Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şimdiki ürünler eskileri gibi değil. Biraz kullanımla da alakalı olabiliyor. Ben memnunum bulaşık makinamdan şimdilik bir sorun yok şükür.

Ben de bir yaşında doğum günü yapmadım. Evde pasta alalım elleriyle parçalasın istedim. Aynen de öyle yaptık. Çok da eğlendi. Immm ımmm diye diye parmaklarıyla parçaladı yedi yaladı yuttu
O da hatıra kaldı. Çünkü çocuklar 1 yaş da ağlıyor huzursuz oluyor.
2 yaşını da o zamam virüs yoktu, Uludağ restaurantta (florya) kahvaltılı yaptık Çocuklar da çok eğlendi.
3 yaşını da kardeşim gelmişti öyle bir pasta yaptı süsledik. Mum üflerken video çektik O da hatıra kaldı. Hepsi anlamlıydı.
Bahçeli yer de güzel olur tabi insanlar gelirse. Yani bence hepsi güzel farklı oluyor. Ben sürekli her yıl aynı doğum günü kutlama konsept şeyleri çok sevmiyorum. Her yıl farklı olması güzel geliyor bana.

Aslında uyumlu olması güzel ama sanki beyaz daha şık duruyor. Çocukla daha çok pisleniyor bilgin olsun :)

Benim eşim de güzel pazarlık yapar
Dün arabayı sanayiye götürdü gazında problem varmış eve para almaya geldi tamirci 300 demiş 250 ye kapatmaya çalışcam dedi akşam sordum 210 verdim dedi 200 ü anladım da 10 noluyo anlamadım ben olsam 250 de pes eder öder gelirdim evime

Benim eşim de yapar pazarlık gerektiği yerde. Ama market gezme yeme içme hiç hesap yapmaz.
Bir de bol bahşiş dağıtır.

Ben geçen aylarda oğlumun doğum günü için 1 gün kendi ailemi, ertesi gün eşimin ailesini çağırmıştım. Çok kalabalık olmasan daha rahat olmuştu. Şimdi bu hafta kızımın doğum günü onun için kimseyi çağırmadan çekirdek aile kutlayacağız. İstediği konseptte süslemeler yapıp kendi içimizde kutlayalım dedik ama babaannesi çıkıp gelir gene geçen sene de cagirmadigimiz halde gelip beni alın geleyim size kızımın doğum gününde göreyim onu diye gelmişti.

Evlenirken sporculardan almıştım tüm beyaz eşyalarimi, bozulursa imkanımız doğrultusunda en iyisi neyse onu alırız demiştik. 2 sene önce oturduğum evde tüm mutfağı baştan aşağı yenilenen beyaz eşyaları da Siemens almistim. Sonra 1 sene kulanamadan evi sattık tabi. Şimdi oturduğum yerde mutfakta ankastre bulaşık makinesi var diye kendi makinami kurmadım. Burdaki Franke marka ama pek memnun değilim. Çok uzun sürüyor yıkaması ve çok temiz yıkanıyor gibi geliyor bana. Bakalım deterjanı değiştirip deneyeceğim olmazsa bunu çıkartıp kendi makinami kuracağım gayet memnunum siemensten. Ama çamaşır ve kurutma da istediğim kg özellikleri siemenste yoktu Arçelik aldım onlardan da çok memnunum. Beyaz eşya biraz da şans işi

gece gece uyandım msj,bi nike espfman takım satmıstım.Kadın sorunluydu belli ,yorum yazmıs beden olarak uymadı iade etsem bi kaybınız olur mu?Ama kendi profiline iade almıyorm yzmıs
Bi kaybım tabiki olmaz ama beden iadesi yok.Onu göze alıp i
2.el ürün alın dedim.
Aa valla tüm delileri cekiyorum!Bel ölcsünden boy ölcüsüne kadar yazmısım daha napim?Gelip giydireyim mi cocuga artık

Bana diyoki bak pazarlık böyle yapılır
Tmm sensin hacı dedim

Aslında haklısın canım.. Dediğin gibi marmara ya yakın tuzla Pendik de olabilir.. Doğru diyorsun..
Ben birazda kardeşlerime yakın olayım diye o tarafları düşündüm ama dediğin gibi metrobüsde biraz sıkıntı.
Bu semtte evim marmaray durağına yürüyerek 2 dk. Marmaray çok büyük bir nimet.. Doğru dedin olmadı öyle bakalım..
Elimizdeki paraya göre artık..Yada dediğim gibi olurda eşimin emekliliği yaklaşmış olursa tazminat da alacak inşallah. Ondan da ekler gönlümüze göre alabiliriz belki.
Gelinimizin kızkardeşi dr tuzlada oturuyor sİtede.
Dur ben biraz o taraflara da bakayım olmadı

Evet haklısın canım.. Beyaz eşya birazda şans işi maalesef..
Siemens de düşündüm kaliteli ürünleri.. Arçelik ve Beko düşünmüyorum..onları baştan eledim:)
Sağolasın teşekkür ederim..

Ben olsam iade almam canım.. ölçülerini bile yazmışsın..Dikkat etseydi madem..sinir olur insan bu tiplere..

Aslında uyumlu olması güzel ama sanki beyaz daha şık duruyor. Çocukla daha çok pisleniyor bilgin olsun :)
Kesinlik
Evt yere uydurmus
Beyaza bnmkiler hic dikkat etmiyor zaten.
Oglanin kapisi banyo kapisi kirleniyor hemen
Neyse artik olani severiz napalim

Gunaydiiinnnn
Gune Tibet egzersiziyle basladim.
Kozmik bakim blogunda detayli yazmisti hareketlerin neye iyi geldigini falan alternatif tıp olarak falan gorunuyor..
Birazda video izledim.
Basladim 5 hareket olana(baska var mi bilmem ben kozmikdekine basladim)
Her hafta 3-5-7 diye artiyor hareketlerin sayisi 21 e kadar devam.
Sevdim 10dk ayirmam yeterli.
Sabah ac karna yapiliyormus yaptim.
Şimdide cilekli, hurmali, cevizli yulaf yaptim kendime.

Kiza vitmadan siparis girdim 104tl
Instada bir site var takip ettigim tarhana ve bazi urunlerde indirimi var 21 mart'a kadar.
Ordan tarhana(kilosu 25tl)
Yesil zeytin, siyah zeytin, kiza tahin(kendileri cekiyor), kuru dolmalik patlican falan siparis gircem.
200tl kargo bedavaymis 200tl bulur ztn aldiklarim.

Kiz tarhanayi cok seviyo 2kilo alim bari
Ben 32tl almistim.

Dunden yemek varrr cok mesudummm.
Bugun sadece supurge yapar toz alirim.
Kiza corba yapicam.

Ben olsam iade almam canım.. ölçülerini bile yazmışsın..Dikkat etseydi madem..sinir olur insan bu tiplere..
Valla ya gıcıklar
Hadi diyorm helal etsinler 3 krs sey icin bereketi gitmesin diyorm.
Ama yok bende iade alınmaz yazcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…