- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Sağlıkla doğsun inşallahİyi geceler kızlar çok şükür muyane iyiyi çatı gayet iyi dedi doktor bakalım biraz da kanala girmeye başlamış artık dedi hafif
Lahana haslamistim dün kapuska yaptığım kısım harcını ayirdim bugün akşam üstü sardim h içi pişirirım dedim yarin içinde pratik bişey yapabilirim yufka almıştım gözleme yaptım h içi pratik oluyor kahvaltıya sabahları bugünü de bitirdik böyle
Dualarımız seninle canım inşallah büyük bir sıkıntı yoktur. İyi olsunlarselam kizlar kizin gelisiminde sikinti var diye kan aldirdik bugun bize dua edin .cok yorgun ve mutsuzum
Canım meyve suyunun vitamin süresi vardı. O kadarını o kadar kısa sürede içebilirmikiİyigeceler bacımlar
Ay ben de bittim. Kız uyudu bende uyurum
Benimki 5 kg portakal almısKızına sıkcakmıs
1 sürahi sıktı limonata gibi yaptı sekersiz
Cocık dedim seker komasına girer okadr icerse.
Rendeledik kabuklarını sıcak suda beklettik,sonra portakallarla tülbentten süzdü sulandırdık.
Öbür türlü 5 portakaldan 1 bardak portakal suyu cıkcak.El kadar bebege dedim ne gerek var.
Bide korkuyorm alerji yPar falan.Mandalina cok yiyince kızarıyo Alya cünkü.
Ama tabi mutfak battı cıktı
Kız durmuyo 2 kere ıslattı kendini
Bidaha dedim istemem böyle alıp gelme.
Yemekte köfteli bezelye yanında 2 bardak icti alya tabi daha istiyo
Bitti dedik oyaladık
Mutfagı topla
Kızı giydir yatır
Vileda at
Tülbentleri yıka sapsarı oldular
Anca oturdum
Burdayım
Öyle düşünme canım eğer altın için söylüyorsan elinde olduğu müddetçe zarar sayma benceBurdayım
Dün asi vurdular yazmıştım,
halsizim biraz kızda durmuyor
Yatırımda zarardayım
5 kg hepsini yapmadık zaten bizimki vitaminlikten cıktı suyla karıstırdkCanım meyve suyunun vitamin süresi vardı. O kadarını o kadar kısa sürede içebilirmiki
Rabbim güzel haberler gelmesini nasip eylesinselam kizlar kizin gelisiminde sikinti var diye kan aldirdik bugun bize dua edin .cok yorgun ve mutsuzum
Ben de hiç bu kadar etkileneceğimi psikolojimin etkileneceğini düşünmezdim pandemiden önde kendime sosyal biri demezdim ama şimdi fark ettim ki ne kadar sosyalmişim aslında bazı şeylerin kıymeti elden gidince biliniyor ne yazıkki...Günaydın kızlar, erken kalkmayı seviyorum tv açık kahvem hazır sizleri okudum. Dün eşimle tarlaya gittik zeytin agaçlarını budadık ama vücudum çok hamlamış nasıl etlerim agrıdı agrı kesici içtim birkaç gün gider bu agrı ama o kadar iyi geldiki temiz hava kuş sesleri ruhum temizlendi diyorum. Eşimde bende öyle güzel hareket ettik ki spor oldu bize. Artık hafta da bir gün de olsa gidelim dedim orda yapılacak iş çok hiç boş duramayız. Bu günde evde takılırız, yıkanacak çamaşır var evi yarın temizlerim aslında annemin deyimi ile ben temiz evi temizliyorum ama böyle içime siniyor. Kızlar inşallah corona biter, kaçırdığımız güzel bir hayat elimizden kaydı. Hafta sonu bir piknik-mangal yapamıyoruz alıştığımız rutinimize dönmek hayal ediyorum gerçekleşir inşallah.
Öyle düşünme canım eğer altın için söylüyorsan elinde olduğu müddetçe zarar sayma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?