Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım 6.hastalık geçiriyor olabilir mi? 3-4 gün boyunca yüksek ateş seyredip sonra bitiyor ve ardından vücutta döküntü başlıyor. Viral bi hastalık grip gibi. Çoğu kişi bilmiyor bu hastalığıda ondan söyleyeyim dedim.

Ilk deneme kuzu
Gelistirecegommm
Nohut unu kullaniyorlarmis yerken leblebi tozu tadi almistim sanki
Yulaf unu vardi onunla oldurdum
Arasina sekersiz ezme almam gerek.
Fistik alip onuda kendim yapcam.
Zalimin paketi 10tl icinde 10 tane var.

Kizimda gecirdi bilmiyorduk doktor deyince ogrendim dis sanmistim bende ateslenince

insallah 6.hastaliktir modundayim canim ben de.en azindan sebebini anlariz oglanin 4.gunu ama daha dokuntu yok bakalim bekliyorum ben de

Sebzeli tavuk yapmistim (sebze dediysem biber domates sogan patates)
O da bitti
Yarin yine yemek telasem var
Kendime kuru dolma yaptim yine ecük bisi
Balkonu yikadim camini sildim.
Lavabo cam onunde her gun icten kac defa siliyorum sayamadim.
Dolaplarin kapaklarini sildim.
Supur sil yaptim.
Banyoyu silmistim kizi yikicaktik isedi yere
Bir daha silcem simci.
Onuda yikadik uyudu.
Bi uzansam valla kalkamicam.

Camlar cok gozume batiyo firsat bulsamda oda oda silsem hepsi fransiz anami aglatiyor.

Kızlar selam,
Bu pazar günü hiç boş kalamadım yine. Sabah kahvaltı. Sonra kahve faslı ama kahveleri koci hazırladı. Ben de süpürge yaptım. Sonra kıza sürprizimizi yaptık bayıldu. Hatta sonra aynı şeyi tekrar tekrar yaptı çek beni videoya dedi durdu
Sonra yürüyüşe çıktım. Onlar da parka gitti. Dönüşte markete uğradım. Geldim. Kız meyveli yoğurt istemiş. Ben de mesajı görmedim. Eşim mesaj çekmiş. Marketler de kapandı. Ağlıyor meyveli yoğurt diye.İlla eşim dedi bulayım açık yer vardır. Getiren yer yokmu. Dedim öğrensin Herzaman olamayacağını alıştırma böyle. Allahım ya. Neyseki konuştum ikna ettim kızı. Sonra yemeğe giriştim. Tavuk sosladım. Sote gibi yaptım sebzeli. Yanına roka salatası kıza da balık yedirdim. Koci de oturdu film izledi. Kıza da boya verdim falan. En son geldi kıza yemeğini yedirdi nihayet.
valla zaman yetmiyot ben anlamoyorum. Sabah bulaşık mk boşattım şimdi yeniden çalıştırdım.pazar günü gündüz aburcubur ve meyve faslı da oluyor. Tabi onlar da vakit alıyor. Bir de dün gece tütü eteğe başladım. Şimdi de diyorum senin neyine ekstra iş
Neyse yani ben de durum bu. Bakalım kız uyusunda rahat rahat okurum

Kizimda gecirdi bilmiyorduk doktor deyince ogrendim dis sanmistim bende ateslenince
Benim kızımda ilk dişini çıkarırken aynı zamanda 6.hastalık geçirdi. Biz diş ateşi sandık ama çok fazla çıkınca ateşi ve uzun sürüncw doktora götürdüğümüzde söylemişti.
insallah 6.hastaliktir modundayim canim ben de.en azindan sebebini anlariz oglanin 4.gunu ama daha dokuntu yok bakalim bekliyorum ben de
Benim kızımın da 4 gün sürdü kuzum, 5.gün döküntüler başladı. İnşallah sizinde öyle olur. Dua edicem sizin için.
Sağol canım benim

Bizim çocuk barış mancodan gidiyor arkadaşım essek,nane limon kabuğu, birde şu ara favorisi neler oluyor hayatta
En azından norml bi cocık sarkısı
Korkuyırm yakında paraa bizde söhret bizde diye gezecek etrafta
Var o potansiyel

Hoşbuldum
Evet bursadayız.
Kreşe göndermem ben çalışmıyorum ama anaokuluna gider tabi .
Benim eşimde fabrikada çalışıyor.
Gerçekten dediğin gibi çok karışık okullar.
Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah.
Teşekkür ederim.

Biz de okuldan dolayı evi satıp yer değiştirme konusunu şimdiden konuşuyoruz. Buradaki okullara iyi değil yorumunu çok aldık. Bakalım o gün gelsinde önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kiracıyız zaten o yüzden bağlayan bişey yok neresi iyiyse oraya gideriz çocuklar için mecbur.
Amin hepimizin evladı için hayırlısını versin rabbim .

Okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım
Ablam bizde dünden beri evde 4 cocuk var benim oğlan kızlarla oynamak istiyor. Kizlar sıkılıyor oynamıyor, benimki de oyun oynamak için diretiyor. Valla evde kaç kişiyiz bir çocuğu idare etmekte zorlanıyoruz. Allah'tan öğlen havayı güzel görüp çocukları eşimle dışarı çıkarttım. Bizde ablamla sil süpür falan biraz temizlik yaptık evi toparladık. Yemek bulasik derken bu akşam oldu zaten. Gerçi şimdi gene eski haline döndü ev ama neyse

Ben yoruldum okuyunca lellim. Allah kolaylık versin

Çocuklarla olması avantaj canım daha açılır yeni seyleri çabuk ogrenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…