Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de 3 yıldır bir defa annemle sardık. Bir de tek başıma yarım tencere sardım. Kız zaten yemiyor. He bir de arkadaşa gidince bazen lahana sarıyoruz birlikte. Tek başıma yok ya zor geliyor
Bende sarmayı yemesini severim annem hiç sarmaz bizde lahana sarma si yapardı arada bana içi hazırlayıp ta yapması zor geliyi iç hazirsa kolay oluyo

Bende 3 ay önce fln kullandım 2 aydan fazla adet olmamıştım şükür 3 5 gün gecikiyo oluyorum kendim yine

Bende doğumda is yerim ceyrek yapacak yüksek ihtimal int de böyle bileklik alayım diyorum içine koyarım netten uygun oluyor bileklik olarak
Ceyrekliyi aldığımda çeyrek üzerine 60 TL vermiştim yarım olanın çerçevesi fln farklı biraz daha pahalı

Iç iç olsun rahatlarsın
Bnm çok yakın arkadaşımın da yüksek senelerdir uğraşıyor

Dün annem aradı ablama gitmiş canı sıkkın ağladı kızmış gitme suna diyorum ama gidiyo yinede
Benden için diyormuş Kocamdan maaş alacakmış ım bedavaya çalışıyomusum öyle diyormuş Ula kendi işimiz zaten adam bana veriyo
Boşver anne çatlasın dedim
Bizi kıskanıyor ya
Dedim evi arabası var
Bak ben borç ödüyom dahaa kredi evin
Arabam yok bu neyin derdinde
Durum atmıştım gecen paraları neye koyuyon uz yazmış eşime
Çuvala de dedim

Gecen hafta bilezik almaya gittiydimya
Annemede demedim markete diye çıktım
Kimse bilmesin dedik anneni aramış nereye gitti ne alacak
Yolda beni arıyo nereye gidiyon
Markete kendi heryere gider bizi takip ediyor resmen abim bize gelince
Diyormuş ki oğlun yine kızında dedim çok istiyorsa gelsin milletin hayatını takip etmesin dedim
Kıskançlığından ölecek

Ne tuhaf bence psikolojik olarak iyi değil.insan o kadar durumu iyi olup kardeşini kıskanırmı daha çok yardım edeyim diyeceğine. Sonuçta Kocanla sen çalışıyor birlikte kazanıp birlikte yiyorsunuz onane

Valla hiç yasak yok gibi sokaklar dolu. Avm dolu üstelik çocuklarla dolu.
bulvar caddesini bilirim az anılarım geçmedi orada. :)
Ciddimisin.. İşin düşerse beklerim canım:
Sen benim nerede çalışıtığımıda biliyorsun:) yolun düşerse gerçekten beklerim:)

citl ablan gerçek mi canım senin ya.
Pes dedim okurkenn.
Kardeş kıskançlığı hadi dedim.. ama bu kıskançlığı da geçmiş artık.. Paranoya gibi olmuş..
İşi gücü siz olmuş sanki..
Bu neyin derdi bu kadar ya..
Bana çok tuhaf geldi.. İnsan kardeşi rahat olunca bilakis sevinir mutlu olur.
Çok üzücü..

Niye böyle ki
Yani mutsuz mu? Sevgisiz mi? Sukursuz mu? Sen boyle ablani anlatinca uzuluyorum ve sasiriyorum.
Insanin ablasi ya kiz kardes.
Su dunyada ki en iyi arkadas olmasi gerekirken..

Benim kiz kardesim yok ablamda yok.
Valla olsami iyiydi boylemi iyi bilmiyorum.
Ama birini daha biliyorun boyle durumu iyi ama kardeslerinin 3 kurusunu gozu goturmeyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…