- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Keşke olsa be canım.. Ama ekonomik sebeplerden zor diyorum.. Olsada biz sağlıkçılara maalesef olmuyor.. Hatra izinlerimizi bile kapatıyorlar rTabi tabi
Ama olsa iyi olur bi yandan,otururuz evimizde ramanazda
Yani onlarin dedikleri o bilemicem.Maşallah babana para yağıyor mübarek..
Belki verir sizede canım belli olmaz.. 150 bini nasıl yemiş canım çok şaşırdım açıkcası..Eminmisin yediğine.. Gerçekten ilginçç. Evlerine de iyi para giriyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam..
Ama işte hep diyoruz bereket bereket.. Olmayınca olmuyor işte. Az olsun bereketli olsun derim hep.. Bereketsiz paranın hayrıda olmuyor maalesef..
O nasıl okulmuş öyle çok şaşırdım. Naçizane fikrim ilkokulda özele giden bir çocuğun gerçek performansını asla öğrenemezsin. Ben kendi adıma ilerde lise de ya da özellikle de üniversite de kazanamadı istediği bölümü özele göndermeyi düşünebilirim. Ama ilkokul ve ortaokulda o masrafa gerek yok.Aminnn
Kardesim yazdırdı iste gecen ,34 bin.Servis yok evlerine yakın babası bırakıp alcak.
Okadar masraf cıkıyorki inanamazsın.
Gecen hafta herkes bi ülkenin bayragını yapacak,sunum yapacak demisler (anaokuluında bu cocuk)Bi dünya kagıt vs aldılar.
Bide bi adet var,ebeveynli sunum(sanırım tüm okullarda var bu)Anne yada baba iste 30 tane fidan alıyo cocuklarla dikiyor,malzeme alıyor cocuklara kalemlik vs yaptırıyor.Tüm sınıfa resim defteri,resim kalemi alıyorsn etkinlik yapıyorlar flan.
Okul ücrtinin dısında bi dünya masraf.
Apple tablet istenmis daha kayıtta,okula gelirken getirilcekmis.Ama illa apple olacajk.
Geçmiş olsun diş olabilir mi?sukur keyfi yerinde ama anlamadim ne oldu.
az esya huzur demek cidden.temizlemesi kolay kalabaligi az.benim ivir zivirim coktu azaltiyorum buldukca .mis gibi oluyoruz
39.4 u gorduk dis olsa bu kadar artmazdi bi de ikisi birden atesli.muhtelemen birbirlerine bulastirdilarGeçmiş olsun diş olabilir mi?
Çalışırken ben de öyleydim canım. Hafta sonu işle geçerdi. Şimdi de gerçi eksik kalıyor. Çocuk var yine eksik. Hiç bekar hayatındaki gibi rahatça ev temizliği yapamıyorum yıllardırSelam kızlar.. Geldim eve bulgur pilavımı yaptım.. Bulaşık makinemi açtım.. Dünden koymuştum ama dolmadan açmam ben gelincd baktım kızlar yemiş içmişler kimini dizmişler kimi masasa topladım koydum onlarıda açtım makinrmi .. İftar bekliyorum.. İftarsan sonra çamaljrı açarım haftalık çamaşırlar yıkancak.. Bir sürü de ütü çıkıcak yine .. Yarında biraz temizlik yaparım.. Ramazan öncesi biraz genel temizlik yapayım diyorum.. İnşallah hallederim.. Haftaya cam tül yaparım inşallah.. Ramazanda anca yeme içme, ibadet ancak vakit yetiyor. Genel temizlik pek yapamıyorum maalesef.. Anca regl olunca .. Çalışınca böyle bir tqaaf hep eksik maalesef.. Dört dörtlük yetişemiyorım maalesef.. Olduğu kadar ancak.. Napalım sağlık olsun..
Ozamanda enfeksiyon geliyor akla canım geçmezse götür doktora artık küçük senin kuzular39.4 u gorduk dis olsa bu kadar artmazdi bi de ikisi birden atesli.muhtelemen birbirlerine bulastirdilar
Benimde sıvıyağ salça un tuz çay alıyım bari eveKızlar twitterda gördüm;ramazanda tam kapanma konusuluyomıs kulislerde.
Ay stok yapmak lazım,1 ay ne yeriz ramazanda.
Kıza bez faln stoklayayım bari,1 maas almazsam sıkıntı
Ben 2.cocugun hamilelik döneminde doktor muayenesi dönüşü erkek olduğunu duyunca 4 çocuk yapmamız lazım demiştim eşime. Çünkü 1 kız 1 erkek oldugu icinbhayatlari boyunca ne kadar kardeş olsalarda iki kız kardeş ya da 2 erkek kardeş arasındaki bağ gibi olmaz diye düşünüyordumBİDe ben 2.de kız olcagını bilsem kesin dogururum
Kız erkek evlat sonucta ama ben Alyada hep kız olsn diye dua ettim iicimden,2.olsa yine kız isterdm(kız cocık askım bitmiyordu)
Benim kız kardesim var,catıssak da biseu olunca ilk biz kosarız birbirimize.
BElki yanlıs yapıyorz bilmiyorm.
Hayatta bi kardesi olmalı belki.
Ben iyiki var kızkardesm diyorm cünkü.
Cok zıttız ama cocumu bisey olsa herkesten önce teyzesine emant edebilirm gibi geliyor.
Sonucta bana bisey olsa,babası nereye kadr bakabilir
Aksm aksam kendimi de gömdüm ayaküstü
Evet bencede.O nasıl okulmuş öyle çok şaşırdım. Naçizane fikrim ilkokulda özele giden bir çocuğun gerçek performansını asla öğrenemezsin. Ben kendi adıma ilerde lise de ya da özellikle de üniversite de kazanamadı istediği bölümü özele göndermeyi düşünebilirim. Ama ilkokul ve ortaokulda o masrafa gerek yok.
Benimde aklıma enfeksiyon geldi.39.4 u gorduk dis olsa bu kadar artmazdi bi de ikisi birden atesli.muhtelemen birbirlerine bulastirdilar
Ben de ilerde bebek halini kesin özlerim o gerçek. Ama yaşım 42 nerde ben de o enerji. Eee ikinciyi istesem en az 3 yılı gözden çıkarmam lazım. Oldummu 45 :) Birine zor yetiyorum. Kalsın ikincisiKızda çalışmıştım 3.5 aylıktı ise döndüğümde. Eve gel yemek, temizlik, ev işleri çocukla zaman geçirmek sadece çocuğun mecburi ihtiyaçlarına yönelikti. O yüzden çok eğlenceye zamanımız yoktu.
İşten ayrıldıktan sonra bir süre evde dinlendim 2. çocuktan sonra da eşim de evden çalıştığı için daha rahat baktım çocuğa. Büyüğü ile eşim ilgilendi daha çok. Bende hep kucağımda koynumda büyüttüm bunu. İlkinde emzirememistim çocuğumu, 2.sinde emzirmenin de faktoruyle sürekli kucaktaydi. Gece uyumasa bile zorlamiyordum. Nasılsa sabah erken kalkma zorunluluğum yoktu. Uyudugunda uyudum, uyandığında uyandım. O yüzden de bebeğin gercekteb de insanlar için mucizevi birşey olduğunu daha iyi anladım. Şimdi 32 yaşındayım. 35 olmadan 1 tane daha olsun istiyorum.
Tabi herşey kısmet. Maddi manevi rahat yaşayacağımız ortamı hazırladıktan sonra Allah verirse neden olmasın ,
O kız çocuk aşkı bende de var. Bilmiyorumhep kız istedim. Allah senin de gönlüne göre vermişBİDe ben 2.de kız olcagını bilsem kesin dogururum
Kız erkek evlat sonucta ama ben Alyada hep kız olsn diye dua ettim iicimden,2.olsa yine kız isterdm(kız cocık askım bitmiyordu)
Benim kız kardesim var,catıssak da biseu olunca ilk biz kosarız birbirimize.
BElki yanlıs yapıyorz bilmiyorm.
Hayatta bi kardesi olmalı belki.
Ben iyiki var kızkardesm diyorm cünkü.
Cok zıttız ama cocumu bisey olsa herkesten önce teyzesine emant edebilirm gibi geliyor.
Sonucta bana bisey olsa,babası nereye kadr bakabilir
Aksm aksam kendimi de gömdüm ayaküstü
Ben inanmıyorum marketleride mi kapatacaklar.Kızlar twitterda gördüm;ramazanda tam kapanma konusuluyomıs kulislerde.
Ay stok yapmak lazım,1 ay ne yeriz ramazanda.
Kıza bez faln stoklayayım bari,1 maas almazsam sıkıntı
Ben de aynı fikirdeyim. Hatta geçen bu konuyu konuşmuştuk eşimle. Lisede göndeririz. Falan. Hem para biriktiririz okulu için diyeO nasıl okulmuş öyle çok şaşırdım. Naçizane fikrim ilkokulda özele giden bir çocuğun gerçek performansını asla öğrenemezsin. Ben kendi adıma ilerde lise de ya da özellikle de üniversite de kazanamadı istediği bölümü özele göndermeyi düşünebilirim. Ama ilkokul ve ortaokulda o masrafa gerek yok.
Nasıl oldular canım. İnşallah çabuk atlatırlar39.4 u gorduk dis olsa bu kadar artmazdi bi de ikisi birden atesli.muhtelemen birbirlerine bulastirdilar
Ahahahh ah valla ben sofraya getireceğim zaten koyuyorum çay tabağına içine çay kaşığı mis gibi tuzluk oluyordu hiç eksikliğini hissetmemiştimBEN de tuzluk dolu ama dolduran yok.
200 ml kavanızda tuzuum
Koci tuzluk alıp alıp geliyo ,doldur sunları diye ugrasamıyorm valal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?