- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
sukur keyfi yerinde ama anlamadim ne oldu.
Haklisin canim.sukur keyfi yerinde ama anlamadim ne oldu.
az esya huzur demek cidden.temizlemesi kolay kalabaligi az.benim ivir zivirim coktu azaltiyorum buldukca .mis gibi oluyoruz
İki çocuk arası 5.5 yaş var. Çalıştığım için arayı biraz açmıştım. Birde yaşım nasılsa genç daha diye erteliyordum. İş güç kosturmasindan çocuğun nasıl güzel birşey olduğunu çok fazla da anlamamıştım. Simdi 2. Cocuktan sonra 2 ay geçmeden 3. Çocuğu istemeye başlamıştım. Gerçi şimdi bizimki çok hareketli ve bu süreçte sürekli evde oyalamak zorunda olduğumuz icon çok yoruluyoruz ama hala 3. Çocuk isteğim geçmedi. Ama şimdi de kocayı ikna etmem gerekiyor2.yi normal bi hayatım olsa suara yapardım herhlde
Ama Allahtan norml bi anam,normal bi kocam yok da düsünmüyorm
Ama insan büyüdükce o kafaya giriyor tam delilik
Ama su da var ben imkan olarak zaten Alyayı su sartlarda özele gönderemem ilkokulda falan.
O yüzden ikinci dogurabilir misim ama sülale norml degil
ellerine sağlık canım ..çok leziz ve sağlıklı görünüyor:)
Karpuzuncekirdegi cok gecmis olsun
Geçmiş olsun
Uyanınca hemen gün başlıyor, eşimi gönderince hemen mutfagı topladım. Çamaşır makinasını çalıştırdım, akşamdan dondurucudan kıyma çıkardım onu köfte yaptım yaptıgım köftelerin yarısını dondurucuya koydum yarısını da akşam kızartıcam yanına patates, salata ve ayran yeterli. Akşamdan ıspanağımı hazırladım soğanla soteledim sabah az hamur tuttum yarın kahvaltı sofrasında ıspanaklı gözleme pişireceğim 8 tane çıktı buzdolabına hazırlayıp koydum. Oturdugumuz odayı hergün temizlemeye çalışıyorum toz aldım, süpürge çektim. Öğleden sonra kargolar gelir şimdi bir kahve yapıp az dinlenicem tv açıp seyredeceğim.Karpuzuncekirdegi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin.
Kızlar Cumalarımız Mübarek olsun.
selam kizlar oglan ateslendi sebebini de bulamiyoruz.yarin doktora goturucez bakalim
Karpuzuncekirdegi gecmis olsun cok ben kacirmisim arada.
tr_lelli cok duzenli mutfagim varmis gibi 4 tuzlugum 2 ekmek sepetim vardi.bu yil hepsini verdim mutluyum gururluyum
Teşekkür ederim kızlar, sağ olun.selamlar..
Karpuzuncekirdegi canım bende kaçırmışım..Çok geçmiş olsun..
K kardespayi canım sizede geçmiş olsun..İnşallah hafif bişeydir gelir geçer..
Çok şükür bir haftanın daha sonuna geldik..
Bugün biraz halsizim..Bir an önce akşam olsada eve gitsem biraz yatsam diye hayal kuruyorum..
Dünden bamyam birazda çorbam var..
Yanında kavurmalı bir bulgur pilavı düşünüyorum.
IMM acıktımmı ne:)
Eşimden de tatlı isticem şekerpare çekti canım..
Oruc olunca insan daha çok tatlı istiyor canı..
Benim 7 tane falan tuzluğum varEkmek sepeti ve ferforje siyah tepsi aldim 48tl baydim trendyola.
Gecen annemler geldiginde ekmekleri dogradim biseye koycam bisi bualamadim.
Hic ekmek sepetim oldumu acaba dusunim.
Aninsayamadim.
Aldim bi dene tepsiye dusuyodum bi zamandir aldim gitti.
Runner ve supla istiyorum bi de.
Sirayla alirim yenilemek istiyorum bazi seyleri.
Tkmdan 3 cay bardagi kalmis attim.
Degisik degisik oluyo sevmiyorum.
Suan 2 tepsim var burda birini aticam yenisi gelince.
Tuzlugum yok ya
Aradim varmi diye yok
Esim falan hic yemekde tuzluk istemez ki extra
Onuda gecen babam isteyince fark ettim benim tuzlugum yok.
Cikinca alim bari bi tuzluk.
Bardaklari ve catal kasiklari c.suyuna yatirdim (sirke ve karbonat benim istedigim kadar parlatmiyor)
Cekmeceleri elden gecirdim
Bir kac parca sey attim.
Biraz daha cikar karistirim hele
Geçmiş olsun kuzuma.selam kizlar oglan ateslendi sebebini de bulamiyoruz.yarin doktora goturucez bakalim
Karpuzuncekirdegi gecmis olsun cok ben kacirmisim arada.
tr_lelli cok duzenli mutfagim varmis gibi 4 tuzlugum 2 ekmek sepetim vardi.bu yil hepsini verdim mutluyum gururluyum
Enerjine gurban benimkide istiyo ama yok anam ben almayımİki çocuk arası 5.5 yaş var. Çalıştığım için arayı biraz açmıştım. Birde yaşım nasılsa genç daha diye erteliyordum. İş güç kosturmasindan çocuğun nasıl güzel birşey olduğunu çok fazla da anlamamıştım. Simdi 2. Cocuktan sonra 2 ay geçmeden 3. Çocuğu istemeye başlamıştım. Gerçi şimdi bizimki çok hareketli ve bu süreçte sürekli evde oyalamak zorunda olduğumuz icon çok yoruluyoruz ama hala 3. Çocuk isteğim geçmedi. Ama şimdi de kocayı ikna etmem gerekiyor
Benimde yıllardır yoktu gecen sene müşterisi ekmeklik yapıp satıyor hediye vermiş saolsunGeçmiş olsun kuzuma.
Ben de ikinci ekmek sepetine soğan koydum birini de ekmeğe kullanıyorum.
Geçmiş olsun canım umarım atlatır hemensukur keyfi yerinde ama anlamadim ne oldu.
az esya huzur demek cidden.temizlemesi kolay kalabaligi az.benim ivir zivirim coktu azaltiyorum buldukca .mis gibi oluyoruz
Benimde yenilemem lazım unutuyorum hep bı kaç şey daha var kesme tahtasını unutup makineye koymuşum yamuldu hep alcam bir taneHaklisin canim.
Ben de tutmuyorum artik.
Ev de esyam zaten az
Ama bazi seylerde 2 tane 3 taneye bile tahammulum kalmadi.
Kesme tahtami falan yenilemem gerek
Artik yenisink alinca atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?