Yok kız kiraBiriktirdin habire kredi insanı bunaltıyor ev sizinmiydi baby
Araba masraf lı aslında eve baksa enişte arabanın üstüne koysaYok kız kira
Verme cnm niye veriyorsnBiz ev alırken sattık hatta kv dedim ki bak bu araba için biriktiriyorum oğlun yürüyo dedim ama bakalım kp görse ister ama vermem
Vermem kız bunlar yer içer gezer. Sen zor durumda olmuşsun umurunda olmaz araba aldı kurban bayramında otobüsle eve geldik eşim saydı baya dedim bak gör işte akılla kendin koy al dedim ev alırken neler etti düşün dedimVerme cnm niye veriyorsn
Anasından miras beekliyoAraba masraf lı aslında eve baksa enişte arabanın üstüne koysa
Boş iş onlar daha çok beklerAnasından miras beekliyo
Sana gelmz o diyorm(dededen bi ev var ortaklı ,annesi demis satılsın sana vercem üstüne kat ev alın demis)8 sene oldu satılmadı
Oraya gitmiştik sitare alacagından haberim yoktu onlar çeyrek alacakmış kv parayı verip al gel dedi eşime işte sende gel dedi eşim çıktık sana da bilezik alayım bu parayı koymuştum dedi bende sonra alacak dedim yersem dedi parayı gider onlara filan yollar diye aldım
Gözü hep bizde yedi ceddini sitare sanki çok para kazanıyor gibi
Allah yardımcınız olsun inşallah alırsınızBide bizim kayınpeder para isteyip duruyo ya yollarda dedim aklıma bide o geldi ayagına gelen fırsatı yollamayın gitmesin en azından kolumda dursun
Binadan da korkuyorum koluma taktım
Kötü madde kullanan varmış Allah korusun eve filan girer
Kim oldugu belli değil bulamadılar
Eşim kapıyı iyi kitle dedi elimizde başka bi şeyimiz yok o yüzden koluma üstüne çorap taktım az daha birikir se araba alacak uygunundan yürüyerek gidiyor işe otobüs de almıyor
Sırf o yüzden çalışıyorum bende çocuklar yazın gezmek istiyor
Inşallah eviniz olur babyAnasından miras beekliyo
Sana gelmz o diyorm(dededen bi ev var ortaklı ,annesi demis satılsın sana vercem üstüne kat ev alın demis)8 sene oldu satılmadı
Ben klasik yemeklerden(Kıymalı patates, bezelye, tarhana, köfte, bulgur pilavı gibi) sıkılınca instagramda chefmom var ona bakıyorum. Çok güzel tarifleri var değişik. Öneririm yani canımDegisik tarif varsa talibim ne pisircem be yeaa diye dusunmekden kizacozutcam
Kiz bende tadini sevdim (valla oncesinde 1defa yemistim demek tam olmamisti aci bu diye bir daha aldirmamistim esime) bende yemeye kiyamiyorum
Yesinler sifa olsun.
Benim kizda direk pekmez falan ver yemiyor ama peynir ver, avokado ver, havuc falan ver yiyor(havucu buharda yumusatiyorum)
Yaaa ama cok guzel.
Yaprak dokumu falan furyasindan sonra izledigim en guzel dizi galiba.
Yani merakla bekledigim, hic bir anini kacirmadigim
Benim de girmem lazım ama yürüyüşü de ihmal ediyorum bu ara. Motive etmem lazım kendimibu hafta yemek yoktu kayınvalde koydu hep
bu akşam da artık yemek yok ama soguk sandeviç yapalım dedik
bende 16 saat kuralına göre besleniyorum, 1 martta tekrar sıkı diyete girdim bakalım ne kadar başarılı olacağım
Bizim de evin borcu bitince değiştirmek istiyordu da bu ara vazgeçmiş durumda. Bir rahat cebimde param olsun istediğimi rahatça alayım istiyorum ondan dolayı vazgeçtim arabadan dedi.Ayy ben de dedimm. Kredi ödemekten gına geldi yıllardır.Hadi hayırlısı kzuu ins denk gelir alırsınız bi araba
Bizmkide degistirmek istiyor bakınıyor ama ben daha araba kredisi istemiyorm dedim.
yerimm ben o çiçeğiİyi aksamlar bacımlar
Koci 2 tane daha perde almıs
Aksm icin araptava yaptık fırında güzel oldu
Kusbası almıs birazını kaldırdım difrize
Adam zevklerine hic acımıyo vala
140 tl vermis el degirmeni almıs,kahve ögütmeye
Masallah dedim zenginsin.
Bende fırsat bu fırsat kıza beez lazım haftasonuna deidm
Alırız dedi,onu bari alsın
Hos hanımefendi bezleri cıkarıp cıkarıp atıyo bayılcam
Bugun resmn sok oldm
Üzerine isemis.
Mutfakta yanımdaydı aa bibaktım altı ıslak
Cesmeyi actıkca elini sokuyo,üstünü ıslattı sandım basta
Ana bi actımki altını bez pacalarda cıkarmıs
Yıkadık altını artık
Vileda attım mutfaga
750 kere süpürge attım yine
Tuzluk falan kırdı
Halası ögretmen ya,cicek olmayı ögrnmis anne cii diyo cicek oluyorz
10 dklık isi yarım saatte yapıyorm cicek olmaktan
Ay yesinler onu ya çiçek olmayida ogrenmis kuzu senin kızın 2 yasa geliyor wc egitiminede hazırlanıyor ufaktan sanırım yaza bırakırİyi aksamlar bacımlar
Koci 2 tane daha perde almıs
Aksm icin araptava yaptık fırında güzel oldu
Kusbası almıs birazını kaldırdım difrize
Adam zevklerine hic acımıyo vala
140 tl vermis el degirmeni almıs,kahve ögütmeye
Masallah dedim zenginsin.
Bende fırsat bu fırsat kıza beez lazım haftasonuna deidm
Alırız dedi,onu bari alsın
Hos hanımefendi bezleri cıkarıp cıkarıp atıyo bayılcam
Bugun resmn sok oldm
Üzerine isemis.
Mutfakta yanımdaydı aa bibaktım altı ıslak
Cesmeyi actıkca elini sokuyo,üstünü ıslattı sandım basta
Ana bi actımki altını bez pacalarda cıkarmıs
Yıkadık altını artık
Vileda attım mutfaga
750 kere süpürge attım yine
Tuzluk falan kırdı
Halası ögretmen ya,cicek olmayı ögrnmis anne cii diyo cicek oluyorz
10 dklık isi yarım saatte yapıyorm cicek olmaktan
Valla ins ozamn da bukadr hevesli olurAy yesinler onu ya çiçek olmayida ogrenmis kuzu senin kızın 2 yasa geliyor wc egitiminede hazırlanıyor ufaktan sanırım yaza bırakır
Kuzum yayerimm ben o çiçeğibizimki de aşçı oluyor. Oyuncak tuzluk alacakmışım ona. Bir de aşçı önlüğü ve şapkası istiyor.
Baby kilot bezi beğenmedim demiştin sanırım ama böyle bezini çıkarttığı dönemlerde çok işime yaramıştı benim.
Hisseli yani ortaklı derken.Inşallah eviniz olur baby
Ortaklı işten uzak durun derim ,
Ben biktim artık burda yasamakdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?