Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar. Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.. Dualarda buluşmak dileğiyle.. Rabbim yaptığımız yapacağımız tüm dualarımızı kabul etsin.. Sabah biraz okuyabildim yazamadım.. Bugün evde olmamın şerefine geç kalktım.. Ben uykuyu çok seviyorum yaa.. Ezelinden öyle. Uykusuzlupa gelemiyorum.. Çalışmanın en yorucu kısmı benim için uyku zaten..
Neyse oruc olduğum için kahvaltı eşimle kızım yaptı..
Dünde küçük kızın okulundan aradılar.
Bugün okulları varmış.. Saat 2 de çıktık evden.. Onu bıraktım ordab çağrıya uğradım.. Daha dün akşam eşim yaptı alışveriş ama eksik bitermi.. . Bende bir 160 tl çağrıya bıraktım. Dğn oda 259 harcadı. İşte böyle böyle gidiyor aldıklarımda iki deterjan süt mercimek makarna bir iki sebze soğan patates.. Bir kaç kahvaltılık malzeme..
Geldim eve çamaşır makinesini açtımç. Dünden beyazlar yıkandı. Kurutup siyahları ascam bakalım..
Eşimin 4 gömlek var ütülenecej. Aslında kafamda birsürü iş vardı ama yaptımmı? hayır tabiki.. Bir de oruclu iken fazla enerjim yok maalesef..
Bugün kandil olduğu için akşamda anca namaz kuran tesbihle geçiririm inşallah.. Rabbim güç kuvvet versinde..temizlikde yarın yaparım inşallah..

Ben de virüs var diye göndermedim ama seneye daha olağanüstü şeyler olmazsa ve Allah kısmet ederse vermeyi düşünüyorum. 5 yaş olacak biraz çocuk yüzü görsün

Slm bacımlar
Eve gelince isten gücten gelemeyrum
Alyayı yıkadım gelirgelmez
Cock is kokmıs
Bahceli kvdemin ev,mangal yakmıslar gündüz vakti bahcede
Bide diyolarki Alya et istedi
Bana da aksm yemegi geldi bide corba yapmıs kvdem Alyaya saolsun.
Onlar düğün corbası diyolr etli tabiki
Koci nerden estiyse bi demek papatya almıs,ofisteyim kızı karsıdan gördüm elinde bi demet cicek
Anne cii diyo bana
Biz eve gectik,o ise gitti yemek yedik
Alya yine 40 dk anca uyumus gündüz
Erken uyur diye umud ediyorm
Youtube dan film izlicem.
İgda bi sayfada gördüm ,Fikret kuskanın dönerken ıslık cal filmini
Acıklıdır kesin ama kült bi filmmis,izlicem ins.
Bu ara buna taktım eski kült filmleri izliyorm
750 kere izlediğim Arabeski izledim gecen aksm

Ama dualarımı okumam lazım önce.
Alyayı sallarken okucam ins
Ay bide yarın kardesime ugrucaz
Ben de gram takcm ya rahatım.
Eve geldim sok
Gram yok 0.5 gr var
Gecen ceyrekli bileklikle ceyrek yaptm gramları.
Aklımdan cıkmıs.
0.5 taksam ayıp kıza
Ceyrek mi takcam napcm
Annemde dedi 2 ay sonra kızın dgum günü ona ceyrek takarsn kıza ne takcan.
Büyütmeyin isleri bukadr dedi.
Bilmiyorm bakcz artık dedim.
Dün baksaydım en azından gram yapardm 0.5leri verip

baby itfaiye seviyor demistin.amazonda lego dublonun itfaiye seti 360 a dusmus,bi bak istersen

selam kizlar atesi ancak dusurduk .oldum oldum dirildim.premature bebek olunca bunye zayif oluyor sanirim kafam kazan gibi .dokunsan aglicam oyle kotuyum
Bunla gelmis gecmis olsun bacım
Ya her cocuk farklı
Kardesimin oglan 38 haftalık 4250 dogdu
Artk alalım cocık icerde büyüdü dr dedi
Ama bagısıklıgı zayıf gel görki
RüZgar esse oglan hasta
Kız da aynı kilolarda aynı haftalarda dogdu masallahı var.
Üzme kendini.
Büyümeyen cocık yok,bi sekilde hepsi büyüyor

Kötü olmus bu ya şans yarın da pazar alamazsın biyerden

ya 39 un altina indiremedik bi turlu cocuklar hasta olmasin

Ben de virüs var diye göndermedim ama seneye daha olağanüstü şeyler olmazsa ve Allah kısmet ederse vermeyi düşünüyorum. 5 yaş olacak biraz çocuk yüzü görsün
Benimki Eylül'de 5.bucuk oluyor 2 Ayla ilkollkulu kaçırıyor isteğe bağlı gidebilir diyolar ama bı sene görsün anaokulu küçük geliyo daha gözüme

Biz daha düz süpürme robotunu alamadık
Sütlü mutfak cam silme robotu almıs
Abla gram verirsem dükkan kapanır yiyip icip oturayım diyo resmn
Kuzu ben onların çocuğuna üzülüyorum çok obez çocuk hala hamur işi her tatlıya bolca çikolata koyuyo bide
selam kizlar atesi ancak dusurduk .oldum oldum dirildim.premature bebek olunca bunye zayif oluyor sanirim kafam kazan gibi .dokunsan aglicam oyle kotuyum

Rabbim güç kuvvet versin canım inşallah hemen iyilesirler

Biz daha düz süpürme robotunu alamadık
Sütlü mutfak cam silme robotu almıs
Abla gram verirsem dükkan kapanır yiyip icip oturayım diyo resmn
Şimdi bakıyorum profilinde gençken ne güzel zayifmis kadın bir tanıtım yapıyor bazen cenneti müjdeliyor sank

Çıktık etkinlik oyun alanı derken 35 bunlar için ödedi esim aç ti giderken kahvaltı etmedi esim orda yemekte var tost vs.banada istedik iki tost çay kahve 66 ödedim onlari ben ısmarladım Onur'a girdik ekmek çocuk makarnası normal makarna bir çocuk masal kitabı 21 ödedim yoğurtlu makarna yedik oglusa sebzeli makarnadan yaptım yoğurtlu yedi gece nohut islarim yarına etli yapar yanına pilav turşu yeter

Benimki Eylül'de 5.bucuk oluyor 2 Ayla ilkollkulu kaçırıyor isteğe bağlı gidebilir diyolar ama bı sene görsün anaokulu küçük geliyo daha gözüme
Ekim’de 5e girecek bizim ama ben bu salgın bitmezse bir sonraki yıl da 1 e göndermem diyorum. Boşver anasınıfına gitsin adapte olsun, seneye okullar nasıl olacak o da belli değil olumsuz bir başlangıç yapmasın 1. Sınıfa. 5buçuk çok küçük daha 1. Sınıf için

Gel sarilip aglasalim.

2 ekmekligi olanlar, komsusu ekmekliksizken 2 ekmeklikli olan bizden degildir.

Sagol cnm tadi da gzl oldu
Sarılalım
Hatta zigon sehpası, fon perdesi vs olmayan varsa onlarlada sarılabilirim
Tadının güzel olduğu görüntüsünden belli canım
1 yaşından sonra azıcık tuz atmak lazım kuzum, iyotlu tuz tiroit hormonu için gerekli. Ama şeker ben de olabildiğince uzak tutucam. İlla ki tanışacak ama elimden geldiğince işte.
Bakalım biz hangi kovaların başına düşücez
Sağol canım benim

Selam kızlar
Bugün annemlere gittik. Kızım yolda arabada uyur dedim uyumadı, oraya gittiğimizde yatırayım dedim sadece 40 dk uyudu kalktı. Ay uykusunu alamadı ya mız mız sürekli ağlak halde durdu. Annem kıyamadı artık hadi evinize gidin çocuk mahvoldu dedi. En son geçen ay görüşmüştük ne yediğimden içtiğimden bir şey anladım, ne sohbetimizden.
Babam kızımın doğum günü için ertele kızım sayılar çok arttı, yazın sayılar düşerse yaparsın dedi. Haklı aslında. Eşimde yapmayalım deyip duruyordu galiba 3 kişi kutlayacağız doğum gününü çok heveslenmiştim ama haklılar. Sonra düşündüm de bir kişiye bile bir şey olsa vicdan azabı çöker üstüme.
Neyse babam almış kızımın doğum günü hediyesini verdi bugün. 1 çeyrek almış sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…