- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
Sabah hic bisy yok 30 tl verdim cıktım;1 paket kücük fındık,1 paket türk kahvesi,1 paket nescafe,bide Alyaya su kücük.Agızlı sulardan alıyorz ,bizim pet siselere saldırıyor diye 330 ml 1,5 tl suGünaydın kızlar. Eşim dün havaleleri yapmış ama kalan parayı çekmeyi unutmuş. Neyse markete gittik ben çok yorgun oldugum için sadece çok acilleri aldık. Maaş kartından ödedik.Unutmazsa kalan maaşını bugün çekecek bakalım ne kadar para ile gelecek eve.
-5 litrelik sıvı yag (evde bayram havası oldu biranda)
-5 kilo un
-1 koli yumurta
-1 paket tahin helvası
-1 küçük paket peynir (küçük hanımın yediği)
-4 tane çikolata
-1 paket bulaşık süngeri
-yarım kilo çay,
tamı tamına 149.90 tl Allahım sana geliyorum dedim. Alınacak o kadar çok ihtiyaç varki, bunlar başlangıç bile değil. Kızlar herşeye zam gelmiş en ucuz çikolataya bile Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Su faturası gelmiş bu ay düşük geldi inanamadım geçen ay 96 bu ay 70 tl İzmir de su çok pahalı kızlar.
ahaha ayni taktigi esime yapiyorum beybi.benim kredi karti borcu 300 onunki oluyor 7bin .sen bak begenirsen al hadi diyorum .zaten begenip begenmeme durumu olmadigi icin direk aliyorBen beceremem diyo :d
Yerseen:)
Güzellik merkezinde yapılıyor cihazlarla. Önce yağ yakımı sonra sikilastirma sonra da spor için farklı cihaz kullanılıyor.Merhaba bölgesel zayıflama derken nasıl bir işlem yaptırıyorsunuz ya da spor mu
Aynı benim kocam vallahiBen beceremem diyo :d
Yerseen:)
Evt ya o seker hamuru ne agir bisiŞeker hamurlu yaptiriyosan onlar pahali bide yemiyolar o hamuru resimli krem şantili daha uygun oluyo pazarlık yapabilirsin yerel bir pastane ile
Silmesi benide dusunduruyor ama buradaki duz cam o daha beter.Cook güzell
Ama kim sileeceegdi bu kabini
Ben hamilelikde dusakabini cıkardım attım miss
Fosur fosur yiıkıyoruz banyoyu
Hayır bide herkes yerken ayıklıyor onu.Evt ya o seker hamuru ne agir bisi
Bende bizin yerel past. Yaptircam
Babam taniyor sahibini bolmalzemos yapıyorlar bize babam soyleyince.
Meblada da iniyor ama ben ztn 6 kisilik kucuk bisi yaptircam belki resimli olabilir ama
Iyi dedin aklimda yoktu
Anladım cqnım cihazın adı ne bende araştırıyorum da sonuç alırsan yazar mısınGüzellik merkezinde yapılıyor cihazlarla. Önce yağ yakımı sonra sikilastirma sonra da spor için farklı cihaz kullanılıyor.
Pembe bisy var domestos gibi cok övülüyor.Dusakabinler icinSilmesi benide dusunduruyor ama buradaki duz cam o daha beter.
Her dus sonrasi sungerle ovup durulamak istiyor sor yapiyormuyum hayir
Lelli nasil yetissindi.
Bende evim yapılınca böyle duşakabin istiyorum benim şimdiki kabinimde düz cam bikiyorum çareyi sirke,bulaşık deterjanı karışımıyla buldum ne yapsam istediğim gibi olmuyordu sirkeyle silince hemen kireç falan tutmuyor iyi oluyor tabaninada çamaşır suyu döküyorumSilmesi benide dusunduruyor ama buradaki duz cam o daha beter.
Her dus sonrasi sungerle ovup durulamak istiyor sor yapiyormuyum hayir
Lelli nasil yetissindi.
a101 de vardi o mu acepsPembe bisy var domestos gibi cok övülüyor.Dusakabinler icin
Ama öyle cekcekle yıkamak lazımsa ben de ugrasamam.
Bereketli olsun insallah altin falan yapar kuzuAnnemlerin ufak bi miras isi varmıs.Dün satılmıs.
100 tl verdi Alyaya.
Bugun erken gel,bankadan usd yapcm dedi
Heyt dedim be kadın zengin.
50 bin gelmis,3 aya yerler o parayı.
Bilezik falan yapcm dedi.
İns yaparda harcamazlar.
Öyle yaGünaydın kızlar. Eşim dün havaleleri yapmış ama kalan parayı çekmeyi unutmuş. Neyse markete gittik ben çok yorgun oldugum için sadece çok acilleri aldık. Maaş kartından ödedik.Unutmazsa kalan maaşını bugün çekecek bakalım ne kadar para ile gelecek eve.
-5 litrelik sıvı yag (evde bayram havası oldu biranda)
-5 kilo un
-1 koli yumurta
-1 paket tahin helvası
-1 küçük paket peynir (küçük hanımın yediği)
-4 tane çikolata
-1 paket bulaşık süngeri
-yarım kilo çay,
tamı tamına 149.90 tl Allahım sana geliyorum dedim. Alınacak o kadar çok ihtiyaç varki, bunlar başlangıç bile değil. Kızlar herşeye zam gelmiş en ucuz çikolataya bile Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Su faturası gelmiş bu ay düşük geldi inanamadım geçen ay 96 bu ay 70 tl İzmir de su çok pahalı kızlar.
Sarı seviyorum artik diyeydinSabah ceyrekliğimi gördü annem,onu ne ara yaptın diyo.
Dedim biriktirdim yaptm
Takmazsın sen öyle seyler de diyo.
Alyaya dönmüs,biz annen babanı yola getirir diyoduk,baban kendine benzetmis anneni yandın sen bunlarla Alya diyo,
Hey Allahım ya.
Ben goremedim burayami gelmedi ya da bittimi acepBugun bime cok tatlı seyler geliyor cocuklar icin.
Zıbınlar,tokalar,coraplar falan.
Anam erken gel dedi ama kalabalık yoksa bi girip cıkarım.
Bunlar cok sık duruyorBende evim yapılınca böyle duşakabin istiyorum benim şimdiki kabinimde düz cam bikiyorum çareyi sirke,bulaşık deterjanı karışımıyla buldum ne yapsam istediğim gibi olmuyordu sirkeyle silince hemen kireç falan tutmuyor iyi oluyor tabaninada çamaşır suyu döküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?