Bende sarmayı yemesini severim annem hiç sarmaz bizde lahana sarma si yapardı arada bana içi hazırlayıp ta yapması zor geliyi iç hazirsa kolay oluyoBen de 3 yıldır bir defa annemle sardık. Bir de tek başıma yarım tencere sardım. Kız zaten yemiyor. He bir de arkadaşa gidince bazen lahana sarıyoruz birlikte. Tek başıma yok ya zor geliyor
Bende 3 ay önce fln kullandım 2 aydan fazla adet olmamıştım şükür 3 5 gün gecikiyo oluyorum kendim yineEvet tarlusal verdi. İçmesem adet olacağım yokaynen fsh amh a bakarım ona göre yol izleriz dedi. Yani menopoz yaklaştımı anlayacağız.
gerçi son tüp bebek tedavimde Fsh 14 lrdeydi de bakalım ne çıkacak meraktayım.
Ceyrekliyi aldığımda çeyrek üzerine 60 TL vermiştim yarım olanın çerçevesi fln farklı biraz daha pahalıBende doğumda is yerim ceyrek yapacak yüksek ihtimal int de böyle bileklik alayım diyorum içine koyarım netten uygun oluyor bileklik olarak
Iç iç olsun rahatlarsınEvet tarlusal verdi. İçmesem adet olacağım yokaynen fsh amh a bakarım ona göre yol izleriz dedi. Yani menopoz yaklaştımı anlayacağız.
gerçi son tüp bebek tedavimde Fsh 14 lrdeydi de bakalım ne çıkacak meraktayım.
Bende gitmem hiç öyle gezme adetim de yoktur evdeyim hepBen de gitmem öyle çat kapı gelinmesini de sevmem. Ama komşuluğum var. Çalışırken hiç komşuluğu da yapmazdım. Zaten vakit kalmıyordu.,
Ankaraİstanbulda değilmiydin sen
Ogün ben bilezik alırken biri daha aglıyodu kız bilekliğe bi türlü karar veremedi kuyumcu bıktı en sonunda bu güzel bunu al dedi aldı sonunda
Getir bebeleri ben uyandım bakarks sende yattgunaydin kizlarcitl tr_lelli T thesekreter guzel kalbinizi seveyim sarmalariniz bir cirpida sarilsin
7 de uyandij bizumkilerle agliycam galiba simdi uykusuzluktan
citl beni Ankaraya tasinmaya ikna edebilirsin her an.cok cazip teklifler bunlarGetir bebeleri ben uyandım bakarks sende yatt
Gelcitl beni Ankaraya tasinmaya ikna edebilirsin her an.cok cazip teklifler bunlar
Ben gidiyorum da, haber veririm.ya da cogunlukla onlar arar gel diye.Bende gitmem hiç öyle gezme adetim de yoktur evdeyim hep
Bende oyle biliyordumİstanbulda değilmiydin sen
Ne tuhaf bence psikolojik olarak iyi değil.insan o kadar durumu iyi olup kardeşini kıskanırmı daha çok yardım edeyim diyeceğine. Sonuçta Kocanla sen çalışıyor birlikte kazanıp birlikte yiyorsunuz onaneDün annem aradı ablama gitmiş canı sıkkın ağladı kızmış gitme suna diyorum ama gidiyo yinede
Benden için diyormuş Kocamdan maaş alacakmış ım bedavaya çalışıyomusum öyle diyormuş Ula kendi işimiz zaten adam bana veriyo
Boşver anne çatlasın dedim
Bizi kıskanıyor ya
Dedim evi arabası var
Bak ben borç ödüyom dahaa kredi evin
Arabam yok bu neyin derdinde
Durum atmıştım gecen paraları neye koyuyon uz yazmış eşime
Çuvala de dedim
Gecen hafta bilezik almaya gittiydimya
Annemede demedim markete diye çıktım
Kimse bilmesin dedik anneni aramış nereye gitti ne alacak
Yolda beni arıyo nereye gidiyon
Markete kendi heryere gider bizi takip ediyor resmen abim bize gelince
Diyormuş ki oğlun yine kızında dedim çok istiyorsa gelsin milletin hayatını takip etmesin dedim
Kıskançlığından ölecek
Ciddimisin..Valla hiç yasak yok gibi sokaklar dolu. Avm dolu üstelik çocuklarla dolu.
bulvar caddesini bilirim az anılarım geçmedi orada. :)
Niye böyle kiDün annem aradı ablama gitmiş canı sıkkın ağladı kızmış gitme suna diyorum ama gidiyo yinede
Benden için diyormuş Kocamdan maaş alacakmış ım bedavaya çalışıyomusum öyle diyormuş Ula kendi işimiz zaten adam bana veriyo
Boşver anne çatlasın dedim
Bizi kıskanıyor ya
Dedim evi arabası var
Bak ben borç ödüyom dahaa kredi evin
Arabam yok bu neyin derdinde
Durum atmıştım gecen paraları neye koyuyon uz yazmış eşime
Çuvala de dedim
Gecen hafta bilezik almaya gittiydimya
Annemede demedim markete diye çıktım
Kimse bilmesin dedik anneni aramış nereye gitti ne alacak
Yolda beni arıyo nereye gidiyon
Markete kendi heryere gider bizi takip ediyor resmen abim bize gelince
Diyormuş ki oğlun yine kızında dedim çok istiyorsa gelsin milletin hayatını takip etmesin dedim
Kıskançlığından ölecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?