- 27 Şubat 2013
- 14.848
- 42.425
- 798
Benim adım da cimriye çıktı pofff.Kendi eşimi gördüm ben deli gibi neyi nerden alsam derken o bişey alıyor yada ne var fazla olsa parası fldiyo benim eşimde z.yagi sevmiyo ben Teksen koyarim salataya fln
Ben de dışarda giyileni dolaptaki temizlerle karıştırmayı sevmezdim. Ve şimdi virüsten sonra hepten tikliyim. Daha sık yıkıyorum. Sırp onun için de dilsiz uşak almıştım.Ben yıkıyorm
Artık yıkamıcam cünkü cidden hem israf hem yorucu.
Yani benim camasır yıkama olayım biraz ortalıkta dagınıklık kalmasın at makinaya tarzı
Yanlıs bisey.
Koci elimden alıyo kazaklarını filan 1 kere giydim daha diye düsün
Ahhh o ağlama atakları demekki hiç bitmiyorAy daha evdeyiz saat 2 deydi etkinlik tam cikcas oğlan biseye ağladı gitmiycem fln diye yarım saatir artık sabrım kalmadı ağlıyor atıyor herşeyi5 yaş atağı diye bişe varmı bu ara herşeyi agliyarak yaptırmak istiyor babadanda yuz buluyor eşimde kızdı gitmiyorum ben yere diye artık şimdi sustu özür diledi zor zahmet 4 tekine gidices 3 ten sonra çıkarız az oynar oyun alanında sonra etkinliğe girer valla çocuk sabır işi sabrım kalmıyor bu sene esim evde oğlan onu görünce simariyor atasim geliyor bazen kendimi disarlara vall Eylül'de virüs böyle giderse yollamayiz anaokuluna diyordu herkes şuan yolluyor gayet ddim seneye gitsin artık diğer sene okul zaten az uyumlu olur çocuklarla evde hep bizi görüyor cocuk
Kadınla dalga geciyorlar hala anlamıyorKuzu ben onların çocuğuna üzülüyorum çok obez çocuk hala hamur işi her tatlıya bolca çikolata koyuyo bide
Rabbim güç kuvvet versin canım inşallah hemen iyilesirler
Ahaha koptum süpersinŞimdi bakıyorum profilinde gençken ne güzel zayifmis kadın bir tanıtım yapıyor bazen cenneti müjdeliyor sank
Yaaa kıyamam çabucak iyi olsunya 39 un altina indiremedik bi turlu cocuklar hasta olmasin
Zaten ben haric herkes veriyor diye ben vermiyormSarılalım
Hatta zigon sehpası, fon perdesi vs olmayan varsa onlarlada sarılabilirim
Tadının güzel olduğu görüntüsünden belli canım
1 yaşından sonra azıcık tuz atmak lazım kuzum, iyotlu tuz tiroit hormonu için gerekli. Ama şeker ben de olabildiğince uzak tutucam. İlla ki tanışacak ama elimden geldiğince işte.
Bakalım biz hangi kovaların başına düşücez
Sağol canım benim
Bereketli olsunnSelam kızlar
Bugün annemlere gittik. Kızım yolda arabada uyur dedim uyumadı, oraya gittiğimizde yatırayım dedim sadece 40 dk uyudu kalktı. Ay uykusunu alamadı ya mız mız sürekli ağlak halde durdu. Annem kıyamadı artık hadi evinize gidin çocuk mahvoldu dedi. En son geçen ay görüşmüştük ne yediğimden içtiğimden bir şey anladım, ne sohbetimizden.
Babam kızımın doğum günü için ertele kızım sayılar çok arttı, yazın sayılar düşerse yaparsın dedi. Haklı aslında. Eşimde yapmayalım deyip duruyordu galiba 3 kişi kutlayacağız doğum gününüçok heveslenmiştim ama haklılar. Sonra düşündüm de bir kişiye bile bir şey olsa vicdan azabı çöker üstüme.
Neyse babam almış kızımın doğum günü hediyesini verdi bugün. 1 çeyrek almış sağolsun.
İnşallah kandırabilirsinZaten ben haric herkes veriyor diye ben vermiyorm
Cünkü kvde de sucuklu yumurta
Annemde de kıymalı börek yiyor sırasıyla
Bizim evde pasta börek cok yok,ondan gec tanısır herhde (inss)
Bizimki baba tarafından köfteye asık dünyaya gelmis
Benden tatlı istediğinde köfte pisireceğim
Valla ya hep parasızlıktan bölük börcük alıyrom yaKötü olmus bu ya şans yarın da pazar alamazsın biyerden
Ahh kuzumlar yaya 39 un altina indiremedik bi turlu cocuklar hasta olmasin
Bu yaz dondurmadan korkuyorm cünkü babası dondurma yemege gitcz biz kızımla diyo kafaya koymusİnşallah kandırabilirsinbizim köfteyi de yer çikolata da ayrı ister. Bir süreden sonra zor oluyor. Ben ekmeği çok kısıtladım. Şimdi ekmek delisi. Ekmek için yatıya gider
Sucuk ben veriyorum. Önce de verdim. Salam sosis tadını bilmez olsa da yemez. Börek zaten yemiyor. Ama yağda hamurun her türlüsüne bayılıyor. Poğaça yemez peynir var diye. Ona kurabiye tarzı yaparım. Tost da seviyor
Bizim de ilk dondurmayı iki yaşına birkaç ay kala yemişti. Şimdi hergün versem yer. Aburcubur dolabı bizim olmazsa olmazımızBu yaz dondurmadan korkuyorm cünkü babası dondurma yemege gitcz biz kızımla diyo kafaya koymus
Tabiki yicek ama abartmadan veririz cikolatayıda .
Bi 2 yası gecelimde(veremedi)
Bizde aburcubur dolabı yok ,onu yapınca önünü alamıyorsn alıp alıp yiyo cocuklar.
Fenomenlerle uğraşan bir sayfa var çok paylaşıyor bir tanıtımı gördüm anam nasıl bir istekle şevkle anlatıyor ne kadar kazaniyolarki ddim o derece bide plastik kaşığı eritmis onu yazıyorlar videosunu izlemiştim hattaAhaha koptum süpersin
Canlaaar demiyo mu bide ay bayılazam
O güldükce tmm sen gülme kadın diyesim geliyor
Bencede canım anasınıfı eğlenceli olur tek çocuk arkadaşı yok pek paylaşım öğrensin istiyirum 1 sınıf direk hayata atmislik gibi geliyorEkim’de 5e girecek bizim ama ben bu salgın bitmezse bir sonraki yıl da 1 e göndermem diyorum. Boşver anasınıfına gitsin adapte olsun, seneye okullar nasıl olacak o da belli değil olumsuz bir başlangıç yapmasın 1. Sınıfa. 5buçuk çok küçük daha 1. Sınıf için
Biz izlemiştik, hatırladığım filmin başıOglus uyudu 12.3 gibi şükür huysuzluk yapmadı bu sefer film açmıştık şimdi devamına bakıyoruz cebimdeki yabancı diye türk filmi yabancı bir filmden alıntı güzel gidiyor beğenirsem yazarımiyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?