ESkileri veririm onaGüle güle kullanda bosa almıssın
Yaza kalmaz kız alıp oyuncak sepetine atcak onları
Yaza kadr hevesini al bari
Bütün saklama plastik kaplar,kepceler,ahsap spatulalarım Alyada
Ceyizimden misafirlikleri cıkardm kullanıyorm icim bi tık acıyo ama
Artk bi ceyiz düzcem bu gidisle kendime
Biz kotumu ornek olduk yaw komsulara.Yaaaaa kızlar sizi okuyunca farkettim benimde ekmekliğim ve tuzluğum yokkkk
Ayyy vallahi bilemedim yarın ilk işim gidip almak olacakBiz kotumu ornek olduk yaw komsulara.
Herkes ekmeklik ve tuzluk stoklarini tuketirmis falan assdff
Allah kabul etsin canimm bende ramazan öncesi cam tül fln gircemSelam kızlar.. Geldim eve bulgur pilavımı yaptım.. Bulaşık makinemi açtım.. Dünden koymuştum ama dolmadan açmam ben gelincd baktım kızlar yemiş içmişler kimini dizmişler kimi masasa topladım koydum onlarıda açtım makinrmi .. İftar bekliyorum.. İftarsan sonra çamaljrı açarım haftalık çamaşırlar yıkancak.. Bir sürü de ütü çıkıcak yine .. Yarında biraz temizlik yaparım.. Ramazan öncesi biraz genel temizlik yapayım diyorum.. İnşallah hallederim.. Haftaya cam tül yaparım inşallah.. Ramazanda anca yeme içme, ibadet ancak vakit yetiyor. Genel temizlik pek yapamıyorum maalesef.. Anca regl olunca .. Çalışınca böyle bir tqaaf hep eksik maalesef.. Dört dörtlük yetişemiyorım maalesef.. Olduğu kadar ancak.. Napalım sağlık olsun..
Bizim filede ki çoğu sebze burdaki onur marketten fln uçuk onurdaki 4 TL lik ürün orda 6 7 oluyo bazen almıyorum ama ürün cesitliligi güzel baya tarim kooparafltif burdada var bir kaç kez girdim uygun orasidaBebeği öğle uykusuna yatırdım, eşinde sabah dışarda işleri vardı erken çıkmisti, eve geldi o da yattı koltukta. Ben de kızı alıp market işlerini halledeyim diye çıktım.
Tarım kooperatifi marketi var bakliyatlari falan ordan aldım. Çiftçi ve üretici kazansin diyeçocuğa soğuk sıkım pekmez vardı ondan aldım. Önce hiç dikkat etmemiştim soğuk sıkım olmasına burda sizden öğrendim Biraz da ramazanı düşünüp fazla aldım. 2 haftaya nasılsa fiyatlara zam yaparlar.
2 kg bulgur, 1 kg yeşil mercimek, 1kg kırmızı mercimek, 1 kg pirinç, 2 kg toz şeker, pekmez, 1koli yumurta, konserve enginar, 1.5 kg kabak, 2 kg kadar kuru soğan aldim.170 TL biraktim burda.
Bu arada tarım kooperatifinde sıvı yağ 5 lt 62 TL idi bilginiz olsun
Ordan cikip file markete gittim. Brokolinin kg su olmuş 14 TL fiyatlar uçmuş resmen. Orada da 240tl bıraktım. 400 TL yi bitirdim 1 saatte
Amiin cnm Allah razı olsun..Allah kabul etsin canimm bende ramazan öncesi cam tül fln gircem
Ne güzel maşallah ekurim.. Allah kabul etsin salavatlarını dualarını..Bugun 800 salavat cektim Rabbim kabul eylesin.
Hergunu yaziyorum unuturum yoksa.
Kiz uyudu kahve yaptim.
Esim dizi izliyo ben de esmalari cekim sakin sakin.
Semtimiz icin sosyalmedyada sayfa acilmis.
Bisi kaybolsa, birine bisi lazim olsa, esya ihtiyaclari, fazla olanlar ya da tamirat vs herseyi bildiriyorlar.
Ne guzel oldu.
Ne nerde nekadar yardimci oluyorlar
Tek tek esnafi tanitiyorlar.
Vefat haberleri guncel haberler hersey var.
Usta falan lazim olsa bulurum ordan fiyat alirim.
Ya da esya falan ihtiyaci olana verilir ordan.
Guzel dayanisma
Evet ya filede sebze meyve nedense çok pahalı.. Bazen mecburen alıyorum ama içime oturmuyor değil.. Çeşit çok ama pahalı baya sebzeleriBizim filede ki çoğu sebze burdaki onur marketten fln uçuk onurdaki 4 TL lik ürün orda 6 7 oluyo bazen almıyorum ama ürün cesitliligi güzel baya tarim kooparafltif burdada var bir kaç kez girdim uygun orasida
Maşallah babana para yağıyor mübarek..Babama 60bin daha para cikmis yola giden yerden (bizim evin yerinden yola gitmis zamaninda) 30bin kadar almisti zaten tasinmadan.
Valla Allah bunlarida boyle siniyo
Kapinin farkini ben vericem dedi lutfetti.
Baskada koklatmaz diye dusunuyorum gozumde yok bereketini goremeyecegi icin.
Evi verirken 150bin para aldi 5 daire + 150bin yani.
35bini kalmis o paranin yemis hepsini.
Cunku boyle elinde asla tutmaz bizede yedirmez.
Simdi o 60binide tasinmadan yer bitirir.
Biz ust kati yaparken yardim edecek mi merak ediyorum.
Etmek zorunda degil elbette ama imkani var bakicam bakalim
Benimde en büyük şansım diyorum..BİDe ben 2.de kız olcagını bilsem kesin dogururum
Kız erkek evlat sonucta ama ben Alyada hep kız olsn diye dua ettim iicimden,2.olsa yine kız isterdm(kız cocık askım bitmiyordu)
Benim kız kardesim var,catıssak da biseu olunca ilk biz kosarız birbirimize.
BElki yanlıs yapıyorz bilmiyorm.
Hayatta bi kardesi olmalı belki.
Ben iyiki var kızkardesm diyorm cünkü.
Cok zıttız ama cocumu bisey olsa herkesten önce teyzesine emant edebilirm gibi geliyor.
Sonucta bana bisey olsa,babası nereye kadr bakabilir
Aksm aksam kendimi de gömdüm ayaküstü
Yaa ne güzel 2 kızBenimde en büyük şansım diyorum..
Bendr sen gibi senelerce 2.çocuk istemedim.. Taaa kii büyük kızımı psikiyatra götürene kadar. Meğer o çok istiyormuşda haberimiz yokmuş.
Neyse 12 yaş oldu aralarında oldu olacak derken. Zamanında çok büyük konuştum.. Aman yok aslaa istemiyorum dedim. Rabbimin gücüne gitmiş demekki hemen olmadı bu kez 2.si..resmen aradım olsjn diye..
Dış gebelik yaşadım 2 kimyasal düşük.. En sonunda Rabbım acıdı halime betülümü gönderdi bize.. Çok şükür bin şükür..
Sonra kendime kızdım neden bu kadar geç kaldım diye.. Banada hep dediler oğlun olacak.. Hiç kendimi kıza hazırlamamıştımki meğerim yine kızım olacakmış.. İyi ki olmuş iyi ki var.. Geçfe olsa iyi ki Rabbım göndermişş..
Kız çocuğunu bende ayrı seviyorum.. Hep dedim aralarında yaş farkı fazla.. Birbirlerine sahip çıksınlar.. Ben tek kızım ailede.. Annemde tek kızmış.. Ne teyzeö var ne de kızlarımın teyzesi var..
Hep eksikliğini hissetim bunun.. Çom şükür kızlarım bundan mahrum olmuyacaklar.. Kıza kız erkeğe erkek kardeş güzel bence.Hee anne baba için iki cinsin de tadını almakda güzeldir belki.. Ama ben halimden memnunum çok şükür bin şükür .Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Evlatlarımızı da hayırlı evlatlardan eylesin inşallah
Omu bende duydum.. Ama sanmıyorum canım tam kapanma yapamazç bizimkiler.ki olsa bile yine market gıda vs açık olur yine belli saatlerde..Kızlar twitterda gördüm;ramazanda tam kapanma konusuluyomıs kulislerde.
Ay stok yapmak lazım,1 ay ne yeriz ramazanda.
Kıza bez faln stoklayayım bari,1 maas almazsam sıkıntı
BEN de tuzluk dolu ama dolduran yok.Yaaaaa kızlar sizi okuyunca farkettim benimde ekmekliğim ve tuzluğum yokkkk
Ahh caagnım sana soran kim acabaESkileri veririm ona
Tabi tabiOmu bende duydum.. Ama sanmıyorum canım tam kapanma yapamazç bizimkiler.ki olsa bile yine market gıda vs açık olur yine belli saatlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?