Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cok sukur canim
Yavas yavas yapinca insan yorulmuyor yoksa insanın gözünde buyuyor
Bende genel temizlikde de gündelik de oda oda temizliyorum.
Yika pakla sil ser cek kapisini

Selam kızlar bir Pazartesi temizliği daha biter. Ben evde dantel kullanangillerdenim bütün beyaz dantellerimi yıkadım ütüledim vitrinlerimi sildim temiz temiz yerleştirdim. Şimdi koyu renkli dantellerimi yıkadım onları da ütüler yerleştiririm. En son perdelerimi yıkayıp takarım ama ramazan içinde yapıcam onlarıda zaten günlük temizliğimi yapıyorum, temizlik bana hiç zor gelmiyor saatlerce yaparım ama çocuklar çok şikayet ediyor temizlik yapmamı ben severek yaptığımı söylesemde onlar ikna olmuyorlar. Evde sıvı sabun stokum var ama yerel bir market indirim yapmış eşim maaşını bu gün alıcak acilleri alıcaz birazdan. Yarında çıkar stoklukları yetişebilirsem alırım. Stokluk konusunu da bazen abartıyorum ama ne yapayım elimde değil. Evde peynir çeşidi bulundurmayı seviyorum bazen akşam yemeginden sonra çok acıkıyorum peynir-yogurt yiyorum. Ama bütçenin büyük kısmını yiyecekler zaptediyor yapacak birşey yok Allah sağlık versin de yiyelim.

Selam canlar pazartesi demek temizlik demek valla duş aldım şimdi oturdum kahve içiyorum büyük süpürge açtım koltuk altı aldim sildim toz aldım paspas attım ikinci makine yıkanıyor bulaşık yıkandı topladım sabah çamaşır asilcak bı makine ya bezelye istedi oglus onu yapacağım kıymalı makarna var biraz yeter

Ah ahh evdeyken benimde temizlik günüm pazartesi idi.
Hafta sonunun keşmekeşliğini pazartesi toparlardım..
Çalışmak güzel de bazen evde oturduğum günleride özlemiyor değilim..
Ahh özgürlük

Selam kızlar
Bizde haftasonu eşimin memleketine gidecek bi yandan çamaşır yıkıyorum bi yandan da temizlik yapmaya çalışıyorum
Oğlanda sürekli ayağımın altında o da sürekli park istiyor
Buğun saç tava yaptım pilav yaparım
Oğluma çorba yaptım
Dinlene dinlene yetiştirmeye çalışıyorum
Uyumaya düştüm bu aralar şükür oğlumun biraz uykuları düzeldi
Bu ara reklamlar da ne görse istiyor al al diyor tv de gündüz pek açmıyorum akşam eşim gelince açıyoruz

Slm bacımlar
Gelemedim
Bi ara markete kactım;bezelye (feast)ped,soslu mısır,kefir,sünger 27 tl verdim
Eve geldim kızı uyurken bırakmıstım,kapının sesine uyandı
Ona corba icirdim
Koci 14.00 gibi kalktı
Nevresim degistirdim
O kızı aldı cıktı annesine gittiler
Süpürge vileda
2 mak camasır as
Simdi kahve yaptım icip pilavı yapcam.
Ne o evdeyim izindeyim
Kızı özdilege götürmüs video atıyolar bana
Atlıkarıncadan anneeei diye höykürüyo cocuuum

KIz onla esyayı alana kadr modeli eskiyo
Yeni modeli cıkıyo o kadr arastırır
Benim esimde öyle uyuz eder beni pazarlık yaparken utanırım yani o derece bir çorap bile alırken 40 kere düşünür kredi kartından alışveriş yaparken mobilden internet alışverişini her seferinde kapatıp açar her seferinde nasıl acilacagini unutur vallahi alem adam ya ne istersem alır asla ikiletmez ama böyle huyları var işte

Kızlaaaar
Bugün sarma yapayım dedim. Ama kız oturdu karşıma ben de yapacağım dedi. Sonra kaşığı aldı savuruyor. Sonra uyardım. Kalktı geliyor işte yok evcilik oynayalım. Sonra elini yağlı masaya değdiriyor yapma diyorum eliyle şap şap vurmaya başladı kızdım. Sonra dedim uykun varmı. Var dedi. Uyutacağım. İşte parka gidelim diyor. Yemek yapmam lazım kızım acıkacağız vs. Bana ne dese boşver anne sen yapma babam gelince yapsın neyse sonra uykun yokmu dedim. Var dedi sonra uyudu. Şükür hallettim. Ama dedim senin neyine sarma yapmak
Süt geldi pişirdim. Ona da köfte çıkarttım. Az biraz keyif yapayım. Sonra artık saat 11-12 yi bulur uyuması. Bu keyifte benim hakkım değilmi

Guya bugun aylaklik yapcaktim.
Annemler geldi
Yemege kalir babam iyi alisti ya
Anneme dedim geldin o ki cocik bakacaksin.

Firina yemek verdim
Peşine kurabiye yaptım findikli esim cok sevmisti yesinler cayla
Krep dokuyorum simdide oglan yer yarin.

İyi akşamlar kızçeler..
İşten çıktım koştura koştura pazara gittim.. Bir iki sebze meyve aldım..
Oradan bime gittim.. Yoğurt ve kek aldım.
Geldim eve.. Dündem biber dolmam varsı.. Yanına da şehriye çorbası yaptım bol domatesli..Çamaşırlar vardı balkonda topladım onları.. Daja katlanacak
Sonra oturdum kaldım biraz dinlendim.. Eşim geldi yedik yemeği.. Bulaşık yıka mutfak topla çay demle..
Ancak oturdum biraz..
Netflix de bir dizi başlamış bir kaç gündür akşamları ona takılıyoruz..
Az sonra çay içeriz.. Biraz daha oturup yatarız.. Bugünde böyle biter giderrr..

Neyse annemi kafaladim
Kapilar beyaz olacak.
Yer seramigini se netten begenmistim resmini attirdim esime dedim bundan yapsin
Soyledik muteahhide.
Kaldi kabin
Onuda halledecoogoom
Bundan istiyorum

Esimse begendi
Siyah beyaz yapicam banyoyuda mutfagida burda da oyle.
Siyah dus sistemide begendim.
Bataryayida siyah alabilirim fakat kirec olayi dusunduruyor kullanici yorumu okumam icap ediyor.

Annemler domates, muz, mesrubat, kiyma, tavuk kalca getirmisler.
Kiza haslarsin dedi annem.
3pkt de kofte almislar(nametin parmak koftelere takti onlarda bende yemisti babam begenmis surekli aliyomus)
Bana yemek yapma kofte pilav yeter dedi ama yetmezdi.
Yediler hepsini.

Yarina yine yemeksizim hani.
Kuru islatim aklimdayken.
Yarinin menusu kuru-pilav-tursu olsun

Benim kizin ki ramazana denk geliyor.
Aksam kimseyi de agirlamam ugrasmakda istemiyorum acikcasi kimseyle..
Ben bir kac parca sus alip evde kendi aramizda pasta keseriz diye dusundum.

Mesajlarınız için teşekkürler kızlar. Her yolu düşündük, en son bizim evde karar kıldık. Abimler gelemeyecekmiş çünkü sığıyoruz o zamanda eve. Anneme temizlik için birini göndermekten kurtuldum böylece.
Dün bir pasta sordum şöyle güzel cicili bicili 540 tl dedi sanki saf altınla süslüyor pastayı
Başka yerlere bakacağım şimdi pasta için. Bir tane de elbise beğendim lcw'den onu alırım. İnstagram sayfalarına girince 200'den aşağı elbise yok bakalım en ucuz yoldan halletmeye çalışcam artık.

Şeker hamurlu yaptiriyosan onlar pahali bide yemiyolar o hamuru resimli krem şantili daha uygun oluyo pazarlık yapabilirsin yerel bir pastane ile

Yazamadım kızlar akşam yemekleri yapıp markete çıktım şoka girdim süt cerrahi eldiven pirinç süt dilimi tekli kahve spagetti noddle istedi benimki ondan iki paket 4 şişe soda gazoz ekmek kasa arkasında hepsi bir arada finish vardı 30 lu ondan aldım 75 ödedim eczaneden dışı agriyodu esimin ilaç küçük çocuk için diş macunu 65 te ona verdim geldim noddle yedi midesini bozdu galiba yemem diyip durdu

Benim arkadaşlarım var pastacilar evdan yapıyorlar temiz ve güvenilir. İsterseniz Instagram adreslerini vereyim bir bakın sayfalarına fiyat alın. Ben de bugün sipariş ettim pastayı. Çekirdek aile kutlayacağız için en küçüğünden ostedim ama minimum 10-12 kişilik oluyormuş. 260 TL bizim beğendiğimiz pasta.

selam kizlar kafa bir milyon yine
yedirenk79 cocuklu evde sarma sarmak nasil bir cesarettir
Ben de karnibahar yemegi yaptim.hic de sevmiyorum tovbe est cocuklar yesin diye sekilden sekile giriyoruz esimle.keyfim yoktu actim komedi dizisi kola cips jelibon keyfi yaptim .bir saglikli beslenemedim valla
kk ucuyor yine.esime dedim kemer sikmamiz lazim diye.tatile gitmiyoruz gezmeye gitmiyoruz disardan yemek bile dogru duzgun soylemiyoruz ben daha da bunaltamam kendimi dedi.ne diyim sen de haklisin dedim hani kemer sikayim desem bisi de kalmadi tasarruf edilecek.cocuklarin masraflarindan kismam bizim de masrafimiz yokmus

Kg vermek bizim ortak derdimiz hele doğum kglari yok mu geçen yıl Mart'ta emzirmeye devam ettiğim için diyetisyen ile kg verme sürecine baslamistim o zaman 76 kg idim.
Ağustos ayında 62 ile Kurban Bayramı öncesi ilk hedefimize ulaşmıştım. Ama sıkılaşma olması için birazda spor yapmam lazımdı ama evde çocukla pek mümkün olmadı. Yılbaşına kadar da iyi idare ettim pek kg almadım 1 kg alıp veriyordum ara ara. Yılbaşından sonra bir anda 2 3 kg aldım hemen birşeyler yapmam lazım diye başladım bölgesel zayıflama programın. Şimdi 2.seansina gittim tekrar diyetisyen eşliğinde daha iyi sonuç almak ve vücudun sıkılaşmasi için girdik bir yola. 1 ay sonra nasıl sonuç alacağımi bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…