- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.434
- 798
Ben yoğumSelam yeniden kızlar,
Evcilik oyunumuz bitti. Daha doğrusu oyun arasında evi de topladımmutfağı topluyordum. Anne ama oynayalım. Eee kızım buraları toplayayım. Oynadık ya dedim. Biraz daha oynayalım dedi. Sonra tableti gördü açtı. Neyse ben de evi toparlayıp süpürdüm. Hala da evde yapılacak çok iş var. Hem eve hem çocuğa yeten kim var söylesin :))
Neyse biraz izlesin kapatırım. İki oturayım dedim. Akşama sarma niyetim var. O da gelir yanıma. Ona ne yapsam bilemedim. Sarma yemiyor.
Bıgün de süt sipariş ettim. Bir de pentiden çorap aldım. Bakalım gelir yarın. Kartlar kesilince ilk günler alışveriş yoğunluğu oluyor
Kaç kilosun canım. Ben 59 da takıldım kaldım ya. Bilmiyorum niye ama yok 58.9 ı bile göremedimGunaydiiinnnn
Gune Tibet egzersiziyle basladim.
Kozmik bakim blogunda detayli yazmisti hareketlerin neye iyi geldigini falan alternatif tıp olarak falan gorunuyor..
Birazda video izledim.
Basladim 5 hareket olana(baska var mi bilmem ben kozmikdekine basladim)
Her hafta 3-5-7 diye artiyor hareketlerin sayisi 21 e kadar devam.
Sevdim 10dk ayirmam yeterli.
Sabah ac karna yapiliyormus yaptim.
Şimdide cilekli, hurmali, cevizli yulaf yaptim kendime.
Kiza vitmadan siparis girdim 104tl
Instada bir site var takip ettigim tarhana ve bazi urunlerde indirimi var 21 mart'a kadar.
Ordan tarhana(kilosu 25tl)
Yesil zeytin, siyah zeytin, kiza tahin(kendileri cekiyor), kuru dolmalik patlican falan siparis gircem.
200tl kargo bedavaymis 200tl bulur ztn aldiklarim.
Kiz tarhanayi cok seviyo 2kilo alim bari
Ben 32tl almistim.
Dunden yemek varrr cok mesudummm.
Bugun sadece supurge yapar toz alirim.
Kiza corba yapicam.
benim hepsi Beko bir tek bulaşık makinesi Arçelik en çok ta ondan memnunum canımSelamlar.. Herkese hayırlı pazarlar..
Dünden beri evle uğraşıyorum.. Dün tüm günüm murfakda idi. Tüm dolapkarın içini dışını çamaşır su ve cifle sildim.. Canım çıktı. İndir koy. Yerleştir yıka pakla.
Bulaşık makinem 2 aydır bozuk..
Bu ay kısmetse yeni alacağız.. Yaptırmadım değmez çünkü.. 24 aenelik makine
Taaa çeyizimden.. Ama hakkatende güzel yıkıyordu bulaşıklarımı. Leydi duymuşsunuzdur.. Beko marka idi..
Şimdi ne marka alacağımı bilmyiorum.. 1 haftadır araştırıyorum.. Bosch düşündüm ama onada kötü yorum yapanlar var..
Sizlerinde fikrini alayım dedim.. Sizlerin kullandığı bulaşık makinesi markası nedir? Memnunmusunuz..?
Malum beyaz esya biraz kullanımı da iyi olsun istiyorum.Evdekini 25 sene kullanınca
Gerçi artık ebyaz eşyalarıda en fazla 10 yıl gidecek kadarlık yapıyorlar..
Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum..
Darica taraflari guzel.Ayni bizim de hayaller, ama gercekler istanbulbizim merkez yerlere göre sakin de işte, metrobüs yoruyor benim eşimi biz de marmaraya yakın arayışındayız. Tuzlaya baktık. Fiyatlar çok. Siz neden bu taraf yerine marmaraya yakın yerleri düşünmüyorsunuz. Ulaşım daha rahat sanki.
Yazmasamm mi ben 59la hamile kalmistim yawKaç kilosun canım. Ben 59 da takıldım kaldım ya. Bilmiyorum niye ama yok 58.9 ı bile göremedim
Valla bizim ev ancak 500 eder, oradaki evler 600-650. Biz de yeniden kredi ödemek istemiyoruz. Diğer eve 5 yıl bu eve 5 yıl kredi ödemiş olacağız. Artık yeter diyoruz. Yoksa çok da istedik orayı. Kime sorsak o tarafta orayı önerdi. Uygun fiyat görürsen bana da haber ver belki komşu oluruzAslında haklısın canım.. Dediğin gibi marmara ya yakın tuzla Pendik de olabilir.. Doğru diyorsun..
Ben birazda kardeşlerime yakın olayım diye o tarafları düşündüm ama dediğin gibi metrobüsde biraz sıkıntı.
Bu semtte evim marmaray durağına yürüyerek 2 dk. Marmaray çok büyük bir nimet.. Doğru dedin olmadı öyle bakalım..
Elimizdeki paraya göre artık..Yada dediğim gibi olurda eşimin emekliliği yaklaşmış olursa tazminat da alacak inşallah. Ondan da ekler gönlümüze göre alabiliriz belki.
Gelinimizin kızkardeşi dr tuzlada oturuyor sİtede.
Dur ben biraz o taraflara da bakayım olmadı
Oo 5tl kar bana 500tl gibi vallaAynı konuşmalarbazen hiç ses etmeden alıyorum. Dün de migrosa gittik ama tabi kendi alacağı şeyler vardı. 5 kilo unu kaptım girişte hemen attım sepete. İçim gitmişti migrostan alamadım diye. İlaç gibi geldi.
Yaaa yerim onu fistikİyiaksamlar bacımlar
Öleeeyrumm
Sakin sahil bulalım diye Yalovaya kadr gittik
Yalova girisinde jandarma durdurdu hopp diye
Kız Yalovada sokaga cıkma yasagı varmıs
Anam Bursa da yok,sasırdık döndük geri narlıya
Hadi orası da kalabalık gittik İzmite
Yanıma 1 kutu süt kücük,bebek ekmegi aldım.Bide corba aldım kıza.
Ne bilim 4 saat yol gittik kac köfteci de durduk tıklım tıkıs insanlar oturuyo icerlerde
Cocuum ekmek kemirdi kıyamam ya corbada sogumus icmedi.
Öyle sütle flaan attık kendimizi eve
Hemen ona ısıttım corba tekrar,köfteli yüksük corba yapmıstm çıkmadan.
Ben ızgarada etleri pisiirken ,mutfakta onu doyurdum
Yavrum köfteleri ceviriyorm ona bile sabredemiyo,annee mama dedi
Corba yedi 3 tane faln bizle köfte yedi masada ,üzerine süt icti uyudu.
Masa topla
Bulasık mak.doldur bosalt anca oturdm
Kısa günün karı,izmitten cini kase (ortaboy salata kasesi)bide fincan aldı koci hediye
Anam bi kaseye 40 tl dediler 25 tl de fincanlar
Pazarlık yaptı 50 ye aldı ikisini
Adam genlerini heryere tasıyo napcan
Oraya da baktık geçen. Fiyatlar daha uygun. Ama hemen işyerinde eşime yorum yapmışlar. İşte nereye gidiyorsun uzak vs vs. İyi de buraya da metrobüsten başka ulaşım yok. Trafikten arabayla işe gidemiyor. Önemli bence. O da bezdi artık. Bir de annemlere gidiş rahat olsun istiyor. Bence orası o anlamda da mantıklı geliyor banaDarica taraflari guzel.
Ben sahilini cok begendim aksam sakin ve hep aileler var.
Bizim dibimizde sahiller, alanlar varken oraya gidiyoruz.
Uzun git gel 1 saat yurumus oluyorsun.
Zamaninda toprakdan 140bine ev bulmustuk hemde denize yurume mesafesinde insaat firmasini tanımıyoruz bilmiyoruz diye guvenememistik(dolandıriyorlar falan ya) ama ev bitmis mis gibi de olmus.
Simdiye borcu coktan bitmisti kirada aliyorduk belki.
Simdi nerden bulcan bu fiyata
Benim esimin isi o taraflara yakin ben bile istiyorum.Oraya da baktık geçen. Fiyatlar daha uygun. Ama hemen işyerinde eşime yorum yapmışlar. İşte nereye gidiyorsun uzak vs vs. İyi de buraya da metrobüsten başka ulaşım yok. Trafikten arabayla işe gidemiyor. Önemli bence. O da bezdi artık. Bir de annemlere gidiş rahat olsun istiyor. Bence orası o anlamda da mantıklı geliyor bana
Benim de hedefim 55... ben 70 olmuştum Yani 69.9 ile başladım geçen yıl pandemide 5 kilo verdim sonra 3 daha verdim. Donra 2-3 kilo geri aldım. Hiç zor olmadı kiloyu geri almakYazmasamm mi ben 59la hamile kalmistim yaw
67lerdeyim suan malesef.
70i gordum bir ara hemen kestim iste.
Yaza kadar 60a inmek suan hedef sonra 55 olmak istiyorum ama bu sefer istikrarli gidiyorum tek sikintim spora usenmem.
Aynı benOo 5tl kar bana 500tl gibi valla
Ben de yazin 64 e dusmustum oo veriyorum ki ben dedim bi saldim 70i gordum.Benim de hedefim 55... ben 70 olmuştum Yani 69.9 ile başladım geçen yıl pandemide 5 kilo verdim sonra 3 daha verdim. Donra 2-3 kilo geri aldım. Hiç zor olmadı kiloyu geri almakama aralık ayından bu zamana kadar yürürüş yapıyorum. 64 kiloydum verdiğim kilo bu. 59 kilo yapıştı kaldı. Off ne zor ya. Ben üşenmiyorum yürüyüşe de kızla olmuyor, koci de tripleniyor. Acil onu da diyete sokmam lazım
Bende wc kagidi ve deterjan stokluyum 2 ay kafam raat indirim kovalamam.Aynı bendün gittim tuvalet kağıdı 5 tl fazla diye almadım online sitesinde 5 tl ucuz oradan alırım dedim. 200 tl alışverişe ücretsiz teslimat ama olsun tamamlarım o rakamı. İhtiyaç bitmiyor sonuçta
Bizde de kahvaltılık maalesef hiç dayanmıyor..Bende wc kagidi ve deterjan stokluyum 2 ay kafam raat indirim kovalamam.
Bitmeye yakin hemen zulalarim yine.
Bakliyatda yetecek gibi 2 ay bakalim.
Bize kahvaltilik, meyve ve kiyma et tavuk cok gidiyor.
Hele peynir ve meyve ekmek gibi peynir, meyve gidiyo evde.
Simdi yaz geliyo esimle oglan 1 kilo kirazi bitiriyorlar bir yemeye.
Oglan 1kavunu kendi yiyor versen.
Karpuz kavun kiraz dayanmaz bize
Esim bir ara kirazi kasayla aliyordu.
Kurt cikar yaw
Ben icine bakmakdan yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?