Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kabul etsin canım.

Geçmiş olsun canım

Neyse kızlar nihayet okuyabildim.
iyi geceler herkese
Bugün sabah Çamaşır faslı. kahvaltı sonrası hazırlandık kursa gittik. Bugün bale günümüzdü. Yine öğretmen dedi ela yine en uyumlusu çok yatkın baleye diye. Bir arkadaşın kızı hiç istemiyor illa annem gelsin diye de ağlıyor. Dikkat de dağıtıyor. Tabi diğer arkadaşınki de ona bakarken dikkati dağılıyor onun yaptıklarını yapıyor. Öğretmen en son dedi. Onu başka sınıfa alalım. Ya da diğer arkadaşa dedi sizin kızı başka sınıfa alalım ( dikkati dağılıyor diye)
Elayı etkilemiyor zaten dedi. Ya da Başka bölüme başlatın yapmak istemiyor dedi. Ben de aynı sınıfı kabul etmedim. Yani sonuçta zamanla dikkatini dağıtır ve zaman kaybı da olur. Bir de niye zorla gönderiyor anlamıyorum. Yapmıyorsa istemiyorsa gönderme değilmi. Neyse çıktık eve geldik. Kalın kıyafet giydirdim. Kalp kutu alacaktım. Sürpriz yapacağım ya. :)
Attım arabaya onu gittik. Aldık kutuyu 20 tl. Yok baloncuk yok toka 10 tl harcadım.
sonra markete geçtim. 50 de orada harcadım. Hepsi ona aldığım şey
Eve geldik yemek makarna istemişti dün. Zaten sulu köftede vardı. Barillanın tam buğday unlu makarnası vardu onu yaptım.
sonra banyo yaptırdım.
biraz oturdu uyumak yok. En son dedim yarın seni baba giderken uyandıracağım öylelikle uyudu. 11 e kadar uyumak ne ya
Bir de bana diyor ben seni erken uyandıracağım.

Ispanağı geçen gün 3 tl ye aldım. Marketten almıştım. Ben halk gününü takip ediyorum. Çarşamba ve cumartesi. Marketten meyve sebzeyi acil olmadıkça o günlerde alıyorum
Dün migrosta 8 TL idi ıspanak. kusurati var mıydı 8 i gördükten sonra etiketin gerisine bakmadım bile

Ben 2 ay once geçmiş ramazanlardan kalan borçları tutayım dedim hazır evdeyiz diye, ama benim kız birlikte kahvaltı yapalım,sizde yeyin demeye başladı anca 1 hafta tutabildik. Ramazan baslamadan önce eski borçları biraz hafifletseydik ama şunun sırasında ne kaldı ki Ramazan'a.

Geçmiş olsun canim

Ufff kızlar gece gece alışverişe gömüldüm yine. Arkadaşa hediye aldım kahve kupa ve ahşap sunum. Filtre kahve seviyor diye öyle birşey aklıma geldi.
Beğendim ya bir de kendime aldım. Madam coco da 3 al 2 öde vardı 2 tane de mecbur aldım. Alsan da aynı para almasan da :)
Bir de kızın çikolata kutusunun üzerine gül alıpmı yapıştırsam dedim. Süs amaçlı.
zaten eminönünden bir firmaya sipariş geçtim taç toka ponpon gül fiyonk vs kıza süslü tokalar yapacağım. Minik ayıcık da oradan sipariş ettim inşallah yetişir. Bir de eğer gül siparişi verirsem onu da adetli eklemem lazım kararsız kaldım.
Bugün kutuyu aldığımı gördü eve gelince anne bakacağım hediye kutusunda ne varmış diyor. Yaaa sen nerdenbiliyorsun hediye kutusunu
Şimdilik aldıklarımla 83 tl ye maloldu bana. Hem daha ucuz. Hem de içindekiler sevdiği şeyler olacak. İnternette gördüklerim çok içime yatmadı.

Cokk gecmis olsun

2.yi normal bi hayatım olsa suara yapardım herhlde
Ama Allahtan norml bi anam,normal bi kocam yok da düsünmüyorm
Ama insan büyüdükce o kafaya giriyor tam delilik
Ama su da var ben imkan olarak zaten Alyayı su sartlarda özele gönderemem ilkokulda falan.
O yüzden ikinci dogurabilir misim ama sülale norml degil

Dün migrosta 8 TL idi ıspanak. kusurati var mıydı 8 i gördükten sonra etiketin gerisine bakmadım bile
Ben dondurulmus alıyorm nerden denk gelirse,yarım kilo 7.95 oluyo genelde pahalıya geliyor ama valla onu yıka et,harcadıgın su zaman aynı kapıya cıkıyor diye rahatlatıyorm kendimi
Bide 1 poseti 2-3 kere de kullanıyorm,biz yumurtalı yiyoruz genelde ıspanagı.
O yüzden iyi gidiyor ızun süre.

Bu şartlarda benim de gücüm yetmez baby özel okula göndermeye. Geçen arkadaş sormuş. 28 bin fiyat çekmişler. Aylık 2800 Nasıl göndereyim. Ev kredisini bile 2000 ödüyoruz. Ev alsam daha iyi sanki. En azından kira getirisi olur kızıma:) Şaka bir yana Onu yapmam için çalışmam lazım. Bu yaştan sonra iş bulmak da zor hadi çalıştım çocuğa kim bakacak. Eee yaş da gitti enerji eskisi gibi değil çocuk konusunda. Ben böyle çok mutluyum ya. Bebe eyleyeceğime kızımla çıkar çıkar gezerim

Babası bu okur heryerde diyo öyle bi güven var cocuga
Kafası babaya cekmis analitik düsünüyo
Tabi cok kücük daha belli olmaz o isler .
Bende veremem yok öyle bi paramız cünkü,3000 tl aylık yemegi servisi suan.
Bİz baslayana kadar 5000 bin olur.
Hayırlsı ya, ben okul iyi olursa,ögretmeni iyi olrsa heryerde okur kafasındayım.
Özelde bi tek aklın kalmıyor güvenlik olarak.
Ama bizim bu tarafta var güzel okullar devlette.
Hayırlısı artık.

ben de esim de devlet okulu mezunuyuz.ikimizinde iyi siralamasi vardi oss de.esim hatta Turkiye dereceli .ama bizim burda devlet okullari cok kalabalik ve sabahci oglenci sistemi var hep.cocuk erken ciksa okuldan kim bakicak.okuldaki temizlik ve guvenlik olayina ayrica bakmak lazim tabi

Selamm
Bu kiz sabah 7.30 da uyaniyor kurulmus saat gibi sonra bu saatlerde miziklaniyor.
Ya sabir cekiyorum.
Uykuya zorlamiyorum cunku sallamaya baslayinca kalkiyor iyice gelsin uykusu
Su miziklanmayi biraksa

Ev yine dandini
Uyusada kiz baslasam y.Odasindan
Yine yemek yok
Ben nerde yanlis yapiyorum anlamiyorum.
2.gune yemek kalmiyor
Sulukofte + spagetti yapacagim.

Zuberimin 1paketi bitti yediler zalimlar..
Bende kendi zuberimi kendim yapiyorum.

Hurma ezdim icine yulaf unu, keciboynuzu tozu, kakao koydum.
Buzdolabinda accik toparlasin.
Sekersiz ezmem yok ama evdeki findik ezmesinden koyicim arasina.
Kahvenin yanina yapam bakem.

Saglikli seylere takigim bu ara demistim.

Ispanak kavurcam kendime tepesine yumurta kircam yicem.
Kiza corba yaptim o muhim
Kizim yemegi olsunda gerisi halledilir.
Bu sefer sebzeli makarnasindan yaptim corbayi
Sulukofteden de yer yogurtla

Domates corbalarina, paca corbalarina, gecsek ya.
Isirgan corbasi yapariz biz sutlu cok faydali. Gerci kimse sevmez bizde annemle ben ancak.
Degisik corbalar icirmek istiyorum.
1 yas sonrasi denicem alerji yapmazsa ver coşkuyu.

Günaydınlar
hayırlı cumalar
Kız dün bayıldı gece bile uyanmadı:)
1de ben kalktım süt verdim uykuda
O ara koci geldi.
Kahve falan icti.
Ben de iliksuyuna mercimek corbası yaptım Alyaya bugun icin.
Sabah süzdüm.Hic rondodan falan gecmeye gerek kalmadı iyi oldu.
Sabah 8 de kalktı,yumurta peynir faln kahvaltı ettirdm,
Kendime de yulaf.
Koci sen cık dedi biz gec cıkalım.
Ben cıktım öyle.
aksma patates yemeği yaparım muhtemelen
Markete gitmek lazım.
Dün kendimize süthaneden 2 lt süt aldım.
Evde süt banyosu yapacak adam utanmasa,köpürttüp köpürtüüp gelsin latteler,gitsin mochalar:S

Esim dun diyor ki bir arkisi var is yerinden bizi seneler evvel iftara falan davet etmisti yani ben esini 1 defa gordum gidince
Sagolsun kiza kiyafet falan alip yollamis iftara alalim onlari diyo.
Yahu ortalik vurusden gecilmiyo kari koca calisiyorlar nasil cagirmayi dusunuyorsun sen dedim.
Istemiyorum kimseyi agirlamak falan.
Ben bi de sevmiyorum boyle ailecek gorusmeler vs vs.
Sen gorus iste orda bitti gitti.

Esim oyle herkesi cagirmak istemez aslinda yani gorustugumuz arkadasi vs yok
Ama seviyo sanirim adami agirlamak istiyor.

Ayy hem vurus hem ruh halime bakmam lazim dedim.
Germe beni simdiden

Yol yapiyo yani onceden

Benimde sut balkonda bugun halledim.
Gecen kapaliymis alamamis dun aldi.
Sifa olsun kuzuya.
Bizim kizi fazla besiye cekiyorum sanirim esim diyo eli agir bu kizin.
Kafasina bisi firlatmis dun
Sap sap yapistiriyo kafasina kucagina falan yattiginda.
Ayaklarini vuruyo parkelere sap sap acimiyomu aceps diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…