- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Ben de virüs var diye göndermedim ama seneye daha olağanüstü şeyler olmazsa ve Allah kısmet ederse vermeyi düşünüyorum. 5 yaş olacak biraz çocuk yüzü görsünAy daha evdeyiz saat 2 deydi etkinlik tam cikcas oğlan biseye ağladı gitmiycem fln diye yarım saatir artık sabrım kalmadı ağlıyor atıyor herşeyi5 yaş atağı diye bişe varmı bu ara herşeyi agliyarak yaptırmak istiyor babadanda yuz buluyor eşimde kızdı gitmiyorum ben yere diye artık şimdi sustu özür diledi zor zahmet 4 tekine gidices 3 ten sonra çıkarız az oynar oyun alanında sonra etkinliğe girer valla çocuk sabır işi sabrım kalmıyor bu sene esim evde oğlan onu görünce simariyor atasim geliyor bazen kendimi disarlara vall Eylül'de virüs böyle giderse yollamayiz anaokuluna diyordu herkes şuan yolluyor gayet ddim seneye gitsin artık diğer sene okul zaten az uyumlu olur çocuklarla evde hep bizi görüyor cocuk
Ama dualarımı okumam lazım önce.
Alyayı sallarken okucam ins
Ay bide yarın kardesime ugrucaz
Ben de gram takcm ya rahatım.
Eve geldim sok
Gram yok 0.5 gr var
Gecen ceyrekli bileklikle ceyrek yaptm gramları.
Aklımdan cıkmıs.
0.5 taksam ayıp kıza
Ceyrek mi takcam napcm
Annemde dedi 2 ay sonra kızın dgum günü ona ceyrek takarsn kıza ne takcan.
Büyütmeyin isleri bukadr dedi.
Bilmiyorm bakcz artık dedim.
Dün baksaydım en azından gram yapardm 0.5leri verip
Bana yarına lazım amababy itfaiye seviyor demistin.amazonda lego dublonun itfaiye seti 360 a dusmus,bi bak istersen
Bunla gelmis gecmis olsun bacımselam kizlar atesi ancak dusurduk .oldum oldum dirildim.premature bebek olunca bunye zayif oluyor sanirim kafam kazan gibi .dokunsan aglicam oyle kotuyum
Kötü olmus bu ya şans yarın da pazar alamazsın biyerdenAma dualarımı okumam lazım önce.
Alyayı sallarken okucam ins
Ay bide yarın kardesime ugrucaz
Ben de gram takcm ya rahatım.
Eve geldim sok
Gram yok 0.5 gr var
Gecen ceyrekli bileklikle ceyrek yaptm gramları.
Aklımdan cıkmıs.
0.5 taksam ayıp kıza
Ceyrek mi takcam napcm
Annemde dedi 2 ay sonra kızın dgum günü ona ceyrek takarsn kıza ne takcan.
Büyütmeyin isleri bukadr dedi.
Bilmiyorm bakcz artık dedim.
Dün baksaydım en azından gram yapardm 0.5leri verip
haftaici olsa amazon ertesi gun teslim eder de onu bilemedim bak.Bana yarına lazım ama
Eli bos gitmeyelim hepten dedim ne bilim
ya 39 un altina indiremedik bi turlu cocuklar hasta olmasinBunla gelmis gecmis olsun bacım
Ya her cocuk farklı
Kardesimin oglan 38 haftalık 4250 dogdu
Artk alalım cocık icerde büyüdü dr dedi
Ama bagısıklıgı zayıf gel görki
RüZgar esse oglan hasta
Kız da aynı kilolarda aynı haftalarda dogdu masallahı var.
Üzme kendini.
Büyümeyen cocık yok,bi sekilde hepsi büyüyor
Benimki Eylül'de 5.bucuk oluyor 2 Ayla ilkollkulu kaçırıyor isteğe bağlı gidebilir diyolar ama bı sene görsün anaokulu küçük geliyo daha gözümeBen de virüs var diye göndermedim ama seneye daha olağanüstü şeyler olmazsa ve Allah kısmet ederse vermeyi düşünüyorum. 5 yaş olacak biraz çocuk yüzü görsün
selam kizlar atesi ancak dusurduk .oldum oldum dirildim.premature bebek olunca bunye zayif oluyor sanirim kafam kazan gibi .dokunsan aglicam oyle kotuyum
Kuzu ben onların çocuğuna üzülüyorum çok obez çocuk hala hamur işi her tatlıya bolca çikolata koyuyo bideBiz daha düz süpürme robotunu alamadık
Sütlü mutfak cam silme robotu almıs
Abla gram verirsem dükkan kapanır yiyip icip oturayım diyo resmn
selam kizlar atesi ancak dusurduk .oldum oldum dirildim.premature bebek olunca bunye zayif oluyor sanirim kafam kazan gibi .dokunsan aglicam oyle kotuyum
Şimdi bakıyorum profilinde gençken ne güzel zayifmis kadın bir tanıtım yapıyor bazen cenneti müjdeliyor sankBiz daha düz süpürme robotunu alamadık
Sütlü mutfak cam silme robotu almıs
Abla gram verirsem dükkan kapanır yiyip icip oturayım diyo resmn
Ekim’de 5e girecek bizim ama ben bu salgın bitmezse bir sonraki yıl da 1 e göndermem diyorum. Boşver anasınıfına gitsin adapte olsun, seneye okullar nasıl olacak o da belli değil olumsuz bir başlangıç yapmasın 1. Sınıfa. 5buçuk çok küçük daha 1. Sınıf içinBenimki Eylül'de 5.bucuk oluyor 2 Ayla ilkollkulu kaçırıyor isteğe bağlı gidebilir diyolar ama bı sene görsün anaokulu küçük geliyo daha gözüme
SarılalımGel sarilip aglasalim.
2 ekmekligi olanlar, komsusu ekmekliksizken 2 ekmeklikli olan bizden degildir.
Sagol cnm tadi da gzl oldu
1 yaşından sonra azıcık tuz atmak lazım kuzum, iyotlu tuz tiroit hormonu için gerekli. Ama şeker ben de olabildiğince uzak tutucam. İlla ki tanışacak ama elimden geldiğince işte.Evden fazlalık at at bitmiyor ama yine de eksik var ben çözemedim bu işi valla.
o bende de var heryere götürüyorm
Bide ben hala tuz atmıyorm yemeklerine
Aslında 1 yasdan sonra dr siz ne yerseniz dedi yiyebilir,baharat atıyorm kimyon faln ama tuz atmıyrom.
Hos alya acılı tursu sıyu bile iciyor benim atmama gerek yok
Seker cik vs vermedim henüz
Ama fıstık ezmesi almıstım kiloluk,sekersiz el yapımı.
Ondan basladım vermeye ben kasıklıyorm görüyor cocık
Veriyorm eline cay kasıgı daldırıyor
Ana kız basındayız kovanın sabahları
Sağol canım benimGünaydın kizlar
K kardespayi çok geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatır kuzular
Karpuzuncekirdegi sana da çok geçmiş olsun kötü olmuş
tr_lelli Züber sana fason üretim teklifiyle gelebilir kız bu nedir ya aynısı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?