- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
Evet umarimTek başına cumhurbaskani kararıyla iptal edilemez diyor hukukçular. İnşallah da doğru soyluyorlardir
İyiaksmlar bacımlar
Bugunde okudum sükür
Aksm aksm merkez deli etti beni
Ferdi kaza kescez sana diye aradılar
İstemiyorm dedim kota doldurmaları lazım
380 tl
Banane yani istemiyorm dedim
Primde anlasırız diyolar
Prim baskasının parası mı dedim kıza ,istemiyorm kkesme dedim.
Deli mi ne
Kıza nohutlu düğün corbası yaptm
Bizde yedik
Koci köfte almıs,ızgara pisirdim,salata yaptm
Gectik odaya Alyayla mayıssın diye bekliyorm.
Mutfagı topladım,bulasık mak.c
yine okuya okuya geliyorum 11. Martdayimfirinda yemekler gercekten cok lezzetli oluyor ya bir de batmasa iyi aslinda .firin temizligini nasil yapiyorsun lelli
cok gecmis olsun canimSelam kizlar
Sıkıntılı günler geçirdim telefon elimdeydi aslında ama okuyup yazamadım. Beynimde tümör çıktı 4 tane çok şükür iyi huylu ama sonuçlanana kadar çok yiprandik, kronik migren için de epilepsi ilacı kullanmaya başladım o da biraz sersemlik yapıyor alışmaya çalışıyorum öyle işte çok şükür bu günümüze
Yavaş yavaş gecmisi okuyarak gelicem
Tabi canım, sonuçta iyi tarafları da olmasa kimse evli kalmazdı. Yani iyi taraflarını da inkar edemem.ya kusursuz insan yok ki biz de dahil.oyle birbirini idare ede ede omur geciyor
K kardespayi Benim de eşim eminim dediğim dedik inadımı çekilmez buluyordur. Aslan burcuAynen öyle
Ben ikizler burcuyum
Belki adam baska biriyle evlense daha normal bi hayatı olacaktı,hersey farklı olacaktı
Ben 2 seye laf söyletmem
1 anneliğime söyletmem;hergün iyi annelik icin cabalıyorm en azından
2 es olarak laf söyleyemez;iyi bi es oldugumu düsünüyorm cünkü.
Onun dısında ben de kolay değilim yani
Adam sabah kalkıyo aksm dediğinden vazgecmis ,karar degistirmis bi kadın
Yok kııız komşularım iyidir onlar da beni idare eder. Zaten sık sık görüştüğüm iki komşum var. Geçen anlattığım ayda yılda bir görüştüğüm. Yani kendi görüşelim demese arayıp görüşmem bile.Kız seni komsular maasa baglasın hergün dandinliyosun onları
Bak biz komsu yok ise kacıyırz sosyallesmeye
Başaklar idarecidir. Öyle bilirim.Bir ikizler ile evli olan Başak kadını olarak pek sıkıntim yok benimdemekki iyi idare edebiliyorum kocayı ben biraz bazı şeyleri görmemeyi, bazı şeyleri duymamayi, bazı şeyleri de konusmamayi ilke edindim kendime...
Süpermiş. Benim bazen alt kısımda leke oluyor çıkmıyor. Denerimyine okuya okuya geliyorum 11. Martdayim
canim firina ventilatörü haric ve isitma telleri hatic, her bir yanina ilaci sik, ardindan üstüne foliyo ser, kendiliginden yapisiyor zaten. Furinin kapisini hafif acik birak, bu önemli, zatar glrmesin fiye olusan ilac dumanlarindan. 24 saat öyle birak, ertesi gün sil, cok rahat cikiyor. Almansayfalarinda okumusdum, denedim, süper!
Allah bereket versin abla herşey ateş pahasi bu sene kisliklari daha iyi yapmak gerekBirikim yapan herkesin birikimi bereketli olsun. Biz henüz birikim aşamasına geçemedik. Arabanın benzini+lpg, market,pazar ve toptancı olayı daha devam ediyor pazardan
-1 kilo çilek 15 tl
-1.5 kilo muz 18 tl
-2 kilo portakal 10
-2 kilo elma 10 tl
-yarım kilo mantar 7 tl
-1 marul 3tl
-1 kilo domates 5 tl
-1.5 kilo salatalık 7.5 tl
-2 tane yeşillik 2 tl
birkaç tane hatırlayamadığım daha var eşim ödedi hafızamda kalanlar bunlar ama pazar aşırı pahalı bezelye ve enginarda vardı ama hala dondurucumda var bu yıl daha fazla hazırlayacagım iyi oldu bu sene. Toptancıdan 6 tane cola, 6 tane fanta aldık, 3 kutu nescafe, aldık yerel marketten de tuvalet kagıtlarında indirim vardı 32 lisi 20 tl idi hayatımda bizim ilçede bu fiyattan tuvalet kağıdını herhalde en son 10 yıl önce almıştım iki tane aldım, tavuk göğsü 2 tane aldım, Allahım harcamalar durmuyor trendyoldan kızların siparişleride geliyor o harcamalar kredi kartından kart fena patladı, bunlar yetmiyormuş gibi eşimi traş ettiğim makina bozuldu hepsi buradan sipariş verdik phıllps marka 400 küsürmuş hayırlısı olsun, inanın o fiyata değecek kafasında saçı yok yarım kel ama adam illaki iyisi olsun istedim dedi yapacak birşey yok. 2 kutu maske, bepanthol krem, kıyafet bu gün 5 ayrı kargo geldi yakında evin yolunu bulamayacagız. Eşimle marketten aldıklarımızın yarısını yazlıga götürdük orda da ayrı buzdolabını, kilerin, dolduruyorum cumartesi günü gidiyoruz mangala başlarız ama oraya bugün gidip kalsak herşey var. Bizim birikimlerimiz de böyle Allah sağlık versin. Çok şükür bin şükür.
Geçmiş olsun inşallah temiz çıkarlar tahlilleriBu akşam yemek derdin yok. Öğlen bölgesel zayıflama için seansım vardı çocuklar babasıyla evdeydi ben gelene kadar küçük oğlan durmamış ağlamış eşim aradı geldiginde doktora götürelim yemek de yemiyor zaten çok da ağlıyor bir derdi mi var diye.
Doktor kontrolü gayet iyi herhangi bir sorun yok dedi, detaylı kan tahlili yaptırdık. Hazır hastaneye gitmisken tüm değerlerine baktiralik dedik çünkü çok uzun zaman oldu çocukları hastaneye götürmeyeli.
Sadece tiroid ile ilgili testleri sigortanız karşılamadı ona 60 TL verdim. Birde katkı oayi veriyoruz 15 er TL 2 çocuk için de ayrı ayrı muayene ve tahlil yaptırdık.
Sonucu beklemedik telefonla görüşeceğiz doktorumuzla..
Eve gelirken eşim yemek yiyip eve girelim dedi zaten hazirda yemeğim yoktu.kac para ödedi bilemiyorum ama 200 den az değildir.
Dışarda yemek işini halledip eve geldik. Eşim tatlı da istedi 60 TL ye tatlı da aldık.
Sen anlatırken aynı benim eşim hesapsız harcaması çok biraz torpuledi eskiye göre tabi şuan benim çalışma durumumda yok o güven veriyodu teli bozuk almıyor eski eşim hemen yeni çıkan bir model alırdı söylemeden hesap yapmadan misakİyi akşamlar kızlar,
Bugün evi biraz üstünden süpürdüm tozunu aldım. Lavaboları yıkadım. Topla topla bitmiyor evin dağınıklığı. Yapıştırılacak şeyler vardı onları hallettim. Kız da bu defa sağolsun rahat bıraktı odasında oynadı. Sonra tam oturdum eşim geldi. Aslında bir dışarı çıkasım vardı. Pazara uğramış bize balık almış kıza da somon. Domates roka taze soğan ( evde vardı) çöp olacak. Limon almış.Karides de almış. Öyle yorulmuştum belim ağrımıştı. İş yapımca belim ağrıyor yaşlandımmı ne :) Gelince duşa girdi kızı da yıkadı. Sonra balığa giriştik. Karidesi temizlemeye başladılar baba kızharbi temizliyot ya Ela sonra ben de yardım ettim. Sonra salata yaptım. Bol yeşillikli.
yemek yedik çay keyfisi.
koci konusunda beni eşim de çok herkesi düşünürdü. Parası yokken borç içindeyken ek hesabından para çekip verdiğini bilirim. Yani eksi hesaba düşüyordu. Ben kızıyordum. Elbet paran varsa vereceksin. Ama borç içindeyken ne mantık hiç anlamam. Ben de çalışıyordum. İşyerim uzaktı metrobüste tıklım tıklım işten geldiğimi hatırlarım. Yani yazık değilmi bana da. Ailesinde tek çalışan kadın bendim. Herkeste ondan beklerdi. Herşeye o koşardı. Allah için benim maaşıma karışmazdı hala da para verir. Asla aldığım şeyin hesabını yapmaz, hatta der al niye almadın. Ama işte o dikkatsiz hesapsız para harcamaları beni bitiriyordu. Bir de önceden çok uyumsuzlukları vardı. Bir ortama gireriz habire birini eleştirirdi. Arkadaşa gidelim derdim bırın kırın ederdi. Daha çocuk yokken Çocuktan sonra ne olur ne yaparım bilmem dediğim, ilerde hayatıma bakarım böyle giderse dediğim çok oluyordu, ama Çok şükür çocuktan sonra çok değişti.
Daha uyumlu daha hesaplı daha öncelikle evine harcayan borcunu düşünen para hesabı yapan insan oldu. Ve insanlar da artık ondan beklemiyor. Herşey benim çalışmamdanmışçalışmam tabi ne çalışıcam
İşte hepsinde bir sıkıntı oluyor.
KIZLARIMCANLARIM canım senin de bereketli olsun. Allah daha çok versin. Kızının eğitim konusuna da çok seviniyorum.
Aynısı kızSen anlatırken aynı benim eşim hesapsız harcaması çok biraz torpuledi eskiye göre tabi şuan benim çalışma durumumda yok o güven veriyodu teli bozuk almıyor eski eşim hemen yeni çıkan bir model alırdı söylemeden hesap yapmadan misak
Bu covidi de kapsıyor o yüzden biraz yüksekBen de kendime ve eşime yaptım ferdi kaza sigortası. Yıllık 185 TL karsiliginda . Size çok yüksek söylemişler.
Aynen.. Bir başak burcu olarakBaşaklar idarecidir. Öyle bilirim.
Ay toplar cidden cinnetlik ben topladım kaldırdım hala heryerden cıkıyorlar 1-2Akşam kızla sayılarla ilgili etkinlik yaptım. Bayağıdır yapacaktım fırsat olmadı. Çok da hoşuna gidiyor umarım okulda da öyle olur.
Oyunla sayılara görsel aşinalığı olsun diye yaptım. Tabi tam okulda öğreneceği herşeyi öğretmekten yana değilim.
saat 22:00 da uyuyalım artık dedik ama enerji full uyku yok gibi. Sonra eşim dedi hadi yatmaya gidelim. Gittik sonra da diyor kızım sen niye yatağında yatmıyorsun sonra kız yatağına gitmek istedi anne sen de gel diye mırıldandı. Yatağının üzerindeki topları toplarsan gelirim dedim. Hayır gel dedi. Ben de babasına dedim git topla çocuğun aklına düşürdüno da söylendi o topları niye çıkartırsın eee napim çocuk istedi oynuyor. Bir süre sonra tekrar kaldırırım.
kalktı topladı geçtik kızın yatağına uyuya kalmışız odaya geçmiş uyuya kalmış. Işığı açtım açma diyor git yatak odaya yat ne işin var burada dedim. Gece bitki çayı keyfime ne engel oluyon diğilimi
Benimki kararsızlıktan cok kararı verip sonra vazgecmelK kardespayi Benim de eşim eminim dediğim dedik inadımı çekilmez buluyordur. Aslan burcu
Ama baby o kararsızlık eşimde de var zor geliyor çünkü ben karar veririm o kararda giderim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?