Geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar kaç gündür bakamadım hiç. Ablam düşüp ayağını incitmiş, ikiz çocukları var ona yardımcı oldum bu ara. Dersleri, yemekleri vs derken. Bir de benim küçük kızfena geçti günler bu ara benim için.
Altın alanlar için hayırlı olsun, bereketli olsun inşallah.
Benim de planımda gram almak var ama bakalım biraz takip edeyim piyasayı. Günü gününü tutmuyor gerçi.
Kzuu yaaBenimde sut balkonda bugun halledim.
Gecen kapaliymis alamamis dun aldi.
Sifa olsun kuzuya.
Bizim kizi fazla besiye cekiyorum sanirim esim diyo eli agir bu kizin.
Kafasina bisi firlatmis dun
Sap sap yapistiriyo kafasina kucagina falan yattiginda.
Ayaklarini vuruyo parkelere sap sap acimiyomu aceps diyorum.
Teyze duysa gelin ögretiyo der ahahaGünaydın kızlar,
Bugün nihayet çok geç uyanmadık. Kız uyandı bana rüya anlatıyor. Büyümüş de rüya da anlatırmış
Kahvaltı yaptık. Sonra bugün ne yapacağız diyor. Evi temizlemem lazım dedim. Temizleme iş yapma oyun oynayalım diyor. Eee temizliği kim yapacak dedim x teyze yapsın diyor ( eşimin teyzesini söylüyor) ne güldüm ya. Sürekli temizlik yaptığınımı gördü ne bilemedim.
Akşama yemek yüşünüyorum ne yapsam onu da bilemrdim. Çamaşır attım kurutmayı çalığtıtdım birazını da astım.
Burada servis de dahil değil o ücrete bir de ekstra şeyler de olıyormuş.Babası bu okur heryerde diyo öyle bi güven var cocuga
Kafası babaya cekmis analitik düsünüyo
Tabi cok kücük daha belli olmaz o isler .
Bende veremem yok öyle bi paramız cünkü,3000 tl aylık yemegi servisi suan.
Bİz baslayana kadar 5000 bin olur.
Hayırlsı ya, ben okul iyi olursa,ögretmeni iyi olrsa heryerde okur kafasındayım.
Özelde bi tek aklın kalmıyor güvenlik olarak.
Ama bizim bu tarafta var güzel okullar devlette.
Hayırlısı artık.
AminnnBurada servis de dahil değil o ücrete bir de ekstra şeyler de olıyormuş.
yani önemli olan çocuğun istekli olması iyi devlet okulu olsa da niye olmasın dimi doğru diyorsun.inşallah çok başarılı olurlar. Gelecekleri güzel olur
Denk gelince yazarım canımEn son ispanak aldigimda illallah demistim okadar cok yikadim ki atacaktim artik.
Bu yikanmis ne guzelmis.
Sanirim ilk defa aliyorum.
Aldiysamda animsayamadim.
Yine bir su yikadim bakim dedim gercekden temiz mi.
Su tertemizdi onayladim ben
Attim pisiyo
Spagettide tamam kaldi sulu kofte.
Biberlerde cok tazeydi netten sebze meyve almaya karsiydim guvenemiyordun ama benden gecti istegelsin.
yedirenk79 sen indirim kovaliyorsun cnm olursa indirim, indirim kodu vs yaz.
Alirim arada ordan.
Der der valla. Bir de kesin annen iş yapsın biz oynayalım der.Teyze duysa gelin ögretiyo der ahaha
Vay anasını kuzu koyma böyle mamalar
Benimde aklımdan direk o geçtiTeyze duysa gelin ögretiyo der ahaha
Yaaa canimssselam kizlar oglan ateslendi sebebini de bulamiyoruz.yarin doktora goturucez bakalim
Karpuzuncekirdegi gecmis olsun cok ben kacirmisim arada.
tr_lelli cok duzenli mutfagim varmis gibi 4 tuzlugum 2 ekmek sepetim vardi.bu yil hepsini verdim mutluyum gururluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?