Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tabi tabi
Ama olsa iyi olur bi yandan,otururuz evimizde ramanazda
Keşke olsa be canım.. Ama ekonomik sebeplerden zor diyorum.. Olsada biz sağlıkçılara maalesef olmuyor.. Hatra izinlerimizi bile kapatıyorlar r
Bende bugn düşündüm acaba 1 hafta ramazanda izin alsaammı diye. Evde tabi daha rahat.. Sabah geç kalkarım evde olsam oh ne güzel .. Günümin yarısı uykuyla geçerdi heralde .. Ama baya baya düşünüyorum izinler kapanmaz ise 1 hafta ramazanda izin. yapcam.. Oturcam evinde mis gibi..

Yani onlarin dedikleri o bilemicem.
Ama surekli markete gidiyor
Hergun hatta.
Her gitmeyede 100tl kesin birakiyordur cunku semtin en kazik marketine gidiyor.

Her ay kasaba sadece 500tl bırakıyordur.
Seker hastasi ama her ay kutu kutu tatli alir yer.
100-150verir kutusuna
Biraz altin aldilar o ilk yol icin cikan parayla
Uzerine daha aldilarsa bilmiyorum hic mevzusu olmadi.

Oyle para olsa nolcak.
Zekatini vermez, kurban kesmez, gezmeye tatile gitmez, bi esya almaz, birine yardim etmez, bizede vermez.

Boylelerine de hep bir yerden para rahatlik geliyor ya sasiriyorum.
Onlarinda sinavi o demek
Paralari var bereket yok evde.
Huzur yok
Kardesim isten cikiyo haftanin rahat 3 aksami bizde.
H.Sonuda geliyor bazen.
Evde bi sohbet muhabbet bi sicaklik yok inan.

O nasıl okulmuş öyle çok şaşırdım. Naçizane fikrim ilkokulda özele giden bir çocuğun gerçek performansını asla öğrenemezsin. Ben kendi adıma ilerde lise de ya da özellikle de üniversite de kazanamadı istediği bölümü özele göndermeyi düşünebilirim. Ama ilkokul ve ortaokulda o masrafa gerek yok.

Çalışırken ben de öyleydim canım. Hafta sonu işle geçerdi. Şimdi de gerçi eksik kalıyor. Çocuk var yine eksik. Hiç bekar hayatındaki gibi rahatça ev temizliği yapamıyorum yıllardır

Kızlar twitterda gördüm;ramazanda tam kapanma konusuluyomıs kulislerde.
Ay stok yapmak lazım,1 ay ne yeriz ramazanda.
Kıza bez faln stoklayayım bari,1 maas almazsam sıkıntı
Benimde sıvıyağ salça un tuz çay alıyım bari eve
Ramazanda herşey bide pahalı oluyorya bana bunlar olsa yeter dün eşimde almış et kıyma baya yeter müşterinin biri 100 bahşiş vermiş kıyma aldım diyor

Ben 2.cocugun hamilelik döneminde doktor muayenesi dönüşü erkek olduğunu duyunca 4 çocuk yapmamız lazım demiştim eşime. Çünkü 1 kız 1 erkek oldugu icinbhayatlari boyunca ne kadar kardeş olsalarda iki kız kardeş ya da 2 erkek kardeş arasındaki bağ gibi olmaz diye düşünüyordum

Evet bencede.
Beni tek düsündüren güvenlk
Bursa cok göc alan bi sehir
Okullar cok karısık

Ben de ilerde bebek halini kesin özlerim o gerçek. Ama yaşım 42 nerde ben de o enerji. Eee ikinciyi istesem en az 3 yılı gözden çıkarmam lazım. Oldummu 45 :) Birine zor yetiyorum. Kalsın ikincisi

O kız çocuk aşkı bende de var. Bilmiyorumhep kız istedim. Allah senin de gönlüne göre vermiş

Kızlar twitterda gördüm;ramazanda tam kapanma konusuluyomıs kulislerde.
Ay stok yapmak lazım,1 ay ne yeriz ramazanda.
Kıza bez faln stoklayayım bari,1 maas almazsam sıkıntı
Ben inanmıyorum marketleride mi kapatacaklar.
Ne güzel işte insanlar oturup ibadetini yapsın. Ama işte para ticaret için yine kapatılmaz bence.

Ben de aynı fikirdeyim. Hatta geçen bu konuyu konuşmuştuk eşimle. Lisede göndeririz. Falan. Hem para biriktiririz okulu için diye

Çok uykum var ama sabırlaokudum. Çünkü yarın okuyamayacağım net!
kızı zor uyuttım. 12 de uyudu gece.tabi gündüz 3 saat uyudu.
öncesinde yürüyüşe çıkfım. Bugün bayağı yoruldum.
Eşim geldi yemek yedik. Makarnaya sıvı yağmı koydun diyır. Ben de dedim zeytinyağını herşeye koymuyorum. Bazen tereyağı koyuyorum. Ama karışık soslu yaparken sıvıyağ tercihim. İşte işyerini bahsediyor bana herşeye zeytinyağı kullanıyorlarmış.
Dedim kusura bakma bende o kadar para yok. Kaçıncı yağ şişesi bitirdim. Zaten sebzeye salataya vs kullanıyorum. Gidip makarnaya da koyamam dedim. Bir de bana bazı şeylerde kokuyor zeytinyağı. Mesela balıkta hiç yiyemem. Yani anlamıyorum bu adamı ben karış karış sıvıyağını nereden alsam diye kampanya takip ediyorum. Her ay birşeyleri erteliyorum. O aman ne varki zeytinyağı da 150 lira diyor
Gelde sinir olma

BEN de tuzluk dolu ama dolduran yok.
200 ml kavanızda tuzuum
Koci tuzluk alıp alıp geliyo ,doldur sunları diye ugrasamıyorm valal
Ahahahh ah valla ben sofraya getireceğim zaten koyuyorum çay tabağına içine çay kaşığı mis gibi tuzluk oluyordu hiç eksikliğini hissetmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…