Daha dur canım bizim kaçtane öyle kırıldı kullanılmadı kumandası kırıldı hepBenim oğlumun da nazı babasına geçiyor bizimki de dün hızlı tren aldırmışgece onla uyudu sabahta bozdu kumandası çalışmıyor oğlum 24 saat misafir etse idin bari dedim
Alisinca istiyorlar benim koca dana araniyor hemen.Selam kızlar
Sabah oğluma kahvaltı hazırlarken almış eline keçeli kalemi perdeleri boyamış
Kafayı yedim görünce
Evin tozunu aldım o uyurken çorba yaptım başka da yemek yapamadım çok yoruldum dünden de bamya var benimki yemez
Uyanınca da dolaptan kuru maya yı almış resminde poğuça var bundan bundan diyor
Mayayı bırakmıyor asla
Bende poğuça hamuru yoğruyayım bari dedi çok istedi bırakmıyor diye un yeterli demiş birazına nişaşta kattım uydurarak yaptım. El mecbur
İnşallah iyi birşey çıkar
Saol bacımBereketli olsun canim
Saol cnm aynen pörtledi gözü sizin annene borcun vaar diyordu eşime sormuş ödedik demişGüle güle kullan canimmkudursun kaynana
Saol cnm aynen pörtledi gözü sizin annene borcun vaar diyordu eşime soruyormuş kendi habire çeyrek altın alırGüle güle kullan canimmkudursun kaynana
Slm bebbiş napıoSelam kızlar
Bebiş uyudu gibi salliyorum ayağımdaSlm bebbiş napıo
Oraya gitmiştik sitare alacagından haberim yoktu onlar çeyrek alacakmış kv parayı verip al gel dedi eşime işte sende gel dedi eşim çıktık sana da bilezik alayım bu parayı koymuştum dedi bende sonra alacak dedim yersem dedi parayı gider onlara filan yollar diye aldımBebiş uyudu gibi salliyorum ayağımda
Sizden nevar ne yok
Bilezik hayırlı olsun, acaba kv ye soylemesemiydiniz çok altın lafı ediyor gözü kalır
Ya ben de birkaç kere yükledim ama istikrarlı olamadım yarın maaş günüyken tekrardan başlasam mı acaba442 geldidoğalgax bir düşey onuda birikime atardım money diye program yükledim neye harcadığım bileyim diye
Yaslandıkca mı böyle oluyorlsr bilmiyorm.Benim kaynanam öyle yok şunum yok bunun yok ya git al paran var ona göre yaşa hafta sonu gittik ne alsan kendisine de umar
Eşim gitmiş marketten etinden meyvesinden almış daha da su yok buzluk tepıili içi abartısız söylüyorum dedim bunlarda yesene benim bile az kaldı dedim tabi geziyo bişey de alıyo çeyrek yapıyo
Hadi hayırlısı kzuu ins denk gelir alırsınız bi arabaBide bizim kayınpeder para isteyip duruyo ya yollarda dedim aklıma bide o geldi ayagına gelen fırsatı yollamayın gitmesin en azından kolumda dursun
Binadan da korkuyorum koluma taktım
Kötü madde kullanan varmış Allah korusun eve filan girer
Kim oldugu belli değil bulamadılar
Eşim kapıyı iyi kitle dedi elimizde başka bi şeyimiz yok o yüzden koluma üstüne çorap taktım az daha birikir se araba alacak uygunundan yürüyerek gidiyor işe otobüs de almıyor
Sırf o yüzden çalışıyorum bende çocuklar yazın gezmek istiyor
Hep beklenti içinde benim kaynana herkesten bekliyor çünkü baby habire su bunu aldı bu bunu aldı diyooYaslandıkca mı böyle oluyorlsr bilmiyorm.
Ben biri bisey alıp geldiğinde rahatsız oluyorm artk ailem bile olsa
Almasın kimse bisey diyorm.
Ben yapıyorum dene cnmYa ben de birkaç kere yükledim ama istikrarlı olamadım yarın maaş günüyken tekrardan başlasam mı acaba
Biriktirdin habire kredi insanı bunaltıyor ev sizinmiydi babyHadi hayırlısı kzuu ins denk gelir alırsınız bi araba
Bizmkide degistirmek istiyor bakınıyor ama ben daha araba kredisi istemiyorm dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?