Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız anca uyudu yıgıldım kaldım odaya
Koci bahaus falan gezmis,perde bakmıs.
Yarın birlikte gidelim,ben dısarda beklerim kızla sen girip bakarsın dedi.
Yarına yemek yapılcak ben yatıyorm
Koci evde masumları da izleyemedim
Yarın netten izlerim artk
Bezelye yapacagım sanırım yarın icin.
Off 400 lere düsmüs gram maas yatsın artık ya

Ayy bende bunda kararsizim
Siyah mi olsa tezgah beyaz mi
Burda siyah temizken super duruyo.
Ayy pisman olmim karar vermem lazim
Siyah banyo duvarinda birazini dusunuyorum renk olsun diye
Yerleride yine acik renk ama mermer desen düşünüyorum

Burda artmis hemen vakalar.
Valla ne güzel oturyos ellesmesinler
Herkes 7 de kahvaltıcılara akın ettmistir valla
Haberlerde gördüm.
Amcanın biri mercimsk corbası iciyo,özlemisim diyo
Amca evde mercimek kıtlıgı mı vR?Nesini özledim acaba dedim izlerksn.
Ki kpderimden biliyorm 65 yas üzeri öyle evde faln değildi valla,fik fik gezdiled
Bana müsteri geliyor ofise,terlik pijama
Amca diyokii aa maskeyi evde unuttum.
Maske veriyordm ofiste.
Mahallede gezip durdular yani

Bende bugun maskesiz gordum öcü gibi baktim
Ters de baktim.
Sabahda kapici maskesizdi

Lelli attım süper oldu çocuk arada gidip kafayı vuruyordu atılacak dolu şey var
Atıyorum valla
Siyahta çok toz oluyor
Benim cam balkon siyah ama memnunum ama tozu çok oluyor sildin bugün tek salon kaldı silmediğin
Eşim iş getirdi o yapılcak artık onuda biara yapacak camı

Selam kızlar
Kızı uyutup iş yaptım bugün sırtım çok ağrıdı hiç gücüm kalmamış gibi yığıldım kaldım
BBanyo wc temizledim , ev supurdum , mutfağı temizledim tezgah aspiratör ocak yağçoz ve c.suyu ile ıslak kek yaptım yanina nohut pilav gün bitti
tr_lelli bnm tezgâhım beyaz ama simli ışıkta parıldıyor istersen resim atayım fikir olur , ev bitince annenler ile aynı binada mi oturcaksnz?

Off kızlar, iyiki keyiflenirim akşam dedim. Nerdeeee saat 22:30 da uyudu. O da hadi kızım uyku saatimiz geldi diyerek sonunda uyuttum. Hadi anne doktorculuk oynayalım. Hadi anne marketçilik oynayalım eşim de kahve öğütme makinası almış. Filtre kahve de almış. Kahveleri o hazırladı. Bana diyor kuşun yemi kalmamış. Dedim ne yapim fırsatmı kaldı ona. Boşmu kaldım. İki defa oturdum o da işte iki satır burada yazdım
Bu aralar hiç rahat bırakmıyor hiiiiiççç. Sürekli anne şunu oynayalım anne bunu oynayalım. Bir de beni oyalayan dağınıklık topla topla yine aynı
Yok birdaha işleri bir güne sıkıştırmayacağım. Olduğu kadar ya yok olamıyorum öyle pervane dönen bir kadın pertim çıkıyor.

Kız işin var çete oluyor çocuklar iki tane olunca arkadaşımın arka arka ya oldu valla çete oldular bana karşı der güler
Allah sabır versin K kardespayi na bilmiyorum yaştanmı yok ya ben iki çocukla mümkün değil yapamazmışım. Hiç 20-30 yaşındaki enerjim yok.

Daha da iş hiç bitmiyor. Kızın dolabı çarşamba pazarı zaten hiç toplu kalmıyırki
Aynı dert bendede var küçülenleri alta ayirmistim bugün onları dağıtmış hep kızdım toplu kalmıyor hiçte sevmiyorum dolap toplamayı resmen yük kalkiyo yapınca benden

Yarın çıkcam inşallah bende kargoya dönüşte kuyumcuya uğrayabilirsem alırım ddim 0.5 fln bende

Canım biz Elanın odasına hepsiburadadan bir satıcıdan aldık çok da beğendik. Satıcı firma Bursa’da. Düşünürsen bilgilerini veririm. Çocuk odasınamı bakıyordunuz onu yanlışmı anladım bilmiyorum

Kız yaşlılar hepimizden rahatki, bence düşündükleri amann öyle de öleceğim böyle de niye son günlerimi birşeyleri kısıtlayıp yaşayayımki mantığındalar. Ama tabi diğer insanları düşünmek yok

Yarın annesi hasta olan arkadaşı kahvaltıya çağırdım. Günlerdir hastanede kalıyor geliyor yeniden gidiyor. Uzak da KIZLARIMCANLARIM sizin hastanede yatıyor canım.
Arkadaş bu gece geldi dinlenirsin gel kahvaltıya uğraşma dedim. Kv si de onlarda çocukları ona bıraktı. Kv gelse ayıp olurmu dedi. Niye ayıp olsun dedim :)
Kahvaltıda domates biber maydonoz peynir ( üç çeşit var Tulum,eski kaşar, beyaz peynir ) bizde de peynir çeşiti olur hep. zeytin tereyağı salça ( anamın salçası ) olmazsa olmazım :))))
Ekstra olarak sucuk, pankek, fırında sütlü patates, yağda hamur ve yumurta yaparım. Tatlı menüm vişne reçeli, bal, tahin pekmez, süt reçeli, nutellaaaa ( bunları hafta sonu hariç hiç yemiyorum.
Daha yapsammı bişi bilemedim. Kalabalık olunca çeşit olması iyi oluyor.
kahvaltı hazırlamayı seviyorum. Çocuktan önce açık büfe gibiydim şimdi o kadar değil.

Evt
Bir sure boyle olacak
Ela görünce hemen lafı geçiriyor. Maskeniz yok virüs var virüs diye
Akilli bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…