içime siniyor. Kızlar inşallah corona biter, kaçırdığımız güzel bir hayat elimizden kaydı. Hafta sonu bir piknik-mangal yapamıyoruz alıştığımız rutinimize dönmek hayal ediyorum gerçekleşir inşallah.

Ben de hiç bu kadar etkileneceğimi psikolojimin etkileneceğini düşünmezdim pandemiden önde kendime sosyal biri demezdim ama şimdi fark ettim ki ne kadar sosyalmişim aslında bazı şeylerin kıymeti elden gidince biliniyor ne yazıkki...

Kızların giymediği kıyafetleri onlar ayırdı bende paketledim arkadaşımın eşi burda bir lisede müdür yardımcısı onun sayesinde öğrencilere gönderiyoruz. Birde perdelerimi değiştirmiştim geçtiğimiz yıl onları da yıkayıp tam vericegim sırada coronodan dolayı verememiştim annem bana gönder ihtiyaç sahibine gönderirim dedi, el örgüsü kazaklar-yelekler var artık giyemiyoruz onlarıda ayrı bir poşet yaptım onlarıda anneme göndereceğim ne yaparsa yapsın. Salonda uzun koltugun üstü poşet dolu onlarıda bir halletsem rahatlayacagım. Evde kullanmadığımız hiç birşeyi tutmak istemiyorum.

Günaydınlarr
İyi pazarlR
K kardespayi dualarımız sizinle cnm hayırlı haberlerle gel insallah
Gece 1-5arası ayaktaydık biz
Kabus gibiydi anlamadım da derdini sallatıyor sallatıyor uyumuyor
8 de dikildi yine
Kahvaltı ettik
Masayı topladım hemen yıkadm kızı
Belki uyur diye,saatlerdir ayakta cin gibi
Agrı kesici aldım
Beynim zonkluyor
Aksma yemegimiz yok
Döner söyleriz iskender dedik valla yapamıcam yemek falan

Kız yarım gibi uyudu
Vileda attım
30 sayfa kitap okudum.
Elimdeki kitap 10 yıldır bitmedi
Nisanlıydm bu kitabı aldıgımda
Allahım böyle sıkıcı bi kitap olaamaz
Bikac senedir kayıptı hatta öyle bi hikayemiz vR
Hamileyken buldum köyde
Alya üni.baslamadan biter ins.

Eklentiler

• 7DD1B60A-C8B9-4D6E-9739-737961AF0591.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 63
Selam kızlar iyi pazarlar kahvaltıya ekmek makinesinde kizartcaktim dilim ekmek esim börekciden alalim ddi börek istedi ben çıktım biseler alcaktim kıymalı peynirli börek bı poğaça 22 verdim nakitten onur var karşısında ordan karnıbahar kıvırcık 3 portakal 2 büyük armut 400 gramlık tereyağ hamburger ekmeği 6 li 45 oraya bıraktım sabah sabah kola unutmuşum esim içerdi ayran yap hamburgerin yanına ddi kendi yapacak hamburgeri

Mutfak gormek istemiyoruk artik cok yoruldum ya.
Etleri kuculttum buyuk sevmiyorum
Hatta birazini sarmalık dolmalik icin minicik dogradim cok zaman aliyo yaw.
Makarna kofte gunu olsun dedim makarnayi az yapmisim oglan yedi bitirdi

Bizde nufus arttikca iyice az yapiyorum hay elimin ayarina.

Hadi pilav yaptim.
Etin kalanini pisiriyorum pismis koyuyorum ben buzluga zamandan tasarruf.
Pilavin uzerinede atarim kavurma yanina salata.
Baska bisi yapamicam.
Bayat ekmekler birikti yina aksama cayin yanina firinda kizartirim yesinler bitsin
Kizda yerinde durmuyo corba yaptim ona da.
Bu sabah cnm kahvalti istemedi yulaf pisirdim uzerine meyveyle yedim.
Kahve yapicam.
Aksam ekmek pizzasi yerim ondan bisi yemicem belki kuru meyve yerim

Bulaşık açmıştım onları topladım mutfak geceden kalmıştı topladım çamaşır kurumamis akşama toplarım artık yeşil çay yaptım iciyorum namaz kıldım hava güzel açtı bugün karlar erimiş baya yarin güzel olursa hava temizlik yapar taksit ödemeye çıkarım oglusu büyük parka götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…