Maşallah birsuru iş yapmissinSelam kızlar sayfalar birikmiş okumadan yazıyım ddim sabah esim erken çıktı bende 10 du uyandım kalkıp etrafı toplayıp koltuk örtüsü lekeliydi onu attım bir makine açtım salonun tozunu alıp camonu aldım evi havalandırdım oglus kalkmadan sonra kahvaltı ettik büyük makineyi açtım etrafı çekip oda oda kapı silip toz aldım yerlerini sildim kardeşim arabasını yakındaki yere muayneye getirmişti uğradı ona biseler hazırladım kahvaltı edip çay içti gitti balkon sildim çamaşır astım lavaboları yıkayıp namaz kıldım bulaşık makinesi 1 makinede halı örtüsünü attım makineye dışarı çıkacaktım çıkmadan kıymalı iç yaptım akşama besamelli karnıbahar yapacağım makarna var yeter
Kapıları üstten sildim canım bide seninkucuk bebeğin var ne zaman ayarlarsan yapiyosun benimki uyuyordu biraz yaptım kalktı az çizgi film baktı sonra oyun oynadı onada görev veriyorum arabalarını sil ddim o sıra bitti işler dayisiyla oynadı çabuk çabuk yaptımMaşallah birsuru iş yapmissin
Ben geceden yikadiklarimi aştım sabah
Bi makine de hastaneden gelince yikadim daha asamadim
Benimde içeri avizesini siliyorum habire kuş orayı mekanı belledi çıkınca kafesten oraya konuyo pisliyor üzerini oynuyor hem ordaGunaysss
Kız yine yakalarımda bir pazartesi
Odadan cikinca basliyor yine zilgita.
Gazam mübarek olsun bak iste kocamin yokluğunu aramayimda napim
Biraz bulasik vardi elimde yikadim.
Sulukofte yapicam kiz uyursa.
Pilav var dunden.
Ev supurulcek
Toz icin su yaptim ancak zigonlari ve uniteyi silebildim.
Gardroplarin dis kapaklarini silicem.
Avizeler ve kapilar silincek ama bugun degil.
Sirayla..
Bugun :
Yemek yap
Supurge yap
Toz al
Camasir as
Banyo temizle gunusu yapcam.
Yarin da banyo cikar avize kapi girer olaya belki.
Yoksa gozumde buyuyor.
Ay dikkat et canım cidden madde kullanımı varsaAnlamıyo insanlar baby
Bizim üst katta biri vaar boşanmış adam ailesinin yanına geldi ve uyuşturucu kullandığı için boşanmış diyolar
Gecen komşunun biri garajda döküntü leri bulmuş eşime söyledi dikkat et çocukları filan yalnız çıkma dedi
Bir bu eksikti dedim
Hatta gecen onun annesi ile kapıştım
Ablam abim gelmişti bazen yanlıkla onun ziline basmış
Kusura bakma dedim vay niye basıyosunuzfa
Bana bak dedim senin oğlun çocukların eve gelen misafiri hep benim zile basıyo ben hiç bişey demiyorum bir kere bastıysa sucmu madem ben mecburmuyum hergün senin ailene açmayı dedim
Bir kere olmuş
Oğlu hergün yZın torunu basar dedim içeri girdi usulca
Asagı indim ziline adını yazdım
Yarın ne yapacagını biliyorum ben sana dedim
Çok şükür canım inşallah onları çabuk atlatirsinselam kizlar bizim kan sonuclari iyi cikti sukur bi de su otizm olayini atlatsak saglikla nasil rahatlicam anlatamam
evi b.k goturuyor .cocuklari yalniz birakmak istemiyorum ayni anda da uyumuyorlar hic .yemegi aksamdan yapmistim neyse ki
Geçmiş olsun canım ne kadar daha takipte olucaksinizSelam kızlar
3 haftada bir tiroit testi için kan veriyoruz ,
Bugün de gittik otobüsle gitmek zorunda kaldik babam eşim işte,
Bebek arabasını otobüse indir çıkar çok zordu ,
Bende regl ağrısı çekiyorum migrenim tuttu başım çok ağrıyor nasıl gidip geldik anlamadım valla
Kızı banyo yaptırıp yatırdık, geceleri de uyumuyor hiç uykusuzluk çok yordu beni
Benimde içeri avizesini siliyorum habire kuş orayı mekanı belledi çıkınca kafesten oraya konuyo pisliyor üzerini oynuyor hem ordaGunaysss
Kız yine yakalarımda bir pazartesi
Odadan cikinca basliyor yine zilgita.
Gazam mübarek olsun bak iste kocamin yokluğunu aramayimda napim
Biraz bulasik vardi elimde yikadim.
Sulukofte yapicam kiz uyursa.
Pilav var dunden.
Ev supurulcek
Toz icin su yaptim ancak zigonlari ve uniteyi silebildim.
Gardroplarin dis kapaklarini silicem.
Avizeler ve kapilar silincek ama bugun degil.
Sirayla..
Bugun :
Yemek yap
Supurge yap
Toz al
Camasir as
Banyo temizle gunusu yapcam.
Yarin da banyo cikar avize kapi girer olaya belki.
Yoksa gozumde buyuyor.
Ay dikkat et canım cidden madde kullanımı varsaAnlamıyo insanlar baby
Bizim üst katta biri vaar boşanmış adam ailesinin yanına geldi ve uyuşturucu kullandığı için boşanmış diyolar
Gecen komşunun biri garajda döküntü leri bulmuş eşime söyledi dikkat et çocukları filan yalnız çıkma dedi
Bir bu eksikti dedim
Hatta gecen onun annesi ile kapıştım
Ablam abim gelmişti bazen yanlıkla onun ziline basmış
Kusura bakma dedim vay niye basıyosunuzfa
Bana bak dedim senin oğlun çocukların eve gelen misafiri hep benim zile basıyo ben hiç bişey demiyorum bir kere bastıysa sucmu madem ben mecburmuyum hergün senin ailene açmayı dedim
Bir kere olmuş
Oğlu hergün yZın torunu basar dedim içeri girdi usulca
Asagı indim ziline adını yazdım
Yarın ne yapacagını biliyorum ben sana dedim
Çok şükür canım inşallah onları çabuk atlatirsinselam kizlar bizim kan sonuclari iyi cikti sukur bi de su otizm olayini atlatsak saglikla nasil rahatlicam anlatamam
evi b.k goturuyor .cocuklari yalniz birakmak istemiyorum ayni anda da uyumuyorlar hic .yemegi aksamdan yapmistim neyse ki
Geçmiş olsun canım ne kadar daha takipte olucaklSelam kızlar
3 haftada bir tiroit testi için kan veriyoruz ,
Bugün de gittik otobüsle gitmek zorunda kaldik babam eşim işte,
Bebek arabasını otobüse indir çıkar çok zordu ,
Bende regl ağrısı çekiyorum migrenim tuttu başım çok ağrıyor nasıl gidip geldik anlamadım valla
Kızı banyo yaptırıp yatırdık, geceleri de uyumuyor hiç uykusuzluk çok yordu beni
Bazı insanlar cidden kendine is arıyor gezmek icin,
Ve ben müsteri flaan demiyoırm bozuyorm artık.
Müsterilere gelmeyin diyorz cünkü,her insan bi risk sonucta.
Adam gelmis benim adres yanlıs yazılmıs policeye diyor.
Bunu telefonda da halledebilrdik,zaten önemsiz bisy adres dedim.
Bana da gezmek olsun dedi .
Yok yani pandemide risk calısanlara dedim.
Haklısınız diyo
Gezme Allahın gerizekalısı gezme iste diyorm icimden.
2,5 gün evden burnumu cıkarmadım.
Ne kadr gezme meraklısı insanlar ya.
Gercekten artık sinirleniyorm
Cünkü her gelenin arkasından kapı kollarına kadar dezenfekte ediyorm.
Oturdugu koltugu siliyorm flan.
Günde 5 kisi gelse yandik
Gezmeye yer arıyor herkes bizde toplayıp bı kerede halletmeye çalışıyoruzyaşlılar 10 1 arası çıkıyor diye biliyorum kayinvalidemler öyle çıkıyor hep
Benimki gece uyumuyor gündüz de tavşan uykusunda bende yoruluyorum uykusuzlukdan başım ağrıyorKapıları üstten sildim canım bide seninkucuk bebeğin var ne zaman ayarlarsan yapiyosun benimki uyuyordu biraz yaptım kalktı az çizgi film baktı sonra oyun oynadı onada görev veriyorum arabalarını sil ddim o sıra bitti işler dayisiyla oynadı çabuk çabuk yaptım
Bereketli olsun kaça almış oldun şimdi bilekliğiKuyumcuya uğradım hep gittiğim yere altın sordum trendyolda daha pahalı bu sefer düşük geldi fiyatları çeyrekli bilekligimi yarım yaptırmak istiyorum bı süredir ondada yarım için çerçeve yokmuş kayışlı olan modele baktım başka yerede bakmadım benim bır çeyrek vardı onunla birleştirip yaparım ddim 100 üzerine bileklik kısmı için istedi h sonuna doğru gelirmiş esiminn verdigi ev hasligi suyunu cekiyorbugün taksiti ve bim harici yerleri nakit verdim suyu fln hep nakitten alıyorum iş tesillimi var yarın para alırsa hemen cokeyim nakit kartta var 500 fln ama bankanın onu kuyruktu hiç bekleyemedim artık eşindem alacagim
Aynen bende şikayet ederim ama benim kocayla seninki kardeşmi yoksamBenim üst kat öyle
Giren cıkan belli değil,sürekli birilerini topluyor.
Sikayet etcem ben bunları yeter diyorm,sarma basımıza onu diyor koci.
Benim 2 kat asagım güvenlik firması,gidip gelip basıyorlar.
Veriyorm ayarı:)
Annem diyo senden hic komsu olmaz.
Hic sevmem zaten komsuculuk Allah affetsin:)
Almadım cnm ben sardım gel yiyelim leli pişiyor şuan tencerede valla buralarda olsaKizlar sarmalik yaprak peynircibaba falan satıyor ya hic aldiniz mi?
Ince yaprak damarsiz ariyorum.
Esim sevmiyorda oglanla bana gore (kizda yer artik) az bisi alicam acaba nasildir ki
Biz sana verirdik kızben sarma sararsam bir gun dunya tersine donmustur sanirim
Canım merhaba Adem güneş okur musun bilmiyorum ama Doğal ebeveynlik kitabını tavsiye ederim, duyguda Özgür davranışta disiplinli çocuk yetiştirmek üzerineİyiaksamlar
Paket serviste bizim buraya sadece ekmek arası getiriyolarmıs karantina da.
O yüzden sosyetik bi balıkcıdan hamsi siparis ettik 45 tl
45 teeleeye hamsi mi olur ya,fırında pisirdim ayıkladı koci bol salata yedik.
39 tl kosulsuz ebeveynlik kitabını siparis ettim trendyolda,29.90 dı o,10 tl de cep kitap aldım kargo bedavaya geldi.
Cok övülüyor umutluyum.
Ben ceza sistemine karsıyım.
Ama sınırlarını da cizmek istiyorm,yoksa ipin ucu kacıyor.
Bakalım ins cözüm yolu gösterir kitap,su ara bi su derdimiz var
10 dk da bir su diye geliyor.
Bardakta istiyor ve cay kasıgı istiyor hanımefendi
O su 30 sn sonra koltuklara ters cevriliyor
Evi su basacak artk
Sinir uclarıma dokunuyor resmn su diye aglaması
Vermesem ayrı dert verssm ayrı
Ben hastaneyle görüseyim iyi bi pedagog bulalım dedim bugun kociye
Yok yani bana yol göstersin dedim
Yok artk diyo adam
Kiz ilahiiben sarma sararsam bir gun dunya tersine donmustur sanirim
Gece yıkıyorsun makinede mi kaliyor?Maşallah birsuru iş yapmissin
Ben geceden yikadiklarimi aştım sabah
Bi makine de hastaneden gelince yikadim daha asamadim
Sende yok yok valla acil komsu olmamiz lazimAlmadım cnm ben sardım gel yiyelim leli pişiyor şuan tencerede valla buralarda olsa
Yollardım sana bidona var ah su uzaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?