Of canım ya o uykusuzluk nasıl zor Allah kolaylık versinSelam kızlar
3 haftada bir tiroit testi için kan veriyoruz ,
Bugün de gittik otobüsle gitmek zorunda kaldik babam eşim işte,
Bebek arabasını otobüse indir çıkar çok zordu ,
Bende regl ağrısı çekiyorum migrenim tuttu başım çok ağrıyor nasıl gidip geldik anlamadım valla
Kızı banyo yaptırıp yatırdık, geceleri de uyumuyor hiç uykusuzluk çok yordu beni
Geceden hiç yıkayıp bekletmemGece yıkıyorsun makinede mi kaliyor?
Koku oluyo ya benimkinde fazla durursa olmuyor mu?
Aslında dayanıyorum ama bazen benimde vücudum error veriyorOf canım ya o uykusuzluk nasıl zor Allah kolaylık versin
Hala benim oğlumda uyumaz
Ben almadım daha kuzum baktım yoktu yarimlik için bileklik çerçevesi ceyregim ve çeyrekli ipli var bende birleştirip almayı düşünüyorum bakalimT thesekreter guzel gunlerde kullan bereketli olsun canim
Altin bilek konusulmusken cok hevesim var ama daha once bir bilekligim 2 defa koptu birinde fark etmedim bile evde dusmustu Allahdan
Korkuyorum kaybederim kiriliyorlar falan.
Ama hevesim var.
Almak istiyorum esime citlatsam aslinda hediye olarak alir bana d.Gunumde yildonumu geliyor falan ama suan gereklimi diye sorguluyorum kendimi.
Ata aliyoruz comak sokmim diyorum.
Bende doğumda is yerim ceyrek yapacak yüksek ihtimal int de böyle bileklik alayım diyorum içine koyarım netten uygun oluyor bileklik olarak
Olur kızzzz nerde ne zmnSende yok yok valla acil komsu olmamiz lazimortada bir semtde bulussak ya
Valla hiç yasak yok gibi sokaklar dolu. Avm dolu üstelik çocuklarla dolu.Kız olmaz mı var tabi yasak..
Kim kaldı canım ,dinlemiyor artık kimse..
Cumartesi nöbetten eve gelirken baktım da sokaklar ana baba günü..
EEE hani yasak diyorum kendi kendime..
Artık polislerde bıkmış galiba..
bizim bir bulvar caddemiz var.. Hafta içi baya kalabalık olur.. ,
cumarteside hafta içinden farksızdı valla..
Atm de bekleyenler mi yürüyenler mi oturanlar mı..
Ne ararsan vardı..Kime yasak var anlamadım gitti.
Ben de gitmem öyle çat kapı gelinmesini de sevmem. Ama komşuluğum var. Çalışırken hiç komşuluğu da yapmazdım. Zaten vakit kalmıyordu.,Bende sevmiyorum.
Aman aman..
Zirt pirt yerli yersiz cat kapi gelenlerden oldum olasi haz etmem, kimseyede bu sekilde gitmem.
Ohh çok sevindim canım. Sağlıklı olsunlar inşallah kuzularım. İnşallah atlatırsınızselam kizlar bizim kan sonuclari iyi cikti sukur bi de su otizm olayini atlatsak saglikla nasil rahatlicam anlatamam
evi b.k goturuyor .cocuklari yalniz birakmak istemiyorum ayni anda da uyumuyorlar hic .yemegi aksamdan yapmistim neyse ki
Ben de 3 yıldır bir defa annemle sardık. Bir de tek başıma yarım tencere sardım. Kız zaten yemiyor. He bir de arkadaşa gidince bazen lahana sarıyoruz birlikte. Tek başıma yok ya zor geliyorben sarma sararsam bir gun dunya tersine donmustur sanirim
Evet tarlusal verdi. İçmesem adet olacağım yokAdet söktürücü mu verdi?
Icince olunuyor , hormonlarda bir sorun varmı onu arastrirlar
Çok şükür benim öyle lambam yok o zamanBenimde içeri avizesini siliyorum habire kuş orayı mekanı belledi çıkınca kafesten oraya konuyo pisliyor üzerini oynuyor hem orda
Ay dikkat et canım cidden madde kullanımı varsa
Çok şükür canım inşallah onları çabuk atlatirsin
Geçmiş olsun canım ne kadar daha takipte olucaksiniz
Bu sesmi lellimBugun kiz sabrimi sinadi resmen bi ara aglicaktim cok gerildim.
Nesi var anlamiyorum calpol verdim artik.
Surekli bir aglama hali hic bir yere sigamadi
Yemekde yapamadim evide supuremedim.
Nevresim degisip toz aldim.
Banyoyu temizledim ancak.
Pilav var sadece birazdan esim arar pöfss enerjimde kalmadi.
Kavurdugum etden cikarip sotelicem bi de salata yapip kaktircam.
Kofteyle ugrasamicam baska bahara artik.
Zor bela uyuttum azcik sessiz sakin oturcam.
Cidden bazen sessizligi asiri ozluyorum.
Aksam esim bakarken gidip yataga uzaniyorum onlar su nerde bu nerde fln sorana kadar.
Bi de sabah esim gidince kanepeye cokerdim battaniye alip tv izlerken uyurdum onu cok ozledim bee.
Neyse artik cani sagolsun bunlarda gecer elbet..
İstanbulda değilmiydin senOlur kızzzz nerde ne zmn
İstanbula gelmeyi istiyoruz gezmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?