Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizcagzim uyudu
Oturdum bi dibek ictim hurmayla.
Esraya bakiyorum.
Aksam babayla vakit gecirir uyuyo sevemiyorum diyordu.
Bugun bi laf yetistiriyo bana bidi bidi bisiler dedi durdu.
Gozluk kullaniyorum miyopum ama bayadir pek takmiyordum cok basim agriyinca takiyordum bugun tum gun taktim cocuk gidip gelip bana bakiyo
Garipsedi.
Arada takimde alissin bari.
Disarida maskeyle buhar yapiyo evde de kiz cekip aliyo takinca.
Bazen cok bas agrisi yapiyo takmazsam.
Bir ara goze gitmem lazim kont. Hic gitmedim ilerleme var mi hic bilmiyorum.

Kızlar selamms
Şimdi gitti misafirlerim. Kv si 1 saat önce geldi. O ara yemek hazırlayacaktım. Arksdaşa sordum çocuklar ne yer ona göre yapayım makarna dedi. Sebzeli kıymalı yaptım. Bir de yeşil mercimek yaptım kıymalı. Yoğurt falan. Hiç biri yemedi bir tencere makarna kaldı. Mercimek kaldı. Kv si de sadece mercimek yedi. Yemeklerden koyayım dedim. Kv Gerek yok dedi. Komşusu da yemek yapmış.O da verecekmiş. Kv sinde zaten hiç öyle meziyet yoktur. Anlatıyordu arkadaş oradan biliyorum. Benim kız da normalde yerdi buları yemem diye tutturdu. Sonra onlar gidince yedirdim şükür. Ev dandini. Bir girişmem lazım. Çocuklara şarkı açıp oturma odasındaki oyuncakları toplattım.toplaa odanı da toplaaa şarkısını
Bugün de böyle geçti

Esraya bakiyorum ben vakit bulursam.
Esim soyleniyo izleme duzmece diye ama iste zaten gunduz bisi izlemiyorum 3 tanede dizim var

Evet şuan açık karşımda.. İşten geldim dinlenirkrn izliyorum.. Bende covid olduğumda başladım izlemeye.. Ama eski tadı yok.. Sürekli bir çekişme kavga.. Bence buda senaryo..
Esra ve didem senaryo bence de saçma geliyo sıkılıyorum izlerken
Zuhalde eskiden daha iyiydi bozuldu ama yemek yarışması değişik tarifler cikiyo seviyorum

Selam kızlar
Biz de kayınvalidemlere gittik geldik. Ondan yazamadım. Çok yoruldum git gel valla. Arabayla gidiyoruz ama kıta değiştiriyoruz, trafik üzüyor insanı. Bir de kızım artık arabada sabit oturmak istemiyor sürekli onu oyalama derdi. Pilim bitmiş bir şekilde oturuyorum şimdi.

Güle güle kullan bacım

Yeminle avokadonun tadını unuttum
Alya yesin diye kendim yemiyorm
Rafine zevkleri var bizim bu kızların
Hergün avakoda yesek asgari ücret kız

İyiaksamlar bacımlar
Bahausa gittik 3 parca tül aldık 400 tl
Telefon faturasını ödemis koci(nihayet)400 tl
Kıza muz/mandalina aldık 15 tl
Alyanın babaya nazı geciyor
Muz almaya indim arabadan,bi geldim direksiyonda bekliyor annii düt diyo bana
Düt yok Alya koltuga dedim.
Kıyamet koptu tabi
Sonra Alya sen yaramaz oldun diyo,ön koltukta ne isi var dedim cocun
Alısırsa annene nasıl gitceniz oturmazsa dedim
Alısmaz diyo.
Aglayablirsin Alya yapcak bisey yok dedim
Agzını kocaman acıp aglıyor güya,gözünde damla yas yok
Fake atıyor bana el kadar bebe
Yer mi Anadolu kaplanı
Geldik öyle,bu sefer eve girmicem diye agladı.
Bambi kitabı okuduk gündüz
Aksama kadar anne bambi dedi
Sallıyorm uyumamak icin sürekli bambi diyo
Uyumus kzıım bambi diyorm bende

Canim diyorum ki insan bukadarda kendini rezil edemez galiba diyorum inaniyorum,
Valla bende aynısını diyorum izlerken ya karısı evden gitmiş baSkasina istiyorum geri diyor kaç milyon izliyor bunları insan paraylada yapamaz böyle biseler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…