Küçük Düşün Büyük Olsun!

sukur keyfi yerinde ama anlamadim ne oldu.
az esya huzur demek cidden.temizlemesi kolay kalabaligi az.benim ivir zivirim coktu azaltiyorum buldukca .mis gibi oluyoruz
Haklisin canim.
Ben de tutmuyorum artik.
Ev de esyam zaten az
Ama bazi seylerde 2 tane 3 taneye bile tahammulum kalmadi.
Kesme tahtami falan yenilemem gerek
Artik yenisink alinca atarim

İki çocuk arası 5.5 yaş var. Çalıştığım için arayı biraz açmıştım. Birde yaşım nasılsa genç daha diye erteliyordum. İş güç kosturmasindan çocuğun nasıl güzel birşey olduğunu çok fazla da anlamamıştım. Simdi 2. Cocuktan sonra 2 ay geçmeden 3. Çocuğu istemeye başlamıştım. Gerçi şimdi bizimki çok hareketli ve bu süreçte sürekli evde oyalamak zorunda olduğumuz icon çok yoruluyoruz ama hala 3. Çocuk isteğim geçmedi. Ama şimdi de kocayı ikna etmem gerekiyor

selamlar..
Karpuzuncekirdegi canım bende kaçırmışım..Çok geçmiş olsun..
K kardespayi canım sizede geçmiş olsun..İnşallah hafif bişeydir gelir geçer..
Çok şükür bir haftanın daha sonuna geldik..
Bugün biraz halsizim..Bir an önce akşam olsada eve gitsem biraz yatsam diye hayal kuruyorum..
Dünden bamyam birazda çorbam var..
Yanında kavurmalı bir bulgur pilavı düşünüyorum.
IMM acıktımmı ne:)
Eşimden de tatlı isticem şekerpare çekti canım..
Oruc olunca insan daha çok tatlı istiyor canı..

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Evi süpürdüm sildim. Sadece yatak oda kaldı. Detaylı temizledim. Kızın yatağının altını da kaldordım süpürüp sildim.
kız da diyor uykum yok. Bem dedim yoruldum uykum var. Ben yatıyorum. Geldi yanıma yattı hıoop hemen daldı. Sorsan uykusu yok.
Valla uyumak da istedim ama yatak odayı da halledeyim. Bir de yemek yapacağım. Kalk kızım uyumak neyine diyesim var.
Dışarı çıkalım dedi. Bir de tabletten birşey izliyordu şarjı bitti diye ağladı. Bir huysuzluğu üstündeydi. Biraz ağlamasın diye uğraştım yok daha tersine gitti ben de boşverdim. Kendi geldi sonra ağlamayı bıraktı. Bazen böyle haller tutuyor bu da 3 yaş sendromu oluyor sanırım. Benim istediğimi yapmadıııın diye söylüyor da :)

Teşekkür ederim kızlar, sağ olun.

Evden fazlalık at at bitmiyor ama yine de eksik var ben çözemedim bu işi valla.
Kızımın küçülen kıyafetlerini ayıkladım ihtiyacı olan birine verdim. Eşimin göbeği aldı başını gitti onun da olmayan kazaklarını vs ayırdım, akşam gelince baksın yarın annemlere götürücem ihtiyacı olan birine versin diye.
Yatağın bazasını ve yatak odasındaki dolabımızı düzelttim nevresimleri, çantalarımı falan.
Ben dolabı düzeltiyorum kız hepsini çekip fırlatıyor bir yerlere
Annem bana 10 çeşit atkı şapka takımı örmüş, valla onlarıda versem mi bilemedim. Kıyamadım da kadın o kadar örmüş diye duruyor yine dolapta.
Akşama yemeğim var ama yarın annemlerde yedirmek için kızıma yemek yapmam lazım. Bir yere gittiğimizde hep evden götürüyorum yemeğini. Büyükler anlamıyor ne var sanki tuz yese, şeker yese deyip vermeye çalışıyorlar. O yüzden ben herşeyini hazırlayıp yanıma alıyorum.
Rafine şekersiz keki var zaten, bir de yemek yaptım mı ona günü kapayabilirim.

Benim 7 tane falan tuzluğum var
Kaçını kullanıyorsun diye sorsan biri günlük ikisi takımın onları misafir gelince kullanıyorum. Gerisi öyle duruyor :)

Geçmiş olsun kuzuma.
Ben de ikinci ekmek sepetine soğan koydum birini de ekmeğe kullanıyorum.

Enerjine gurban benimkide istiyo ama yok anam ben almayım

Geçmiş olsun kuzuma.
Ben de ikinci ekmek sepetine soğan koydum birini de ekmeğe kullanıyorum.
Benimde yıllardır yoktu gecen sene müşterisi ekmeklik yapıp satıyor hediye vermiş saolsun
Gecen eşim diyo su naneyi tuzluğa koysan diyo acep fazla tuzlugun varmı demiyon dedim

MArkette 70 tl bıraktım
Bez dıısında ortada bisey yok oda 24lü
1kg tam bugday unu,ıslak mendil,labne ,2 tane camasır suyu,2 tanw soda.
Yemegi patates le eti,fırın posetine attım,hic ugrasamadım.
Sabah camasır mak.calıstırdm,pecete kalmıs hersey batmıs
Tekrar calıstırdm
Su söyledim 14.5

Herkesinde ekmekligi tuzlugu varmis ya.
Bana bana bihterinize
Fasfakir poncik ruhum suan cok buruldu.
2.fincanida alacogomm ama 2kisilik

Masa ortum bile yok ya
Valla bende suan halime bi uzuldum.
17 senelik evli hatunsun bir masa ortun de mi yok be kadin dedim.
Yok valla
Runnerle suplalari alirsam kotatirim.

Kumas bulsamda annem diker bana aslinda
Salipazarina gitmem lazim nerddeeee ben ve sali pazari ruyamda falan artik

Haklisin canim.
Ben de tutmuyorum artik.
Ev de esyam zaten az
Ama bazi seylerde 2 tane 3 taneye bile tahammulum kalmadi.
Kesme tahtami falan yenilemem gerek
Artik yenisink alinca atarim
Benimde yenilemem lazım unutuyorum hep bı kaç şey daha var kesme tahtasını unutup makineye koymuşum yamuldu hep alcam bir tane

Geldim kızlar yoruldum baya evi silip supurdum namaz kılıp çıktık saatciye pil taksın diye bıraktım benim saat duruyor çalışıp sorunu var adama bıraktım bakıp soyliycek oğlusun resmini koydurmustum eşimle kendime o yüzden yoksa ugrasmiycam parka gittik a101 e uğradık ıvır zıvır iki günlük ped yarım kg çay çoklu küçük çikolata yarın kandile gelen çocuklar için 30 burası Onur'a uğradım 1 kg kızartmalık et ekmek az portakal armut salatalık domates 120 buraya gitti saatlere 30 nakit verdim pil için kuaföre uğraşmadım geç oldu diye yarına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…