Küçük Düşün Büyük Olsun!

ESkileri veririm ona

Babama 60bin daha para cikmis yola giden yerden (bizim evin yerinden yola gitmis zamaninda) 30bin kadar almisti zaten tasinmadan.
Valla Allah bunlarida boyle siniyo
Kapinin farkini ben vericem dedi lutfetti.
Baskada koklatmaz diye dusunuyorum gozumde yok bereketini goremeyecegi icin.
Evi verirken 150bin para aldi 5 daire + 150bin yani.
35bini kalmis o paranin yemis hepsini.
Cunku boyle elinde asla tutmaz bizede yedirmez.
Simdi o 60binide tasinmadan yer bitirir.

Biz ust kati yaparken yardim edecek mi merak ediyorum.
Etmek zorunda degil elbette ama imkani var bakicam bakalim

Allah kabul etsin canimm bende ramazan öncesi cam tül fln gircem

Bizim filede ki çoğu sebze burdaki onur marketten fln uçuk onurdaki 4 TL lik ürün orda 6 7 oluyo bazen almıyorum ama ürün cesitliligi güzel baya tarim kooparafltif burdada var bir kaç kez girdim uygun orasida

Bugun 800 salavat cektim Rabbim kabul eylesin.
Hergunu yaziyorum unuturum yoksa.
Kiz uyudu kahve yaptim.
Esim dizi izliyo ben de esmalari cekim sakin sakin.

Semtimiz icin sosyalmedyada sayfa acilmis.
Bisi kaybolsa, birine bisi lazim olsa, esya ihtiyaclari, fazla olanlar ya da tamirat vs herseyi bildiriyorlar.
Ne guzel oldu.
Ne nerde nekadar yardimci oluyorlar
Tek tek esnafi tanitiyorlar.
Vefat haberleri guncel haberler hersey var.
Usta falan lazim olsa bulurum ordan fiyat alirim.
Ya da esya falan ihtiyaci olana verilir ordan.
Guzel dayanisma

Ne güzel maşallah ekurim.. Allah kabul etsin salavatlarını dualarını..
Bende ramazanda kendimi tesbihata namaza ve kurana vermeyi düşünüyorum.. Geldik gidiyoruz.. Hep bu dünya işleri için koşturuyorum.. Ölümün yaşı yok..
Rabbim ahirette en güzel cennetine gidebilmeymi nasil etsin.. Sevdiklerimizle orada buluştursun inşallah bizleri amin.

Bizim filede ki çoğu sebze burdaki onur marketten fln uçuk onurdaki 4 TL lik ürün orda 6 7 oluyo bazen almıyorum ama ürün cesitliligi güzel baya tarim kooparafltif burdada var bir kaç kez girdim uygun orasida
Evet ya filede sebze meyve nedense çok pahalı.. Bazen mecburen alıyorum ama içime oturmuyor değil.. Çeşit çok ama pahalı baya sebzeleri

Maşallah babana para yağıyor mübarek..
Belki verir sizede canım belli olmaz.. 150 bini nasıl yemiş canım çok şaşırdım açıkcası..Eminmisin yediğine.. Gerçekten ilginçç. Evlerine de iyi para giriyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam..
Ama işte hep diyoruz bereket bereket.. Olmayınca olmuyor işte. Az olsun bereketli olsun derim hep.. Bereketsiz paranın hayrıda olmuyor maalesef..

Benimde en büyük şansım diyorum..
Bendr sen gibi senelerce 2.çocuk istemedim.. Taaa kii büyük kızımı psikiyatra götürene kadar. Meğer o çok istiyormuşda haberimiz yokmuş.
Neyse 12 yaş oldu aralarında oldu olacak derken. Zamanında çok büyük konuştum.. Aman yok aslaa istemiyorum dedim. Rabbimin gücüne gitmiş demekki hemen olmadı bu kez 2.si..resmen aradım olsjn diye..
Dış gebelik yaşadım 2 kimyasal düşük.. En sonunda Rabbım acıdı halime betülümü gönderdi bize.. Çok şükür bin şükür..
Sonra kendime kızdım neden bu kadar geç kaldım diye.. Banada hep dediler oğlun olacak.. Hiç kendimi kıza hazırlamamıştımki meğerim yine kızım olacakmış.. İyi ki olmuş iyi ki var.. Geçfe olsa iyi ki Rabbım göndermişş..
Kız çocuğunu bende ayrı seviyorum.. Hep dedim aralarında yaş farkı fazla.. Birbirlerine sahip çıksınlar.. Ben tek kızım ailede.. Annemde tek kızmış.. Ne teyzeö var ne de kızlarımın teyzesi var..
Hep eksikliğini hissetim bunun.. Çom şükür kızlarım bundan mahrum olmuyacaklar.. Kıza kız erkeğe erkek kardeş güzel bence.Hee anne baba için iki cinsin de tadını almakda güzeldir belki.. Ama ben halimden memnunum çok şükür bin şükür .Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Evlatlarımızı da hayırlı evlatlardan eylesin inşallah

Yaa ne güzel 2 kız
Aminn cnm insallah

Kızlar twitterda gördüm;ramazanda tam kapanma konusuluyomıs kulislerde.
Ay stok yapmak lazım,1 ay ne yeriz ramazanda.
Kıza bez faln stoklayayım bari,1 maas almazsam sıkıntı
Omu bende duydum.. Ama sanmıyorum canım tam kapanma yapamazç bizimkiler.ki olsa bile yine market gıda vs açık olur yine belli saatlerde..

Ay igda bi cicek ev vardı 2 sene flan olacak kapatıp gitmisti hesabını.
Bugun baktım acmıs ,ama kadının hayatı bayagı karısmıs anlasılan.
Cocukları neden göstermiyorsnz demisler,güvenlik acısından demis
Onlar asiret gibi biseydi,esinin abisi vefat etmis,ondan sonra olanlar oldu demis.
Ayy gördüğüme sevindim ama.
Adanalı annem gibi yemek yapısı faln ,bide Adanayı görüyordm sayfasında anamın memleket,evler tak hortumu yıka model
Ama basına gelenlere üzüldüm kadının.
Evinde bile belirli gğnler oturuyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…