Cok sukur canimBizde de kahvaltılık maalesef hiç dayanmıyor..
En çok peynir yumurta ve nutella gidiyor bizde..
Deterjan ve sıvı yağ almam lazım benimde.
Temizliğe başladım bende evde..Hafta sonları artık yapabildiğim kadar..
Bu hafta mutfağı hallettim.. Önümüzdeki hafta sonuda inşallah dolapların içleri,kapılar ve banyo var aklımda..
Sonra cam tüller vs derken ramazana hazırlanırız inşallaH:=)
Ah ahh evdeyken benimde temizlik günüm pazartesi idi.Selam canlar pazartesi demek temizlik demek valla duş aldım şimdi oturdum kahve içiyorum büyük süpürge açtım koltuk altı aldim sildim toz aldım paspas attım ikinci makine yıkanıyor bulaşık yıkandı topladım sabah çamaşır asilcak bı makine ya bezelye istedi oglus onu yapacağım kıymalı makarna var biraz yeter
KIz onla esyayı alana kadr modeli eskiyoYaaa yerim onu fistik
Esinle esya falan almak lazim bnm esim bic demez ben derim.
Bizde babam fenadir.
100 mu dedi o 100dur alir onu 1tl fazla vermez.
Benim esimde öyle uyuz eder beni pazarlık yaparken utanırım yani o derece bir çorap bile alırken 40 kere düşünür kredi kartından alışveriş yaparken mobilden internet alışverişini her seferinde kapatıp açar her seferinde nasıl acilacagini unutur vallahi alem adam ya ne istersem alır asla ikiletmez ama böyle huyları var işteKIz onla esyayı alana kadr modeli eskiyo
Yeni modeli cıkıyo o kadr arastırır
Hurmanin icine koyup yiyolar90 tl trendyola bıraktım
36 tl kıza kitap, 54 tl 1kg fıstık ezmesi aldım kendime.
Sekersiz.
Cok tatlı istiyor cnm onu kasıklarım barii
Merhabalar. Eğer sizin oralarda uygun büyük park yada piknik alanı varsa orada yapılabilir. Biz daha yeni kuzenimin çocuğunun doğum gününü öyle yaptık. Bizim burada piknik masaları olan kocaman bir park var oraya balon falan astık bir piknik masasını süsledik, ikramlar orada durdu. Gelenlerde kendi kamp sandalyesini getirdi. 6 aileydik herkes de bir çeşit ikram yaptı , kuzen sadece pastasını yaptırdi.çok güzel oldu.çocullarda parkta rahatça koştu, ve hiç pislik olmadı.
Benim kizin ki ramazana denk geliyor.
Aksam kimseyi de agirlamam ugrasmakda istemiyorum acikcasi kimseyle..
Ben bir kac parca sus alip evde kendi aramizda pasta keseriz diye dusundum.
Ben de bir yaşında doğum günü yapmadım. Evde pasta alalım elleriyle parçalasın istedim. Aynen de öyle yaptık. Çok da eğlendi. Immm ımmm diye diye parmaklarıyla parçaladı yedi yaladı yuttu
O da hatıra kaldı. Çünkü çocuklar 1 yaş da ağlıyor huzursuz oluyor.
2 yaşını da o zamam virüs yoktu, Uludağ restaurantta (florya) kahvaltılı yaptık Çocuklar da çok eğlendi.
3 yaşını da kardeşim gelmişti öyle bir pasta yaptı süsledik. Mum üflerken video çektik O da hatıra kaldı. Hepsi anlamlıydı.
Bahçeli yer de güzel olur tabi insanlar gelirse. Yani bence hepsi güzel farklı oluyor. Ben sürekli her yıl aynı doğum günü kutlama konsept şeyleri çok sevmiyorum. Her yıl farklı olması güzel geliyor bana.
Mesajlarınız için teşekkürler kızlar. Her yolu düşündük, en son bizim evde karar kıldık. Abimler gelemeyecekmiş çünkü sığıyoruz o zamanda eve. Anneme temizlik için birini göndermekten kurtuldum böylece.Ben geçen aylarda oğlumun doğum günü için 1 gün kendi ailemi, ertesi gün eşimin ailesini çağırmıştım. Çok kalabalık olmasan daha rahat olmuştu. Şimdi bu hafta kızımın doğum günü onun için kimseyi çağırmadan çekirdek aile kutlayacağız. İstediği konseptte süslemeler yapıp kendi içimizde kutlayalım dedik ama babaannesi çıkıp gelir gene geçen sene de cagirmadigimiz halde gelip beni alın geleyim size kızımın doğum gününde göreyim onu diye gelmişti.
Şeker hamurlu yaptiriyosan onlar pahali bide yemiyolar o hamuru resimli krem şantili daha uygun oluyo pazarlık yapabilirsin yerel bir pastane ileMesajlarınız için teşekkürler kızlar. Her yolu düşündük, en son bizim evde karar kıldık. Abimler gelemeyecekmiş çünkü sığıyoruz o zamanda eve. Anneme temizlik için birini göndermekten kurtuldum böylece.
Dün bir pasta sordum şöyle güzel cicili bicili 540 tl dedi sanki saf altınla süslüyor pastayı
Başka yerlere bakacağım şimdi pasta için. Bir tane de elbise beğendim lcw'den onu alırım. İnstagram sayfalarına girince 200'den aşağı elbise yokbakalım en ucuz yoldan halletmeye çalışcam artık.
Benim arkadaşlarım var pastacilar evdan yapıyorlar temiz ve güvenilir. İsterseniz Instagram adreslerini vereyim bir bakın sayfalarına fiyat alın. Ben de bugün sipariş ettim pastayı. Çekirdek aile kutlayacağız için en küçüğünden ostedim ama minimum 10-12 kişilik oluyormuş. 260 TL bizim beğendiğimiz pasta.Mesajlarınız için teşekkürler kızlar. Her yolu düşündük, en son bizim evde karar kıldık. Abimler gelemeyecekmiş çünkü sığıyoruz o zamanda eve. Anneme temizlik için birini göndermekten kurtuldum böylece.
Dün bir pasta sordum şöyle güzel cicili bicili 540 tl dedi sanki saf altınla süslüyor pastayı
Başka yerlere bakacağım şimdi pasta için. Bir tane de elbise beğendim lcw'den onu alırım. İnstagram sayfalarına girince 200'den aşağı elbise yokbakalım en ucuz yoldan halletmeye çalışcam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?