Küçük Düşün Büyük Olsun!

Of canım ya o uykusuzluk nasıl zor Allah kolaylık versin
Hala benim oğlumda uyumaz

T thesekreter guzel gunlerde kullan bereketli olsun canim

Altin bilek konusulmusken cok hevesim var ama daha once bir bilekligim 2 defa koptu birinde fark etmedim bile evde dusmustu Allahdan
Korkuyorum kaybederim kiriliyorlar falan.
Ama hevesim var.
Almak istiyorum esime citlatsam aslinda hediye olarak alir bana d.Gunumde yildonumu geliyor falan ama suan gereklimi diye sorguluyorum kendimi.
Ata aliyoruz comak sokmim diyorum.

Ben almadım daha kuzum baktım yoktu yarimlik için bileklik çerçevesi ceyregim ve çeyrekli ipli var bende birleştirip almayı düşünüyorum bakalim

Selam kızlar,
Bugün sabah kahvaltı sonrası arkadaşla kızları parka götürdük. Sonra ben avm ye gittim. Gitmem lazımdı kızın ayakkabısı için. Gitmişken madamcocodan eksik tabakları aldım. 49 tl English home da uğradım. Çarşaf aldım. Boşuna takım almışım. Ohh mis gibi de oldu. Hem lastikli aldım çok daha kullanışlı oldu.45 tl Yıkadım kuruttum serdim.
carrefoura ayaküstü uğradım domestos Kampanyalıydı ben de kampanya arıyordum. Ama insört kataloğunda görmedim indirimini. 5.50 güzel fiyat bilginiz olsun. Onu aldım çıktım.
linensten kırmızı pike sipariş ettim Yastık kılıflarım hep kırmızılı zaten çarşafı ne renk alsam siZce. Renk uyumunu hiç beceremem :)
Bugün aldığımı gri renk aldım çünkü pikemde yoğun gri kırmızı vardı. Akşam yemek falan telaşı. Eşim geldi kızı uyuttum. Şimdi böğürtlenli şarap keyfindeyiz. Baby enfes kadehini kap gel

Valla hiç yasak yok gibi sokaklar dolu. Avm dolu üstelik çocuklarla dolu.
bulvar caddesini bilirim az anılarım geçmedi orada. :)

Bende sevmiyorum.
Aman aman..
Zirt pirt yerli yersiz cat kapi gelenlerden oldum olasi haz etmem, kimseyede bu sekilde gitmem.
Ben de gitmem öyle çat kapı gelinmesini de sevmem. Ama komşuluğum var. Çalışırken hiç komşuluğu da yapmazdım. Zaten vakit kalmıyordu.,

selam kizlar bizim kan sonuclari iyi cikti sukur bi de su otizm olayini atlatsak saglikla nasil rahatlicam anlatamam
evi b.k goturuyor .cocuklari yalniz birakmak istemiyorum ayni anda da uyumuyorlar hic .yemegi aksamdan yapmistim neyse ki
Ohh çok sevindim canım. Sağlıklı olsunlar inşallah kuzularım. İnşallah atlatırsınız

Adet söktürücü mu verdi?
Icince olunuyor , hormonlarda bir sorun varmı onu arastrirlar
Evet tarlusal verdi. İçmesem adet olacağım yok aynen fsh amh a bakarım ona göre yol izleriz dedi. Yani menopoz yaklaştımı anlayacağız.
gerçi son tüp bebek tedavimde Fsh 14 lrdeydi de bakalım ne çıkacak meraktayım.

Çok şükür benim öyle lambam yok o zamanspot benimkiler. Ama tv ünitesi üstü kaka doluyor.

Bu sesmi lellim gel de bizim evde sesi gör. Uykuya dalana kadar hiç susmak yok hiçç. Benim de en özlediğim öyle rahatça film izlemek

Kızlar yarın eşim kuruma gidecekmiş.kızın koruma kararını kaldırtmak için. Dedim gelsemmi. İstiyordum son defa gitmeyi. Zor olur dönüş arabayla dedi. Arabayla gitmeyecekmiş. Hem teyzeye bıraksam orada ne yapacaksın kızı şımartacak dedi. Sıkılırsın bir yere çıkamayacaksın dedi. Ne yapim bilemedim. Ama dönüş trafiği tabiki zor olur. Sonra bir de çenesini dinlerim.
Zaten kızım için tuttuğum deftere de yazmayalı uzun zaman oldu. Oysa yazacak o kadar çok şey varki. Çoğunu burada yazıyorum artık ilerde burayı okuturum okumak isterse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…