- 27 Şubat 2013
- 14.861
- 42.450
- 798
Zor zamanlar. Allah sabırlar versin canım. Ne desek boş. Sözün bittiği yerİyi demek adettentir.
Bugünümüze şükür canım.. Eşim kötü biraz..Ona üzülüyorum bende..
Çok durgunlaştı.. pek konuşmuyor..O hislerini içinde yaşar..
Onu öyle görünce bende ona üzülüyorum.
Neyse inşallah geçecek.. Zaman herşeyin ilacıdır..
Benim de aslında daha da çeşit hazırlıyordum da pandemidir. Çocuktur. Unuttuk ya çok şeyi :)))Çok güzel menün öyle kahvaltı hazırlamayalım çok oldu
Canım zaten çocukları öğleden sonra bırakacaktı. Kv si de diş derdine düşünce ne yapsın başka çaresi de yoktu. Çünkü burada kimsesi yok. Ee ben de geçen hastaneye gidince kızı ona bıraktım. Mecbur bırakcak kimsem yoktu. Ondan dolayı onu çok iyi anlıyorum.İyi niyetinden öperim de hastanede kalıyorsa risk değil mi ya
Sen iyi niyetle cagırmıssında.
Ben olsm hastanelerdeyiz gelmeyeyim derdim galiba ne bilim.
Asıları falan cuma yaptırıyorm ben,cmrtsi pazar kimseye gitme gelme olmasın diye.
Cmrtsi cümbür cemaat gittik Alya kafayı vurunca.
İns kimseye bisey bulastırmayız diye icim icimi yedi valla
Doğrudur canım ben annemi 3 yaşında kaybetmişim üvey anneyle büyüdün babam sırdaşım arkadaşımdıÇok sağolasın canım.. Seninde başınsağolsun.. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah..
Haklısın.. Zaman herşeyin ilacıdır.
ANNE bu kolay değil
Rabbim yar ve yardımcıları olsun canım..Sağol canım. Tam bilmiyorum ama annesi kanser hastası gün sayılıyor gibi. Akciğeri su toplamış. Kanser vücudunun çok yerini sarmış malesef.
Çok üzüldüm canım.. Rabbim sana güç kuvvet versinDoğrudur canım ben annemi 3 yaşında kaybetmişim üvey anneyle büyüdün babam sırdaşım arkadaşımdıo çok zor gelmişti bana
Allah şifa versin canım çok zor hastalikSağol canım. Tam bilmiyorum ama annesi kanser hastası gün sayılıyor gibi. Akciğeri su toplamış. Kanser vücudunun çok yerini sarmış malesef.
hayirli olsun canim yarimlik.ay ne oldugunu da bilmiyorum gerci netten bakayim simdi ben atayi da ilk kez lelliden duymustumSelam kızlar çıkip geldim kargoyu verdim kuyumcuya gittim sonunda yaptırdım yarimligiçerçevesi 100 2021 tarihliydi benim ceyrekler eski tarihti birde bileklik yani iplik için yapılan kaynak yeri var ondan 20 kaybı oluyor ddi onu almadı 70 yeni tarihli diye verdim farkı eski tarihli yarım yok pek kuyumcularda kardeşime çarpraz çanta aldım 40 ddi 35 e bıraktı 5 fırından ekmek 5 güveç ayran oglus istedi Onur'a girdim kola istedi esim hepsine nakit verdim birde dovuzciden 10 dolar aldım gitmeden sulu köfte yapmıştım buzluktan makarna var salatayla yeter
Attım canım netten resmini benimkinin kenarda nazar boncuğu varhayirli olsun canim yarimlik.ay ne oldugunu da bilmiyorum gerci netten bakayim simdi ben atayi da ilk kez lelliden duymustum
cok zengin duruyor kiz masallah diyeyimAttım canım netten resmini benimkinin kenarda nazar boncuğu var
Hayırlı olsun sekerim , güle güle kullanSelam kızlar çıkip geldim kargoyu verdim kuyumcuya gittim sonunda yaptırdım yarimligiçerçevesi 100 2021 tarihliydi benim ceyrekler eski tarihti birde bileklik yani iplik için yapılan kaynak yeri var ondan 20 kaybı oluyor ddi onu almadı 70 yeni tarihli diye verdim farkı eski tarihli yarım yok pek kuyumcularda kardeşime çarpraz çanta aldım 40 ddi 35 e bıraktı 5 fırından ekmek 5 güveç ayran oglus istedi Onur'a girdim kola istedi esim hepsine nakit verdim birde dovuzciden 10 dolar aldım gitmeden sulu köfte yapmıştım buzluktan makarna var salatayla yeter
cok zengin duruyor kiz masallah diyeyim
Saolun kızlar daha iyileri sizin olsun inşallah.
Hayırlı olsun sekerim , güle güle kullan
Altınla alakam bukadar dermiscesine,hayirli olsun canim yarimlik.ay ne oldugunu da bilmiyorum gerci netten bakayim simdi ben atayi da ilk kez lelliden duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?