Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de kendime ve eşime yaptım ferdi kaza sigortası. Yıllık 185 TL karsiliginda . Size çok yüksek söylemişler.

firinda yemekler gercekten cok lezzetli oluyor ya bir de batmasa iyi aslinda .firin temizligini nasil yapiyorsun lelli
yine okuya okuya geliyorum 11. Martdayim
canim firina ventilatörü haric ve isitma telleri hatic, her bir yanina ilaci sik, ardindan üstüne foliyo ser, kendiliginden yapisiyor zaten. Furinin kapisini hafif acik birak, bu önemli, zatar glrmesin fiye olusan ilac dumanlarindan. 24 saat öyle birak, ertesi gün sil, cok rahat cikiyor. Almansayfalarinda okumusdum, denedim, süper!

cok gecmis olsun canim

Akşam kızla sayılarla ilgili etkinlik yaptım. Bayağıdır yapacaktım fırsat olmadı. Çok da hoşuna gidiyor umarım okulda da öyle olur.
Oyunla sayılara görsel aşinalığı olsun diye yaptım. Tabi tam okulda öğreneceği herşeyi öğretmekten yana değilim.
saat 22:00 da uyuyalım artık dedik ama enerji full uyku yok gibi. Sonra eşim dedi hadi yatmaya gidelim. Gittik sonra da diyor kızım sen niye yatağında yatmıyorsun sonra kız yatağına gitmek istedi anne sen de gel diye mırıldandı. Yatağının üzerindeki topları toplarsan gelirim dedim. Hayır gel dedi. Ben de babasına dedim git topla çocuğun aklına düşürdün o da söylendi o topları niye çıkartırsın eee napim çocuk istedi oynuyor. Bir süre sonra tekrar kaldırırım.
kalktı topladı geçtik kızın yatağına uyuya kalmışız odaya geçmiş uyuya kalmış. Işığı açtım açma diyor git yatak odaya yat ne işin var burada dedim. Gece bitki çayı keyfime ne engel oluyon diğilimi

K kardespayi Benim de eşim eminim dediğim dedik inadımı çekilmez buluyordur. Aslan burcu
Ama baby o kararsızlık eşimde de var zor geliyor çünkü ben karar veririm o kararda giderim :)

Kız seni komsular maasa baglasın hergün dandinliyosun onları
Bak biz komsu yok ise kacıyırz sosyallesmeye
Yok kııız komşularım iyidir onlar da beni idare eder. Zaten sık sık görüştüğüm iki komşum var. Geçen anlattığım ayda yılda bir görüştüğüm. Yani kendi görüşelim demese arayıp görüşmem bile.
Çalışırken bende de komşuluk yoktu. Çünkü zaten vakit yok yorgunluk. Uğraşamazdım. Şimdi çocuklar istiyor biz istemesek de biraraya gelmeyi.

Başaklar idarecidir. Öyle bilirim.

Süpermiş. Benim bazen alt kısımda leke oluyor çıkmıyor. Denerim

Allah bereket versin abla herşey ateş pahasi bu sene kisliklari daha iyi yapmak gerek

Geçmiş olsun inşallah temiz çıkarlar tahlilleri

Sen anlatırken aynı benim eşim hesapsız harcaması çok biraz torpuledi eskiye göre tabi şuan benim çalışma durumumda yok o güven veriyodu teli bozuk almıyor eski eşim hemen yeni çıkan bir model alırdı söylemeden hesap yapmadan misak

Aynısı kız hatta birara bayağı bozuşmuştuk. Iphone sevdasına o borç içinde olduğumuz dönemde almıştı. Deliye dönmüştüm. Ama şimdi değiştirmek istiyor ama değiştirmiyor. Eski hali yok çok şükür. Tabi ikisinin de iş başa düştü.

Günaydın,İyi pazarlar
Gece zor uyudum ama 9 da uyandım. Artık daha az uyuyorum sanki. Çalışırken uykuya doymuyordum kafam yoruluyordu.
Çok çalışma konusu geçince eski işyerimi rüyamda gördüm.
Bu arada eşimin kardeşi ve eltim de corona olmuş. Biz çok oldu görüşmeyeli. Ama iki gün önce teyzedelermiş. Bakalım onlarda çıkacakmı bu ara görüşmüyoruz yine.
Akşam kardeşiyle telefonda konuştular dedim nasıl covitsin grip gibi bile gelmiyor sesin :)) hafif atlatıyorlar sanırım inşallah her insan öyle atlatır

Ben de kendime ve eşime yaptım ferdi kaza sigortası. Yıllık 185 TL karsiliginda . Size çok yüksek söylemişler.
Bu covidi de kapsıyor o yüzden biraz yüksek
Yogunbakıma yatarsan Allah korusun ,günlük 1000 tl yatırıyor .
Ama yogunbakıma yattun cıkacak mısın?Töbe töbe
Valla benim suan param yok kesmeyin dedim.

Ay toplar cidden cinnetlik ben topladım kaldırdım hala heryerden cıkıyorlar 1-2

K kardespayi Benim de eşim eminim dediğim dedik inadımı çekilmez buluyordur. Aslan burcu
Ama baby o kararsızlık eşimde de var zor geliyor çünkü ben karar veririm o kararda giderim :)
Benimki kararsızlıktan cok kararı verip sonra vazgecmel
Yas ilerledikce törpüledim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…