Aslında yemek değil mesele canım keşke sulu yemek vs vitaminli çocuğa yarayacak şeyler istese öyle değilEmzirirken bende çok yerdim hiç kısmazdım 1 yaşından sonra veriyorsun kiloları ben eski Halime dönmüştüm bile canım
Çocuk olunca mesai hiç bitmiyor kiHoşgeldiniz
hala da mesai devam ediyor. Uyumaya yatırımca okuyorum uykuya dalarken
İrmik helvası, sütlaç, kabak tatlısı bunlar hem tatlı isteğini bastırır hem süt yapar.Aslında yemek değil mesele canım keşke sulu yemek vs vitaminli çocuğa yarayacak şeyler istese öyle değil
Şekerli tatlı ağır cubur şeyler aklımda devamlı ve çok fazla karbonhidratli seyler istiyor canim
aaa,bu benmisimAslında yemek değil mesele canım keşke sulu yemek vs vitaminli çocuğa yarayacak şeyler istese öyle değil
Şekerli tatlı ağır cubur şeyler aklımda devamlı ve çok fazla karbonhidratli seyler istiyor canim
Kolay gelsin.Günaydın herkese
8de uyandıkortalığı toparla, kızın kahvaltısını yaptır derken ilk uykusuna yattı. Ben de kahvaltımı yaptım. Şimdi işlere girişmem lazım. Bugün aklımda dolap içleriyle birlikte mutfağı temizlemek var. Allahtan geçen gün buzdolabını temizlemiştim yoksa şimdi daha çok gözümde büyürdü.
Teşekkür ederim, hoşbuldukKolay gelsin.
Hosgeldiniz buarada
Kabak tatlısını sevemedimÇocuk olunca mesai hiç bitmiyor kibenim de 10,5 aylık bir kızım var, habire peşindeyim. Her bulduğunu yere atıyor
İrmik helvası, sütlaç, kabak tatlısı bunlar hem tatlı isteğini bastırır hem süt yapar.
mide ameliyatı oldum bide midem küçük sozdeaaa,bu benmisim
Sagol kuzum daha coklari olsun seninde insallahBereketli olsun cnm
Ahhh tadı hele
Bizim kizlar akran sayilir ozamanÇocuk olunca mesai hiç bitmiyor kibenim de 10,5 aylık bir kızım var, habire peşindeyim. Her bulduğunu yere atıyor
İrmik helvası, sütlaç, kabak tatlısı bunlar hem tatlı isteğini bastırır hem süt yapar.
YirimmmmKarpuzuncekirdegi hosgeldiniz efenim.evli misiniz bebis var birikim hedefimiz ne.benim bu yil hedefim gecinmek mesela
kendimi de tanitayim ikizleriyle evde ucretsiz izinde bir insanim .altin olayina grup sayesinde girdim yavas yavas aliyoryz bakalim acelem yok
Ayyy ben korkuyorum o mide ameliyatindan peki cok mu kiloluydun ki.mide ameliyatı oldum bide midem küçük sozdeburma tatlisi istiyo canim
Hayır çok kilolu değildim , hatta tanıdık biri ayarlamada olamazdım çünkü benim kilom sınırın çok altindaydiSagol kuzum daha coklari olsun seninde insallah
Ahhh tadı helekahveyle acayip guzel gitti
Evde 5li metro var kendimi tutuyorum yapmim diye.
Yemek yemim bu ara asla yemek aramiyorum ama ondan bi 10 tane falan yesem
Bizim kizlar akran sayilir ozaman. 10.ayimiza girdik artik bizde.
O atma sebebiyle salon hep esimin tabiriyle cingene cadiri
Yirimmmm
Acelemiz yok yavas yavas sindire sindire
Ayyy ben korkuyorum o mide ameliyatindan peki cok mu kiloluydun ki.
Belli bir kilo siniri var diye biliyorum o ameliyat icin
Anladim cnmHayır çok kilolu değildim , hatta tanıdık biri ayarlamada olamazdım çünkü benim kilom sınırın çok altindaydi
ay bu kadini yazsana bna.benim ev belediye copluguGecen senelerde nevresimleri degismistim ceyizimdendi eskiler yeniledim.
Dun instada bi kadin (2 de cocugu var) dediki 2 nevresimim var cocuklarinda oylem
Eskiyenin yerine yenisini aliyorum 3.nevresimim yok dedi
Evi de ferah
Az tencere, az esya falan
Ideolum bu ara o
Cok mama yapiyo gorup bende yapıyorum engellesem mi diyede dusunmuyo degilim arada
Ama esyasinin az olmasi
Temizlik duzen fln kadini izledikce bisi atasim geliyor
Tubaaceray bu kadini yazsana bna.benim ev belediye coplugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?