Ben banka hesabımdan almadım hiç,Aynenn bende öyleyim.. Fiziki altın bana daha güven veriyor nedense..
Sinir oluyorum.. Ay başında (maaş 15 inde aluyoruz ya) altın yerlerdeydi .. Şimdi çıktı gene.. Maai gününe kadar gene çıkar sonra düşer.. Sinir olmamak elde değil..
Bende hic takmadım, gözüm kaldı amaSıcaklık veriyo de ben takıyorum valla evlenirken takamadım
Bide binada madde kullanan var dedi eşim eve filan girer kim belli değil dedi çorap geciriyotum zaten altın nisandan sonra atıyo genelde alabilirsen iz alın derim
Ayy nasıl imreniyorum böyle anlatıncaSelam güzellikleer,
Bugün sabah kahvaltı sonrası evi toparladım. Kızın dolabını topladım. Kaç gün toplu kalır bilmem. Sonra balık temizlerken yanımda durdu ona da su doldurdum balık yüzdürdü :) eğlence oldu iyi oldu. Sonra hastaneye gittik. Kan aldırdım. Göz bölümüne gittik. Bana dinlendirici gözlük yazdı. Kızında gözünü kontrol etti. Çıktık geze geze yürüyerek
geldik eve. Giderken de yürüyerek gittim. Eşime söylemedim. Diyecek iki kuruşun hesabınımı yaptın. Oysa hesaptan değil. Yürüyüş yapamıyorum ondan yürüdüm. Gidiş 2.5 km dönüşte öyle 5 km yürüdüm kötümü :))
Geldik banyoya girdik. Akşam da komşu arkadaşa çaya gittik. Yine yedik tatlıyı. Neyse içim rahat etti yürüdüğü için.
Bugün farkettim büyümüş benim kızım ya,eskiden hastanede fırfır yerinde durmazdı arabandan inme dedim inmedi. Otur dedim oturdu. Nasıl sevindirik olsumbüyüdüğünü görmek de ne güzel
O kadar verebilsem keşkeee. Şimdilik hedefim 5 kilo daha vermek. 10 kilo vermiş durumdayım. Zaman sabır ama keşke çabuk verebilsemeski resimlere bak
çok güzel motive oluyor insan
benim net 7 kilo vermem gerek
Hiç şaşırmadımGünaydınlarr
Hayırlı cumalar
Aksma yemeği olmayan bir baby bırakıyorm suaraya
Artık lütfen bugun maasımı yatırırlarsa giderken alcam biseyler.
Akugur var bizim burda,arada organic tavuk getiriyorlar oraya bulursam ordan tavuk alırım.
Babannemin bi lafı vardı,kocanın 2 kasıgı varsa 1ni kırcan derdi anneme
Hani bu igda bi kadın pazara cıkıyo demistim ya 2.el satıyo.
Kadın heryerden para kazanack bisey buluyo diye.
O kadını kocası aldatmıs
Ben takibi bırakmıstım,parassl durum hikayesinde paylasmıs sen cok güclüsün falan diye.
İste sen ev alayım diye didin,kendini parala.
Kocan gitsin baskalarıyla yesin
Üzüldüm ya,ne kdr abartı gelsede bazı seyleri kadın cok istiyordu ev almak.
İns alır da atar o evden kocayı.
Karın pazarlarda 2.el esya satsın biriktirmek icin,sen elin kadınlarına yedir.
Kendide buay gram aldım gerisini harcadım diye paylasmıs.
Dicektim harca kız bosver.
Ölümlü dünya:)
Benim kız yaş gününde yürüdü canım. Bezi de kendi bırakmak istedi. Bana kalsa niyetim yazgünüydü. Bu ay 1 yıl oluyor bırakalı. Coronayla eş değer bıraktı, corona pandemisine girdik kız bezi bıraktı çok iyi zamandı. Dışarıda kaçıracak stresi yaşamadım şükür.Kizlar erken birakir soylentisi var ama bilmiyorum dogrumu.
Bizimkide emeklemiyor surunerek gidiyorda direk popoyi dikiyo hava ayaga kalkma cabasinda.
Yasinda yurucek mi acaba bakim.
Kızlar benim de zuloda sanırım 150 yi geçik var. 40 tl de bugün attım. Hani taksiye bin git hastaneye dedi ya. Ben de gitmedim. Taksi parasını zuloma attım. Napim git taksiyle dedi söylesem çenesi susmayacak. En iyisi parasını ayırayım dedimBenimde 300tl var
Tl de duruyo lazim falan olur evde dursun diyorum.
Parasiz kaliyorum ya bu ara
Neden tartistinizginaydin kizlar bdv ye takildim.sukur ban yemeden ciktim gibikafam kazan gibi esimle kapistik yine .olup olmadik seylerden 2 saatlik kavga cikti
bebek arabasinin kargosu eve mi gelcek isyerine mi gitcek diye .sifir saka burdan cikti konuNeden tartistiniz
Senin adam da mı sinameki azcık?bebek arabasinin kargosu eve mi gelcek isyerine mi gitcek diye .sifir saka burdan cikti konu
yani cok soyleniyor her seye soylenebilir.Allah icin her seyi yapar ama biraz lafi da cokSenin adam da mı sinameki azcık?
Benimki kılkuyrukta,herseyden tartısma cıkarabilme yetenegi var
En azından yapıp söyleniyormjsyani cok soyleniyor her seye soylenebilir.Allah icin her seyi yapar ama biraz lafi da cokkaynana yerine koca var bende boslugunu doldurmayi ant icmis
ahahaha ya bu sevdigin gorumcen mi gulesim geldiEn azından yapıp söyleniyormjs
Bu modelin bir de yapmayıp söylenen versiyonları var o daha kötü
Benimkinde cene genetik ben anladım
2 saat kaldım kafam kazan oldı,anası yanıma oturup 7 mah.anlattı
Büyük görümcem artk farketmis,anne bi anlatmadııgn 68 ihtilali kaldı bi sal kızı dedi
Artk ne kadr caresiz gözüktüysem karsıdN
Ayynen sevdiğimahahaha ya bu sevdigin gorumcen mi gulesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?