- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.425
- 798
Allah kabul etsin canım.Yemekler yendi.. Şükür bıgünde doyduk.. Namazlar kılındı..Yasin tebareke vs okudum ölmüşlerimize bu akşam.. Mübarek cuma akşamı okurum geçmişlerimize.. Rabbim kabul etsin.. Şimdide eşimle çay İçiyorum.. Oruçtan sonra çay öyle bir iyi geliyorki anlatamam.. Tüm günün yorgunluğunu alıyor şükürler olsun Rabbime..İçiyorsak sebebi var
Geçmiş olsun canımKızlar iyi akşamlar kaç gündür bakamadım hiç. Ablam düşüp ayağını incitmiş, ikiz çocukları var ona yardımcı oldum bu ara. Dersleri, yemekleri vs derken. Bir de benim küçük kızfena geçti günler bu ara benim için.
Altın alanlar için hayırlı olsun, bereketli olsun inşallah.
Benim de planımda gram almak var ama bakalım biraz takip edeyim piyasayı. Günü gününü tutmuyor gerçi.
Dün migrosta 8 TL idi ıspanak. kusurati var mıydı 8 i gördükten sonra etiketin gerisine bakmadım bileIspanağı geçen gün 3 tl ye aldım. Marketten almıştım. Ben halk gününü takip ediyorum. Çarşamba ve cumartesi. Marketten meyve sebzeyi acil olmadıkça o günlerde alıyorum
Ben 2 ay once geçmiş ramazanlardan kalan borçları tutayım dedim hazır evdeyiz diye, ama benim kız birlikte kahvaltı yapalım,sizde yeyin demeye başladı anca 1 hafta tutabildik. Ramazan baslamadan önce eski borçları biraz hafifletseydik ama şunun sırasında ne kaldı ki Ramazan'a.Biz ramazanda sahura kalkmıyıruz. Daha doğrusu eşim kalkmaz. Ben de yalnız kalmak yerine zaten normalde de geç uyuyorum yer yatarım belki. Belki de hiç yemem.
Akşam yemek telaşım şimdikinden fazla olacak tabi. Ama eşim sıcak pideye tereyağı ve tulum peynirine bayılıyor ramazanda yemek de az yeniliyor. Bu arada kız da büyüdü. Kahvaltı yaparken kesin diyecek anne ye ye. Ağzıma tıkmaya çalışacak. Yandık
Ben de belki aralıklı oruç diyeti gibi veririm kilo biraz daha :)
58.7 gördüm şükür. Yürüyüş yapamam ramazanda ama veririm kilo.
inşallah sağlıkla kavuşalım ramazana
Geçmiş olsun canimKızlar iyi akşamlar kaç gündür bakamadım hiç. Ablam düşüp ayağını incitmiş, ikiz çocukları var ona yardımcı oldum bu ara. Dersleri, yemekleri vs derken. Bir de benim küçük kızfena geçti günler bu ara benim için.
Benim de planımda gram almak var ama bakalım biraz takip edeyim piyasayı. Günü gününü tutmuyor gerçi.
Cokk gecmis olsunKızlar iyi akşamlar kaç gündür bakamadım hiç. Ablam düşüp ayağını incitmiş, ikiz çocukları var ona yardımcı oldum bu ara. Dersleri, yemekleri vs derken. Bir de benim küçük kızfena geçti günler bu ara benim için.
2.yi normal bi hayatım olsa suara yapardım herhldeBen de çok üzülüyorum. Ama durumu olmadığı halde patır patır çocuk yapanlara da kızıyorum. Elbet 1 çocuk yapsınlar eyvallah, ona lafım yok tabiki hakkı anne baba olmak. Ama 3-4 çocuk ne ya. 2 bile fazla bence
Ben dondurulmus alıyorm nerden denk gelirse,yarım kilo 7.95 oluyo genelde pahalıya geliyor ama valla onu yıka et,harcadıgın su zaman aynı kapıya cıkıyor diye rahatlatıyorm kendimiDün migrosta 8 TL idi ıspanak. kusurati var mıydı 8 i gördükten sonra etiketin gerisine bakmadım bile
Bu şartlarda benim de gücüm yetmez baby özel okula göndermeye. Geçen arkadaş sormuş. 28 bin fiyat çekmişler. Aylık 28002.yi normal bi hayatım olsa suara yapardım herhlde
Ama Allahtan norml bi anam,normal bi kocam yok da düsünmüyorm
Ama insan büyüdükce o kafaya giriyor tam delilik
Ama su da var ben imkan olarak zaten Alyayı su sartlarda özele gönderemem ilkokulda falan.
O yüzden ikinci dogurabilir misim ama sülale norml degil
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim
Teşekkür ederim kızlar hepinize, allah razı olsunCokk gecmis olsun
Babası bu okur heryerde diyo öyle bi güven var cocugaBu şartlarda benim de gücüm yetmez baby özel okula göndermeye. Geçen arkadaş sormuş. 28 bin fiyat çekmişler. Aylık 2800Nasıl göndereyim. Ev kredisini bile 2000 ödüyoruz. Ev alsam daha iyi sanki. En azından kira getirisi olur kızıma:) Şaka bir yana Onu yapmam için çalışmam lazım. Bu yaştan sonra iş bulmak da zor hadi çalıştım çocuğa kim bakacak. Eee yaş da gitti enerji eskisi gibi değil çocuk konusunda. Ben böyle çok mutluyum ya. Bebe eyleyeceğime kızımla çıkar çıkar gezerim
ben de esim de devlet okulu mezunuyuz.ikimizinde iyi siralamasi vardi oss de.esim hatta Turkiye dereceli .ama bizim burda devlet okullari cok kalabalik ve sabahci oglenci sistemi var hep.cocuk erken ciksa okuldan kim bakicak.okuldaki temizlik ve guvenlik olayina ayrica bakmak lazim tabiBabası bu okur heryerde diyo öyle bi güven var cocuga
Kafası babaya cekmis analitik düsünüyo
Tabi cok kücük daha belli olmaz o isler .
Bende veremem yok öyle bi paramız cünkü,3000 tl aylık yemegi servisi suan.
Bİz baslayana kadar 5000 bin olur.
Hayırlsı ya, ben okul iyi olursa,ögretmeni iyi olrsa heryerde okur kafasındayım.
Özelde bi tek aklın kalmıyor güvenlik olarak.
Ama bizim bu tarafta var güzel okullar devlette.
Hayırlısı artık.
Benimde sut balkonda bugun halledim.Günaydınlar
hayırlı cumalar
Kız dün bayıldı gece bile uyanmadı:)
1de ben kalktım süt verdim uykuda
O ara koci geldi.
Kahve falan icti.
Ben de iliksuyuna mercimek corbası yaptım Alyaya bugun icin.
Sabah süzdüm.Hic rondodan falan gecmeye gerek kalmadı iyi oldu.
Sabah 8 de kalktı,yumurta peynir faln kahvaltı ettirdm,
Kendime de yulaf.
Koci sen cık dedi biz gec cıkalım.
Ben cıktım öyle.
aksma patates yemeği yaparım muhtemelen
Markete gitmek lazım.
Dün kendimize süthaneden 2 lt süt aldım.
Evde süt banyosu yapacak adam utanmasa,köpürttüp köpürtüüp gelsin latteler,gitsin mochalar:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?