- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.433
- 798
Valla bir cesaret ufak tencereyle sararım dedim. Artık bize rahat 3 gün giderselam kizlar kafa bir milyon yine
yedirenk79 cocuklu evde sarma sarmak nasil bir cesarettir
Ben de karnibahar yemegi yaptim.hic de sevmiyorum tovbe est cocuklar yesin diye sekilden sekile giriyoruz esimle.keyfim yoktu actim komedi dizisi kola cips jelibon keyfi yaptim .bir saglikli beslenemedim valla
kk ucuyor yine.esime dedim kemer sikmamiz lazim diye.tatile gitmiyoruz gezmeye gitmiyoruz disardan yemek bile dogru duzgun soylemiyoruz ben daha da bunaltamam kendimi dedi.ne diyim sen de haklisin dedim hani kemer sikayim desem bisi de kalmadi tasarruf edilecek.cocuklarin masraflarindan kismam bizim de masrafimiz yokmus
En azındn 40 kere düsünüp alıyomusBenim esimde öyle uyuz eder beni pazarlık yaparken utanırım yani o derece bir çorap bile alırken 40 kere düşünür kredi kartından alışveriş yaparken mobilden internet alışverişini her seferinde kapatıp açar her seferinde nasıl acilacagini unutur vallahi alem adam ya ne istersem alır asla ikiletmez ama böyle huyları var işt
En azından sarabilmissinKızlaaaar
Bugün sarma yapayım dedim. Ama kız oturdu karşıma ben de yapacağım dedi. Sonra kaşığı aldı savuruyor. Sonra uyardım. Kalktı geliyor işte yok evcilik oynayalım. Sonra elini yağlı masaya değdiriyor yapma diyorum eliyle şap şap vurmaya başladı kızdım. Sonra dedim uykun varmı. Var dedi. Uyutacağım. İşte parka gidelim diyor. Yemek yapmam lazım kızım acıkacağız vs. Bana ne dese boşver anne sen yapma babam gelince yapsınneyse sonra uykun yokmu dedim. Var dedi sonra uyudu. Şükür hallettim. Ama dedim senin neyine sarma yapmak
Süt geldi pişirdim. Ona da köfte çıkarttım. Az biraz keyif yapayım. Sonra artık saat 11-12 yi bulur uyuması. Bu keyifte benim hakkım değilmi
Hepp kostur kostur geciyorİyi akşamlar kızçeler..
İşten çıktım koştura koştura pazara gittim.. Bir iki sebze meyve aldım..
Oradan bime gittim.. Yoğurt ve kek aldım.
Geldim eve.. Dündem biber dolmam varsı.. Yanına da şehriye çorbası yaptım bol domatesli..Çamaşırlar vardı balkonda topladım onları.. Daja katlanacak
Sonra oturdum kaldım biraz dinlendim.. Eşim geldi yedik yemeği.. Bulaşık yıka mutfak topla çay demle..
Ancak oturdum biraz..
Netflix de bir dizi başlamış bir kaç gündür akşamları ona takılıyoruz..
Az sonra çay içeriz.. Biraz daha oturup yatarız.. Bugünde böyle biter giderrr..
Cook güzellNeyse annemi kafaladim
Kapilar beyaz olacak.
Yer seramigini se netten begenmistim resmini attirdim esime dedim bundan yapsin
Soyledik muteahhide.
Kaldi kabin
Onuda halledecoogoom
Bundan istiyorum
Eki Görüntüle 2802442
Esimse begendi
Siyah beyaz yapicam banyoyuda mutfagida burda da oyle.
Siyah dus sistemide begendim.
Bataryayida siyah alabilirim fakat kirec olayi dusunduruyor kullanici yorumu okumam icap ediyor.
Annemler domates, muz, mesrubat, kiyma, tavuk kalca getirmisler.
Kiza haslarsin dedi annem.
3pkt de kofte almislar(nametin parmak koftelere takti onlarda bende yemisti babam begenmis surekli aliyomus)
Bana yemek yapma kofte pilav yeter dedi ama yetmezdi.
Yediler hepsini.
Yarina yine yemeksizim hani.
Kuru islatim aklimdayken.
Yarinin menusu kuru-pilav-tursu olsun
Kız nasıl elbise arıyosn alma ben yollayayımMesajlarınız için teşekkürler kızlar. Her yolu düşündük, en son bizim evde karar kıldık. Abimler gelemeyecekmiş çünkü sığıyoruz o zamanda eve. Anneme temizlik için birini göndermekten kurtuldum böylece.
Dün bir pasta sordum şöyle güzel cicili bicili 540 tl dedi sanki saf altınla süslüyor pastayı
Başka yerlere bakacağım şimdi pasta için. Bir tane de elbise beğendim lcw'den onu alırım. İnstagram sayfalarına girince 200'den aşağı elbise yokbakalım en ucuz yoldan halletmeye çalışcam artık.
Belki bende çalışıyor olsam benimki de yapardı bilmiyorum siz de ona atın link al diye bakalım ne yapicakEn azındn 40 kere düsünüp alıyomus
Benimki internettrn alınacakları bana link atıyo
Evimizin influceri var
Linkler bi bende acıyo
Merhaba bölgesel zayıflama derken nasıl bir işlem yaptırıyorsunuz ya da spor muKg vermek bizim ortak derdimizhele doğum kglari yok mu geçen yıl Mart'ta emzirmeye devam ettiğim için diyetisyen ile kg verme sürecine baslamistim o zaman 76 kg idim.
Ağustos ayında 62 ile Kurban Bayramı öncesi ilk hedefimize ulaşmıştım. Ama sıkılaşma olması için birazda spor yapmam lazımdı ama evde çocukla pek mümkün olmadı. Yılbaşına kadar da iyi idare ettim pek kg almadım 1 kg alıp veriyordum ara ara. Yılbaşından sonra bir anda 2 3 kg aldım hemen birşeyler yapmam lazım diye başladım bölgesel zayıflama programın. Şimdi 2.seansina gittim tekrar diyetisyen eşliğinde daha iyi sonuç almak ve vücudun sıkılaşmasi için girdik bir yola. 1 ay sonra nasıl sonuç alacağımi bende merak ediyorum
Günaydın babyAnnemlerin ufak bi miras isi varmıs.Dün satılmıs.
100 tl verdi Alyaya.
Bugun erken gel,bankadan usd yapcm dedi
Heyt dedim be kadın zengin.
50 bin gelmis,3 aya yerler o parayı.
Bilezik falan yapcm dedi.
İns yaparda harcamazlar.
Gider gelir verir simdi öyle.Biliyorm dagıtırlar simdi parayı hediyeler falan.Günaydın baby
Bereketli olsun ama sadece 100 lira mı veriyor?
Ben olsam bozulurdum biraz
Ya eksik olduğundan değilde sonuçta sen de çalışıyorsun hani miras hak ya bir kısmını verebilse sende yatırım birikim yapardınGider gelir verir simdi öyle.Biliyorm dagıtırlar simdi parayı hediyeler falan.
Ama tabi keske sorsa bi eksiginiz vs var mı diye hediye alacagına.
Cok sükür eksiğimiz yok Allahtan.
Kız dedemin tarlasını sattı 1 bilezik aldı gecti:)(400 bin e)Ya eksik olduğundan değilde sonuçta sen de çalışıyorsun hani miras hak ya bir kısmını verebilse sende yatırım birikim yapardın
Bereketli olsunnnGünaydın kızlar
Dün maaşlar yattı giderler ödendi ufak ufak yapabildiğim ödemeleri de yapıyorum .
Ben beceremem diyo :dBelki bende çalışıyor olsam benimki de yapardı bilmiyorum siz de ona atın link al diye bakalım ne yapicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?