Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dur atim onuda bak bakim boyle mi
Saticiya bi sorucam spor cunku bnm salona olur

Bereketli olsun canim

Valla degisik ya annen
Yani icinden gelir yollarsin.
Yani var mi yok mu paran yollican en az 70-80tl

Aynen ya ikiz çocuk zor zor. Ben biriyle başedemiyorum. Allah güç kuvvet enerji versin su konusu da hiç bitmiyor hatırlatayım. En son sabah kovasına su koyup bebeğini banyo yaptırdı. Koltuktaki su lekelerini hiç söylemeyeyim

Insallah canim temiz cikar

Dimi bu model ama fonum sutlukahve falan olabilir tulde duz olacak etekleri ya da orta kismi dantel/gupur olabilir.
Ikea tarzi ormelerde guzel ama cok yogun desen o istemiyorum desenli.
Ben az desenli seviyorum gupur dantel çok sevmem. Sütlü kahve renk güzel bence de. Tabi odanın eşyanın rengi de önemli

Kizi bahceye indirdim
Ayy ne guzel valla babanneler anneannelee torun gezdiriyo benim annemde yatsin tembel tembel.
Az salladim az da kedi kovaladik kiz kucagimda.
Sonra gel kizi doyur
Inmeden hamur mayalamistim milli acma hamurumuzdan.
1 kucuk tepsi hashasli yaptim 1 tepside acma
Tavuklu pilavi yaptim kaldi ana yemek.
Oglani doyurdum.
Hemen acmalari goturdu zaten 6tane cikmisti kaldi 2 tane.
Yapsam nolcak ugrasiyorum aninda bitiyor.
Kendime salata yaptim.
Hemen bi supurge yaptim.
Su yemek isini halletseydim rezene demliyorum kendime icicim.

Son düzenleme:
İnşallah temiz çıkar canım. Acil şifalar diliyorum

Bi ablam
Ya ben verim borc gitsin alsin ama karti esim takip ediyor neticede etmese bile aciklamak zorundayim
Esime boyle konular yuzunden aciklama yapmak istemiyorum.
Yani baskasi icin bisi almak istemiyorum
Valla bende sevmiyorum o toplara girmeyi bı kız kardeşimin kredi kartını bazen sanalda market için istiyorum birde telefonu taksitlendirdi ama hep zamanında n önce ödedim sevmem borcum kalsın market için kullansam hesabına atarım

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah temiz çıkar sonucu

Ya kendi maasim olsa yani kendim oduyor olsam tamam ama esimle hesap yapiyoruz ay sonu.
Verir parasini ondan yana sikintim yok ama birine bisey almak icin esime sormak istemiyorum sevmiyorum biri icin midare etmek

Güle güle kullan canimmkudursun kaynana

Yazdıktan sonra temizlik yaptım süpürge tutup paspas attım oglus babasıyla oynarken banyo sil yıka yaptım balkon silip çamaşır serdim kuruyanlar katlanacak daha dışarı çıktım 1 saat yürüyüş yaptım geldim bizimki babayla çıkmış oyuncak aldırmış resmen gına geldi alma diyorum ona nazi geçiyor aldırıyor bu ara iyi durumda olup oynamadiklarini koycam dolaba kahve içiyorum şimdi dinleniyirum az güveç aldım oglus istedi ayran birde 15 verdim oraya pide aldım lavaş gibi akşam yemek yanına yemeklerin var rahatım bugün namaz kılıp çamaşıra gircem

Selam kızlar
Sabah oğluma kahvaltı hazırlarken almış eline keçeli kalemi perdeleri boyamış
Kafayı yedim görünce
Evin tozunu aldım o uyurken çorba yaptım başka da yemek yapamadım çok yoruldum dünden de bamya var benimki yemez
Uyanınca da dolaptan kuru maya yı almış resminde poğuça var bundan bundan diyor
Mayayı bırakmıyor asla
Bende poğuça hamuru yoğruyayım bari dedi çok istedi bırakmıyor diye un yeterli demiş birazına nişaşta kattım uydurarak yaptım. El mecbur
İnşallah iyi birşey çıkar

Benim oğlumun da nazı babasına geçiyor bizimki de dün hızlı tren aldırmış gece onla uyudu sabahta bozdu kumandası çalışmıyor oğlum 24 saat misafir etse idin bari dedim

eline sağlık
bende bugün yapıyım diyorum
bana terapi gibi geliyor
onları yapmak şkillendirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…