Küçük Düşün Büyük Olsun!

Baby iki yaşa gelmedi ama ağlama krizleri başlamış anladığım kadarıyla. Ben ağladığında asla vermiyordum hala da vermiyorum. Ağlarsan vermem diye de belirtiyorum. Yoksa diğer türlü çocuklar ağlayarak yaptırmaya alışıyor. En tahammül edemediğim şey.
o su sevdası hiç geçmiyor bak ben hala su ile uğraşıyırum. Eskiden koltukta su lekeleri bitmezdi. Şimdi de mutfak ve banyoda sandalye taşıyıp suyla oynuyor offf offf
Sana biraz teselli olmadı ama
Ceza yöntemini ben hiç kullanmadım eşim kullanıyordu genelde. Ben de kızıyordum. Ama o söz dinletmede hala da cebelleşiyorum. Yalnız ikimiz varken farklı birileriyleyken mümkün değil yapma desem de nafile. Yapma diyeceğim herşeyi yapıyor. Kafam kaldırmıyor bazen.
inşallah kitabın faydası olur. Oku bize de bilgi verirsin

Ben de aldım ama ahh bir de okuyabilsem. Uykusu azaldı ya hiç vakit kalmıyor

Selam canlar
Beklenen regl geldi promosyon olarak migrenim tuttu
Vücudum dan kıvılcımlar çıkacak yakinda
Hoşgelmiş
Ben de bekliyorum daha doktorun verdiği ilaca başlamadım. Yarın sabah içerim. İçmesem ne olur diye meraktayım Ama adetin ikinci günü hormon tahlili yapacak.

Benim evin halini görmeliydin eve geldik eşim başlamış toplamaya beynim dönüyor oyuncak dağınıklığından dedi
Aslan burcu işte kuzum burçtaşım benim Alyoşum, dediğim dedik,inatçı yaptırana kadar diretir anlamayana da elli defa anlatır anlayana kadar tüm detayıyla. İlla kabul ettirecek ya söylediğini şimdiden başlamış kolay gelsin.

Canım senin okuma azmine bayılıyorum.Maşallah. Hayatta okuyamıyorum o kadar sayfa gözlerim fena oluyor. Bulanık görmeye başlıyorum sanki
Diyetisyen nereye gittiniz canım. Beğendinmi. Güzel kilo vermişsin. Ne kadar zamanda verdin

İyi gecsler kızlar,
Yazışma saatim geldi. Sizden sonra. Markete gittim. Şok marketten sirke ve kakao patates soğan aldım. 9 tl Onur marketten ilikli kemik aldım. 8 tl Birkaç kampanyası var taşıyamam diye almadım.
Az yürüdüm. Eve geldim kız uyandı. Az bir oturamadım :)
Kemiği kaynattım. Arkadaşa pasta götürecektim onu ayarladım. Kıza çorba yedirdim. Hazırlandık komşuya gittik. Arkadaş diyor ooo pek şıksın. Tabi hafta içi alışmışız ev halletimize makyaj da tam yapamamıştım. Makyaj malzemem bitti tükendi
Mantı yapmış bir de onun memleketine has roka salatası. Sonra benim kız tabi yemedi. Zar zor yedirdik. Habire koltuk tepelerinde. Tehlikeli herşeyi yapıyor. İyice şımardı. Oradayken yan bloktaki arkadaş aradı waffle yapmış göndermiş oğluyla evde kimseyi bulamayına aramış, waffle verecekmiş uğra geçerken dedi. Vaaay bennn nerelere gidem. Mantı waffle

Afiyet olsun kaç yaşında kızınız bizimde 7 yıldan sonra eve nasipse bebek geliyor bakalım nasıl olacak sakin hayatlarımiz doye düşündüm okurken

Afiyet olsun kaç yaşında kızınız bizimde 7 yıldan sonra eve nasipse bebek geliyor bakalım nasıl olacak sakin hayatlarımiz doye düşündüm okurken
Sağolun. Sakin hayata alışınca tabi bir yorgunluk çöküyor ama bizim bebekken hiç uyku sorunu olmadı.odada yatırıp misafire binbirçeşit şey hazırladığımı hatırlıyorum.bizim aksiyon hareketlenince başladı yürğyünce de hiç tutamadık. O dönemlerde tuvalete gidebildiğime şükredşyırdum. Mutfakta toplayamadığım günler oldu.
film izlemek zaten hala da tam yok gibi. Eskisi gibi değil yani. Kendimle ilgilenmek de daha yeni yeni tek tük var. Tırnak kestiğime şükredşyırdum. En zor dönemleri hareketli halleri.
şimdi de ne telefonda konuşabiliyırum ne oturup iki telefona bakabiliyırum. Yorgun günler bekliyor ama bu günler yine de en güzel günler bence ilerde çok ararız gibi geliyor bana.
her plan ona göre yapılıyor.
Son günlerinde yalnız yapmak istediğinizNe varsa yapın yoksa fırsat bulamayacaksınız :)))

Bı ara bizimki damacana ya basıyordu arkadsinkide ben alcam diyodu artık hortumu soktu her yeri isliyodu yoksa oğlu bezmisti üst baş değişmek ten annene yapiyormu böyle sanami yapıyor sadece
Bana sadece anneme yapmıyormus

Sanırım artk düsünmekten bilinc altım bana oyunlar oynuyor
Sürekli Alya yalnız kalıyor aglıyor rüyalrımda.
Kabus gibi
Bigün cöp atmaya cıkıyorm Alya evde,kapı kapanıyor alya kalıyor icerde baslıyorm aglamaya rüyamda.
Bizim üst kat tekin değil,bekar bi cocuk kavgası flan eksik olmuyor.
Kız arkadası ,arkadasları geliyor bi anda kavga cıkıypr.
Sanırım alkol falan alıyorlar,kapısıyolar.
DÜn cok ses yaptılar bütün gece,rüyamda yukarı cıkıyorm sessiz olur musunuz diyorm?
ALyayıda asagıda bırakmısım uyurken,
Kavga ediyorz beni odaya kitliyolar,yine asagıda kızım kaldı diye aglıyorm.
Kabus gibi uyanamıyormda.
Meğer Alya üzerime yatmıs ,kalkamıyomusum
Kendime geldim hala rüyadayım sanıp babası gelmistir isten yalnız değildir diyorm kendi kendime
Ay sabah kociye anlatıyorm
Kızım anan bozdu senle diyo Alyaya

Herkese günaydın.. Hayırlı güzeL bir hafta olması dileğiyle inşallah.
Geldik başladık yine işe..
babyloading87 canım çok takıyorsun kafana demek alyoşu..
Bilinçaltında kaldığı içinde rüyana girmiş..
Maalesef çalışınca öyle oluyor canım..
İyi yandan görmeye çalış..
En azından yarımgün çalışıyorsun.. Tam gün çalışsan inan daha zor..
Kreşe gidince inan çocuklarda daha mutlu oluyor.. sosyalleşiyor..O zaman bu kadar üzülmessin..
Gerçi iyi bir kreş olacak ki aklında kalmasın..
Keşke imkanlar elversede ilk 7 sene insan kendisi bakabilse yavrusuna..
Benim küçük kızda bana çok düşkündür..
Hiç unutmam 1. ci sınıfa gidiyordu..
Öğlenciydi.. Sabahları etüt merkezine gidiyordu.. Bir nevi kreş gibi..sadece ekstra kreşden ders yapıyorlardı..
Aslında orayı da seviyordu ama ona rağmen anacılık işte..
Bir gün bana dedi ki ben büyüyünce çalışmıcam.. Çocuklarımı böyle etütlere vermicem kendim bakcam ev hanımı olcam:
İnan tokat gibi yüzüme vurmuştu..
He şimdi oldu 12 yaşında unuttu bile bunları..
Ama o laflarını inan unutamıyorum.. Aklıma geldikçe içim cız eder..

Kız napiyim giremiyorum sonra da bitirmeyince aklım kaliyo hemen evin burda Erkan Uludağ var memnunum, 1 haftada verdim de aslında kızımı götürüyorum ama ben de benzerini uyguluyorum

Off cidden analık zor be:I
2 gündür üstümde yatıyor.
Ben onu öyle uyutuyorm cogu zman aksamları,karnıma yatıyor,sacını oksarken gidiyor.
Ondan mı ne gözümü bi acıyorm karnımda
Allahtan uyku tulumu var,donacak gece yoksa:S
Krese alısırsa bende kafaca rahatlarım sanırım.
Bi kac kres var aklımızda.
Hayırlısı artık.

Kafadan bende de carpinti oldu.
Ama sanirim alisti vucudum.
Daha yavas yapiyorum bi de.
Zorlayacak hareketleride yarim yapiyorum.
Kafadan zorlarsam yapmak istemem cunku
Ama gunde 10dk bile olsa yapicam sevdim hareketleri guzel.
H. Sonu baya iyi yaptim.
Kiz uyusun yapicam yine
Ohh. Masallah darisi basima.
Tavugu niye daha once boyle yapmamisim dedim bende.
Hem lezzetli hemde cok az yagla (yag katilmasada olur sosa kendi yagi bile yetiyor)
Kizartma agir geliyor.
Izgaramda yok bozuldu almadim yeni.
Haslama sevmiyorlar en iyi boyle yeniyor
Ya bende donem donem boyle oluyorum.
Her gun ust degisme ve dus alma rutinim hic degismeyen sanirim.
Kizi banyoya alir yine dusumu alirim.
Cok seviyorum beni sakinlestirip rahatlatiyor su.
Kilo verip kiyafet alisverisi yapmak istiyorum sadece aslinda.
Yaza boyle girebilsem beni mutlu eder.

Gunaysss
Kız yine yakalarımda bir pazartesi
Odadan cikinca basliyor yine zilgita.
Gazam mübarek olsun bak iste kocamin yokluğunu aramayimda napim
Biraz bulasik vardi elimde yikadim.
Sulukofte yapicam kiz uyursa.
Pilav var dunden.

Ev supurulcek
Toz icin su yaptim ancak zigonlari ve uniteyi silebildim.
Gardroplarin dis kapaklarini silicem.
Avizeler ve kapilar silincek ama bugun degil.
Sirayla..

Bugun :
Yemek yap
Supurge yap
Toz al
Camasir as
Banyo temizle gunusu yapcam.

Yarin da banyo cikar avize kapi girer olaya belki.
Yoksa gozumde buyuyor.

Günaydın herkese,
Ben de uyandım kız uyansın diye yatakta oturdum telefon zapingliyordum. Biraz ağlamalıydı uykusunda sonra ağlayarak uyandı babamı ara özledim onu dedi. Rüyanda ne gördün dedim anlatmam dedi.arattı babasını. Kalktık kahvaltı yaptık. Şimdi odasında oynuyor az bakalım fırsat buldum yazayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…