Yerim ya nasıl akıllılar kime naz geçiyor biliyolar kaç taksiti var telefonun canım taktik belli artık kapanınca ödesinİyiaksamlar bacımlar
Bahausa gittik 3 parca tül aldık 400 tl
Telefon faturasını ödemis koci(nihayet)400 tl
Kıza muz/mandalina aldık 15 tl
Alyanın babaya nazı geciyor
Muz almaya indim arabadan,bi geldim direksiyonda bekliyor annii düt diyo bana
Düt yok Alya koltuga dedim.
Kıyamet koptu tabi
Sonra Alya sen yaramaz oldun diyo,ön koltukta ne isi var dedim cocun
Alısırsa annene nasıl gitceniz oturmazsa dedim
Alısmaz diyo.
Aglayablirsin Alya yapcak bisey yok dedim
Agzını kocaman acıp aglıyor güya,gözünde damla yas yok
Fake atıyor bana el kadar bebe
Yer mi Anadolu kaplanı
Geldik öyle,bu sefer eve girmicem diye agladı.
Bambi kitabı okuduk gündüz
Aksama kadar anne bambi dedi
Sallıyorm uyumamak icin sürekli bambi diyo
Uyumus kzıım bambi diyorm bende
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. Allah bereketlendirsinSelam kızlar çıkip geldim kargoyu verdim kuyumcuya gittim sonunda yaptırdım yarimligiçerçevesi 100 2021 tarihliydi benim ceyrekler eski tarihti birde bileklik yani iplik için yapılan kaynak yeri var ondan 20 kaybı oluyor ddi onu almadı 70 yeni tarihli diye verdim farkı eski tarihli yarım yok pek kuyumcularda kardeşime çarpraz çanta aldım 40 ddi 35 e bıraktı 5 fırından ekmek 5 güveç ayran oglus istedi Onur'a girdim kola istedi esim hepsine nakit verdim birde dovuzciden 10 dolar aldım gitmeden sulu köfte yapmıştım buzluktan makarna var salatayla yeter
Ben eskiden birkaç defa izlemiştim.Zuhal topal'la sofrada yi izliyomusunuz kizlar
Canım ben de eşin gibi düşünüyorum. Çok gerçekliğine inanmıyorum. Hiç izlemedim. Etraftan duyduklarımla yorumluyorumEsraya bakiyorum ben vakit bulursam.
Esim soyleniyo izleme duzmece diye ama iste zaten gunduz bisi izlemiyorum 3 tanede dizim var
Gözlüğü çekmemişse dua etKizcagzim uyudu
Oturdum bi dibek ictim hurmayla.
Esraya bakiyorum.
Aksam babayla vakit gecirir uyuyo sevemiyorum diyordu.
Bugun bi laf yetistiriyo banabidi bidi bisiler dedi durdu.
Gozluk kullaniyorum miyopum ama bayadir pek takmiyordum cok basim agriyinca takiyordum bugun tum gun taktim cocuk gidip gelip bana bakiyo
Garipsedi.
Arada takimde alissin bari.
Disarida maskeyle buhar yapiyo evde de kiz cekip aliyo takinca.
Bazen cok bas agrisi yapiyo takmazsam.
Bir ara goze gitmem lazim kont. Hic gitmedim ilerleme var mi hic bilmiyorum.
Al benden de o kadar. Çocuk olmasa ev hanımlığı da yapmazdım da işte çocuk bahane oldu :))₺Kardespayı senle ben bu yasımıza kadar iyi gelmisiz kız
Ev hanımlıgı,gelinlik ,adetler flan sıfır bende de
Bende varımAl benden de o kadar. Çocuk olmasa ev hanımlığı da yapmazdım da işte çocuk bahane oldu :))₺
Eski bölümler daha iyiydiBen eskiden birkaç defa izlemiştim.
DermişcesineAltınla alakam bukadar dermiscesine,
Ögrettik ama
Yarimda 2 ceyrek birlesimi
Ata 4 ceyrek ya oyle iste.
Yeterki altin almak isteyelim 0,25gr, 0,50, 1gr, ceyrek, yarim, ata, kulce her butceye gore var
Sagolasin insallahAa ne güzel, inşallah istediğiniz gibi olur her yeri
Güle güle kullan canım
Degisik tarif varsa talibim ne pisircem be yeaa diye dusunmekden kizaAkşam akşam yine 205 lira harcadım. Kızımın yiyecek şeyleri bitmişti değişik unlar, kuskus, erişte falan aldım ona değişik sebzeli, kuru üzüm vs. Bir de kara mürver özü ve kara dut özü aldım. Değişik değişik yapar yediririm artık.
Kiz bende tadini sevdim (valla oncesinde 1defa yemistim demek tam olmamisti aci bu diye bir daha aldirmamistim esime) bende yemeye kiyamiyorumYeminle avokadonun tadını unuttum
Alya yesin diye kendim yemiyorm
Rafine zevkleri var bizim bu kızların
Hergün avakoda yesek asgari ücret kız
Yaaa ama cok guzel.Dermişcesinegönül dağı izleniyor demek, tek izlediğim dizi çok eğleniyorum izlerken canım
Saolasın cnm aynen düz tül aldıkbabyloading87 guzel günlerde kullanin kuzu.
Nette keten fonlar var (yikayinca cok kirisir mi bilemedim utulemeyi sevmem) ama onlara bakiyorum bende bu ara cok uygunlar.
Tullerini sade mi aldin?
Benimde 2 pencerelik tule ihtiyacim var.
Yeni evin salonuna
Olcu alimda nette bi fiyatlara bakicam.
Yaptirmak istiyorum ciksin aradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?