Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlar
İyipazarlar
Kız dün adamın günahını almısım
Allah affetsin kk geldi,kurduk cep subeyi benim tele.
Ana limit var hic ellememis,ama sigortayı cekmemis.
Bankasal bi sıkıntı oldu herjhalde
Pzrtsi cektircsm.
Kız 7 de uyandu
İkimize omlet yaptım kasarlı
1 mandalina yarım kivi yedi
2.uykuya gecmesi lazım gecmiyor
Hava da kötü yıkayayım bari dedim koci yıkama dedi.
Kız uyursa kahve icecegim

Günaydın kizlar dün gec uyudu oğlan valla bu ara sapıttı uyku deme de nede çocuğa gece uyumak istemiyor 1 di uyudu artık sabır kalmadı gece baş ağrısıyla uyudum 3 e geliyodu 9 yoktu uyandım biraz yatakta takıldım kalkıp bulaşık toplayıp attım makine çalıştırdım kahve yaptım iciyirum daha uyuyo onlar dün yikayamadik küçük beyi bugün yikayayim gece erken uyur bı umut milföy var buzlukta yapmıyorum ne zamandır yaparım onu dün peynir tulumda almış bizimki cikinca

Selam kızlar
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum
Biz bugün karı koca temizliğe verdik kendimizi
Yatak odasına beşik kurcaz diye odanın düzenini değiştirdik yer açtık eşim şimdi süpürdü Vileda yapıyor ben de dolap içlerine giriştim salonda yaşam ünitesinde bebeğe bi dolap açtım bezini filan biraz oraya koycam el altında iyi olur diye düşündüm
Küçük tuvaleti iptal ettik küçük odadaki ıvır zıvırı oraya taşıcaz bazaların altını da boşaltalım dedim eşime
Dün akşam bebişin kıyafetlerini yıkadım bugün ütüleyip hstane çantasını hazırlıcam
Doktorun hesabına göre 35+3 teyim çünkü hazırlıklı olmak lazım
İş yerine de ay sonuna kadar çalışcam demiştim ama şuan çoookkk zor geliyo işe gitmesi bu hftayı tamamlayıp bırakasım var ama söz de verdim ayıp olmasın diye gidiyorum fiziksel sıkıntım yok ama ruhsal olarak soğudum işten yeni aldıkları eleman filan gözümün göresi yok
İşleri hfifleyelim kıza nevresim takımı bakmaya çıkcaz Allah'ım çok heyecanlı isteyen herkese nasip olsun inşallah bu telaşları mutluluğu yaşamayı bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Akşam serdim çamaşırları peteğin önüne minik minik çoraplar şapkalar Allah'ım gözlerim doldu ya çok değişik bi his

Bi de şey sorcam kızlar ya şimdi biz güzel bir hastane çıkışı aldık ilk doğuma girerken bebek kıyafeti veriyomuşsun ya içeriye bebişi giydiriyolar o zaman basit takımlarından veriyim bu güzel takımını da daha sonra giydiriyim bebek ilk doğunca pis olur kanlı filan olur diye düşündüm sonuçta adı üstünde hastane çıkışı ya çıkarken giydirilir demi
Sonra dedim değiştirecek durum olur mu çocuğun üstünü ne kadar kalcaz belki hemen çıkcaz 1 gece kalıp virüs var diye yanımıza kimseyi alcaklar mı filan emin olamadım
YouTube da bakıyorum 3 4 tane full hastane çıkışı almışlar yanlarına ne bileyim bana anlamsız geldi

Bebeği iyice silip goydiriyorlar öyle kablo falan olmuyor. İlk defa kucağınıza alıp göreceğiniz bebeğinizi en güzel kiyaferiyle kucağınıza alabilirsiniz. Ama özel birşey yaptırıp onunla fotoğraf çekimi falan yapacaksanız eğer giydirmeyin onu. 5 li setler var 2 3 takım da ondan alabilirsiniz yanınıza.

Bu covidi de kapsıyor o yüzden biraz yüksek
Yogunbakıma yatarsan Allah korusun ,günlük 1000 tl yatırıyor .
Ama yogunbakıma yattun cıkacak mısın?Töbe töbe
Valla benim suan param yok kesmeyin dedim.
Ben covid i eklemedim. Bize kazara birşey olursa çocuklara 10 yıl boyunca aylik 1500 TL maaş bağlanacak ve her sene artık olacak. (Ama inşallah kimseye birşey olmaz da sigortayı kullanmak zorunda kalmayız) toplu para olursa hemen erir gider diye aylık olması işime geldi. Zaten ayrıca biraysel emeklilik falan da var. Bize birşey olursa çocuklar maddi olarak rahat olsunlar diye birşeyler yapmaya çalışıyoruz.

Güzel bir pazar günü olsun hepimize. Hafta sonu işten ayrıldığım günden beri asla temizlik yapmıyorum hafta içi evi yeterince temizliyorum. Bugün herkes uyurken ben 8 de kalktım akşamdan yıkanan bulaşıkları yerleştirdim. Kuruyan bir çicegim vardı onun saksını boşalttım akşamdan kızım kendine diyet kek yapmıştı borcamı soğuk granitin üstüne koy patladı borcam Allahım manzarayı görmeniz lazım mutfak elmas taneleri gibi parlıyordu. Boş yoğurt kabı vardı ona topladım elektrikli süpürge tuttum. Kızım çok korkmuştu sana birşey olmasın dedim. Sabah bir baktım halının üstünde küçük küçük parçalar vardı aldım balkondan silkeledim. Kendime güzel bir kahve yaptım tv açtım bayılıyorum bu saatlerde keyif yapmayı. Ev halkı kalkınca çayı demledim, yumurtalı ekmek yaptım Allah ne verdiyse yedik, sonra o meşhur kahvaltı sofrası sohbetimizi yaptık haftanın degerlendirmesi kritiği gibi oluyor hepimiz seviyoruz çünkü ancak pazar sabahı müsait oluyoruz hepimiz. Kahvaltı sonrası 7 bin adımlık bir yürüyüş yaptık geldik dinleniyoruz. Kahve yapıcam eşimle bana kızlar da kendilerine filtre kahve yaparlar akşama balık salata var kızlar ne yer bilmiyorum hiç sevmiyorlar balıgı onlara da ton balığı aldım bakalım başka bir şey isterlerse onu yaparım.

Selam kızlar kahvalti sonrası ortalık toplayıp mutfak topladım gard süpürge sattım kayinvalife vermişti sat ddi oglusa parası ddi koyarım hesabına onu paketledim salı kardeşim ugrayacakti onunla bırakırız kahve iciyoruz TV bakıp dışarı çıkıp geldim fileden kıyma kurabiye pide ekmek kahve türk kahvesi çikolatalı pişmaniye kola mor lahana 80 verdim akşama kıymalı yumurta spagetti yapcam bide salata yeter

Çocuğu uyutup Market yapayım dedim 150 TL harcayıp geldim. Bu defa kredi kartimi almadım yanıma, acil ihtiyaclari gerekli olanları aldım , yürüyerek gittiğim için taşıması kolay olsun diye az az alıp geldim. Gelir gelmez oğlanın çorbasını yaptım.
Eşimin teyzesine yemek gönderiyorsun covid oldukları için yemek yapamıyorlar diye. Dün aradılar yemek yapmayın biz dışardan lahmacun soylicez size de söyleyelim diye.
Biz hastane dönüşü dışarda yedik onlara da kv de yemek yaptığı için bugüne kaldı dışarıdan yemek söylemek. Sagolsunlar bugün de yemek yapmama gerek kalmadı.

Bizim ki 33 yasinda
Bizimkide ayni bize gelir gider oyle arkadasi falanda yok pek (evliler zaten cogu)
Evde annemlerle sıkiliyo
Kimseye gitmez cok konusmaz.
Geliyo 2 saat falan oturuyo gidiyo.
Ama sık geliyor bazen daraliyorum.

H. Sonlari hic bakamaz oldum
Selammlar.

Dun disari ciktik isimiz vardi kizada bi araba turu oldu seviyo her cocik gibi.
Donuste kofteciyusufdan kofte tatli aldik..
Esime dedim ayda 1 al bari senin yolunun uzerine acilmis haftada 1 alalim diyo
Seviyolar ben pek sevmiyorum soguyunca lastik gibi oluyo ama ekmek kadayifi cok iyi.

Bugun disari ciktim az yağmurda yurudum.
Peynir, lor, findikezmesi, saralle, kiza dut özu aldim p.babadan. 101tl baydim suraya yaw.
El insaf.

Makbule girdim yas hurma 2 kutu ve ceviz aldim. 40tl buraya gitti

Kiza sehriyeli yogurt corbasi yaptim.
Erbaslara pilav, sote yaptim.
Ben yulaf yedim kapadim gunu.
Dun tatli yedim bugun ac yaticam.
Bi bitki cayi içerim ilerleyen saatlerde.
Kizi yikadik uyudu.

Uykusuzum kiz 3 gecedir uyaniyor
4 saat uykuyla geziyorum.
Huy edindi bunu umarım cok surmez.
Elde avucda durmuyo daha.

Agri kesici icmem normalde kolay kolay 2 aksamdir iciyor basim cok agriyor.

Bende 36 da bırakmıstım o 1 hafta gidecek takatım kalmamıstı
Kız 40.hafta bitince sezeryana girdim o ayrı
Hayırlısıyla saglıkla gelsin inss

3-4 takım almak gerekebilir,kusabilir,kirlenebilir 2 gün kalacaksanız anca yeter.
Benim kardesim ismi yazılı tulum yaptırmıstı ilk onu giysin dedim (zaten siliyorlar yanına gelmeden önce bebegi)1 saat anca durdu ,sırtında melek kanagı var tabi,hemsire dedi cıkarın bunu
Rahat biseyler giydirin.
Cok süslü seyleri yeni dogmus bebege giydirip uzun süre tutamıyosn tabi.
Norml düz bi takım mutlaka al cnm yanına.

Evet o yüzden kendime bile işlemeli taşlı pijamalardan almadım çocuğun yüzüne değer çizer diye 3 4 tane alcam mecbur yanıma nolur nolmaz en güzelini çıkışta giydiririm diye düşündüm ben de gerçi hepsi çok güzel minicik minicik ya

İyi aksmlar bacımlar
Sabah beri anca oturdum
Herkes uyusun yeter dedim ev halkına
Kahvaltıdan sonra markete cıktım
Fırından dedim hamur alayım pizza yaparız (hazır hamırla pizza yapan kadın gibi kadın)
Bimden mantar,ped,kadife tatlısı,hurma aldım kahve yanına 27 tl verdim
3 hamur 1 tambugday ekmek fırından aldım
Kociye salamlı mantarlı
Kızla bana mantarlı yaptım
2 ortta 2 büyük cıktı.
Valla yedik hepsini
Kız bile 2 dilim yedi
Bol malzemos olmus bu diyo koci
Yarım paket kasar rendeledim olsn okadr dedim
Sonra özdilege cıktık 1 saat o kızla oynarken bahcede ben market yaptım
Kahvaltılık flan aldık
Aksm yemege et sote yaptm
1 tane pizza kalmıstı ısıtttım koci yedi et sote yanında
Bugunu de böyle bitirdik

Bizim ki 33 yasinda
Bizimkide ayni bize gelir gider oyle arkadasi falanda yok pek (evliler zaten cogu)
Evde annemlerle sıkiliyo
Kimseye gitmez cok konusmaz.
Geliyo 2 saat falan oturuyo gidiyo.
Ama sık geliyor bazen daraliyorum.
Çok iyi anlıyorum seni inşallah hayırlı kismetleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…