Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyi geceler canlar
Gece yarısı makarna yiyerek tosunluk yolunda hızla ilerliyorum
2 gündür durduramıyorum kendimi
Olur böyle taze anne, bebekken 10 kilo alırsın biraz kız büyüyünce de ha verdim ha vereceğim diye uğraşırsın aynı ben gibi. Ne bulsam yiyordum saati de önemli değildi.

Olur böyle taze anne, bebekken 10 kilo alırsın biraz kız büyüyünce de ha verdim ha vereceğim diye uğraşırsın aynı ben gibi. Ne bulsam yiyordum saati de önemli değildi.
Anam hele emzirirken ben ne yerdim yedikçe yiyesi geliyor insanın bide emzirince gözüm dönüyordu hiyarim var diyene resmen tuzlukla kosuyordum yeterli süt yapıyor desinler mide genişliyor ben bu sene gördüğüm kiloyu hamilelikte görmedim ya bir kilodan fazla verdim bugün yine diyet fln hikaye oldu yanlız yedim

Güle güle kullan canım. Pentiden internetten aldığını mağazaya iade yapabiliyorsun bilgin olsun.
Ben kıza hacışakirin granül matik kullanmıştım. Sonraları da ebebek inkini aldım.
Normalde bize de sıvı kullanmıyorum ben. Sadece siyahlara kullanıyorum. Çünkü sıvılar tozlar gibi leke çıkarmıyor gibi geldi bana.

2 gündür yemekden sonra halsizlik çöküyor sekerim düşüyor galiba
Canım sürekli birşeyler istiyor abur cubur gibi tatlı şeyler
Bi sorun var ama neden böyle anlamadım cuma akşamı rezene çayı ictim ondan sonra basladi

Canım benim oğluş 4 yaşında ben şöyle yapıyorum, uyku öncesi trencilik oynayarak () vitamin içiyoruz sonra banyoya diş fırçalamaya gidiyoruz sonra da kütüphaneye kitap seçmeye. Banyoda ben diş fırçalıcam sen de ister misin diyorum çoğu zaman tamam diyor hayır derse de hiç üstelemiyorum sonra kendi isteğiyle geliyor. Biliyorsun üsteledikçe inatlaşıyorlar. Evet dişleri düzgün fırçalamak önemli ama ben alışkanlık kazansın diye nasıl fırçaladığına çok karışmıyorum, sadece ağza gireceği için etrafa sürmemek lazım diyorum, ayrıca bi yerde okumuştum işte ağzımızda mikroplar var onlara isim takıp hadi şu mikropları gönderelim falan demek de eğlenceli oluyor

Beğendiysen tarifi paylaşır mısın, ben bilmiyorum bunu
Ceri domates zeytin yagında fırınlatılıyor,domatesler ölünce ortasınba beyaz peynir konulup eritiliyor tekrar.
Ben kekik de attım.
Güzel olldu hem sos banmalık,hem de makarnaya.

Gunaydın
Yeni ay yeni hayırlara vesile olsun insAllah.
Cuma esim nihayet Ata'yi aldi.
20si gibi yatiriyordu parayi patron (maas ve primler daha erken yatiyorda su ek gelir olan hep ay sonuna kaliyor) geçe kaldi
Neyse artik saglik olsun.
Saka maka 5 ata oldu kizinkilerlede 2 ata yapmistik onlarla yani.
10 ata da benim var.
Eder 15 ata Allah bereketini versin

1gr 0.5 falan var evde 3-4 tane
Onlar duruyorlar.
Onlarin uzerine ekler bir Ata daha yapariz belki.

Bu ay temennim karti ucurmamak
Buyuk kalem olarak yag ve kahvaltilik alinacak.
Kizin bezi bu ay yeter esim koliyle almis.
1 kutu mama aliriz (1 kutu 2 hafta gidiyor) acilmamis var evde mama.
Kuru meyve de alacagim.

Günaydın kızlar
Oğlumla kahvaltı ettik
O yanımda dolap boşaltırken ben mutfağa toparladım
Evi süpürmem gerek benimde oğlumla beraber süpürürüz
Beraber süpürünce çok zaman alıyor ama olsun
Dün geceden belli anne ata gidelim diyor hangi ata gideceksek kafasında ne kurdu ise
Herkes umarım iyidir sizleri oluyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor

Bende hiç becermem satmayı kargoya felan götüremem diye hiç yanaşmıyorum
Benim de hep marka zamanında aldım şuan olmuyorum tabi
O kadar çok ayakkabı var ki daha etkitleri üzerinde olan
Eşime ara ara göndertiyorum o da birilerine veriyor başımdan kalabalığı gitsin diye
Kardeşim bile bu işi çözmüş ben memlekete giderken babaannemin El dokuma halıları vardı kullanmıyorum diye götürdüm o satmış kargoya bile vermiş
Onlar da pek rağbet görüyormuş

Bereketli olsun cnm

Mayıslar bugun yatmaz tabiiki.
2-3ü gibi yatarsa
Buay 1 gr alıyorm artk ins
Bikac ark.kardesime falan 8 mart kadınlar günü icin cicek yollucm
Tabi anneme de.
Harcamalı bi ay olur.
Kitap siparisleri vereceğim.
Koci faturayı ödemedi gecen ay ne ka güzel:S
Bakalım kim ödücek?
Telefonum kapanabilir heran ama ses etmiyrm.
Sen kkdan ödeyiver der cünkü biliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…