- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Kesinlikle doğru. Tüm sulaleyi idare ediyorum. Aman kimse kümesin, kimse kırılmasın diye diye arabulucu gibi hissediyorum çoğu zamanBaşaklar idarecidir. Öyle bilirim.
Bebeği iyice silip goydiriyorlar öyle kablo falan olmuyor. İlk defa kucağınıza alıp göreceğiniz bebeğinizi en güzel kiyaferiyle kucağınıza alabilirsiniz. Ama özel birşey yaptırıp onunla fotoğraf çekimi falan yapacaksanız eğer giydirmeyin onu. 5 li setler var 2 3 takım da ondan alabilirsiniz yanınıza.Bi de şey sorcam kızlar ya şimdi biz güzel bir hastane çıkışı aldık ilk doğuma girerken bebek kıyafeti veriyomuşsun ya içeriye bebişi giydiriyolar o zaman basit takımlarından veriyim bu güzel takımını da daha sonra giydiriyim bebek ilk doğunca pis olur kanlı filan olur diye düşündüm sonuçta adı üstünde hastane çıkışı ya çıkarken giydirilir demi
Sonra dedim değiştirecek durum olur mu çocuğun üstünü ne kadar kalcaz belki hemen çıkcaz 1 gece kalıp virüs var diye yanımıza kimseyi alcaklar mı filan emin olamadım
YouTube da bakıyorum 3 4 tane full hastane çıkışı almışlar yanlarına ne bileyim bana anlamsız geldi
Ben covid i eklemedim. Bize kazara birşey olursa çocuklara 10 yıl boyunca aylik 1500 TL maaş bağlanacak ve her sene artık olacak. (Ama inşallah kimseye birşey olmaz da sigortayı kullanmak zorunda kalmayız) toplu para olursa hemen erir gider diye aylık olması işime geldi. Zaten ayrıca biraysel emeklilik falan da var. Bize birşey olursa çocuklar maddi olarak rahat olsunlar diye birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Bu covidi de kapsıyor o yüzden biraz yüksek
Yogunbakıma yatarsan Allah korusun ,günlük 1000 tl yatırıyor .
Ama yogunbakıma yattun cıkacak mısın?Töbe töbe
Valla benim suan param yok kesmeyin dedim.
Bizim ki 33 yasindaBenim kardeşimde şimdi pandemi binip akşam gezemiyorda bize gelir film aciyolsr eşimle ben hep duramıyorum yanlarında artık evlense diyorum kısmet inşallah iyi insanlarla karsilassinlar yaş oldu 28 yaşıtı akrabalar var evlenip çocuğa karışan görünce çok durmuyor yanlarında özeniyor söylemiyor ama bide kapanık içine öyle çok konuşup muhabbette etmez
Bende 36 da bırakmıstım o 1 hafta gidecek takatım kalmamıstıSelam kızlar
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum
Biz bugün karı koca temizliğe verdik kendimizi
Yatak odasına beşik kurcaz diye odanın düzenini değiştirdik yer açtık eşim şimdi süpürdü Vileda yapıyor ben de dolap içlerine giriştim salonda yaşam ünitesinde bebeğe bi dolap açtım bezini filan biraz oraya koycam el altında iyi olur diye düşündüm
Küçük tuvaleti iptal ettik küçük odadaki ıvır zıvırı oraya taşıcaz bazaların altını da boşaltalım dedim eşime
Dün akşam bebişin kıyafetlerini yıkadım bugün ütüleyip hstane çantasını hazırlıcam
Doktorun hesabına göre 35+3 teyim çünkü hazırlıklı olmak lazım
İş yerine de ay sonuna kadar çalışcam demiştim ama şuan çoookkk zor geliyo işe gitmesi bu hftayı tamamlayıp bırakasım var ama söz de verdim ayıp olmasın diye gidiyorum fiziksel sıkıntım yok ama ruhsal olarak soğudum işten yeni aldıkları eleman filan gözümün göresi yok
İşleri hfifleyelim kıza nevresim takımı bakmaya çıkcaz Allah'ım çok heyecanlı isteyen herkese nasip olsun inşallah bu telaşları mutluluğu yaşamayı bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Akşam serdim çamaşırları peteğin önüne minik minik çoraplar şapkalar Allah'ım gözlerim doldu ya çok değişik bi his
3-4 takım almak gerekebilir,kusabilir,kirlenebilir 2 gün kalacaksanız anca yeter.Bi de şey sorcam kızlar ya şimdi biz güzel bir hastane çıkışı aldık ilk doğuma girerken bebek kıyafeti veriyomuşsun ya içeriye bebişi giydiriyolar o zaman basit takımlarından veriyim bu güzel takımını da daha sonra giydiriyim bebek ilk doğunca pis olur kanlı filan olur diye düşündüm sonuçta adı üstünde hastane çıkışı ya çıkarken giydirilir demi
Sonra dedim değiştirecek durum olur mu çocuğun üstünü ne kadar kalcaz belki hemen çıkcaz 1 gece kalıp virüs var diye yanımıza kimseyi alcaklar mı filan emin olamadım
YouTube da bakıyorum 3 4 tane full hastane çıkışı almışlar yanlarına ne bileyim bana anlamsız geldi
Evet o yüzden kendime bile işlemeli taşlı pijamalardan almadım çocuğun yüzüne değer çizer diye 3 4 tane alcam mecbur yanıma nolur nolmaz en güzelini çıkışta giydiririm diye düşündüm ben de gerçi hepsi çok güzel minicik minicik ya3-4 takım almak gerekebilir,kusabilir,kirlenebilir 2 gün kalacaksanız anca yeter.
Benim kardesim ismi yazılı tulum yaptırmıstı ilk onu giysin dedim (zaten siliyorlar yanına gelmeden önce bebegi)1 saat anca durdu ,sırtında melek kanagı var tabi,hemsire dedi cıkarın bunu
Rahat biseyler giydirin.
Cok süslü seyleri yeni dogmus bebege giydirip uzun süre tutamıyosn tabi.
Norml düz bi takım mutlaka al cnm yanına.
Çok iyi anlıyorum seni inşallah hayırlı kismetleri olsunBizim ki 33 yasinda
Bizimkide ayni bize gelir gider oyle arkadasi falanda yok pek (evliler zaten cogu)
Evde annemlerle sıkiliyo
Kimseye gitmez cok konusmaz.
Geliyo 2 saat falan oturuyo gidiyo.
Ama sık geliyor bazen daraliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?