Küçük Düşün Büyük Olsun!

Zor zamanlar. Allah sabırlar versin canım. Ne desek boş. Sözün bittiği yer

Canım zaten çocukları öğleden sonra bırakacaktı. Kv si de diş derdine düşünce ne yapsın başka çaresi de yoktu. Çünkü burada kimsesi yok. Ee ben de geçen hastaneye gidince kızı ona bıraktım. Mecbur bırakcak kimsem yoktu. Ondan dolayı onu çok iyi anlıyorum.
yani çocukları bıraktıktan sonra kendi gelmiş hiç farketmiyor yine o risk var

Çok sağolasın canım.. Seninde başınsağolsun.. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah..
Haklısın.. Zaman herşeyin ilacıdır.
ANNE bu kolay değil
Doğrudur canım ben annemi 3 yaşında kaybetmişim üvey anneyle büyüdün babam sırdaşım arkadaşımdı o çok zor gelmişti bana

Sağol canım. Tam bilmiyorum ama annesi kanser hastası gün sayılıyor gibi. Akciğeri su toplamış. Kanser vücudunun çok yerini sarmış malesef.
Rabbim yar ve yardımcıları olsun canım..
Muhtemelen palyatifdedir..Çok zor Rabbim hayırlısı ile şifa versin ne denirki

Selam kızlar çıkip geldim kargoyu verdim kuyumcuya gittim sonunda yaptırdım yarimligiçerçevesi 100 2021 tarihliydi benim ceyrekler eski tarihti birde bileklik yani iplik için yapılan kaynak yeri var ondan 20 kaybı oluyor ddi onu almadı 70 yeni tarihli diye verdim farkı eski tarihli yarım yok pek kuyumcularda kardeşime çarpraz çanta aldım 40 ddi 35 e bıraktı 5 fırından ekmek 5 güveç ayran oglus istedi Onur'a girdim kola istedi esim hepsine nakit verdim birde dovuzciden 10 dolar aldım gitmeden sulu köfte yapmıştım buzluktan makarna var salatayla yeter

hayirli olsun canim yarimlik.ay ne oldugunu da bilmiyorum gerci netten bakayim simdi ben atayi da ilk kez lelliden duymustum

.
Hayırlı olsun sekerim , güle güle kullan

hayirli olsun canim yarimlik.ay ne oldugunu da bilmiyorum gerci netten bakayim simdi ben atayi da ilk kez lelliden duymustum
Altınla alakam bukadar dermiscesine,
Ögrettik ama
Yarimda 2 ceyrek birlesimi
Ata 4 ceyrek ya oyle iste.
Yeterki altin almak isteyelim 0,25gr, 0,50, 1gr, ceyrek, yarim, ata, kulce her butceye gore var

Gelemeyruumm
Oglen esti bana lahan kuru yapicam ben dedim.
Saracoglu seysi bu da
15 gun boyunca her gun kaynatip suyunu icicem.
Icimi kolay ilk gunumu ictim bilem.
Umarim lahanam curumez nasil saklayabilirim akil verin hele.

Tabi ben lahana kuru yapicam dedim de ne yok lahana
Baska mah. Pazari vardi bugun baktim kizda uyumadi ciktim gittim kizla yolda uyudu zaten.
Pazardan brokoli ve lahana aldim ciktim.
Marketden de (ilk defa sok da avokado buldum) avokado aldim 3 tane kiza.
Masallah versem gunde 1 tane yiyor
Corba icirip cikmistim eve yaklasinca uyandi.
Sitenin parki var eve girmedende salincagi guzelce sildim islak mendille biraz salladim.
Ilk defa salincaga bindi korkar dedim ama ayy hic sesi cikmadi salladim biraz.

Eve gel kizi yedir oglani doyur
Bulasik mak. durmus onu bosalttim.
Buzdolabini temizledim kizla meyve sebzeligi, kahvaltiligi soktum yikadim.
Evi supurdum.
Kizla oynuyoruz 2.uykuyu uyumadi
Hic de uyuma niyeti yok.
Dunde uyumadi

Dunden kaldi yemek yapmadim bende.
Uyysaydi dolaplari silecektim biraz.
Gecen lavabo altindaki dolabi sildim okadar
Devami gelemedi bir turlu.
Bakalim halledecoogoomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…