Esraya bakiyorum ben vakit bulursam.Zuhal topal'la sofrada yi izliyomusunuz kizlar
Çok şıkmış cnm.. Güle güle iyi günlerde kullan.. Hayırlı olsun inşallahİki çeyrek ediyor bir yarimlik canım ipli bileklik şekilde yaptirıyosun Eki Görüntüle 2794474
Evet şuan açık karşımda.. İşten geldim dinlenirkrn izliyorum.. Bende covid olduğumda başladım izlemeye.. Ama eski tadı yok.. Sürekli bir çekişme kavga.. Bence buda senaryo..Zuhal topal'la sofrada yi izliyomusunuz kizlar
Bence bu tür programlar heo senaryo be canjm.. He bile bile izliyoruz o ayrıEsraya bakiyorum ben vakit bulursam.
Esim soyleniyo izleme duzmece diye ama iste zaten gunduz bisi izlemiyorum 3 tanede dizim var
Canim diyorum ki insan bukadarda kendini rezil edemez galiba diyorum inaniyorum,Bence bu tür programlar heo senaryo be canjm.. He bile bile izliyoruz o ayrı
Esraya bakiyorum ben vakit bulursam.
Esim soyleniyo izleme duzmece diye ama iste zaten gunduz bisi izlemiyorum 3 tanede dizim var
Esra ve didem senaryo bence de saçma geliyo sıkılıyorum izlerkenEvet şuan açık karşımda.. İşten geldim dinlenirkrn izliyorum.. Bende covid olduğumda başladım izlemeye.. Ama eski tadı yok.. Sürekli bir çekişme kavga.. Bence buda senaryo..
Aa ne güzel, inşallah istediğiniz gibi olur her yeriDededen kalma evimiZ vardi muteahide verdik oraya gecicez yazin insallah.
Güle güle kullan canımİki çeyrek ediyor bir yarimlik canım ipli bileklik şekilde yaptirıyosun Eki Görüntüle 2794474
Güle güle kullan bacımSelam kızlar çıkip geldim kargoyu verdim kuyumcuya gittim sonunda yaptırdım yarimligiçerçevesi 100 2021 tarihliydi benim ceyrekler eski tarihti birde bileklik yani iplik için yapılan kaynak yeri var ondan 20 kaybı oluyor ddi onu almadı 70 yeni tarihli diye verdim farkı eski tarihli yarım yok pek kuyumcularda kardeşime çarpraz çanta aldım 40 ddi 35 e bıraktı 5 fırından ekmek 5 güveç ayran oglus istedi Onur'a girdim kola istedi esim hepsine nakit verdim birde dovuzciden 10 dolar aldım gitmeden sulu köfte yapmıştım buzluktan makarna var salatayla yeter
Kardespayı senle ben bu yasımıza kadar iyi gelmisiz kızhayirli olsun canim yarimlik.ay ne oldugunu da bilmiyorum gerci netten bakayim simdi ben atayi da ilk kez lelliden duymustum
Yeminle avokadonun tadını unuttumGelemeyruumm
Oglen esti bana lahan kuru yapicam ben dedim.
Saracoglu seysi bu da
15 gun boyunca her gun kaynatip suyunu icicem.
Icimi kolay ilk gunumu ictim bilem.
Umarim lahanam curumez nasil saklayabilirim akil verin hele.
Tabi ben lahana kuru yapicam dedim de ne yok lahana
Baska mah. Pazari vardi bugun baktim kizda uyumadi ciktim gittim kizla yolda uyudu zaten.
Pazardan brokoli ve lahana aldim ciktim.
Marketden de (ilk defa sok da avokado buldum) avokado aldim 3 tane kiza.
Masallah versem gunde 1 tane yiyor
Corba icirip cikmistim eve yaklasinca uyandi.
Sitenin parki var eve girmedende salincagi guzelce sildim islak mendille biraz salladim.
Ilk defa salincaga bindi korkar dedim ama ayy hic sesi cikmadi salladim biraz.
Eve gel kizi yedir oglani doyur
Bulasik mak. durmus onu bosalttim.
Buzdolabini temizledim kizlameyve sebzeligi, kahvaltiligi soktum yikadim.
Evi supurdum.
Kizla oynuyoruz 2.uykuyu uyumadi
Hic de uyuma niyeti yok.
Dunde uyumadi
Dunden kaldi yemek yapmadim bende.
Uyysaydi dolaplari silecektim biraz.
Gecen lavabo altindaki dolabi sildim okadar
Devami gelemedi bir turlu.
Bakalim halledecoogoomm
cok ofsayt anilarim var ama kendimi yavas yavas rencide ediyimKardespayı senle ben bu yasımıza kadar iyi gelmisiz kız
Ev hanımlıgı,gelinlik ,adetler flan sıfır bende de
Saol kuzu daha iyileri sizin olsunGüle güle kullan bacım
Valla bende aynısını diyorum izlerken ya karısı evden gitmiş baSkasina istiyorum geri diyor kaç milyon izliyor bunları insan paraylada yapamaz böyle biseler yaCanim diyorum ki insan bukadarda kendini rezil edemez galiba diyorum inaniyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?