Küçük Düşün Büyük Olsun!

Satarsın canım valla bende nasıl olur naparim derken ilkte 5 satisim oldu iki üç günde kullanmiyordum hiç birini kargoya vermesi kolay ver kodu yetiyor

Hoşgeldiniz aramıza

Sakinlestirip uykuda yapar rezene çayı canim

Anladim cnm
Cunku oyle biliyorum siniri var diye ondan sordum.
Dogum yaparken (sezaryen) keske yaglardan da alin soyle yandan 3-5 kilo deseydim acmisken.
Parasi neyse verirdik beg
Evet doğru vki tutması lazım
Yağ aldırma operasyonu acılı oluyormuş duyduğuma göre, kolay değilmiş
Senin Göbek bölgesinde fazlalığın var sanırım yana doğru eğilme hareketleri yapıyolar simitler için

Evet benim sıkintim gobek ve simitler
Yapiyorum da duzenli diil

Hoşgeldiniz ❤

Kizcaggzimi uyutunca ispanakli kemiksulu havuclu sehriyeli falan corba yaptim. Koyu yapiyorum tutsun.
Patlicanli patatesli et yemegi yaptim.
Pilav yaptim.
Evi supurdum
Dus aldim
Camasir astim.
Kaldi silme ve toz alma
Neyse halledicimm.
Var daha.
Bi kahve molasi.

Hoşbulduk evet 4 senelik evliyim, Nisan doğumlu bir kızım var. Biz her ay maaştan birikim yapıyoruz şu an birikmişimiz var biraz. Ben ücretsiz iznim bitince ayrıldım işten bebeğime kendim bakmak istediğim için. İşe tekrar başlayınca ev almak hedefimiz
Kabak tatlısını sevemedim
Sütlaç ve irmik helvası deneyebilirim
Fakat canım şerbetli tatlı istiyor
Şekerpare gibi şerbetli tatlılar yapabilirsin, irmik koyup içine hem çok güzel olur hem yine süte faydalı
Of sorma geçen eşim diyor ki artık siz kızın odasında oynayın salon dağılıyor sürekli sanki durduğu yerde duruyorda artık
Minimalizm ben de çok istiyorum ama her gün bir şeyler bakıyorum şunu mu alsam bunu mu alsam diye galiba bendeki alışveriş hastalığı ama almıyorum bu arada bakıp nefsimi köreltip çıkıyorum
Hoşgeldiniz aramıza
Teşekkürler, hoşbulduk

Bende fiyatlari falan gorunce ne gerek var bak simdi diyorum kendime.

Ramazan geliyor.
Kuru yufka ve eriste aldiririm ramazan girmeden.
Bir de semtde baklava falan yapan birini buldum 1kg alip denicem.
Esim ev baklavasini cok seviyor ama cok ugrastiriyor kizla ben oruclu oruclu ugrasamam.
Begenirsem ona sipariş vericem.
Bi alip deniyim eve getiriyormus.
1kg 50tl dedi esimde 60tl aliyordum pastaneden dedi.
Pek fiyatlara hakim diilim.
Bu hafta bi siparis verim bakim 1kg

Off ben de çok severim şöyle cevizli ev baklavası ama diyetteyim diyet değil de gerçi dikkat ediyorum artık yediklerime yoksa bu sezaryen göbeğinden kurtulamıcam. Az önce de eşim aradı akşam cheesecake getireyim mi sana diyor. Düşmanı çok uzakta aramıcaksın

Bende ev baklavası seviyorum güzel oluyor

Valla bizimkide sözde destek ama çay yanına habire bişe arıyor aksamlari

Valla bizimkide sözde destek ama çay yanına habire bişe arıyor aksamlari
Benimki çay sevmiyor şükür sadece kahvaltıda. O yüzden akşamları çay demlemiyorum ben de. Çok nadir eğer demlemişsem hemen soruyor yanına bir şey var mı varsa ben de içeyim çay diye. Hemen yok diyorum zaten hep onun atıştırma huyu yüzünden kilo aldım ben de. Eskiden ben akşam yemeğimi yer, bitirirdim bu yeme işini. Şimdi de o düzene dönmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…