Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar sayfalar birikmiş okumadan yazıyım ddim sabah esim erken çıktı bende 10 du uyandım kalkıp etrafı toplayıp koltuk örtüsü lekeliydi onu attım bir makine açtım salonun tozunu alıp camonu aldım evi havalandırdım oglus kalkmadan sonra kahvaltı ettik büyük makineyi açtım etrafı çekip oda oda kapı silip toz aldım yerlerini sildim kardeşim arabasını yakındaki yere muayneye getirmişti uğradı ona biseler hazırladım kahvaltı edip çay içti gitti balkon sildim çamaşır astım lavaboları yıkayıp namaz kıldım bulaşık makinesi 1 makinede halı örtüsünü attım makineye dışarı çıkacaktım çıkmadan kıymalı iç yaptım akşama besamelli karnıbahar yapacağım makarna var yeter

Maşallah birsuru iş yapmissin
Ben geceden yikadiklarimi aştım sabah
Bi makine de hastaneden gelince yikadim daha asamadim

Giderken terziye uğradım ince mont var koltuk altı sökük tü onu yaptırdım 7 oraya verdim milyoncudan çay kaşığı yara bandı saç tokası 13 verdik oglus mısır istedi bardakta 3 oraya parkta oynadı taksit ödedim 104 TL durum istedi onu aldık 13 oraya yarım yarim yedik acikmisiz şimdi kahve yaptım iciyorum yoruldum bime uğradım bide kolonya süt çikolata Avşar soda 6 li kahve tek içimlik ıhlamur vardı ondan bir paket makarna 40 kadar oraya verdik harcandı baya biseyleri hallettim ama az dinleniyim oglusu yikarsam iyi olur yarın kayınvalideme gidebiliriz

Maşallah birsuru iş yapmissin
Ben geceden yikadiklarimi aştım sabah
Bi makine de hastaneden gelince yikadim daha asamadim
Kapıları üstten sildim canım bide seninkucuk bebeğin var ne zaman ayarlarsan yapiyosun benimki uyuyordu biraz yaptım kalktı az çizgi film baktı sonra oyun oynadı onada görev veriyorum arabalarını sil ddim o sıra bitti işler dayisiyla oynadı çabuk çabuk yaptım

Benimde içeri avizesini siliyorum habire kuş orayı mekanı belledi çıkınca kafesten oraya konuyo pisliyor üzerini oynuyor hem orda
Ay dikkat et canım cidden madde kullanımı varsa
selam kizlar bizim kan sonuclari iyi cikti sukur bi de su otizm olayini atlatsak saglikla nasil rahatlicam anlatamam
evi b.k goturuyor .cocuklari yalniz birakmak istemiyorum ayni anda da uyumuyorlar hic .yemegi aksamdan yapmistim neyse ki
Çok şükür canım inşallah onları çabuk atlatirsin
Geçmiş olsun canım ne kadar daha takipte olucaksiniz

Benimde içeri avizesini siliyorum habire kuş orayı mekanı belledi çıkınca kafesten oraya konuyo pisliyor üzerini oynuyor hem orda
Ay dikkat et canım cidden madde kullanımı varsa
selam kizlar bizim kan sonuclari iyi cikti sukur bi de su otizm olayini atlatsak saglikla nasil rahatlicam anlatamam
evi b.k goturuyor .cocuklari yalniz birakmak istemiyorum ayni anda da uyumuyorlar hic .yemegi aksamdan yapmistim neyse ki
Çok şükür canım inşallah onları çabuk atlatirsin
Geçmiş olsun canım ne kadar daha takipte olucakl

Kuyumcuya uğradım hep gittiğim yere altın sordum trendyolda daha pahalı bu sefer düşük geldi fiyatları çeyrekli bilekligimi yarım yaptırmak istiyorum bı süredir ondada yarım için çerçeve yokmuş kayışlı olan modele baktım başka yerede bakmadım benim bır çeyrek vardı onunla birleştirip yaparım ddim 100 üzerine bileklik kısmı için istedi h sonuna doğru gelirmiş esiminn verdigi ev hasligi suyunu cekiyorbugün taksiti ve bim harici yerleri nakit verdim suyu fln hep nakitten alıyorum iş tesillimi var yarın para alırsa hemen cokeyim nakit kartta var 500 fln ama bankanın onu kuyruktu hiç bekleyemedim artık eşindem alacagim

Benimki gece uyumuyor gündüz de tavşan uykusunda bende yoruluyorum uykusuzlukdan başım ağrıyor
Günlük sil süpür toz al çamaşır bulasik ıslerimi aksatmıyorum haftasonu yasağından dolayı eşim evde olunca diğer ıslerimi yapıyorum dolap silme düzenleme vs gibi
Bizim 3 yaşına kadar takibimiz olcak 3 haftada bir kan vermeye gidiyoruz , kan vermek çok zor oluyor çok geriliyorum üzülüyorum gidip gelmek zaten zor bu ortamda çocuk küçük Allah beterinden korusun isyan etmiyorum ama çok zor geliyor bana

Bereketli olsun kaça almış oldun şimdi bilekliği
Gizliden param yok adam bana veriyo su sıralar ne gelirse ondan saklayamıyorum zaten araba alırsak koycam diye

Aynen bende şikayet ederim ama benim kocayla seninki kardeşmi yoksam
Başıma sararlar bizden bilmesinler çocuklarla gir çık dikkat et kapıyı kitle diyor
Aman bu zamanda bulaşmaya hele gelmez
Ama kapıya iyi ettim adını yazdım oğlu basmıyor en azından

Kizlar sarmalik yaprak peynircibaba falan satıyor ya hic aldiniz mi?
Ince yaprak damarsiz ariyorum.
Esim sevmiyorda oglanla bana gore (kizda yer artik) az bisi alicam acaba nasildir ki
Almadım cnm ben sardım gel yiyelim leli pişiyor şuan tencerede valla buralarda olsa
Yollardım sana bidona var ah su uzaklık

Canım merhaba Adem güneş okur musun bilmiyorum ama Doğal ebeveynlik kitabını tavsiye ederim, duyguda Özgür davranışta disiplinli çocuk yetiştirmek üzerine

Bugun kiz sabrimi sinadi resmen bi ara aglicaktim cok gerildim.
Nesi var anlamiyorum calpol verdim artik.
Surekli bir aglama hali hic bir yere sigamadi
Yemekde yapamadim evide supuremedim.

Nevresim degisip toz aldim.
Banyoyu temizledim ancak.
Pilav var sadece birazdan esim arar pöfss enerjimde kalmadi.
Kavurdugum etden cikarip sotelicem bi de salata yapip kaktircam.
Kofteyle ugrasamicam baska bahara artik.
Zor bela uyuttum azcik sessiz sakin oturcam.
Cidden bazen sessizligi asiri ozluyorum.
Aksam esim bakarken gidip yataga uzaniyorum onlar su nerde bu nerde fln sorana kadar.

Bi de sabah esim gidince kanepeye cokerdim battaniye alip tv izlerken uyurdum onu cok ozledim bee.
Neyse artik cani sagolsun bunlarda gecer elbet..

ben sarma sararsam bir gun dunya tersine donmustur sanirim
Kiz ilahii
Biz sana veririz
Aklima vurdumuydu kizi sirtima baglar yine sararim ben
Genelde h.Sonuna denk getiriyorum ama lahanalar kotu olur h.sonuna.
Ya haslayip buzluga aticam ya da aksam esim gelince sarcam.
Tarafimi secmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…