Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim kizin ki ramazana denk geliyor.
Aksam kimseyi de agirlamam ugrasmakda istemiyorum acikcasi kimseyle..
Ben bir kac parca sus alip evde kendi aramizda pasta keseriz diye dusundum.

Ahhh kizlarr selammm
İki gündür yazamadım. Kız da yeni uyudu. Dün gece 9 da uyudu. Sabah 8 de kalktı full enerji. Ben yoruldum. 1.5 saattir de uyutma çabasındayız. Uykusu az olan çocukların annelerine Allah güç kuvvet versin.
Dün 4 te uyudum. 8 de uyandım. Az dalmışım uyuturken. Diyorum bu gece de babanla uyuyun. Kalkıp geliyor anneme birşey söyleyeceğim. En sonunda geldim yattım. Ben seninle uyumak istiyorumdiyor kuzum. Çişim var dedi kalktı. Susadım dedi kalktı, iki defa da kakam var dedi kalktı.sonunda babasını da çağırdı ikisi de sızdı.
Bugün eşim de yine yürüyüşüme triplerdeydi. Film izleseymişiz. Sanki izleyebiliyorum. Kızı parka çıkardı. Saniye durmamış. Millete özenmiş ondan triplendi biraz da. Yani dedim pazar günü istemiyorsan hafta içi akşam triplenmeyeceksin. Sanki kolaycık kilo verebiliyorum. Yok biraz anlayış. Nisan ayı geliyor görürüm ben onu kıyafetleri üzerinde patlıyor hala tatlı tatlı derdinde.
Yani bugün de böyle geçti.
show marketten online alışveriş yaptım.sonunda yudum yağ aldım Bana lükstü ya. Uygundu fiyatlar. Kız da tamir seti istiyor. Erkek çocuk oyuncağı ama olsun merakı olsun. Aldım bir baktım marka ve ürün farklı iade ettim hemen gelip aldılar. Paramı da iade ettiler. Bir de tuvalet kağıdı saç boyası alma lazım. İnternette uygındu fiyat. Markete gittim daha pahalı almadım. Bakalım online almayı düşünüyorum. Bize yakın bir market.

Selam kızlar
Bugün harcamalı geçti ama hep ihtiyaçtı
Şu sıralar nasılsa çocuktan sonra yapamıcaz gidemicez kafasındayım
Sabah kahvaltıya mı gitsek diye düşündük sonra baktık en az 100 lira gitcek
Evde kahvaltımızı yaptık giyindik süslendik çıktık sokaklara
Bu hafta iki tane arkadaşa gidilcek biri ev aldı ona ev hediyesi diğeri de yeni evli gelirken bana hediye getirmişti ona da iade-i ziyaret hediyesi aldık züccaciyeye girmişken limonluk ve süzgeç aldık 80 TL orda harcadık
Benzin aldık 50 lira
Yemek yedik 50lira
Bebişe ve kendime bi kaç bişey aldık 25 lira
Kendime anne çantası aldım 50 lira
Hepsini karttan geçirdik
Kendime Watsons tan rimel aldık kasa arkasından diş macunu ve gargara aldık 40 lira nakit verdik
Baya güzel bi gün oldu dolu dolu geçirdik ağırlaşınca zor olcak eksikleri tamamlıyım ev işini dinlene dinlene illa yaparım dedim
Ay son günler hiç geçmiyor gerçekten miniğimi görmek için sabırsızlanıyorum

Yani evet her bütçeye göre evler var.. Aöa bende artık site istiyorum canım.. Daha sakin olsun istiyorum..
Bu kalabalık işleklik beni yordu eşimide aynen..
Aslında bizim niyetimiz eşim emekli olunca İstanbul dan gitmek idi..bahçeli ev hayallerimiz vardı.
Ama hayal işte
Bu saatten sonra zor artık..
Birde çocuklar var.. Daha okul lise var üniversite derken İstanbul dan maalesef çabuk kaçamayacaiız gibi..
Ben de dedim o zaman daha sakin bir yere taşınalım..
Metrobüs var en azından işlerimize öyle gider geliriz diye düşündüm..
Bakalım dediğim gibi bakarsın önğmüzdeki yaz sonu burayı satılığa çıkarır o taraflara gideriz kısmet ise..
İnşallah olur ÇOOK AMİİİNNN... HAYIRLISI TABİDE. .. Sizin içinde hayırlısı olsun n canım.. İnsan belli bir zaman sonra artık sakinlik arıyor bilmiyorum.. Rabbim naaipmeder bizede inşallah sakin güzel site içinde bir ev

Ay benim eşimde aynı valla eksiği yok fazlasını sayabilirim hiç hesap bilmiyo soyleniyo nolcak 5 10 fazla olsun diyo 5 parça şey alsan 20 30 gidiyi diyorum indirim kovaliyorum oda gülüyor bı yane yağ alacaksın diye

Benim eski ev öyleydi habire dilerdim cikolata boya şimdi kahve rengi silinincede güzel duruyo herkese tavsiye ederim

Benim vestel bulasık ve camasır 8 sene oldı memnunum

Benim vestel bulasık ve camasır 8 sene oldı memnunum
Benimde Vestel herşeyim bugün konusuyorken kardeşimle 12 seneye girdik şükür uygundu fiyatları çok aldığımda bir buzdolapta sıkıntı var donduruyo dolap tarafındaki şeyleri onuda bu sene gösteren az buzluk bosalsin diye bakıyorum

İyiaksamlar bacımlar
Öleeeyrumm
Sakin sahil bulalım diye Yalovaya kadr gittik
Yalova girisinde jandarma durdurdu hopp diye
Kız Yalovada sokaga cıkma yasagı varmıs
Anam Bursa da yok,sasırdık döndük geri narlıya
Hadi orası da kalabalık gittik İzmite
Yanıma 1 kutu süt kücük,bebek ekmegi aldım.Bide corba aldım kıza.
Ne bilim 4 saat yol gittik kac köfteci de durduk tıklım tıkıs insanlar oturuyo icerlerde
Cocuum ekmek kemirdi kıyamam ya corbada sogumus icmedi.
Öyle sütle flaan attık kendimizi eve
Hemen ona ısıttım corba tekrar,köfteli yüksük corba yapmıstm çıkmadan.
Ben ızgarada etleri pisiirken ,mutfakta onu doyurdum
Yavrum köfteleri ceviriyorm ona bile sabredemiyo,annee mama dedi
Corba yedi 3 tane faln bizle köfte yedi masada ,üzerine süt icti uyudu.
Masa topla
Bulasık mak.doldur bosalt anca oturdm
Kısa günün karı,izmitten cini kase (ortaboy salata kasesi)bide fincan aldı koci hediye
Anam bi kaseye 40 tl dediler 25 tl de fincanlar
Pazarlık yaptı 50 ye aldı ikisini
Adam genlerini heryere tasıyo napcan

Ben bi tek camasr mak 5 kg
Annem nedense öyle almıs .
Bilemedim senin bukadr camasır yıkayacagınu diyo

Ayni bizim de hayaller, ama gercekler istanbul bizim merkez yerlere göre sakin de işte, metrobüs yoruyor benim eşimi biz de marmaraya yakın arayışındayız. Tuzlaya baktık. Fiyatlar çok. Siz neden bu taraf yerine marmaraya yakın yerleri düşünmüyorsunuz. Ulaşım daha rahat sanki.

Ben bi tek camasr mak 5 kg
Annem nedense öyle almıs .
Bilemedim senin bukadr camasır yıkayacagınu diyo
Benimkide 7 kilo yorgan ince halı zor yıkanıyor kardeşimin 9 kg tabi o 3 sene olcak evli ama içi baya büyük makinenin bide bizimki çok gürültülü yıkıyor farkettim de olsun elim ayağım yikasinda yenileri pahalı bir kaç şeyi değişmek istiyorum zaten evde

KIZLARIMCANLARIM benim her seyim bosch.mutluyuz simdilik bakalim 5.yildayiz 10.yili gorsek sukur modundayim
Benim de herşeyim bosch KIZLARIMCANLARIM çamaşır makinam kurutmalı olandan 10 yıla yakın devirdik geçen yıl arıza verdi. Yüksek elektrik akımından dediler. Bulaşık makinam yeni sayılır. Buzdolabım siemens bosch ile aynı iki defa hata verdi ama garantisi vardı garantiyi uzatmıştım da alırken. Biraz buzluğu fazla doldurmamdan olabilir diye düşündüm
Ütüm de bosch zaten çok ütü yapmıyorum. Bezdim artık o da 10 yıl oldu.

Kız kardesimler akşam yemegi sonrası çıktı peşlerine çay demledim attım koltuğa kendimi yoruldum ama kardesimde çalışıyor kıyamıyorum bolca oglusla oynadik o oynadı yardımda etti saolsun sen oyna ben yaparım ddim bı ara bizimkler markete çıktı oglusla kız kardeşim baktım uyuya kalmış yataktahiç seslenmedim sessizce yemeği yaptım uyandı abla giderdik biz yapmasaydin diye olsun yiyip çıkın ddim enişte bey seviyor yemekleriniyemek peşine kahve gittiler topla diz derken bir makinede şimdi accam oglusu anca uyuttum az uzanır TV bakarim

Aynı konuşmalar bazen hiç ses etmeden alıyorum. Dün de migrosa gittik ama tabi kendi alacağı şeyler vardı. 5 kilo unu kaptım girişte hemen attım sepete. İçim gitmişti migrostan alamadım diye. İlaç gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…