Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hamarat ekürim.. Ben senin kadan yapamıyorum canım.
Bizde sahurda genellikle tost, haşlanmış yumurta, domates zeytin peynir vs ancak..
Eşim çok ağır şeyler yemek istemiyor geceleri..
Ona en iyi tost ve haşlanmış yumurta geliyor.. Kızlar farklı bişi isterse yapıyorum.. Bazen börek yada gözleme.. Yada bazen yağda yumurta.. Eskiden sıcaklara geliyordu mübârek Ramazan.. Şimdi artık baya baya soğuklara geliyor.. O yüzden çok susama olmaz bundan sonra..
Ama onunda tadı ayeı bir güzel heyecanı telaşeleri..çok şükür az kaldı. O heyecanlı günlere..
İftarda da illa ki bir başlangıç çorba yaparım. Yanına söylemesi ayıp ramazan pidesi pastırma hurma peynir çeşidi.. Zeytin vs isterler.. Çorbayla da iftariyelik yenir. Yanınada sulu bir yemek yada fırın yemekleri vs artık.. Tatlı da olmazsa olmazımız zaten.
Bende ağır tatlı baklava sevmiyorum ramazanda. Sütlü tatlılar güllaç en bis sevdiğim .. Hayırlısı ile erişelim inşallah.. Burdanda iftar sahur menülerimizi paylaşırız.. Hem birbirimize tiyo vermii oluruz hem heyecanlı zevkli olur

BENim kız 19.00 yoktu bayıldı
Vlla bekledim uyanır diye herhlde uyanmaz artk
Dizi de yok buaksm alissde gezeyrum
Milla 50 tl hediye ceki vermis 150 tl üzeri alısverise ,almamaya calısıyorm bisey
Alissden kıza oyuncak alasım var,sonra aldık bu ay 160 lira verdik ,almayayım artk buay diye durduruyorm kendimi.
En son 0.5 gr alayım cıkayım hesaptan

Canım aen şeytana uyma al gramı usul usul çık alişden

Organiklerin yanindan gecememde iste saglikli seyleri yiyelim bari diye cirpinmam.
Aiyy tam da incir memleketi ya
Patatesinde kizartmasi guzel be.
Bancan soyle ketcap a mayoneze
Aylar oldu kizartmadim yag cok pahali
Kizartmada neymis.
gecen hafta bir patates patlucan kizartmasi yaptim.evde kebap yapmis bir gibi hava hakim sakasi bir tarafa patlican tum yagi cekiyormus ustune de sarimsakli yogurt oh mis dedim dedim yidim

Yemekler yendi.. Şükür bıgünde doyduk.. Namazlar kılındı..Yasin tebareke vs okudum ölmüşlerimize bu akşam.. Mübarek cuma akşamı okurum geçmişlerimize.. Rabbim kabul etsin.. Şimdide eşimle çay İçiyorum.. Oruçtan sonra çay öyle bir iyi geliyorki anlatamam.. Tüm günün yorgunluğunu alıyor şükürler olsun Rabbime..İçiyorsak sebebi var

ben de bugun yemek yapamadim yarina da hazir manta haslamayi planliyorum..cig kofte falan nasil yapilir hic bir fikrim yok o ayri konu afiyetle yiyin bal seker olsun insallah

ben de bugun yemek yapamadim yarina da hazir manta haslamayi planliyorum..cig kofte falan nasil yapilir hic bir fikrim yok o ayri konu afiyetle yiyin bal seker olsun insallah
Ben daaha kısırı beceremiyorm
Cigköfteye hic sıra gelmez
Gel sarılalım

aaaa ayni ben.bi kisir yaptim sevdigin insana ikram edemezsin onu.ancak boyle eltiye falan gideri olur
Ahaha ay ölcemm
Benim kısırı alya artk yemiyor düsün
CÜnkü tteyzesinde yedi bikac kez,cocuk uyandı bu yanlıs olan diye galiba
Tükürüyor yüzüme benimkini
Hic saygı kalmamıs

Ahaha ay ölcemm
Benim kısırı alya artk yemiyor düsün
CÜnkü tteyzesinde yedi bikac kez,cocuk uyandı bu yanlıs olan diye galiba
Tükürüyor yüzüme benimkini
Hic saygı kalmamıs
ahahaah.bizimkilerin teyzesi cok uzaklarda .kesin onda yemek yeseler bir daha bana bakmazlar

Ben de aynıyım canım. Saatlerce kampanya araştırıyorum bu kocalar bizi ekonomist yaptı

Kızlar benimki de aynı. İlk tatlı yediği şey 1 yaş doğum günü pastasıydı. Parmaklarını batırıp batırıp yaladı ıhhhmm dedii. O güne kadar eşimi zaptettim. Sonrasında ayy nutellada yesin ayy bunun tadına da baksın şimdi çocuk iyice tatlı şekerci aburcuburcu oldu. Bugün markete gittim güya eve birşey alacağım onu aldı attı bunu aldı attı. Normalde izin vermiyorum. Kendime ve eve birşey almamışım 50 tl tuttu. Eve geldik sen süpersin anne diyor. Niye dedim. Çünkü istediğim şeylerden aldın marketten diyor Tadımlık verdim çoğunu. Ama artık eskisi kadar engelleyemiyorum. Ben alırım sen vermezsen dolaptan diyor

Kızlar iyi akşamlar kaç gündür bakamadım hiç. Ablam düşüp ayağını incitmiş, ikiz çocukları var ona yardımcı oldum bu ara. Dersleri, yemekleri vs derken. Bir de benim küçük kız fena geçti günler bu ara benim için.
Altın alanlar için hayırlı olsun, bereketli olsun inşallah.
Benim de planımda gram almak var ama bakalım biraz takip edeyim piyasayı. Günü gününü tutmuyor gerçi.

Ayy bem de uyuz olurum zaten halı silkelemek de ne ya hangi devirde yaşıyoruz. Bizim sitede de kurallar var. Çamaşır asmak bile yasak. Çünkü zaten balkon yok fransız balkon var. Ona asan olursa hemen uyarı alıyor.

Ben ispanagi pazardan kilosu 2.5tl almistim.
Ama 2 haftadir pazara gidemedim burda da boylemi acaba fiyatlar.

Afiyetle tuketin insallah.
Ispanağı geçen gün 3 tl ye aldım. Marketten almıştım. Ben halk gününü takip ediyorum. Çarşamba ve cumartesi. Marketten meyve sebzeyi acil olmadıkça o günlerde alıyorum

Ben de çok üzülüyorum. Ama durumu olmadığı halde patır patır çocuk yapanlara da kızıyorum. Elbet 1 çocuk yapsınlar eyvallah, ona lafım yok tabiki hakkı anne baba olmak. Ama 3-4 çocuk ne ya. 2 bile fazla bence

Biz ramazanda sahura kalkmıyıruz. Daha doğrusu eşim kalkmaz. Ben de yalnız kalmak yerine zaten normalde de geç uyuyorum yer yatarım belki. Belki de hiç yemem.
Akşam yemek telaşım şimdikinden fazla olacak tabi. Ama eşim sıcak pideye tereyağı ve tulum peynirine bayılıyor ramazanda yemek de az yeniliyor. Bu arada kız da büyüdü. Kahvaltı yaparken kesin diyecek anne ye ye. Ağzıma tıkmaya çalışacak. Yandık
Ben de belki aralıklı oruç diyeti gibi veririm kilo biraz daha :)
58.7 gördüm şükür. Yürüyüş yapamam ramazanda ama veririm kilo.
inşallah sağlıkla kavuşalım ramazana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…