- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Olur böyle taze anne, bebekken 10 kilo alırsın biraz kız büyüyünce de ha verdim ha vereceğim diye uğraşırsınIyi geceler canlar
Gece yarısı makarna yiyerek tosunluk yolunda hızla ilerliyorum
2 gündür durduramıyorum kendimi
Ahaaa ben de daha diğerlerinden bahsediyorsun sanmıştım. Bunu kaçırmışım.Bundan kuzu
Eki Görüntüle 2792475
Anam hele emzirirken ben ne yerdim yedikçe yiyesi geliyor insanın bide emzirince gözüm dönüyordu hiyarim var diyene resmen tuzlukla kosuyordumOlur böyle taze anne, bebekken 10 kilo alırsın biraz kız büyüyünce de ha verdim ha vereceğim diye uğraşırsınaynı ben gibi. Ne bulsam yiyordum saati de önemli değildi.
Güle güle kullan canım. Pentiden internetten aldığını mağazaya iade yapabiliyorsun bilgin olsun.Selam kızlar
Sabah pentiden 2 tane pijama takımı sipariş verdim kendime
Diğer sitelerden daha ucuza denk geldi 2 tanesi 150 TL yaptı kargo ücreti yok haftasonu indirimi de varmış inşallah umduğum gibi çıkar beden konusunda emin olamadım doğum sonrası için düşündüm çünkü düğmeli gömlek modeli olanlardan aldım lohusa setleri hem çok pahalı hem orası burası dantelli süslü püslü çocukla rahat olmazmış gibime geldi
Bebişin de kıyafetleri az gibime geliyor sonuçta çocuk bu kuscak etcek günlük takımlar almak istiyorum tulum tarzı filan ama yasaklardan çıkamıyorum ki haftasonu yasakları kalksın istiyorum ama diğer yandan CMT çalışmak zorunda kalacağım için çok istemiyorum
Hastane çantası doğum çantası videoları izlediğimde yüzde yetmiş hazır gibiyim bebiş için deterjan alıp yıkayıp ütülemesi kaldı ona da daha erkenmiş gibime geliyo önereceğiniz deterjan var mı bebek için sıvı mı alsam granül matiklerden mi alsam emin değilim
Olur böyle taze anne, bebekken 10 kilo alırsın biraz kız büyüyünce de ha verdim ha vereceğim diye uğraşırsınaynı ben gibi. Ne bulsam yiyordum saati de önemli değildi.
2 gündür yemekden sonra halsizlik çöküyor sekerim düşüyor galibaAnam hele emzirirken ben ne yerdim yedikçe yiyesi geliyor insanın bide emzirince gözüm dönüyordu hiyarim var diyene resmen tuzlukla kosuyordumyeterli süt yapıyor desinler mide genişliyor ben bu sene gördüğüm kiloyu hamilelikte görmedim ya bir kilodan fazla verdim bugün yine diyet fln hikaye oldu yanlız yedim
Canım benim oğluş 4 yaşında ben şöyle yapıyorum, uyku öncesi trencilik oynayarak (Kızlar selam
Sizden sonra, eşimle kızım geldiler. Ben salata falan yaptım. Eşim balığı yaptı. O arada kabak tatlısını da yaptım.tahin cevizle götürdük. Şekeri az olmuş biraz. Şekerli şeyi azalttığımdan bu yana tatlılar şekersiz oluyor
Kızla yine diş fırçalama aksiyonu yaşadık. Yeni fırça ve macun aldım. Yoook yine yalvararak fırçalartırıyorum. Her şekle giriyorum. Sabah dedim sonra dedi. Akşam da fırçayı ön dişlere az sürdü hoop aynaya sürüyor yok oralara sürüyor sonra kalemini gördü aldı oraları çiziyor.Klozetin üzerine çıkıyor. Yapma diyorum. Bir de beni görsün diye ben de onunla birlikte fırçalıyorum hep. Dişimi bile düzgün fırçalayamadım en sonunda sinirlendim. Çıkınca kapıyo kapatıp kilitledim dişimi fırçalamaya devam ettim. Kapıya gelip ağladı. Çıkınca da gittim çikolata cips ne varsa topladım bunlar çöpe çünkü diş fırçalamıyorsun dedim. Bir ağlayış kıyameti daha koptu. Sonra sarılcam anne sana dedi. Sonra babasıyla fırçaladılar. Şükür.
sonra uyuyacak babası gel benimle uyuyalım diyor yok anne gelsin. Dedim uyuyun babayla illa anneyle uyuyacağım :) neyse uyuttum. Ama bu diş fırçalama olayını nasıl yapacağım şaşırdım. Valla yoruluyorum dişini fırçalartırırken
Saolasın cnmÇok geçmiş olsunbabyloading87
Saolasın cnmmmGeçmiş olsun baby
Bende TV ünitesinin attım kocaman nasıl vuruyordu kafa filan bişey olcak diye korkuyordum attım canı çıksın dolabın
Ceri domates zeytin yagında fırınlatılıyor,domatesler ölünce ortasınba beyaz peynir konulup eritiliyor tekrar.Beğendiysen tarifi paylaşır mısın, ben bilmiyorum bunu
Ben ikisindede satıyorum ama dolapta daha çok ürün sattım kesintisi fazla oluyor yüksek satacağım şeyleri gardospta yönlendirecem orda kesinti 200 TL üzeri yüzde 6 dolapta her üründe %10 kesiyor markalı şeyler çabuk gidiyir
Bende hiç becermem satmayı kargoya felan götüremem diye hiç yanaşmıyorumBen ikisindede satıyorum ama dolapta daha çok ürün sattım kesintisi fazla oluyor yüksek satacağım şeyleri gardospta yönlendirecem orda kesinti 200 TL üzeri yüzde 6 dolapta her üründe %10 kesiyor markalı şeyler çabuk gidiyir
Bereketli olsun cnmGunaydın
Yeni ay yeni hayırlara vesile olsun insAllah.
Cuma esim nihayet Ata'yi aldi.
20si gibi yatiriyordu parayi patron (maas ve primler daha erken yatiyorda su ek gelir olan hep ay sonuna kaliyor) geçe kaldi
Neyse artik saglik olsun.
Saka maka 5 ata oldu kizinkilerlede 2 ata yapmistik onlarla yani.
10 ata da benim var.
Eder 15 ata Allah bereketini versin
1gr 0.5 falan var evde 3-4 tane
Onlar duruyorlar.
Onlarin uzerine ekler bir Ata daha yapariz belki.
Bu ay temennim karti ucurmamak
Buyuk kalem olarak yag ve kahvaltilik alinacak.
Kizin bezi bu ay yeter esim koliyle almis.
1 kutu mama aliriz (1 kutu 2 hafta gidiyor) acilmamis var evde mama.
Kuru meyve de alacagim.
Saolasın cnmbabyloading87 çooook geçmiş olsun canım
Emzirirken bende çok yerdim hiç kısmazdım 1 yaşından sonra veriyorsun kiloları ben eski Halime dönmüştüm bile canımIyi geceler canlar
Gece yarısı makarna yiyerek tosunluk yolunda hızla ilerliyorum
2 gündür durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?