Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim oğlumun da nazı babasına geçiyor bizimki de dün hızlı tren aldırmış gece onla uyudu sabahta bozdu kumandası çalışmıyor oğlum 24 saat misafir etse idin bari dedim
Daha dur canım bizim kaçtane öyle kırıldı kullanılmadı kumandası kırıldı hep

Alisinca istiyorlar benim koca dana araniyor hemen.
Kiz bile masaya uznamaya calisiyor azcik icinden verdim nasil yiyor kucuk gurmede yolda benim

Kizcagzim uyudu 2.uykuda.
Disarisi cok guzel geliyo ona her nekadar tirsarak cikarsamda guzel uyuyor.
20dk da olsa cikaricam bahce kalabalik oluyo bazen, kalabalik olursa sitenin cevresinde tur atar geliriz.

D dimple81 kuzu sizde de bitiyomu hemem yaw.
Acma 2 tane kaldi
Hashaslida aksam cayla yer esim.
Sabahda yer kahvaltida.
Bitiyo hemen

Güle güle kullan canimmkudursun kaynana
Saol cnm aynen pörtledi gözü sizin annene borcun vaar diyordu eşime soruyormuş kendi habire çeyrek altın alır
Sıkıntı olmaz her gittiğimizde size su kadar altın taktılar borç filan deyip duruyo
Benden altın bekliyor sanki ben aldım dedim altınları üçbeş altın çıktı gerisi nerde dedim artık
Akşam eşimlede konustuk yeter dedim annen her seferinde altın lafı açıyo sustur susturmazsan patlıycam haberin olsun dedim boşverrrrnannemi diyo

Selam kızlar
Bu ay faturalardan yana çok şanslıyım
Doğalgaz 160 geldi geçen ay 300 veya 350ydi
Elektrik 86 geldi geçen ay 110 du
Su her zamanki gibi 50 lira geldi ama bu sefer geç okudular
Hesapladığımdan az geldi mi hoşuma gidiyor hesap fazlasını kredi kartına ödüceğim tutara ekliyorum

Bebiş uyudu gibi salliyorum ayağımda
Sizden nevar ne yok
Bilezik hayırlı olsun, acaba kv ye soylemesemiydiniz çok altın lafı ediyor gözü kalır
Oraya gitmiştik sitare alacagından haberim yoktu onlar çeyrek alacakmış kv parayı verip al gel dedi eşime işte sende gel dedi eşim çıktık sana da bilezik alayım bu parayı koymuştum dedi bende sonra alacak dedim yersem dedi parayı gider onlara filan yollar diye aldım
Gözü hep bizde yedi ceddini sitare sanki çok para kazanıyor gibi

Bide bizim kayınpeder para isteyip duruyo ya yollarda dedim aklıma bide o geldi ayagına gelen fırsatı yollamayın gitmesin en azından kolumda dursun
Binadan da korkuyorum koluma taktım
Kötü madde kullanan varmış Allah korusun eve filan girer
Kim oldugu belli değil bulamadılar
Eşim kapıyı iyi kitle dedi elimizde başka bi şeyimiz yok o yüzden koluma üstüne çorap taktım az daha birikir se araba alacak uygunundan yürüyerek gidiyor işe otobüs de almıyor
Sırf o yüzden çalışıyorum bende çocuklar yazın gezmek istiyor

Yaslandıkca mı böyle oluyorlsr bilmiyorm.
Ben biri bisey alıp geldiğinde rahatsız oluyorm artk ailem bile olsa
Almasın kimse bisey diyorm.

Hadi hayırlısı kzuu ins denk gelir alırsınız bi araba
Bizmkide degistirmek istiyor bakınıyor ama ben daha araba kredisi istemiyorm dedim.

Yaslandıkca mı böyle oluyorlsr bilmiyorm.
Ben biri bisey alıp geldiğinde rahatsız oluyorm artk ailem bile olsa
Almasın kimse bisey diyorm.
Hep beklenti içinde benim kaynana herkesten bekliyor çünkü baby habire su bunu aldı bu bunu aldı diyoo
Annem vermez ama istemez bak şimdi
KV habire gelsin der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…