- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Baby iki yaşa gelmedi ama ağlama krizleri başlamış anladığım kadarıyla. Ben ağladığında asla vermiyordum hala da vermiyorum. Ağlarsan vermem diye de belirtiyorum. Yoksa diğer türlü çocuklar ağlayarak yaptırmaya alışıyor. En tahammül edemediğim şey.İyiaksamlar
Paket serviste bizim buraya sadece ekmek arası getiriyolarmıs karantina da.
O yüzden sosyetik bi balıkcıdan hamsi siparis ettik 45 tl
45 teeleeye hamsi mi olur ya,fırında pisirdim ayıkladı koci bol salata yedik.
39 tl kosulsuz ebeveynlik kitabını siparis ettim trendyolda,29.90 dı o,10 tl de cep kitap aldım kargo bedavaya geldi.
Cok övülüyor umutluyum.
Ben ceza sistemine karsıyım.
Ama sınırlarını da cizmek istiyorm,yoksa ipin ucu kacıyor.
Bakalım ins cözüm yolu gösterir kitap,su ara bi su derdimiz var
10 dk da bir su diye geliyor.
Bardakta istiyor ve cay kasıgı istiyor hanımefendi
O su 30 sn sonra koltuklara ters cevriliyor
Evi su basacak artk
Sinir uclarıma dokunuyor resmn su diye aglaması
Vermesem ayrı dert verssm ayrı
Ben hastaneyle görüseyim iyi bi pedagog bulalım dedim bugun kociye
Yok yani bana yol göstersin dedim
Yok artk diyo adam
Aynen ben onu yapıyorum bu ara. Yoksa ipin ucu kaçıyor.Benimkide bı ara yapiyodu suyla oynamak istiyor az su koyup verebilirsin bı yer belirleyip orda oynatabilirsin
Ben de aldım ama ahh bir de okuyabilsem. Uykusu azaldı ya hiç vakit kalmıyorKitabi kafadan sevmediysem sarmadiysa daha elime alamiyorum.
Okumak gelmiyor icimden.
Bircan yildirim kitaplarini aldim ilk kitabi begendim 2.ortasindan sonrasini zor bitirdim.
3.onun devami gibiymis okumicam icimden gelmiyor.
Bi hevesle almistim ama iste beni sarmayinca sarmiyor.
Okumak istemiyorum.
KIZLARIMCANLARIM sen okudun mu?
HoşgelmişSelam canlar
Beklenen regl geldi promosyon olarak migrenim tuttu
Vücudum dan kıvılcımlar çıkacak yakinda
Benim evin halini görmeliydin eve geldik eşim başlamış toplamayaAlya Aslan burcu,herbir köseye mıntıkam diye biseyini bırakıyor resmenBi kösede oynamayı gectim
Suyu döküyor geliyor 750 defa su su su su su diyor inanmazsın öyle tutturuk bisey.
Anlamadıgımı düsünüp damacananın basına gidiyor,bardagı dayıyor baslıyor su su su demeye.Cizerek anlatıyr bana resmen
Biyerden sonra evladım bu da kafa diyip veriyorm (kararlı analıkda baby gibi olmayın)
Canım senin okuma azmine bayılıyorum.Maşallah. Hayatta okuyamıyorum o kadar sayfa gözlerim fena oluyor. Bulanık görmeye başlıyorum sankiİyi geceler kizlar
O kadar okudum ki maraton koşmuş gibi hissediyorum kendimi sonunda yetiştim
@citl bereketli olsun canım
@kardespayi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Cumadan beri annem bizde telefonu pek alamadım elime
tr_lelli ben de öyle yapıyorum tavuk sisi gerçekten çok güzel oluyo, hatta yarına kıyma çıkardım da öbür gün yapıyım ben de
İlk hafta diyetisyen kontrolüne gittik kızım 2.200 vermiş ben de 2 kg vermişim çok sevindik motive olduk bakalım bu hafta ne olacak
Afiyet olsun kaç yaşında kızınız bizimde 7 yıldan sonra eve nasipse bebek geliyor bakalım nasıl olacak sakin hayatlarımizİyi gecsler kızlar,
Yazışma saatim geldi. Sizden sonra. Markete gittim. Şok marketten sirke ve kakao patates soğan aldım. 9 tl Onur marketten ilikli kemik aldım. 8 tl Birkaç kampanyası var taşıyamam diye almadım.
Az yürüdüm. Eve geldim kız uyandı. Az bir oturamadım :)
Kemiği kaynattım. Arkadaşa pasta götürecektim onu ayarladım. Kıza çorba yedirdim. Hazırlandık komşuya gittik. Arkadaş diyor ooo pek şıksın. Tabi hafta içi alışmışız ev halletimizemakyaj da tam yapamamıştım. Makyaj malzemem bitti tükendi
Mantı yapmış bir de onun memleketine has roka salatası. Sonra benim kız tabi yemedi. Zar zor yedirdik. Habire koltuk tepelerinde.Tehlikeli herşeyi yapıyor. İyice şımardı. Oradayken yan bloktaki arkadaş aradı waffle yapmış göndermiş oğluyla evde kimseyi bulamayına aramış, waffle verecekmiş uğra geçerken dedi. Vaaay bennn nerelere gidem. Mantı waffle
Sağolun. Sakin hayata alışınca tabi bir yorgunluk çöküyor ama bizim bebekken hiç uyku sorunu olmadı.odada yatırıp misafire binbirçeşit şey hazırladığımı hatırlıyorum.bizim aksiyon hareketlenince başladı yürğyünce de hiç tutamadık. O dönemlerde tuvalete gidebildiğime şükredşyırdum. Mutfakta toplayamadığım günler oldu.Afiyet olsun kaç yaşında kızınız bizimde 7 yıldan sonra eve nasipse bebek geliyor bakalım nasıl olacak sakin hayatlarımizdoye düşündüm okurken
Bana sadece anneme yapmıyormusBı ara bizimki damacana ya basıyordu arkadsinkide ben alcam diyodu artık hortumu soktu her yeri isliyodu yoksa oğlu bezmisti üst baş değişmek ten annene yapiyormu böyle sanami yapıyor sadece
Kız napiyim giremiyorum sonra da bitirmeyince aklım kaliyoCanım senin okuma azmine bayılıyorum.Maşallah. Hayatta okuyamıyorum o kadar sayfa gözlerim fena oluyor. Bulanık görmeye başlıyorum sanki
Diyetisyen nereye gittiniz canım. Beğendinmi. Güzel kilo vermişsin. Ne kadar zamanda verdin
Off cidden analık zor be:IHerkese günaydın.. Hayırlı güzeL bir hafta olması dileğiyle inşallah.
Geldik başladık yine işe..
babyloading87 canım çok takıyorsun kafana demek alyoşu..
Bilinçaltında kaldığı içinde rüyana girmiş..
Maalesef çalışınca öyle oluyor canım..
İyi yandan görmeye çalış..
En azından yarımgün çalışıyorsun.. Tam gün çalışsan inan daha zor..
Kreşe gidince inan çocuklarda daha mutlu oluyor.. sosyalleşiyor..O zaman bu kadar üzülmessin..
Gerçi iyi bir kreş olacak ki aklında kalmasın..
Keşke imkanlar elversede ilk 7 sene insan kendisi bakabilse yavrusuna..
Benim küçük kızda bana çok düşkündür..
Hiç unutmam 1. ci sınıfa gidiyordu..
Öğlenciydi.. Sabahları etüt merkezine gidiyordu.. Bir nevi kreş gibi..sadece ekstra kreşden ders yapıyorlardı..
Aslında orayı da seviyordu ama ona rağmen anacılık işte..
Bir gün bana dedi ki ben büyüyünce çalışmıcam.. Çocuklarımı böyle etütlere vermicem kendim bakcam ev hanımı olcam:
İnan tokat gibi yüzüme vurmuştu..
He şimdi oldu 12 yaşında unuttu bile bunları..
Ama o laflarını inan unutamıyorum.. Aklıma geldikçe içim cız eder..
Kafadan bende de carpinti oldu.Aa onu sendemi takiptesin cnm..
Ya ben covid olmadan önce çok yapıyordum..covid den sonra sporu saldım.. İlk zamanlar yapmak iatedim ama kalbim çarpıntı yaptı. Zorlamak istemedim.. Araya zaman girdi spor yapmak şimdi zor geliyor. Bir silkelenip kendime gelmem laızm... Göbüş pörtledi bu ara yinesporsever olarak bu tembellik hiç hoşuma da gitmiyor şuan tek sporum yürüyüş.
Ohh. Masallah darisi basima.İyi geceler kizlar
O kadar okudum ki maraton koşmuş gibi hissediyorum kendimi sonunda yetiştim
@citl bereketli olsun canım
@kardespayi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Cumadan beri annem bizde telefonu pek alamadım elime
tr_lelli ben de öyle yapıyorum tavuk sisi gerçekten çok güzel oluyo, hatta yarına kıyma çıkardım da öbür gün yapıyım ben de
İlk hafta diyetisyen kontrolüne gittik kızım 2.200 vermiş ben de 2 kg vermişim çok sevindik motive olduk bakalım bu hafta ne olacak
Ya bende donem donem boyle oluyorum.Sağolun. Sakin hayata alışınca tabi bir yorgunluk çöküyor ama bizim bebekken hiç uyku sorunu olmadı.odada yatırıp misafire binbirçeşit şey hazırladığımı hatırlıyorum.bizim aksiyon hareketlenince başladı yürğyünce de hiç tutamadık. O dönemlerde tuvalete gidebildiğime şükredşyırdum. Mutfakta toplayamadığım günler oldu.
film izlemek zaten hala da tam yok gibi. Eskisi gibi değil yani. Kendimle ilgilenmek de daha yeni yeni tek tük var. Tırnak kestiğime şükredşyırdum. En zor dönemleri hareketli halleri.
şimdi de ne telefonda konuşabiliyırum ne oturup iki telefona bakabiliyırum. Yorgun günler bekliyor ama bu günler yine de en güzel günler bence ilerde çok ararız gibi geliyor bana.
her plan ona göre yapılıyor.
Son günlerinde yalnız yapmak istediğinizNe varsa yapın yoksa fırsat bulamayacaksınız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?