aynen canım ya.. inan şaşırdım okurken..Niye böyle ki
Yani mutsuz mu? Sevgisiz mi? Sukursuz mu? Sen boyle ablani anlatinca uzuluyorum ve sasiriyorum.
Insanin ablasi ya kiz kardes.
Su dunyada ki en iyi arkadas olmasi gerekirken..
Benim kiz kardesim yok ablamda yok.
Valla olsami iyiydi boylemi iyi bilmiyorum.
Ama birini daha biliyorun boyle durumu iyi ama kardeslerinin 3 kurusunu gozu goturmeyen.
Tabi canım 1.5 yıl oturdum ya oralarda. Uzun yıllar oldu gitmedim oralara.Ciddimisin..İşin düşerse beklerim canım:
Sen benim nerede çalışıtığımıda biliyorsun:) yolun düşerse gerçekten beklerim:)
Günaydın canım..Gunaydınnn.
Kendimi yorgun hissediyorum bu sabah.
Kiz uyuyo aylar sonra ilk defa 8 de uyanmadi hayret bir olayss.
Mutfakda bulasik var
Camasir atilcak mak.
Katlancaklar var.
Yemek yok gunu
Yapasim yok napsak ki ya.
İnşallah canım beklerim..Tabi canım 1.5 yıl oturdum ya oralarda. Uzun yıllar oldu gitmedim oralara.
İnşallah. Şu virüs bitsin. Heryeri talan edeceğimkızım da gezmeyi seviyor. Kim tutar bizi
Baris Muslunun istah demosuna katildim cumartesi yani uyuyakaldim dinlerken (10.30 dedi ama demo 12yi buldu gece) bilmiyorum psikolojik mi ama 2 gundur yeme istegim normal.Günaydın canım..
Biz hafta sonu yemek de cozuttukk.. O yüzden bu hafta içi hep sebze yapmayı planlıyorum..
Dün z.yağlı kereviz yaptım.. bugünde yeter..yanına bir çorba tamamdır..
Yarına inşallah brüksel lahanası yapacam inşallah..
bu hafta böyle sebzeden götürcem :)
AA gerçektenmi.. dur bende bakayım canım bir..Baris Muslunun istah demosuna katildim cumartesi yani uyuyakaldim dinlerken (10.30 dedi ama demo 12yi buldu gece) bilmiyorum psikolojik mi ama 2 gundur yeme istegim normal.
Yani canim istemiyor.
Adamin tedavi sekli gorusu kafadan bana sacma gelmisti yekk yee demistim ama bu ara arastiriyorum.
Hatta travmalari deniyorum.
Hepsini denicem zaman buldukca yasadigim kotu olaylarin uzerine gidip zihnimi temizlicem.
Surekli vudeolarini izliyorum.
Bu ara yeni takintim.
çok doğru canım..İş kafada bitiyor ki zaten..Dun kadife tatlisi almistim sadece tadina baktim mesela canim istemedi.
Normalde tekini ben tek yerim seviyorum.
Gunduz kisir yedim aksam sabah yulaf yedim.
Simdide canim bisi istemiyor ama yumurta yicem 1 tane
Yani zihnimizde bitirmek cok onemli.
Kız yine durumuda olmasa insan kardeşimi kiskanmaz heralde ama senin ablanın durumuda varmış niye böyle yapiyorki çok ilginç ablanDün annem aradı ablama gitmiş canı sıkkın ağladı kızmış gitme suna diyorum ama gidiyo yinede
Benden için diyormuş Kocamdan maaş alacakmış ım bedavaya çalışıyomusum öyle diyormuş Ula kendi işimiz zaten adam bana veriyo
Boşver anne çatlasın dedim
Bizi kıskanıyor ya
Dedim evi arabası var
Bak ben borç ödüyom dahaa kredi evin
Arabam yok bu neyin derdinde
Durum atmıştım gecen paraları neye koyuyon uz yazmış eşime
Çuvala de dedim
Gecen hafta bilezik almaya gittiydimya
Annemede demedim markete diye çıktım
Kimse bilmesin dedik anneni aramış nereye gitti ne alacak
Yolda beni arıyo nereye gidiyon
Markete kendi heryere gider bizi takip ediyor resmen abim bize gelince
Diyormuş ki oğlun yine kızında dedim çok istiyorsa gelsin milletin hayatını takip etmesin dedim
Kıskançlığından ölecek
Bereketli olsun.Ay ben de zulamı yarım grama tamamladım altın düşmüşken alıyım diyorum arkadaş grama tamamla diyo da eşime çaktırmadan yapıyorum zaten zulayı yoksa anladı mı savuruyo sende zula vardır diye ne yapsam bilemedim bi de kuyumcuya gitmesi var her kuyumcuda var mıdır yarım gram bilemedim
Ohh hadi gözünüz aydın.selam kizlar bizim kan sonuclari iyi cikti sukur bi de su otizm olayini atlatsak saglikla nasil rahatlicam anlatamam
evi b.k goturuyor .cocuklari yalniz birakmak istemiyorum ayni anda da uyumuyorlar hic .yemegi aksamdan yapmistim neyse ki
Ama bu adam demolari hep yapmiyo pek de anlatmiyo sanirim parayla seasn yaptiriyormus ondan.AA gerçektenmi.. dur bende bakayım canım bir..
İştah bende normalde yediklerim bu ara kalorili oluyor..
Demir ilacı alıyorum 3 aydır..
Onundamı etkisi bilmem.. Tatlıya çok düştüm bu ara
onu azaltmam lazım..
Bende oyleyim ama yitik sifa da da agizdaki lokma sivi olana kadar cignemek lazimmis denmisti.çok doğru canım..İş kafada bitiyor ki zaten..
Beyin gücü..İştah merkezide orada..
Birde ben maalesef yemeği çok hızlı yiiyorum..Bu çok yanlış ..
Elimde olmuyor.. Babama çekmişim bu yönde..:)
Her işim hızlıdır.. Bu yemek konusunda da öyle maalesef:/(
Keşke yavaş yiyebilsem..
Doyuma ulaşmak için en az yarım saat geçmesi gerekmiş..
ben lüp diye iki dk da yerimBuda çok kötü bişi..
Birde bende maalesef söylemesi ayıp kabızlık oluyor (sanırsam hızlı yememin etkisi
Uzak mı hastane?Taksiyle gitseydiniz keske cnm.Selam kızlar
3 haftada bir tiroit testi için kan veriyoruz ,
Bugün de gittik otobüsle gitmek zorunda kaldik babam eşim işte,
Bebek arabasını otobüse indir çıkar çok zordu ,
Bende regl ağrısı çekiyorum migrenim tuttu başım çok ağrıyor nasıl gidip geldik anlamadım valla
Kızı banyo yaptırıp yatırdık, geceleri de uyumuyor hiç uykusuzluk çok yordu beni
Bircan gibi desene..Ama bu adam demolari hep yapmiyo pek de anlatmiyo sanirim parayla seasn yaptiriyormus ondan.
Arada bir demo yapiyormus onuda kaydetmiyor
Bende sonunu getiremedim ama travmayla yuzlesiyorsun
Onu kabulleniyorsun affediyorsun falan falan.
boşuna demiyoz ekiri diye:)Bende oyleyim ama yitik sifa da da agizdaki lokma sivi olana kadar cignemek lazimmis denmisti.
Bende 2 yuvarlayip hoop mide
Bu da hazmi zorlastiriyor
Ona katilamadim ya 2 haftadir.Bircan gibi desene..
Bende bu hafta kaltıldım şeker ritüeline..
çocukluğa indirdi..
Benim kocam mobil bankacılık şifrelerimi bildiği için güvenmiyorum onaBereketli olsun.
Hesaptan da alabilirsin cnm.
Fiziki alamazsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?