Burda artmis hemen vakalar.Evet ya valla yasaga razıyım otururum evimde miss
Dededen kalma evimiZ vardi muteahide verdik oraya gecicez yazin insallah.Her ailede var demek kiaman yaşlandıkça huyları değişiyor zaten
Ev mi alıyorsunuz, hayırlı olsun
Ayy bende bunda kararsizimCanım aman beyaz tezgah yaptırma mutfağa. Ben yıldım artık. Ne koysam leke oluyor. Çamaşır suyu kolik oldum resmen.
siyah nereyi yaptıracaksın tozu çok gösterir. Benim banyom lacivert gibi ve beyaz. Ama hoş renkler var yeni banyolar için
Herkes 7 de kahvaltıcılara akın ettmistir vallaBurda artmis hemen vakalar.
Valla ne güzel oturyos ellesmesinler
Bende bugun maskesiz gordum öcü gibi baktimHerkes 7 de kahvaltıcılara akın ettmistir valla
Haberlerde gördüm.
Amcanın biri mercimsk corbası iciyo,özlemisim diyo
Amca evde mercimek kıtlıgı mı vR?Nesini özledim acaba dedim izlerksn.
Ki kpderimden biliyorm 65 yas üzeri öyle evde faln değildi valla,fik fik gezdiled
Bana müsteri geliyor ofise,terlik pijama
Amca diyokii aa maskeyi evde unuttum.
Maske veriyordm ofiste.
Mahallede gezip durdular yani
Allah sabır versin K kardespayi na bilmiyorum yaştanmı yok ya ben iki çocukla mümkün değil yapamazmışım. Hiç 20-30 yaşındaki enerjim yok.Kız işin var çete oluyor çocuklar iki tane oluncaarkadaşımın arka arka ya oldu valla çete oldular bana karşı der güler
Aynı dert bendede var küçülenleri alta ayirmistim bugün onları dağıtmış hep kızdım toplu kalmıyor hiçte sevmiyorum dolap toplamayı resmen yük kalkiyo yapınca bendenDaha da iş hiç bitmiyor. Kızın dolabı çarşamba pazarızaten hiç toplu kalmıyırki
Yarın çıkcam inşallah bende kargoya dönüşte kuyumcuya uğrayabilirsem alırım ddim 0.5 fln bendeKız anca uyudu yıgıldım kaldım odaya
Koci bahaus falan gezmis,perde bakmıs.
Yarın birlikte gidelim,ben dısarda beklerim kızla sen girip bakarsın dedi.
Yarına yemek yapılcak ben yatıyorm
Koci evde masumları da izleyemedim
Yarın netten izlerim artk
Bezelye yapacagım sanırım yarın icin.
Off 400 lere düsmüs gram maas yatsın artık ya
Valla yiyoruz mecbur. Evi hergün temizler camları hep siler.Hergün toz alırAyy iğrençben öyle insanın evinde yemekte yiyemem. Aklıma tlcdeki cimriler geldi
Canım biz Elanın odasına hepsiburadadan bir satıcıdan aldık çok da beğendik. Satıcı firma Bursa’da. Düşünürsen bilgilerini veririm. Çocuk odasınamı bakıyordunuz onu yanlışmı anladım bilmiyorumKız anca uyudu yıgıldım kaldım odaya
Koci bahaus falan gezmis,perde bakmıs.
Yarın birlikte gidelim,ben dısarda beklerim kızla sen girip bakarsın dedi.
Yarına yemek yapılcak ben yatıyorm
Koci evde masumları da izleyemedim
Yarın netten izlerim artk
Bezelye yapacagım sanırım yarın icin.
Off 400 lere düsmüs gram maas yatsın artık ya
Kız yaşlılar hepimizden rahatki, bence düşündükleri amann öyle de öleceğim böyle de niye son günlerimi birşeyleri kısıtlayıp yaşayayımki mantığındalar. Ama tabi diğer insanları düşünmek yokHerkes 7 de kahvaltıcılara akın ettmistir valla
Haberlerde gördüm.
Amcanın biri mercimsk corbası iciyo,özlemisim diyo
Amca evde mercimek kıtlıgı mı vR?Nesini özledim acaba dedim izlerksn.
Ki kpderimden biliyorm 65 yas üzeri öyle evde faln değildi valla,fik fik gezdiled
Bana müsteri geliyor ofise,terlik pijama
Amca diyokii aa maskeyi evde unuttum.
Maske veriyordm ofiste.
Mahallede gezip durdular yani
Ela görünce hemen lafı geçiriyor. Maskeniz yok virüs var virüs diyeBende bugun maskesiz gordum öcü gibi baktim
Ters de baktim.
Sabahda kapici maskesizdi
EvtSelam kızlar
Kızı uyutup iş yaptım bugün sırtım çok ağrıdı hiç gücüm kalmamış gibi yığıldım kaldım
BBanyo wc temizledim , ev supurdum , mutfağı temizledim tezgah aspiratör ocak yağçoz ve c.suyu ile ıslak kek yaptım yanina nohut pilav gün bitti
tr_lelli bnm tezgâhım beyaz ama simli ışıkta parıldıyor istersen resim atayım fikir olur , ev bitince annenler ile aynı binada mi oturcaksnz?
Akilli bıdıkEla görünce hemen lafı geçiriyor. Maskeniz yok virüs var virüs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?