Küçük Düşün Büyük Olsun!

En son ispanak aldigimda illallah demistim okadar cok yikadim ki atacaktim artik.
Bu yikanmis ne guzelmis.
Sanirim ilk defa aliyorum.
Aldiysamda animsayamadim.
Yine bir su yikadim bakim dedim gercekden temiz mi.
Su tertemizdi onayladim ben
Attim pisiyo
Spagettide tamam kaldi sulu kofte.
Biberlerde cok tazeydi netten sebze meyve almaya karsiydim guvenemiyordun ama benden gecti istegelsin.

yedirenk79 sen indirim kovaliyorsun cnm olursa indirim, indirim kodu vs yaz.
Alirim arada ordan.

Geçmiş olsun

Kzuu yaa
Alyada karnıma oturup deeh diyo
Valla 2den sonra kalk kızım diyorm ben baban degilim.
Bizde boy var belli etmiyo ama 11.5 kilo sürekli kucakta belim takılıyo artk:S

Günaydın kızlar,
Bugün nihayet çok geç uyanmadık. Kız uyandı bana rüya anlatıyor. Büyümüş de rüya da anlatırmış
Kahvaltı yaptık. Sonra bugün ne yapacağız diyor. Evi temizlemem lazım dedim. Temizleme iş yapma oyun oynayalım diyor. Eee temizliği kim yapacak dedim x teyze yapsın diyor ( eşimin teyzesini söylüyor) ne güldüm ya. Sürekli temizlik yaptığınımı gördü ne bilemedim.
Akşama yemek yüşünüyorum ne yapsam onu da bilemrdim. Çamaşır attım kurutmayı çalığtıtdım birazını da astım.

Teyze duysa gelin ögretiyo der ahaha

Burada servis de dahil değil o ücrete bir de ekstra şeyler de olıyormuş.
yani önemli olan çocuğun istekli olması iyi devlet okulu olsa da niye olmasın dimi doğru diyorsun.inşallah çok başarılı olurlar. Gelecekleri güzel olur

Aminnn
Kardesim yazdırdı iste gecen ,34 bin.Servis yok evlerine yakın babası bırakıp alcak.
Okadar masraf cıkıyorki inanamazsın.
Gecen hafta herkes bi ülkenin bayragını yapacak,sunum yapacak demisler (anaokuluında bu cocuk)Bi dünya kagıt vs aldılar.
Bide bi adet var,ebeveynli sunum(sanırım tüm okullarda var bu)Anne yada baba iste 30 tane fidan alıyo cocuklarla dikiyor,malzeme alıyor cocuklara kalemlik vs yaptırıyor.Tüm sınıfa resim defteri,resim kalemi alıyorsn etkinlik yapıyorlar flan.
Okul ücrtinin dısında bi dünya masraf.
Apple tablet istenmis daha kayıtta,okula gelirken getirilcekmis.Ama illa apple olacajk.

Denk gelince yazarım canım

Teyze duysa gelin ögretiyo der ahaha
Der der valla. Bir de kesin annen iş yapsın biz oynayalım der.
Hep eşimin yeğenini çağırıyordu, iki gece kalıyordu onda. Elaya da diyor. Seneye gel kal diye.Şimdi eşimin kardeşinde ve eltimde covit varken yeğeni teyze de kalıyor. Bayağı pes etmiş isyanlarda teyze :) yani iki gün çocuk oynatmaya benzemiyor bu iş dedim ben de

Ozel okul tamamen cocugun yetenegi, okumasiyla alakali.
Bi tanidigin kizi bnm oglanla yasit koleje gidiyordu.
Puani oglumdan dusuktu lgs
Zor bela oglanin okula soktu( k.p ogretmen emeklisi)
Orda da sinav vardi ing. Icin ozen sinif acilcakti
Yani soyle A subesi ing. En iyi alanlar falan gibi.
Oglum A subesine girdi o D subesindeydi.
Guya dil uzerine cok dusuyolardi o kolejde.

Cocuk verileni alamiyorsa en pahalisina en iyisinede gitse malesef.
Kurslarla destekleyin.
Ben oyle yaptim.
Okulun kurslarina yolladim.
4. Sinifda dershaneye verdim.
(ilk orta lise ogretim gecislerinde verdim genelde)
Sonra 8.sinifta ozel ders aldi.
Bu senede nasipse yine 4 kisilik bir ozel ders grubuna vericem.
2 sene hazirlanacak.
Gidip gorusmedim yazin gorusucem.
2 sene sonra ünili
Insallah gonlunden gecen yer ve bolum olur.
Emekleri zayi olmaz

Selam kızlar kahvalti ettim dün oğlan çıldırdı gece 2 di uyudu bu ara uyumak istemiyor ne desem yok diyo gece 12 de spagetti pisirtti acıktım ddi yediler yine uyumak istemiyor sabah 10.30 su uyandırdım gece uyusun çamaşır katladim bulaşık açtım yıkanıyor et kizartcam akşama dışarı çıkarız oglusla esim cikcak birazdan süpürge acicam bı namazdan sonra çıkacağım kuaföre gitmem lazım saatler var pil taktircam alincak biseler var

Ekmek sepeti ve ferforje siyah tepsi aldim 48tl baydim trendyola.
Gecen annemler geldiginde ekmekleri dogradim biseye koycam bisi bualamadim.
Hic ekmek sepetim oldumu acaba dusunim.
Aninsayamadim.
Aldim bi dene tepsiye dusuyodum bi zamandir aldim gitti.
Runner ve supla istiyorum bi de.
Sirayla alirim yenilemek istiyorum bazi seyleri.

Tkmdan 3 cay bardagi kalmis attim.
Degisik degisik oluyo sevmiyorum.
Suan 2 tepsim var burda birini aticam yenisi gelince.
Tuzlugum yok ya
Aradim varmi diye yok
Esim falan hic yemekde tuzluk istemez ki extra
Onuda gecen babam isteyince fark ettim benim tuzlugum yok.
Cikinca alim bari bi tuzluk.

Bardaklari ve catal kasiklari c.suyuna yatirdim (sirke ve karbonat benim istedigim kadar parlatmiyor)
Cekmeceleri elden gecirdim
Bir kac parca sey attim.
Biraz daha cikar karistirim hele

Uyanınca hemen gün başlıyor, eşimi gönderince hemen mutfagı topladım. Çamaşır makinasını çalıştırdım, akşamdan dondurucudan kıyma çıkardım onu köfte yaptım yaptıgım köftelerin yarısını dondurucuya koydum yarısını da akşam kızartıcam yanına patates, salata ve ayran yeterli. Akşamdan ıspanağımı hazırladım soğanla soteledim sabah az hamur tuttum yarın kahvaltı sofrasında ıspanaklı gözleme pişireceğim 8 tane çıktı buzdolabına hazırlayıp koydum. Oturdugumuz odayı hergün temizlemeye çalışıyorum toz aldım, süpürge çektim. Öğleden sonra kargolar gelir şimdi bir kahve yapıp az dinlenicem tv açıp seyredeceğim. Karpuzuncekirdegi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin.
Kızlar Cumalarımız Mübarek olsun.

Yaaa canimss
Azinlik iyidir.
Ben az aliyorum mutfak esyasi sanirim elerken attim tuzluklarida.
Ekmeklik pek kullanilmaz ama ramazan geliyor pideleri ekmekleri dilimliyorum.

Esim tuzluk hic istemedigimden elimin ayari iyidir diye dusunuyordum ya da attigim tuz miktarina alisti adam

Bende de sunum tabagi vs hic yok
1 tkm kahve fincanim var sutlu kahve fincanim bilem yok.
Renkli kupa almistim 4 tane onlarla iciyorum.
Sunumcugillerden olamam yani edavat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…