- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.434
- 798
Şimdiki ürünler eskileri gibi değil. Biraz kullanımla da alakalı olabiliyor. Ben memnunum bulaşık makinamdan şimdilik bir sorun yok şükür.Selamlar.. Herkese hayırlı pazarlar..
Dünden beri evle uğraşıyorum.. Dün tüm günüm murfakda idi. Tüm dolapkarın içini dışını çamaşır su ve cifle sildim.. Canım çıktı. İndir koy. Yerleştir yıka pakla.
Bulaşık makinem 2 aydır bozuk..
Bu ay kısmetse yeni alacağız.. Yaptırmadım değmez çünkü.. 24 aenelik makine
Taaa çeyizimden.. Ama hakkatende güzel yıkıyordu bulaşıklarımı. Leydi duymuşsunuzdur.. Beko marka idi..
Şimdi ne marka alacağımı bilmyiorum.. 1 haftadır araştırıyorum.. Bosch düşündüm ama onada kötü yorum yapanlar var..
Sizlerinde fikrini alayım dedim.. Sizlerin kullandığı bulaşık makinesi markası nedir? Memnunmusunuz..?
Malum beyaz esya biraz kullanımı da iyi olsun istiyorum.Evdekini 25 sene kullanınca
Gerçi artık ebyaz eşyalarıda en fazla 10 yıl gidecek kadarlık yapıyorlar..
Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum..
Ben de bir yaşında doğum günü yapmadım. Evde pasta alalım elleriyle parçalasın istedim. Aynen de öyle yaptık. Çok da eğlendi. Immm ımmm diye diye parmaklarıyla parçaladı yedi yaladı yuttuSelam herkese
2 gündür kızım tek uyku yapıyor, ee akşam uyku saatine kadar dayanamıyorda. Bu sefer mızmızlanıyor.Onla vakit öldür, kitap oku vs derken zaman geçip gidiyor.
Bu ara kafamda hep kızıma doğum günü planları geçiyor. Acaba bahçeli açık alan bir yer tutup kutlasak mı, yoksa sadece aileler mi bilemedim. Ama sadece ailelerle evde kutlasam bile bizim eve sığmayız. Bizim sadece 2 koltuğumuz var mesela. Abi, abla vs hepsi evli çocuklu. Eğer eve karar kılarsam anneme sorucam onun evinde yapabilir miyiz diye. Bu sefer de anneme temizlik için birini göndermem lazım. Orada hazırlık yapmak lazım. Bilemedim ne yapsam. Bir yandan da doğum günü yapmayayım, 1 hafta ona gider kutlarız bir hafta diğerine diye düşünüyorum ama ilk doğum günü, çok hevesleniyorum. Doğumumda pandemiye denk gelmişti, planladığım her şey içimde kalmıştı. Bu da öyle olsun istemiyorum ama bakalım.
Aslında uyumlu olması güzel ama sanki beyaz daha şık duruyor. Çocukla daha çok pisleniyor bilgin olsun :)Moralim bozuldu az biraz.
Muteahhitle daha doğrusu annemlerme ters dustuk ev ici konusunda.
Mutfak dolaplari, tezgah, duvar rengi, tezgah arkasi ve dis kapida okey.
Dediklerime uydular.
Kapi renginde annem beyaz istemiyor. (evde surekli sigara ictiklerinden ve annem silmediginden silmeye usendiginden)
Muteahhitde tek daire icin renk degisimi istemiyor.
Direticem bakim degisebilirsem.
Kabinide begenmedim kendi istedigimden yaptircam onada mirin kirin ederse kendim alicam dicem yapma abi birak.
Bataryaya bi dus basligi takiyor 30tl lik adi bisi.
220tl dus sistemi begendim onu alicam trendyoldan dicem benim daireye bunu takin.
Bu renk kalsin diyorlar yerlere uydurmuş guya hic sevmedim.
Kapi yap beyaz gec.
Eki Görüntüle 2801207
Ornek daireden bu
Benim eşim de güzel pazarlık yaparİyiaksamlar bacımlar
Öleeeyrumm
Sakin sahil bulalım diye Yalovaya kadr gittik
Yalova girisinde jandarma durdurdu hopp diye
Kız Yalovada sokaga cıkma yasagı varmıs
Anam Bursa da yok,sasırdık döndük geri narlıya
Hadi orası da kalabalık gittik İzmite
Yanıma 1 kutu süt kücük,bebek ekmegi aldım.Bide corba aldım kıza.
Ne bilim 4 saat yol gittik kac köfteci de durduk tıklım tıkıs insanlar oturuyo icerlerde
Cocuum ekmek kemirdi kıyamam ya corbada sogumus icmedi.
Öyle sütle flaan attık kendimizi eve
Hemen ona ısıttım corba tekrar,köfteli yüksük corba yapmıstm çıkmadan.
Ben ızgarada etleri pisiirken ,mutfakta onu doyurdum
Yavrum köfteleri ceviriyorm ona bile sabredemiyo,annee mama dedi
Corba yedi 3 tane faln bizle köfte yedi masada ,üzerine süt icti uyudu.
Masa topla
Bulasık mak.doldur bosalt anca oturdm
Kısa günün karı,izmitten cini kase (ortaboy salata kasesi)bide fincan aldı koci hediye
Anam bi kaseye 40 tl dediler 25 tl de fincanlar
Pazarlık yaptı 50 ye aldı ikisini
Adam genlerini heryere tasıyo napcan
Benim eşim de yapar pazarlık gerektiği yerde. Ama market gezme yeme içme hiç hesap yapmaz.Benim eşim de güzel pazarlık yapar
Dün arabayı sanayiye götürdü gazında problem varmış eve para almaya geldi tamirci 300 demiş 250 ye kapatmaya çalışcam dedi akşam sordum 210 verdim dedi 200 ü anladım da 10 noluyo anlamadım ben olsam 250 de pes eder öder gelirdim evime
Ben geçen aylarda oğlumun doğum günü için 1 gün kendi ailemi, ertesi gün eşimin ailesini çağırmıştım. Çok kalabalık olmasan daha rahat olmuştu. Şimdi bu hafta kızımın doğum günü onun için kimseyi çağırmadan çekirdek aile kutlayacağız. İstediği konseptte süslemeler yapıp kendi içimizde kutlayalım dedik ama babaannesi çıkıp gelir gene geçen sene de cagirmadigimiz halde gelip beni alın geleyim size kızımın doğum gününde göreyim onu diye gelmişti.Selam herkese
2 gündür kızım tek uyku yapıyor, ee akşam uyku saatine kadar dayanamıyorda. Bu sefer mızmızlanıyor.Onla vakit öldür, kitap oku vs derken zaman geçip gidiyor.
Bu ara kafamda hep kızıma doğum günü planları geçiyor. Acaba bahçeli açık alan bir yer tutup kutlasak mı, yoksa sadece aileler mi bilemedim. Ama sadece ailelerle evde kutlasam bile bizim eve sığmayız. Bizim sadece 2 koltuğumuz var mesela. Abi, abla vs hepsi evli çocuklu. Eğer eve karar kılarsam anneme sorucam onun evinde yapabilir miyiz diye. Bu sefer de anneme temizlik için birini göndermem lazım. Orada hazırlık yapmak lazım. Bilemedim ne yapsam. Bir yandan da doğum günü yapmayayım, 1 hafta ona gider kutlarız bir hafta diğerine diye düşünüyorum ama ilk doğum günü, çok hevesleniyorum. Doğumumda pandemiye denk gelmişti, planladığım her şey içimde kalmıştı. Bu da öyle olsun istemiyorum ama bakalım.
Evlenirken sporculardan almıştım tüm beyaz eşyalarimi, bozulursa imkanımız doğrultusunda en iyisi neyse onu alırız demiştik. 2 sene önce oturduğum evde tüm mutfağı baştan aşağı yenilenen beyaz eşyaları da Siemens almistim. Sonra 1 sene kulanamadan evi sattık tabi. Şimdi oturduğum yerde mutfakta ankastre bulaşık makinesi var diye kendi makinami kurmadım. Burdaki Franke marka ama pek memnun değilim. Çok uzun sürüyor yıkaması ve çok temiz yıkanıyor gibi geliyor bana. Bakalım deterjanı değiştirip deneyeceğim olmazsa bunu çıkartıp kendi makinami kuracağım gayet memnunum siemensten. Ama çamaşır ve kurutma da istediğim kg özellikleri siemenste yoktu Arçelik aldım onlardan da çok memnunum. Beyaz eşya biraz da şans işiSelamlar.. Herkese hayırlı pazarlar..
Dünden beri evle uğraşıyorum.. Dün tüm günüm murfakda idi. Tüm dolapkarın içini dışını çamaşır su ve cifle sildim.. Canım çıktı. İndir koy. Yerleştir yıka pakla.
Bulaşık makinem 2 aydır bozuk..
Bu ay kısmetse yeni alacağız.. Yaptırmadım değmez çünkü.. 24 aenelik makine
Taaa çeyizimden.. Ama hakkatende güzel yıkıyordu bulaşıklarımı. Leydi duymuşsunuzdur.. Beko marka idi..
Şimdi ne marka alacağımı bilmyiorum.. 1 haftadır araştırıyorum.. Bosch düşündüm ama onada kötü yorum yapanlar var..
Sizlerinde fikrini alayım dedim.. Sizlerin kullandığı bulaşık makinesi markası nedir? Memnunmusunuz..?
Malum beyaz esya biraz kullanımı da iyi olsun istiyorum.Evdekini 25 sene kullanınca
Gerçi artık ebyaz eşyalarıda en fazla 10 yıl gidecek kadarlık yapıyorlar..
Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum..
Bana diyoki bak pazarlık böyle yapılırBenim eşim de güzel pazarlık yapar
Dün arabayı sanayiye götürdü gazında problem varmış eve para almaya geldi tamirci 300 demiş 250 ye kapatmaya çalışcam dedi akşam sordum 210 verdim dedi 200 ü anladım da 10 noluyo anlamadım ben olsam 250 de pes eder öder gelirdim evime
Aslında haklısın canım.. Dediğin gibi marmara ya yakın tuzla Pendik de olabilir.. Doğru diyorsun..Ayni bizim de hayaller, ama gercekler istanbulbizim merkez yerlere göre sakin de işte, metrobüs yoruyor benim eşimi biz de marmaraya yakın arayışındayız. Tuzlaya baktık. Fiyatlar çok. Siz neden bu taraf yerine marmaraya yakın yerleri düşünmüyorsunuz. Ulaşım daha rahat sanki.
Evet haklısın canım.. Beyaz eşya birazda şans işi maalesef..Evlenirken sporculardan almıştım tüm beyaz eşyalarimi, bozulursa imkanımız doğrultusunda en iyisi neyse onu alırız demiştik. 2 sene önce oturduğum evde tüm mutfağı baştan aşağı yenilenen beyaz eşyaları da Siemens almistim. Sonra 1 sene kulanamadan evi sattık tabi. Şimdi oturduğum yerde mutfakta ankastre bulaşık makinesi var diye kendi makinami kurmadım. Burdaki Franke marka ama pek memnun değilim. Çok uzun sürüyor yıkaması ve çok temiz yıkanıyor gibi geliyor bana. Bakalım deterjanı değiştirip deneyeceğim olmazsa bunu çıkartıp kendi makinami kuracağım gayet memnunum siemensten. Ama çamaşır ve kurutma da istediğim kg özellikleri siemenste yoktu Arçelik aldım onlardan da çok memnunum. Beyaz eşya biraz da şans işi
Ben olsam iade almam canım.. ölçülerini bile yazmışsın..Dikkat etseydi madem..sinir olur insan bu tiplere..gece gece uyandım msj,bi nike espfman takım satmıstım.Kadın sorunluydu belli ,yorum yazmıs beden olarak uymadı iade etsem bi kaybınız olur mu?Ama kendi profiline iade almıyorm yzmıs
Bi kaybım tabiki olmaz ama beden iadesi yok.Onu göze alıp i
2.el ürün alın dedim.
Aa valla tüm delileri cekiyorum!Bel ölcsünden boy ölcüsüne kadar yazmısım daha napim?Gelip giydireyim mi cocuga artık
KesinlikAslında uyumlu olması güzel ama sanki beyaz daha şık duruyor. Çocukla daha çok pisleniyor bilgin olsun :)
Valla ya gıcıklarBen olsam iade almam canım.. ölçülerini bile yazmışsın..Dikkat etseydi madem..sinir olur insan bu tiplere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?