- 8 Ocak 2015
- 6.096
- 19.115
- 448
10 tane pikem var yarisi esimin ceyizinden .baktikca gulesim geliyor.Tubaacer
Bende ancak BAKIYORUM iste
Yetisemiyorum
Satarsın canım valla bende nasıl olur naparim derken ilkte 5 satisim oldu iki üç günde kullanmiyordum hiç birini kargoya vermesi kolay ver kodu yetiyorBende hiç becermem satmayı kargoya felan götüremem diye hiç yanaşmıyorum
Benim de hep marka zamanında aldım şuan olmuyorum tabi
O kadar çok ayakkabı var ki daha etkitleri üzerinde olan
Eşime ara ara göndertiyorum o da birilerine veriyor başımdan kalabalığı gitsin diye
Kardeşim bile bu işi çözmüş ben memlekete giderken babaannemin El dokuma halıları vardı kullanmıyorum diye götürdüm o satmış kargoya bile vermiş
Onlar da pek rağbet görüyormuş
Hoşgeldiniz aramızaGünaydın herkese
8de uyandıkortalığı toparla, kızın kahvaltısını yaptır derken ilk uykusuna yattı. Ben de kahvaltımı yaptım. Şimdi işlere girişmem lazım. Bugün aklımda dolap içleriyle birlikte mutfağı temizlemek var. Allahtan geçen gün buzdolabını temizlemiştim yoksa şimdi daha çok gözümde büyürdü.
Sakinlestirip uykuda yapar rezene çayı canim2 gündür yemekden sonra halsizlik çöküyor sekerim düşüyor galiba
Canım sürekli birşeyler istiyor abur cubur gibi tatlı şeyler
Bi sorun var ama neden böyle anlamadım cuma akşamı rezene çayı ictim ondan sonra basladi
Evet doğru vki tutması lazımAnladim cnm
Cunku oyle biliyorum siniri var diye ondan sordum.
Dogum yaparken (sezaryen) keske yaglardan da alin soyle yandan 3-5 kilo deseydim acmisken.
Parasi neyse verirdik beg
Evet yaSakinlestirip uykuda yapar rezene çayı canim
Evet benim sıkintim gobek ve simitlerEvet doğru vki tutması lazım
Yağ aldırma operasyonu acılı oluyormuş duyduğuma göre, kolay değilmiş
Senin Göbek bölgesinde fazlalığın var sanırım yana doğru eğilme hareketleri yapıyolar simitler için
Bnmde basenEvet benim sıkintim gobek ve simitler
Yapiyorum da duzenli diil
Hoşgeldiniz ❤Günaydın herkese
8de uyandıkortalığı toparla, kızın kahvaltısını yaptır derken ilk uykusuna yattı. Ben de kahvaltımı yaptım. Şimdi işlere girişmem lazım. Bugün aklımda dolap içleriyle birlikte mutfağı temizlemek var. Allahtan geçen gün buzdolabını temizlemiştim yoksa şimdi daha çok gözümde büyürdü.
Bnm kollar ve bacaklar ince montla kapatiyorum simdi gobegi ama yaz geliyorBnmde basen
55 kiloydum evlendiğimde o halime dönmekistiyorum
HoşbuldukKarpuzuncekirdegi hosgeldiniz efenim.evli misiniz bebis var birikim hedefimiz ne.benim bu yil hedefim gecinmek mesela
kendimi de tanitayim ikizleriyle evde ucretsiz izinde bir insanim .altin olayina grup sayesinde girdim yavas yavas aliyoryz bakalim acelem yok
Şekerpare gibi şerbetli tatlılar yapabilirsin, irmik koyup içine hem çok güzel olur hem yine süte faydalıKabak tatlısını sevemedim
Sütlaç ve irmik helvası deneyebilirim
Fakat canım şerbetli tatlı istiyor
Of sorma geçen eşim diyor ki artık siz kızın odasında oynayın salon dağılıyor sürekliSagol kuzum daha coklari olsun seninde insallah
Ahhh tadı helekahveyle acayip guzel gitti
Evde 5li metro var kendimi tutuyorum yapmim diye.
Yemek yemim bu ara asla yemek aramiyorum ama ondan bi 10 tane falan yesem
Bizim kizlar akran sayilir ozaman. 10.ayimiza girdik artik bizde.
O atma sebebiyle salon hep esimin tabiriyle cingene cadiri
Yirimmmm
Acelemiz yok yavas yavas sindire sindire
Ayyy ben korkuyorum o mide ameliyatindan peki cok mu kiloluydun ki.
Belli bir kilo siniri var diye biliyorum o ameliyat icin
MinimalizmGecen senelerde nevresimleri degismistim ceyizimdendi eskiler yeniledim.
Dun instada bi kadin (2 de cocugu var) dediki 2 nevresimim var cocuklarinda oylem
Eskiyenin yerine yenisini aliyorum 3.nevresimim yok dedi
Evi de ferah
Az tencere, az esya falan
Ideolum bu ara o
Cok mama yapiyo gorup bende yapıyorum engellesem mi diyede dusunmuyo degilim arada
Ama esyasinin az olmasi
Temizlik duzen fln kadini izledikce bisi atasim geliyor
Teşekkürler, hoşbuldukHoşgeldiniz aramıza
HoşbuldukHoşgeldiniz ❤
Bende fiyatlari falan gorunce ne gerek var bak simdi diyorum kendime.Hoşbuldukevet 4 senelik evliyim, Nisan doğumlu bir kızım var. Biz her ay maaştan birikim yapıyoruz şu an birikmişimiz var biraz. Ben ücretsiz iznim bitince ayrıldım işten bebeğime kendim bakmak istediğim için. İşe tekrar başlayınca ev almak hedefimiz
Şekerpare gibi şerbetli tatlılar yapabilirsin, irmik koyup içine hem çok güzel olur hem yine süte faydalı
Of sorma geçen eşim diyor ki artık siz kızın odasında oynayın salon dağılıyor süreklisanki durduğu yerde duruyorda artık
Minimalizmben de çok istiyorum ama her gün bir şeyler bakıyorum şunu mu alsam bunu mu alsam diye galiba bendeki alışveriş hastalığı ama almıyorum bu arada bakıp nefsimi köreltip çıkıyorum
Teşekkürler, hoşbulduk
O zaten en büyük vazgeçiş sebebi. Her şey aldı başını gidiyor ya. Gerçekten bu zamanda allah herkesin yardımcısı olsun. Çok zor geçinmek.Bende fiyatlari falan gorunce ne gerek var bak simdi diyorum kendime.
Off ben de çok severim şöyle cevizli ev baklavasıRamazan geliyor.
Kuru yufka ve eriste aldiririm ramazan girmeden.
Bir de semtde baklava falan yapan birini buldum 1kg alip denicem.
Esim ev baklavasini cok seviyor ama cok ugrastiriyor kizla ben oruclu oruclu ugrasamam.
Begenirsem ona sipariş vericem.
Bi alip deniyim eve getiriyormus.
1kg 50tl dedi esimde 60tl aliyordum pastaneden dedi.
Pek fiyatlara hakim diilim.
Bu hafta bi siparis verim bakim 1kg
Bende ev baklavası seviyorum güzel oluyorRamazan geliyor.
Kuru yufka ve eriste aldiririm ramazan girmeden.
Bir de semtde baklava falan yapan birini buldum 1kg alip denicem.
Esim ev baklavasini cok seviyor ama cok ugrastiriyor kizla ben oruclu oruclu ugrasamam.
Begenirsem ona sipariş vericem.
Bi alip deniyim eve getiriyormus.
1kg 50tl dedi esimde 60tl aliyordum pastaneden dedi.
Pek fiyatlara hakim diilim.
Bu hafta bi siparis verim bakim 1kg
Valla bizimkide sözde destek ama çay yanına habire bişe arıyor aksamlariOff ben de çok severim şöyle cevizli ev baklavasıama diyetteyim diyet değil de gerçi dikkat ediyorum artık yediklerime yoksa bu sezaryen göbeğinden kurtulamıcam. Az önce de eşim aradı akşam cheesecake getireyim mi sana diyor. Düşmanı çok uzakta aramıcaksın
Benimki çay sevmiyor şükür sadece kahvaltıda. O yüzden akşamları çay demlemiyorum ben de. Çok nadir eğer demlemişsem hemen soruyor yanına bir şey var mı varsa ben de içeyim çay diye. Hemen yok diyorumValla bizimkide sözde destek ama çay yanına habire bişe arıyor aksamlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?