Yok marketler acık olur da,hafta sonu yasakları gibi olr herhalde olursaBen inanmıyorum marketleride mi kapatacaklar.
Ne güzel işte insanlar oturup ibadetini yapsın. Ama işte para ticaret için yine kapatılmaz bence.
Hay Allah çok geçmiş olsun cnm.. Rabbim acil şifalar versin inşallah.. Bir an önce neyse atlatsınlar inşallah.39.4 u gorduk dis olsa bu kadar artmazdi bi de ikisi birden atesli.muhtelemen birbirlerine bulastirdilar
Hayırlı kandiller kızlar.Babası bu okur heryerde diyo öyle bi güven var cocuga
Kafası babaya cekmis analitik düsünüyo
Tabi cok kücük daha belli olmaz o isler .
Bende veremem yok öyle bi paramız cünkü,3000 tl aylık yemegi servisi suan.
Bİz baslayana kadar 5000 bin olur.
Hayırlsı ya, ben okul iyi olursa,ögretmeni iyi olrsa heryerde okur kafasındayım.
Özelde bi tek aklın kalmıyor güvenlik olarak.
Ama bizim bu tarafta var güzel okullar devlette.
Hayırlısı artık.
Hayırlı kandiller.Hayırlı kandiller kızlar.
Sessiz takipçilerdenim hepinizi çok beğeniyorum ve severek okuyorum.
Baby benim kızımın da okul çağı geliyor ve hep iyi okul arayışındayım onun için taşınabiliriz bile anaokulu içinde okul içinde acaba iyi dediğin okulları paylaşabilir misin ? Rica etsem
Canım ben ıslattığını hemen yıkamıyorum. Odasında yatağının başucuna asıyorum kurusun diye. Zaten her ıslattığını yıkasam ooo çamaşıt makinası dayanmaz. Doğru demiş annen bence sana da uğraşBenim bulasık mak.günde 1 kez calıstırma cabalarım basarısızlıkla sonuclandı
Dün hıncahınc doldurdugum mak.yı sabah calıstırdm,baktım bazları yıkanmamıs düzgün.
Kendime is bosalttım yarısnı tekrar calıstırdım.
Tezgaha yaydıklarımı da gidince yıkıcam.
3 kere acarak cok güzel tasarruf elde ettim evet
Bulasık da degil ama camasırda tasarruf etcem.
Cünkü sunu farkettim,ortalıkda dagınıklık kalmasın diye camasır yıkıyorm resmen.
Alya su dökse at makinaya
Annem bile dedi kurut onu niye atıyorsn diye,kirlenmistir diye atıyorm.
Artk atmıcam cidden bitmiyor camasrım
Bende mesela üzerini ıslatıyor alttaki badisi de ıslanıyor kazağını kirliye atsam da badisini peteklerin üzerine atipCanım ben ıslattığını hemen yıkamıyorum. Odasında yatağının başucuna asıyorum kurusun diye. Zaten her ıslattığını yıkasam ooo çamaşıt makinası dayanmaz. Doğru demiş annen bence sana da uğraş
Biz de okuldan dolayı evi satıp yer değiştirme konusunu şimdiden konuşuyoruz. Buradaki okullara iyi değil yorumunu çok aldık. Bakalım o gün gelsinde önemli. Hakkınızda hayırlısı olsunHayırlı kandiller kızlar.
Sessiz takipçilerdenim hepinizi çok beğeniyorum ve severek okuyorum.
Baby benim kızımın da okul çağı geliyor ve hep iyi okul arayışındayım onun için taşınabiliriz bile anaokulu içinde okul içinde acaba iyi dediğin okulları paylaşabilir misin ? Rica etsem
Ben kızı e sene kreşe q sene devlet anaokuluna verdim. Şimdi de devlette 2.sinifa gidiyor. Kendi mahallemizdeki okula değil adres taşıyarak diger mahalle deki okula verdim.iyiki de vermişim diyorum. Hatta geçen yaz bizim mahalledeki okulun bitişiğinde ki siteye taşındım. Okul bahçesi ile bizim bahçe bitişik öyle düşünün ama yine de okulunu değiştirmedim. Korona sebebiyle servis yok biz kendimiz goturup getiriyoruz.
Özel okulu ilk okulda çok gerekli görmüyorum. Galatasay ilkokulu kura ile alıyor her sene kuraya yazildik ama çıkmadı. Çıksaydı taşınıp okulun dibinde yasardim.
Şimdi de lise yada üniversite dönemi için olursa çok güzel bir okul özele gönderirim. Mesela Robert koleji olsa orayı kazansa tüm birikimi satıp orada okuturum
Orada lise okuyan çocuk zaten hayatını kurtarmıştır gözüyle bakıp üniversitesini pek dert etmezdim
Kendi eşimi gördüm ben deli gibi neyi nerden alsam derken o bişey alıyor yada ne var fazla olsa parası fldiyo benim eşimde z.yagi sevmiyo ben Teksen koyarim salataya flnÇok uykum var ama sabırlaokudum. Çünkü yarın okuyamayacağım net!
kızı zor uyuttım. 12 de uyudu gece.tabi gündüz 3 saat uyudu.
öncesinde yürüyüşe çıkfım. Bugün bayağı yoruldum.
Eşim geldi yemek yedik. Makarnaya sıvı yağmı koydun diyır. Ben de dedim zeytinyağını herşeye koymuyorum. Bazen tereyağı koyuyorum. Ama karışık soslu yaparken sıvıyağ tercihim. İşte işyerini bahsediyor bana herşeye zeytinyağı kullanıyorlarmış.
Dedim kusura bakma bende o kadar para yok. Kaçıncı yağ şişesi bitirdim. Zaten sebzeye salataya vs kullanıyorum. Gidip makarnaya da koyamam dedim. Bir de bana bazı şeylerde kokuyor zeytinyağı. Mesela balıkta hiç yiyemem. Yani anlamıyorum bu adamı ben karış karış sıvıyağını nereden alsam diye kampanya takip ediyorum. Her ay birşeyleri erteliyorum. O aman ne varki zeytinyağı da 150 lira diyor
Gelde sinir olma
Ben yıkıyormCanım ben ıslattığını hemen yıkamıyorum. Odasında yatağının başucuna asıyorum kurusun diye. Zaten her ıslattığını yıkasam ooo çamaşıt makinası dayanmaz. Doğru demiş annen bence sana da uğraş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?