Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi aksamlar bacımlar
Koci 2 tane daha perde almıs
Aksm icin araptava yaptık fırında güzel oldu
Kusbası almıs birazını kaldırdım difrize
Adam zevklerine hic acımıyo vala
140 tl vermis el degirmeni almıs,kahve ögütmeye
Masallah dedim zenginsin.
Bende fırsat bu fırsat kıza beez lazım haftasonuna deidm
Alırız dedi,onu bari alsın
Hos hanımefendi bezleri cıkarıp cıkarıp atıyo bayılcam
Bugun resmn sok oldm
Üzerine isemis.
Mutfakta yanımdaydı aa bibaktım altı ıslak
Cesmeyi actıkca elini sokuyo,üstünü ıslattı sandım basta
Ana bi actımki altını bez pacalarda cıkarmıs
Yıkadık altını artık
Vileda attım mutfaga
750 kere süpürge attım yine
Tuzluk falan kırdı
Halası ögretmen ya,cicek olmayı ögrnmis anne cii diyo cicek oluyorz
10 dklık isi yarım saatte yapıyorm cicek olmaktan

Anasından miras beekliyo
Sana gelmz o diyorm(dededen bi ev var ortaklı ,annesi demis satılsın sana vercem üstüne kat ev alın demis)8 sene oldu satılmadı
Boş iş onlar daha çok bekler
Kendin ne alıyorsan o bacım kimseden fayda yok ama kimisinin ana babası alıyo fink atıyo biizm binada vaar valla hava atıyo baba malıyla
Bizmkide bizi sömürüyor resmen

Allah yardımcınız olsun inşallah alırsınız
Eşinin bu konuda akıllanmasi parayı vermemesi gerekli

Ben klasik yemeklerden(Kıymalı patates, bezelye, tarhana, köfte, bulgur pilavı gibi) sıkılınca instagramda chefmom var ona bakıyorum. Çok güzel tarifleri var değişik. Öneririm yani canım

Benim de girmem lazım ama yürüyüşü de ihmal ediyorum bu ara. Motive etmem lazım kendimi

Hadi hayırlısı kzuu ins denk gelir alırsınız bi araba
Bizmkide degistirmek istiyor bakınıyor ama ben daha araba kredisi istemiyorm dedim.
Bizim de evin borcu bitince değiştirmek istiyordu da bu ara vazgeçmiş durumda. Bir rahat cebimde param olsun istediğimi rahatça alayım istiyorum ondan dolayı vazgeçtim arabadan dedi.Ayy ben de dedimm. Kredi ödemekten gına geldi yıllardır.
citl inşallah sizin de olur arabanız az sabır. Sonu selamet. Bizim de arabasız yıllarımız çok oldu. Çok şükür aştık çok şeyi. Ev kredimizde 6 ay kaldı. Zaman geçiyor. Çoğu bitti azı kaldı. İnşallah sen de güzel haberlerini burada yazarsın.

yerimm ben o çiçeği bizimki de aşçı oluyor. Oyuncak tuzluk alacakmışım ona. Bir de aşçı önlüğü ve şapkası istiyor.
Baby kilot bezi beğenmedim demiştin sanırım ama böyle bezini çıkarttığı dönemlerde çok işime yaramıştı benim.

Ay yesinler onu ya çiçek olmayida ogrenmis kuzu senin kızın 2 yasa geliyor wc egitiminede hazırlanıyor ufaktan sanırım yaza bırakır

Kuzum ya
Yazın rahat olur kısın külot bez giydirmek cok zor oluyor ya
Külotlu corabı cıkar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…