Küçük Düşün Büyük Olsun!

Valla ya hep parasızlıktan bölük börcük alıyrom ya
0.25 gr bile var elimde
1 grama tümletmemisim onları
Öyle deme ya ben 0.25 Gr olduğunu bile bilmiyodum mesela, ne güzel biriktiriyosun az çok demeden Allah bereketini versin inşallah
Ben çıtayı yüksek tutup hicbisey alamıyorum

Ağzının tadını da biliyormuş valla
Bizim evdeki koca bebek sürekli abur cubur yiyor, inşallah küçük bebeğide alıştırmaz
Bereketli olsunn
Sağol canım benim, hepimizinki bereketli olsun

Günaydın kızlar
İstanbul'da her pazar hava güzel oluyor yasak ya
Kahvaltı yaptık, kızı yatırdım uyuyor. Eşime bir yerden iş teklifi geldi genel yetenek testi göndermişler onu çözüyor salonda. Ben de ses yapmadan yatak odasında kitabımı okuyorum. Çocikim uyunanınca ve eşimin işi bitince evi süpürür silerim. Evde yemek var, kocam sabah gözünü çiğköfte diye açtı. Çiğköfte söyleyecekmiş. İyi dedim söylersin, ben de bayadır yememiştim.

Bizim de ilk dondurmayı iki yaşına birkaç ay kala yemişti. Şimdi hergün versem yer. Aburcubur dolabı bizim olmazsa olmazımız senin zayıflığın ondan baby :)
Valla ben yemek yemegi unutuyorm suara desem yeri var.
Aksam yemeklerini kocinin haftasonda düzenli yiyorm .
O yokken sebze falan geciştiriyorm
Ekmek yeme adetim cocıkluktan beri yok
Kahveyle yasıyorm resmen

Öyle deme ya ben 0.25 Gr olduğunu bile bilmiyodum mesela, ne güzel biriktiriyosun az çok demeden Allah bereketini versin inşallah
Ben çıtayı yüksek tutup hicbisey alamıyorum
Amin cümlemizinkine cnm
Kuyumcularda yok genelde olmuyor trendyolda var yada hesaptan alıyorm fiziki almazsam

Tğnaydınlar
İyi pazarlar bacımlar
Kardesime gittik kahvaltıya 2 saat durup geldik.
Cıkarken oglanın yastıga 0.5 gr taktım
Kimse görmeden
Giderken tatlı tuzlu karısık kuru pasta aldık 60 tlBizim meshur aksumuz var sosyetik
Adamlar simiti bile tartıyor.
Cig börek cıkarmıslar tanesi 6 tl
10 tane alsm dedim kisi bası 1 tane anca düsecek.
Kek buketi de yollamıstım artk bu sefer böyle oldu.
Kzın 2 ay sonra dogum günü zaten büyğün ona grm takarm dedim
Bzim arkamızdan evi toplarken kardesim görmüs yastıktA,aradı tesekkür etti ne grrek var böyle seyelre yabancı muyız biz dedi.
Eve geldik kızı uyuttum simdi
Koci de uyudu banyo ovup vileda atcam
Aksma fix menü ızgara var

Bizim de ilk söylediği şarkı kalbim yaralı gönlüm yaralı oysa bebekken fransız indilanın şarkısını çok dinletmiştim

Benimki de ezelin aya aya ayaoooo diyor rapçi olacak heralde

Hic okuyamadim dun de giremedim.
Umarim herkes iyidir.

Dunu ibadetle gecirmek istedim.
Ev isleri falan da derken hic bisi anlamadim yine.
Bugunde hashasli corek, acma, elmali kek, findikli kurabiye yaptim.
Y.odasindan bismillah dedim giristim. Bazayi cektik sil supur dolap ici bir cami kaldi kalsin hic silemicem.
Nevresim degistim.
Sonra oglanin odasi sonra bos oda.
Sonra banyo paspaslari falan attim yikaniyor, kabini fosur fosur yikadim.
Kaldi salon ve mutfak.
Yemek attim pisiyor yemek yensinde en son mutfagi temizlerim.

Salona giriscem.
Unite bosalcak (nasil gerekesiz nasil kirip aticam) avizeler silinecek
Koltuk ce supur sil yaparim.

Camlar kalcak artik
Halim yok.

Valla ben yemek yemegi unutuyorm suara desem yeri var.
Aksam yemeklerini kocinin haftasonda düzenli yiyorm .
O yokken sebze falan geciştiriyorm
Ekmek yeme adetim cocıkluktan beri yok
Kahveyle yasıyorm resmen
Bende ekmeksiz doymayanlardanim pilav börek sevmekten bizimki

Maşallah bayagi is halletmissin erkenden canım hem mutfak hem ev temizliği

Simiti tartmayanda ne bilim bizim eski evin ordada var aşırı pahalı değil ama ürünleri taze ve güzel iyi olmuş değişiklik olmuş sizede kuzu

Selam kızlar kız kardeşin geldi şükür annem yanımda günler hızlı geçiyor bebişle ev temizliği yemek annemde ramazandan bir gün önce giderim diyor bakalım ozamana bir aylık olacak inşallah bebeğim
Bayagi toparladim sukur normal doğum sonrası genelde olan kabizlik problemiyle uğraşıyorum bende biraz sıkıntılı geçiyor 4 5 gündür dikislerimi de zorladigi için sıkıntılı oluyor

Selam kızlar kahvalti sonrası bulaşık toplayıp attım çamaşır yıkandı astım balkon önü aldım sildim ocağı sildim detaylı fayanslarini sildim namaz kıldım nohutu unutmuşum islamayi sabah isladim şimdi attım ocağa pişiyor etli nohut pilav cacık istedi beyim turşu yeter yemek pişsin yürüyüş yaparım az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…