Aslinda boyle uzun sure kullandigimiz 3-5 parca seyi degisince (uygunada alinca tadından yenmez) mutfagin havasi degisiyorBenimde yenilemem lazım unutuyorum hep bı kaç şey daha var kesme tahtasını unutup makineye koymuşum yamuldu hep alcam bir tane
Lelli üzülme benim de ekmekliğim yokHerkesinde ekmekligi tuzlugu varmis ya.
Bana bana bihterinize
Fasfakir poncik ruhum suan cok buruldu.
2.fincanida alacogomm ama 2kisilik
Masa ortum bile yok ya
Valla bende suan halime bi uzuldum.
17 senelik evli hatunsun bir masa ortun de mi yok be kadin dedim.
Yok valla
Runnerle suplalari alirsam kotatirim.
Kumas bulsamda annem diker bana aslinda
Salipazarina gitmem lazim nerddeeee ben ve sali pazari ruyamda falan artik
Gel sarilip aglasalim.Lelli üzülme benim de ekmekliğim yoktuzluğum var 1 tane kör topal idare ediyor benim de almam lazım ekmeklik ama dedim şu ortamda kimse gelmiyor zaten eve, bizim içinde gerek yok öle dümdük koyarım masaya
Bu arada züberin süper olmuş
Aynı beni anlattın sanki0ç sepet çamaşır sürdüm
Oğlanın saçları traş et
Bi yiğin bulaşık boşalt yıka pilim bitti
Daha ütü var yapılcak
İki takım fincanım var süt fincanım da var. Masa örtüm 3 tane var. Bir de mutfak masanınki var. Mutfağa mümkün değil seremiyırum. Kız darmadağın ediyor.Herkesinde ekmekligi tuzlugu varmis ya.
Bana bana bihterinize
Fasfakir poncik ruhum suan cok buruldu.
2.fincanida alacogomm ama 2kisilik
Masa ortum bile yok ya
Valla bende suan halime bi uzuldum.
17 senelik evli hatunsun bir masa ortun de mi yok be kadin dedim.
Yok valla
Runnerle suplalari alirsam kotatirim.
Kumas bulsamda annem diker bana aslinda
Salipazarina gitmem lazim nerddeeee ben ve sali pazari ruyamda falan artik
Aynen öyleOzel okul tamamen cocugun yetenegi, okumasiyla alakali.
Bi tanidigin kizi bnm oglanla yasit koleje gidiyordu.
Puani oglumdan dusuktu lgs
Zor bela oglanin okula soktu( k.p ogretmen emeklisi)
Orda da sinav vardi ing. Icin ozen sinif acilcakti
Yani soyle A subesi ing. En iyi alanlar falan gibi.
Oglum A subesine girdi o D subesindeydi.
Guya dil uzerine cok dusuyolardi o kolejde.
Cocuk verileni alamiyorsa en pahalisina en iyisinede gitse malesef.
Kurslarla destekleyin.
Ben oyle yaptim.
Okulun kurslarina yolladim.
4. Sinifda dershaneye verdim.
(ilk orta lise ogretim gecislerinde verdim genelde)
Sonra 8.sinifta ozel ders aldi.
Bu senede nasipse yine 4 kisilik bir ozel ders grubuna vericem.
2 sene hazirlanacak.
Gidip gorusmedim yazin gorusucem.
2 sene sonra ünili
Insallah gonlunden gecen yer ve bolum olur.
Emekleri zayi olmaz
Güle güle kullanda bosa almıssınEkmek sepeti ve ferforje siyah tepsi aldim 48tl baydim trendyola.
Gecen annemler geldiginde ekmekleri dogradim biseye koycam bisi bualamadim.
Hic ekmek sepetim oldumu acaba dusunim.
Aninsayamadim.
Aldim bi dene tepsiye dusuyodum bi zamandir aldim gitti.
Runner ve supla istiyorum bi de.
Sirayla alirim yenilemek istiyorum bazi seyleri.
Tkmdan 3 cay bardagi kalmis attim.
Degisik degisik oluyo sevmiyorum.
Suan 2 tepsim var burda birini aticam yenisi gelince.
Tuzlugum yok ya
Aradim varmi diye yok
Esim falan hic yemekde tuzluk istemez ki extra
Onuda gecen babam isteyince fark ettim benim tuzlugum yok.
Cikinca alim bari bi tuzluk.
Bardaklari ve catal kasiklari c.suyuna yatirdim (sirke ve karbonat benim istedigim kadar parlatmiyor)
Cekmeceleri elden gecirdim
Bir kac parca sey attim.
Biraz daha cikar karistirim hele
Gecmis olsun cnm.selam kizlar oglan ateslendi sebebini de bulamiyoruz.yarin doktora goturucez bakalim
Karpuzuncekirdegi gecmis olsun cok ben kacirmisim arada.
tr_lelli cok duzenli mutfagim varmis gibi 4 tuzlugum 2 ekmek sepetim vardi.bu yil hepsini verdim mutluyum gururluyum
Yaa dimi insana bi süre sonra geliyormus o istek.İki çocuk arası 5.5 yaş var. Çalıştığım için arayı biraz açmıştım. Birde yaşım nasılsa genç daha diye erteliyordum. İş güç kosturmasindan çocuğun nasıl güzel birşey olduğunu çok fazla da anlamamıştım. Simdi 2. Cocuktan sonra 2 ay geçmeden 3. Çocuğu istemeye başlamıştım. Gerçi şimdi bizimki çok hareketli ve bu süreçte sürekli evde oyalamak zorunda olduğumuz icon çok yoruluyoruz ama hala 3. Çocuk isteğim geçmedi. Ama şimdi de kocayı ikna etmem gerekiyor
o bende de var heryere götürüyormKızımın küçülen kıyafetlerini ayıkladım ihtiyacı olan birine verdim. Eşimin göbeği aldı başını gitti onun da olmayan kazaklarını vs ayırdım, akşam gelince baksın yarın annemlere götürücem ihtiyacı olan birine versin diye.
Yatağın bazasını ve yatak odasındaki dolabımızı düzelttim nevresimleri, çantalarımı falan.
Ben dolabı düzeltiyorum kız hepsini çekip fırlatıyor bir yerlere
Annem bana 10 çeşit atkı şapka takımı örmüş, valla onlarıda versem mi bilemedim. Kıyamadım da kadın o kadar örmüş diye duruyor yine dolapta.
Akşama yemeğim var ama yarın annemlerde yedirmek için kızıma yemek yapmam lazım. Bir yere gittiğimizde hep evden götürüyorum yemeğini. Büyükler anlamıyor ne var sanki tuz yese, şeker yese deyip vermeye çalışıyorlar. O yüzden ben herşeyini hazırlayıp yanıma alıyorum.
Rafine şekersiz keki var zaten, bir de yemek yaptım mı ona günü kapayabilirim.
Kızda çalışmıştım 3.5 aylıktı ise döndüğümde. Eve gel yemek, temizlik, ev işleri çocukla zaman geçirmek sadece çocuğun mecburi ihtiyaçlarına yönelikti. O yüzden çok eğlenceye zamanımız yoktu.Yaa dimi insana bi süre sonra geliyormus o istek.
İnsan kücük bebe özlüyor.
Hos benimki hala kücük de yas 34 artık bu saatten sonra yapamam büyük konusmayayımda.Kız daha kücük.
Allah isteyen herkese versin
Benim ki de oyuncak sepetindeGel sarilip aglasalim.
2 ekmekligi olanlar, komsusu ekmekliksizken 2 ekmeklikli olan bizden degildir.
Sagol cnm tadi da gzl oldu
Kahkaha attım resmenBenim ki de oyuncak sepetinde
Kesen bulursm sükrediyorm ekmeği,ekmekliği gectim
Yaa ne güzelKızda çalışmıştım 3.5 aylıktı ise döndüğümde. Eve gel yemek, temizlik, ev işleri çocukla zaman geçirmek sadece çocuğun mecburi ihtiyaçlarına yönelikti. O yüzden çok eğlenceye zamanımız yoktu.
İşten ayrıldıktan sonra bir süre evde dinlendim 2. çocuktan sonra da eşim de evden çalıştığı için daha rahat baktım çocuğa. Büyüğü ile eşim ilgilendi daha çok. Bende hep kucağımda koynumda büyüttüm bunu. İlkinde emzirememistim çocuğumu, 2.sinde emzirmenin de faktoruyle sürekli kucaktaydi. Gece uyumasa bile zorlamiyordum. Nasılsa sabah erken kalkma zorunluluğum yoktu. Uyudugunda uyudum, uyandığında uyandım. O yüzden de bebeğin gercekteb de insanlar için mucizevi birşey olduğunu daha iyi anladım. Şimdi 32 yaşındayım. 35 olmadan 1 tane daha olsun istiyorum.
Tabi herşey kısmet. Maddi manevi rahat yaşayacağımız ortamı hazırladıktan sonra Allah verirse neden olmasın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?