Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam yeniden kızlar,
Evcilik oyunumuz bitti. Daha doğrusu oyun arasında evi de topladım mutfağı topluyordum. Anne ama oynayalım. Eee kızım buraları toplayayım. Oynadık ya dedim. Biraz daha oynayalım dedi. Sonra tableti gördü açtı. Neyse ben de evi toparlayıp süpürdüm. Hala da evde yapılacak çok iş var. Hem eve hem çocuğa yeten kim var söylesin :))
Neyse biraz izlesin kapatırım. İki oturayım dedim. Akşama sarma niyetim var. O da gelir yanıma. Ona ne yapsam bilemedim. Sarma yemiyor.
Bıgün de süt sipariş ettim. Bir de pentiden çorap aldım. Bakalım gelir yarın. Kartlar kesilince ilk günler alışveriş yoğunluğu oluyor

Lahana suyumu yapiyorum kaldi 2 gunum.
Icmeye alistimda yapmasina useniyorum ya da unutuyorum aksam uzeri falan aklima geliyor icmek sogusun diyorum kaliyor oyle.

Kizi uyuttum.
Yemek var ne de olsa diye aylaklik yapicim.
Odalari topladim.
Kiza tarhana islattim hemencik corba yapicam.
Oglana meyve soydum.
Banyoya giriscem elim gitmiyor.
Lavabo ovup yerleri silmem lazim
dun kabini ovdum kizi yikicaz diye.
Kizi yikamadan bi ovuyorum iyice oynuyo sıp sıp oturup.

Bu ay kart yine dusmicek kesin esim 5bin oldu diyordu.
2 gunde 300tl daha cektim vitmayla tarhanalar vs icin
40tl 2 kilo yaprak siparis verdim birine ona verilcek daha.
Yaprak Gelince vericem parasini.

Yine peynir az kaldi
Peynir cesitlerine takviye lazim haftasonuna kadar.

Ben yoğum
Yetisenleride kiskanirim soylim bak pesin pesin..

Kaç kilosun canım. Ben 59 da takıldım kaldım ya. Bilmiyorum niye ama yok 58.9 ı bile göremedim

benim hepsi Beko bir tek bulaşık makinesi Arçelik en çok ta ondan memnunum canım

Darica taraflari guzel.
Ben sahilini cok begendim aksam sakin ve hep aileler var.
Bizim dibimizde sahiller, alanlar varken oraya gidiyoruz.
Uzun git gel 1 saat yurumus oluyorsun.
Zamaninda toprakdan 140bine ev bulmustuk hemde denize yurume mesafesinde insaat firmasini tanımıyoruz bilmiyoruz diye guvenememistik(dolandıriyorlar falan ya) ama ev bitmis mis gibi de olmus.
Simdiye borcu coktan bitmisti kirada aliyorduk belki.
Simdi nerden bulcan bu fiyata

Kaç kilosun canım. Ben 59 da takıldım kaldım ya. Bilmiyorum niye ama yok 58.9 ı bile göremedim
Yazmasamm mi ben 59la hamile kalmistim yaw
67lerdeyim suan malesef.
70i gordum bir ara hemen kestim iste.
Yaza kadar 60a inmek suan hedef sonra 55 olmak istiyorum ama bu sefer istikrarli gidiyorum tek sikintim spora usenmem.

Valla bizim ev ancak 500 eder, oradaki evler 600-650. Biz de yeniden kredi ödemek istemiyoruz. Diğer eve 5 yıl bu eve 5 yıl kredi ödemiş olacağız. Artık yeter diyoruz. Yoksa çok da istedik orayı. Kime sorsak o tarafta orayı önerdi. Uygun fiyat görürsen bana da haber ver belki komşu oluruz

Oo 5tl kar bana 500tl gibi valla

Yaaa yerim onu fistik

Esinle esya falan almak lazim bnm esim bic demez ben derim.
Bizde babam fenadir.
100 mu dedi o 100dur alir onu 1tl fazla vermez.

Oraya da baktık geçen. Fiyatlar daha uygun. Ama hemen işyerinde eşime yorum yapmışlar. İşte nereye gidiyorsun uzak vs vs. İyi de buraya da metrobüsten başka ulaşım yok. Trafikten arabayla işe gidemiyor. Önemli bence. O da bezdi artık. Bir de annemlere gidiş rahat olsun istiyor. Bence orası o anlamda da mantıklı geliyor bana

Benim esimin isi o taraflara yakin ben bile istiyorum.
Daha sakin daha yesil deniz falan.
Bizim semt cok kalabaliklasti ve muteahhidin bize gisterdigi ornek ev 60m2 carsiya cok uzak, semtin te diger ucu kohne bir yerde ve 450tl istiyor.
Bizim daireleri 570den satmis oyle dedi orda.

Yazmasamm mi ben 59la hamile kalmistim yaw
67lerdeyim suan malesef.
70i gordum bir ara hemen kestim iste.
Yaza kadar 60a inmek suan hedef sonra 55 olmak istiyorum ama bu sefer istikrarli gidiyorum tek sikintim spora usenmem.
Benim de hedefim 55... ben 70 olmuştum Yani 69.9 ile başladım geçen yıl pandemide 5 kilo verdim sonra 3 daha verdim. Donra 2-3 kilo geri aldım. Hiç zor olmadı kiloyu geri almak ama aralık ayından bu zamana kadar yürürüş yapıyorum. 64 kiloydum verdiğim kilo bu. 59 kilo yapıştı kaldı. Off ne zor ya. Ben üşenmiyorum yürüyüşe de kızla olmuyor, koci de tripleniyor. Acil onu da diyete sokmam lazım

Oo 5tl kar bana 500tl gibi valla
Aynı ben dün gittim tuvalet kağıdı 5 tl fazla diye almadım online sitesinde 5 tl ucuz oradan alırım dedim. 200 tl alışverişe ücretsiz teslimat ama olsun tamamlarım o rakamı. İhtiyaç bitmiyor sonuçta

Ben de yazin 64 e dusmustum oo veriyorum ki ben dedim bi saldim 70i gordum.
Simdide debeleniyorum iste form caylari, lahana sulari, aksam ac yatiyorum gece karnim gurulduyo yaw
Yavas gidiyor benden ama gidiyor

Aynı ben dün gittim tuvalet kağıdı 5 tl fazla diye almadım online sitesinde 5 tl ucuz oradan alırım dedim. 200 tl alışverişe ücretsiz teslimat ama olsun tamamlarım o rakamı. İhtiyaç bitmiyor sonuçta
Bende wc kagidi ve deterjan stokluyum 2 ay kafam raat indirim kovalamam.
Bitmeye yakin hemen zulalarim yine.
Bakliyatda yetecek gibi 2 ay bakalim.
Bize kahvaltilik, meyve ve kiyma et tavuk cok gidiyor.
Hele peynir ve meyve ekmek gibi peynir, meyve gidiyo evde.
Simdi yaz geliyo esimle oglan 1 kilo kirazi bitiriyorlar bir yemeye.
Oglan 1kavunu kendi yiyor versen.
Karpuz kavun kiraz dayanmaz bize
Esim bir ara kirazi kasayla aliyordu.
Kurt cikar yaw
Ben icine bakmakdan yiyemiyorum

Bizde de kahvaltılık maalesef hiç dayanmıyor..
En çok peynir yumurta ve nutella gidiyor bizde..
Deterjan ve sıvı yağ almam lazım benimde.
Temizliğe başladım bende evde..Hafta sonları artık yapabildiğim kadar..
Bu hafta mutfağı hallettim.. Önümüzdeki hafta sonuda inşallah dolapların içleri,kapılar ve banyo var aklımda..
Sonra cam tüller vs derken ramazana hazırlanırız inşallaH:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…