Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kitabi kafadan sevmediysem sarmadiysa daha elime alamiyorum.
Okumak gelmiyor icimden.
Bircan yildirim kitaplarini aldim ilk kitabi begendim 2.ortasindan sonrasini zor bitirdim.
3.onun devami gibiymis okumicam icimden gelmiyor.
Bi hevesle almistim ama iste beni sarmayinca sarmiyor.
Okumak istemiyorum.
KIZLARIMCANLARIM sen okudun mu?

Merhaba kızlar,
Dün gece çok geç yatmadım iyi oldu uykumu aldım.
Sabah kahvaltı sonrası da bir uyuşukluk çöktü ama sonra giriştim. Süpürdüm. Muftağı topladım. Koci ada çayı istedi içtik. Ben bu ara içmedim sırtımda biraz sızlama başladı. Şu covit bitsin doktora gideceğim bronşit için. Ada çayı sonrası kahve istedi. Sonra içmedik, karidesleri ayıklamaya giriştik.kız da dedi ben de yapacağım. Girişti yardıma
Sonrasında da kahveye oturduk kız mızırdandı anladım uykusu var. Dedim uykun var senin hemen parmak ağıza girdi mendil aradı şimdi uyuttum.
Akşama da diğer blokta arkadaş yemeğe çağırdı Özbek mantısı yapacak. Bizim karidesler ve balıklar artık haftaya yaparız büyük ihtimal.

Pilates annesinin hareketler baya iyi oluyordu ama suan yapacak halim yok
Enerji bekliyorum belkim gelir kahveden sonra.
Onu ben de takip ediyorum da hiç yapamadım. Bu hafta yürüyüşe başlarım. Az sonra markete gidecrğim bir göz atacağım yürüyüş yapılırmı diye

İyiaksamlar
Paket serviste bizim buraya sadece ekmek arası getiriyolarmıs karantina da.
O yüzden sosyetik bi balıkcıdan hamsi siparis ettik 45 tl
45 teeleeye hamsi mi olur ya,fırında pisirdim ayıkladı koci bol salata yedik.
39 tl kosulsuz ebeveynlik kitabını siparis ettim trendyolda,29.90 dı o,10 tl de cep kitap aldım kargo bedavaya geldi.
Cok övülüyor umutluyum.
Ben ceza sistemine karsıyım.
Ama sınırlarını da cizmek istiyorm,yoksa ipin ucu kacıyor.
Bakalım ins cözüm yolu gösterir kitap,su ara bi su derdimiz var
10 dk da bir su diye geliyor.
Bardakta istiyor ve cay kasıgı istiyor hanımefendi
O su 30 sn sonra koltuklara ters cevriliyor
Evi su basacak artk
Sinir uclarıma dokunuyor resmn su diye aglaması
Vermesem ayrı dert verssm ayrı
Ben hastaneyle görüseyim iyi bi pedagog bulalım dedim bugun kociye
Yok yani bana yol göstersin dedim
Yok artk diyo adam

Benimkide bı ara yapiyodu suyla oynamak istiyor az su koyup verebilirsin bı yer belirleyip orda oynatabilirsin

Selam cnm..
Kızz yok yaa.. Daha birinci kitaptayım bende.. Başa alıp alıp kaç kere başladım ama yok ortasına kadar gelmiştim.. Sonra baya bir zaman elime alamadım.. Unuttum okuduklarımıda.. Sil baştan başladım ama yine okuyamadım ya

Herkese selamlar. Hayırlı akşamlar kızlar..Bir hafta sonunun daha sonuna gelmiş bulunduk..
Dün nöbetim vardı saat 5 gibi geldim eve..zaman su gibi bitti gitti dün zaten..
Bugün de biraz uyuyim dedim.. 10 gibi kalktık.. 12 ye kadan kahvaştı faslı sohbet vs derken saat oldu 13:00..
Mutfak topla evi sil süpür banyo çamaşır yıka as derken akşamı ettim.. .
Bir mercimek çorbası yaptım eşimde lahmacun yiyelim dışarıdan dedi.. Browni yaptım çayın yanına.. Şimdi çay brownie keyfi yapıyorum.. Azcık dinleniyim.. Yaşlandım ya yoruluyorum artık ben
Yarında yine bir hafta başı.. İşlerde bayfı beni bu ara bakalım.. Çok izin alıp memlekete gidesim var küçük kızımıda alıp..Biraz değişiklik istiyorum..
Ama kayınvaldem hala hastanede yoğun bakımda. Durumu belli değil. O böyleyken de gitmemin anlamı yok. Ben giderim arkamdan bişi olur. Boşa gitmiş olurum.. Hem işten de şu ara zor ..izin vermezler de gerçi.. Neyse hayırlısı inşallah.

Pilates annesinin hareketler baya iyi oluyordu ama suan yapacak halim yok
Enerji bekliyorum belkim gelir kahveden sonra.
Aa onu sendemi takiptesin cnm..
Ya ben covid olmadan önce çok yapıyordum..covid den sonra sporu saldım.. İlk zamanlar yapmak iatedim ama kalbim çarpıntı yaptı. Zorlamak istemedim.. Araya zaman girdi spor yapmak şimdi zor geliyor. Bir silkelenip kendime gelmem laızm... Göbüş pörtledi bu ara yine sporsever olarak bu tembellik hiç hoşuma da gitmiyorşuan tek sporum yürüyüş.

Yİne bir tembel baby isi,ipli rondoda cekiyorm ben etli koycaksam dolmaya
Yumurtaya da kavurma gibi oluyor iyi oluyor

Ay benim ilk bitiremediğim kitap bu.
Var bisey bu kitapta asla akmıyor,senelerdir okuyorm hala adamın annesinin vefat bölümündeyim
Sevmesemde zorlayıp bitiriyorm yoksa beni de sarmayan kitaplar oluyor.
Bunu anlamadım niye böyle takıldım kaldım

Benimkide bı ara yapiyodu suyla oynamak istiyor az su koyup verebilirsin bı yer belirleyip orda oynatabilirsin
Alya Aslan burcu,herbir köseye mıntıkam diye biseyini bırakıyor resmenBi kösede oynamayı gectim
Suyu döküyor geliyor 750 defa su su su su su diyor inanmazsın öyle tutturuk bisey.
Anlamadıgımı düsünüp damacananın basına gidiyor,bardagı dayıyor baslıyor su su su demeye.Cizerek anlatıyr bana resmen
Biyerden sonra evladım bu da kafa diyip veriyorm (kararlı analıkda baby gibi olmayın)

İyi geceler kizlar
O kadar okudum ki maraton koşmuş gibi hissediyorum kendimi sonunda yetiştim
citl bereketli olsun canım
K kardespayi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Cumadan beri annem bizde telefonu pek alamadım elime
tr_lelli ben de öyle yapıyorum tavuk sisi gerçekten çok güzel oluyo, hatta yarına kıyma çıkardım da öbür gün yapıyım ben de
İlk hafta diyetisyen kontrolüne gittik kızım 2.200 vermiş ben de 2 kg vermişim çok sevindik motive olduk bakalım bu hafta ne olacak

Bı ara bizimki damacana ya basıyordu arkadsinkide ben alcam diyodu artık hortumu soktu her yeri isliyodu yoksa oğlu bezmisti üst baş değişmek ten annene yapiyormu böyle sanami yapıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…