Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de dışarda giyileni dolaptaki temizlerle karıştırmayı sevmezdim. Ve şimdi virüsten sonra hepten tikliyim. Daha sık yıkıyorum. Sırp onun için de dilsiz uşak almıştım.
O da alıştı çıkarıyor koyuyor üzerine. Sık yıkayınca da temizdi diye söylendiği çok oldu. Dağınıklık olsa da bence temizle karıştırmaktan iyidir.

Ahhh o ağlama atakları demekki hiç bitmiyor

Kuzu ben onların çocuğuna üzülüyorum çok obez çocuk hala hamur işi her tatlıya bolca çikolata koyuyo bide

Rabbim güç kuvvet versin canım inşallah hemen iyilesirler
Kadınla dalga geciyorlar hala anlamıyor
Tost bile yapsa damla cikolata atmamıssınız sasrdık diyo millet
Yazık günah o cocuga ya

Zaten ben haric herkes veriyor diye ben vermiyorm
Cünkü kvde de sucuklu yumurta
Annemde de kıymalı börek yiyor sırasıyla
Bizim evde pasta börek cok yok,ondan gec tanısır herhde (inss)
Bizimki baba tarafından köfteye asık dünyaya gelmis
Benden tatlı istediğinde köfte pisireceğim

Bereketli olsunn

Kızlar selam,
Bugünün özeti. Kahvaltı sonrasında evi toparla sonra arkadaş aradı yarım yamalak işi bıraktım. Hava güzel diye kızları çimlere indirdik.sonra bize kahve içmeye çıktık.
Eşim yoldaydı.balık ve karides almış. Bu defa jumbo karides de almış. Paket olanından almış. Metro marketten.
sonra pazara uğrarım belki dedi elma meyve al dedim. Aman ne gerek var marketten alırız dedi. İyi de o zaman niye uğruyon pazara dedim. Neyse uğramamış. Bizim sitede açılan carrefoura gitmiş bu defada. Meyve almış. Aramış diyor meyve çok pahalıydı. Eee dedim gidip alaydın pazardan dibin pazar ne market sevdası anlamıyorum.
o geldi mutfağı toparladım çıktım. Kıza tütü etek yapacağım lastik almaya çıktım. 1 saat yürümüşüm neyse bugünün yürüyüşünü de böyle yapmış oldum. Bime uğradım peynir zeytin tost ekmeği aldım 50 tl Markete uğradım çeri domates salatalık roka çikek aldım. 12 tl defne yaprağı aldım. 4 tl
Eve geldim. Koci güveç balık ve karides yaptı. Ben de kıza somon yaptım. Yedirdim.
kızın toka taç saç bandını yapmaya başladım. Arkadaşın kızının çok hoşuna gitti ona da yaparım.
kızı saat 10 da uyuttım. Valla içimde el vermedi ama uyumalı lazım ve ben de yoruldum. Uykum yok diyor. Ama var uyumalıydı. Sonra babası uykum var dedi ben de uyuma numarası yaptık. Anne uykum var yatağıma gidelim dedi. Gittik yattı hemen uyudu. Bu ara uyumak istemiyor

İnşallah kandırabilirsin bizim köfteyi de yer çikolata da ayrı ister. Bir süreden sonra zor oluyor. Ben ekmeği çok kısıtladım. Şimdi ekmek delisi. Ekmek için yatıya gider
Sucuk ben veriyorum. Önce de verdim. Salam sosis tadını bilmez olsa da yemez. Börek zaten yemiyor. Ama yağda hamurun her türlüsüne bayılıyor. Poğaça yemez peynir var diye. Ona kurabiye tarzı yaparım. Tost da seviyor

Bu yaz dondurmadan korkuyorm cünkü babası dondurma yemege gitcz biz kızımla diyo kafaya koymus
Tabiki yicek ama abartmadan veririz cikolatayıda .
Bi 2 yası gecelimde(veremedi)
Bizde aburcubur dolabı yok ,onu yapınca önünü alamıyorsn alıp alıp yiyo cocuklar.

Bizim de ilk dondurmayı iki yaşına birkaç ay kala yemişti. Şimdi hergün versem yer. Aburcubur dolabı bizim olmazsa olmazımız senin zayıflığın ondan baby :)

Ahaha koptum süpersin
Canlaaar demiyo mu bide ay bayılazam
O güldükce tmm sen gülme kadın diyesim geliyor
Fenomenlerle uğraşan bir sayfa var çok paylaşıyor bir tanıtımı gördüm anam nasıl bir istekle şevkle anlatıyor ne kadar kazaniyolarki ddim o derece bide plastik kaşığı eritmis onu yazıyorlar videosunu izlemiştim hatta
A

Bencede canım anasınıfı eğlenceli olur tek çocuk arkadaşı yok pek paylaşım öğrensin istiyirum 1 sınıf direk hayata atmislik gibi geliyor

Biz izlemiştik, hatırladığım filmin başı gerisini adam akıllı izleyememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…