Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlar
Hayırlı kandiller
69 tl oğlana kek yolladım
125 tl trendyolda bıraktım:)Sabah sabah sacc kızım paraları
Dalgıc mayo aldım kendime,sor nereye dalcan ,legeni doldurur dalarım artık
Normlde de giyiliyomus milla cıkarmıs.Ben fermuarlı istiyordum o lastık kumaslardan.Alissde 110 a flan geliyor kargoyla ama teslimat uzun.,
Milla verdi bile kargoya,50 tl hediye cekini kullanmak icin 3 tane de corap attım sepete 175 tl tuttu,50 tl düsünce 125 e geldi iyi oldu.
Kendime bisey aldım en azından bu ay:)
Masraf bitmiyordu,kızın suluk kayıp.Gece bardakla icirdim 70-80 tl de suluga gider bu hafta.
45 tl A101 e bırakrtım.;labne peynir,ücgen peynir,1 lt kefir,6,95 e 1 kg pirinc aldım (ovacık marka baldo indirime girmis)3 tane filtre kahve,avokado.
2 aydır pirinc alıyorm evlendiğimden beri.
Ramazan erzagı geleydi iyidi.

Benim bulasık mak.günde 1 kez calıstırma cabalarım basarısızlıkla sonuclandı
Dün hıncahınc doldurdugum mak.yı sabah calıstırdm,baktım bazları yıkanmamıs düzgün.
Kendime is bosalttım yarısnı tekrar calıstırdım.
Tezgaha yaydıklarımı da gidince yıkıcam.
3 kere acarak cok güzel tasarruf elde ettim evet
Bulasık da degil ama camasırda tasarruf etcem.
Cünkü sunu farkettim,ortalıkda dagınıklık kalmasın diye camasır yıkıyorm resmen.
Alya su dökse at makinaya
Annem bile dedi kurut onu niye atıyorsn diye,kirlenmistir diye atıyorm.
Artk atmıcam cidden bitmiyor camasrım

Hayırlı kandiller kızlar.
Sessiz takipçilerdenim hepinizi çok beğeniyorum ve severek okuyorum.
Baby benim kızımın da okul çağı geliyor ve hep iyi okul arayışındayım onun için taşınabiliriz bile anaokulu içinde okul içinde acaba iyi dediğin okulları paylaşabilir misin ? Rica etsem

Hayırlı kandiller.
Hosgeldiniz.
Bursada mısınız?
Nilüferde koc var devlet okulu.Ortaokul ama orası.
Özlüce ilkokulu var güzel
Benim esim fabrikada oldgu icin nosab ın kresi var,cidden güzel fiyatı da dısardakilere göre daha uygun 900 falanmıs.
Muhtemelen alyayı ona yollarız,dısardan almıyor cocuk sadece fabrika calısanı alıyor.
Nosab ilkokulununda yorumları güzel.

Hayırlı kandiller kizlar,
Bugün çocuklar babada benim de seansım var bölgesel zayıflamada.
3 çocuğu yapmadan önce şöyle bir toparlansin vücut
Ben hep ilk cocugum kiz olsun istemiştim. Allah gönlüme göre verdi. 2.cocukta erkek olacağına o kadar emindim cinsiyet öğrenmek için hiç acele etmedim. 5
Ayda falan öğrendim.
Şimdi Allah versin de kız erkek hiç önemli değil diyorum. Ama ilk çocuk erkek olsaydı 2.cocuk için acele eder miydim emin değilim kızımin ilk senedi hariç bebeklik sakin ve güzeldi. Oğlan tam tersi nefes aldırmıyor bile ama olsun onun canı sağolsun

Canım ben ıslattığını hemen yıkamıyorum. Odasında yatağının başucuna asıyorum kurusun diye. Zaten her ıslattığını yıkasam ooo çamaşıt makinası dayanmaz. Doğru demiş annen bence sana da uğraş

Ben kızı e sene kreşe q sene devlet anaokuluna verdim. Şimdi de devlette 2.sinifa gidiyor. Kendi mahallemizdeki okula değil adres taşıyarak diger mahalle deki okula verdim.iyiki de vermişim diyorum. Hatta geçen yaz bizim mahalledeki okulun bitişiğinde ki siteye taşındım. Okul bahçesi ile bizim bahçe bitişik öyle düşünün ama yine de okulunu değiştirmedim. Korona sebebiyle servis yok biz kendimiz goturup getiriyoruz.

Özel okulu ilk okulda çok gerekli görmüyorum. Galatasay ilkokulu kura ile alıyor her sene kuraya yazildik ama çıkmadı. Çıksaydı taşınıp okulun dibinde yasardim.
Şimdi de lise yada üniversite dönemi için olursa çok güzel bir okul özele gönderirim. Mesela Robert koleji olsa orayı kazansa tüm birikimi satıp orada okuturum
Orada lise okuyan çocuk zaten hayatını kurtarmıştır gözüyle bakıp üniversitesini pek dert etmezdim

Bende mesela üzerini ıslatıyor alttaki badisi de ıslanıyor kazağını kirliye atsam da badisini peteklerin üzerine atip
kurutuyorum

Günaydın kızlar,
Sabah 7:40 da uyandık. Sonra tekrar dalmışız bir saat daha uyumuşuZ. Sonra birdaha anneeee dedi uyandırdı. Bir baktım kendi sızdı. Ben de dalmışım tekrar 9:40 da kalktık nihayet :))
Kahvaltı sonrası aç aç diyor. Tabi odayı dağıttı sabah sabah. Dedim oyuncaklarını toplarsan açarım. Şarkıyı açtırdı. Onunla birlikte topladı ben de mutfağı topladım. Kim kazanacak kim önce toplayacak diye yarış yapıyor.
Neyse bahaneyle topladı benim de işime geldi.
kargom da geldi. Halat ip almıştım. Minnacık geldi ya metresini yazın dimi ama
Neyse sonra tekrar alırım.
kıza da minyatur yatak ve sallanan sandalye almıştım bebeği için anında kırdı sandalyeyi yapıştırırız artık. Kırma konusunda uzman. Minik ayıcıklar da geldi. Tül aldım tütü etek yapacağım taç ve toka da yapacağım.

Biz de okuldan dolayı evi satıp yer değiştirme konusunu şimdiden konuşuyoruz. Buradaki okullara iyi değil yorumunu çok aldık. Bakalım o gün gelsinde önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun

3 sene kreş 1 sene de devlet anaokuluna vermiştim

Kendi eşimi gördüm ben deli gibi neyi nerden alsam derken o bişey alıyor yada ne var fazla olsa parası fldiyo benim eşimde z.yagi sevmiyo ben Teksen koyarim salataya fln

Ben yıkıyorm
Artık yıkamıcam cünkü cidden hem israf hem yorucu.
Yani benim camasır yıkama olayım biraz ortalıkta dagınıklık kalmasın at makinaya tarzı
Yanlıs bisey.
Koci elimden alıyo kazaklarını filan 1 kere giydim daha diye düsün

Selam kızlar geç uyandım 11 di oglusla uyandık kahvalti esim istemedi ikimiz yaptik bulaşık dolmuştu çalıştırdım mutfak topladım gece oglus bardak kırdı onu çektim gece açıp süpürgeyi mecbur az çay keyfi sonra lavabo klozet yıkayıp namaz kilicagim bugün oyun parkının etkinliği var sınırlı sayısı oraya goturces çocuğa değişiklik oluyor çok istiyor veliler için oturma yerleri var etkinlik bitince oyun alanı kullanıyor çocuklar 1 saat o sırada kahve içeriz biz aksma mantı yada yoğurtlu makarna yapalım ddik az ette var dünden esim yer oğlanla ben hep sevmiyorum

Ay daha evdeyiz saat 2 deydi etkinlik tam cikcas oğlan biseye ağladı gitmiycem fln diye yarım saatir artık sabrım kalmadı ağlıyor atıyor herşeyi5 yaş atağı diye bişe varmı bu ara herşeyi agliyarak yaptırmak istiyor babadanda yuz buluyor eşimde kızdı gitmiyorum ben yere diye artık şimdi sustu özür diledi zor zahmet 4 tekine gidices 3 ten sonra çıkarız az oynar oyun alanında sonra etkinliğe girer valla çocuk sabır işi sabrım kalmıyor bu sene esim evde oğlan onu görünce simariyor atasim geliyor bazen kendimi disarlara vall Eylül'de virüs böyle giderse yollamayiz anaokuluna diyordu herkes şuan yolluyor gayet ddim seneye gitsin artık diğer sene okul zaten az uyumlu olur çocuklarla evde hep bizi görüyor cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…