Benim kizin ki ramazana denk geliyor.Selam herkese
2 gündür kızım tek uyku yapıyor, ee akşam uyku saatine kadar dayanamıyorda. Bu sefer mızmızlanıyor.Onla vakit öldür, kitap oku vs derken zaman geçip gidiyor.
Bu ara kafamda hep kızıma doğum günü planları geçiyor. Acaba bahçeli açık alan bir yer tutup kutlasak mı, yoksa sadece aileler mi bilemedim. Ama sadece ailelerle evde kutlasam bile bizim eve sığmayız. Bizim sadece 2 koltuğumuz var mesela. Abi, abla vs hepsi evli çocuklu. Eğer eve karar kılarsam anneme sorucam onun evinde yapabilir miyiz diye. Bu sefer de anneme temizlik için birini göndermem lazım. Orada hazırlık yapmak lazım. Bilemedim ne yapsam. Bir yandan da doğum günü yapmayayım, 1 hafta ona gider kutlarız bir hafta diğerine diye düşünüyorum ama ilk doğum günü, çok hevesleniyorum. Doğumumda pandemiye denk gelmişti, planladığım her şey içimde kalmıştı. Bu da öyle olsun istemiyorum ama bakalım.
Yani evet her bütçeye göre evler var.. Aöa bende artık site istiyorum canım.. Daha sakin olsun istiyorum..Dedigin taraflarda evler uygun galiba canim sanki.
Yani oralari pek bilmiyorumda ben sahibindene falan cok bakarım oyle kalmis aklimda.
Aynen oturursam elim rahatlayinca degisirim.
Ama omurluk asla oturmak istemiyorum orada.
Yani Allah bilir omrumuz nekadarda bir sure oturup toparlaninca yine site istiyorum.
Nankorlukde etmim cok bekledim verilsin muteahhide diye.
Ama site rahatligi daha hosuma gitti.
Ay benim eşimde aynı valla eksiği yok fazlasını sayabilirim hiç hesap bilmiyo soyleniyo nolcak 5 10 fazla olsun diyo 5 parça şey alsan 20 30 gidiyi diyorum indirim kovaliyorum oda gülüyor bı yane yağ alacaksın diyeyedirenk79 un bende 9kg sinangil a101 den 33.50 aldim.
Esimde bana oyle yapiyor.
Isin yok 9kg un mu tasidin diyor bana.
Sitenin karsisi a101 tasidin dedigi karsidan karsiya gecip asansore koydum
Sen al dedim ona hic ugrasamam dedi.
Anpa da da birayag ve orkide indirimdeydi gitti yudum aldi.
7-8tl hesabini mi yapcan diyo.
Böyle boyle kenarda bic bisiyin yok iste diyorum
Ondan 5tl ondan 7tl oyle hesap et diyorum.
Sanki tek parca sey almaya gittik
Benim eski ev öyleydi habire dilerdim cikolata boya şimdi kahve rengi silinincede güzel duruyo herkese tavsiye ederimbenim de kapılar beyaz duvar kağıtları beyaz çok güzel duruyor evi ferah güzel gösteriyor ama çok çabuk kirleniyor hafta da bi siliyorum yine de çok kirleniyor oğlum elini kapılara sürüyor sürekli kapıların camlarında küçük el izi
Benim vestel bulasık ve camasır 8 sene oldı memnunumSelamlar.. Herkese hayırlı pazarlar..
Dünden beri evle uğraşıyorum.. Dün tüm günüm murfakda idi. Tüm dolapkarın içini dışını çamaşır su ve cifle sildim.. Canım çıktı. İndir koy. Yerleştir yıka pakla.
Bulaşık makinem 2 aydır bozuk..
Bu ay kısmetse yeni alacağız.. Yaptırmadım değmez çünkü.. 24 aenelik makine
Taaa çeyizimden.. Ama hakkatende güzel yıkıyordu bulaşıklarımı. Leydi duymuşsunuzdur.. Beko marka idi..
Şimdi ne marka alacağımı bilmyiorum.. 1 haftadır araştırıyorum.. Bosch düşündüm ama onada kötü yorum yapanlar var..
Sizlerinde fikrini alayım dedim.. Sizlerin kullandığı bulaşık makinesi markası nedir? Memnunmusunuz..?
Malum beyaz esya biraz kullanımı da iyi olsun istiyorum.Evdekini 25 sene kullanınca
Gerçi artık ebyaz eşyalarıda en fazla 10 yıl gidecek kadarlık yapıyorlar..
Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum..
Teşekkür ederim canım.. Onuda araştırıyim bari..Benim vestel bulasık ve camasır 8 sene oldı memnunum
Benimde Vestel herşeyim bugün konusuyorken kardeşimle 12 seneye girdik şükür uygundu fiyatları çok aldığımda bir buzdolapta sıkıntı var donduruyo dolap tarafındaki şeyleri onuda bu sene gösteren az buzluk bosalsin diye bakıyorumBenim vestel bulasık ve camasır 8 sene oldı memnunum
Ben bi tek camasr mak 5 kgBenimde Vestel herşeyim bugün konusuyorken kardeşimle 12 seneye girdik şükür uygundu fiyatları çok aldığımda bir buzdolapta sıkıntı var donduruyo dolap tarafındaki şeyleri onuda bu sene gösteren az buzluk bosalsin diye bakıyorum
beybi tum marmarayi gezmissinizBidaha akıllandm yanıma muz falan alcam.
Hic aklımıza da gelmedi bi markette durup muz almak
Eve gelince muzları görüp ay alaydık ya biyerden muz bari cocuga dedik.
1-2 saat dolasıp geliriz diye cıkmısız öyle.
Benimki de ayni hic farki yok hiiic.Ay benim eşimde aynı valla eksiği yok fazlasını sayabilirim hiç hesap bilmiyo soyleniyo nolcak 5 10 fazla olsun diyo 5 parça şey alsan 20 30 gidiyi diyorum indirim kovaliyorum oda gülüyor bı yane yağ alacaksın diye
Ayni bizim de hayaller, ama gercekler istanbulYani evet her bütçeye göre evler var.. Aöa bende artık site istiyorum canım.. Daha sakin olsun istiyorum..
Bu kalabalık işleklik beni yordu eşimide aynen..
Aslında bizim niyetimiz eşim emekli olunca İstanbul dan gitmek idi..bahçeli ev hayallerimiz vardı.
Ama hayal işte
Bu saatten sonra zor artık..
Birde çocuklar var.. Daha okul lise var üniversite derken İstanbul dan maalesef çabuk kaçamayacaiız gibi..
Ben de dedim o zaman daha sakin bir yere taşınalım..
Metrobüs var en azından işlerimize öyle gider geliriz diye düşündüm..
Bakalım dediğim gibi bakarsın önğmüzdeki yaz sonu burayı satılığa çıkarır o taraflara gideriz kısmet ise..
İnşallah olur ÇOOK AMİİİNNN... HAYIRLISI TABİDE... Sizin içinde hayırlısı olsun n canım.. İnsan belli bir zaman sonra artık sakinlik arıyor bilmiyorum.. Rabbim naaipmeder bizede inşallah sakin güzel site içinde bir ev
Benimkide 7 kilo yorgan ince halı zor yıkanıyor kardeşimin 9 kg tabi o 3 sene olcak evli ama içi baya büyük makinenin bide bizimki çok gürültülü yıkıyor farkettim de olsun elim ayağım yikasinda yenileri pahalı bir kaç şeyi değişmek istiyorum zaten evdeBen bi tek camasr mak 5 kg
Annem nedense öyle almıs .
Bilemedim senin bukadr camasır yıkayacagınu diyo
Benim de herşeyim boschKIZLARIMCANLARIM benim her seyim bosch.mutluyuz simdilik bakalim 5.yildayiz 10.yili gorsek sukur modundayim
Aynı konuşmalaryedirenk79 un bende 9kg sinangil a101 den 33.50 aldim.
Esimde bana oyle yapiyor.
Isin yok 9kg un mu tasidin diyor bana.
Sitenin karsisi a101 tasidin dedigi karsidan karsiya gecip asansore koydum
Sen al dedim ona hic ugrasamam dedi.
Anpa da da birayag ve orkide indirimdeydi gitti yudum aldi.
7-8tl hesabini mi yapcan diyo.
Böyle boyle kenarda bic bisiyin yok iste diyorum
Ondan 5tl ondan 7tl oyle hesap et diyorum.
Sanki tek parca sey almaya gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?