- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
Canım 6.hastalık geçiriyor olabilir mi? 3-4 gün boyunca yüksek ateş seyredip sonra bitiyor ve ardından vücutta döküntü başlıyor. Viral bi hastalık grip gibi. Çoğu kişi bilmiyor bu hastalığıda ondan söyleyeyim dedim.selam kizlar gece cok kotuydu 40 a kadar cikti oldum oldum dirildim.
bugun daha iyiyiz gibi sukur.haftasonu 500 lira harcadim markete.goze gozuken 2 kilo levrek 1 kilo ezine yarim kg tulum 800 gram civari tel peyniri meyve sebze sut yogurt 40 liralik oyuncak .gitti o kadar para kredi karti borcu ucuyordu
Ilk deneme kuzuGünaydın kizlar
K kardespayi çok geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatır kuzular
Karpuzuncekirdegi sana da çok geçmiş olsun kötü olmuş
tr_lelli Züber sana fason üretim teklifiyle gelebilir kız bu nedir ya aynısı olmuş
Kizimda gecirdi bilmiyorduk doktor deyince ogrendim dis sanmistim bende atesleninceCanım 6.hastalık geçiriyor olabilir mi? 3-4 gün boyunca yüksek ateş seyredip sonra bitiyor ve ardından vücutta döküntü başlıyor. Viral bi hastalık grip gibi. Çoğu kişi bilmiyor bu hastalığıda ondan söyleyeyim dedim.
Cok yoruldum ama hala otmuramadim.Maşallah bayagi is halletmissin erkenden canım hem mutfak hem ev temizliği
insallah 6.hastaliktir modundayim canim ben de.en azindan sebebini anlariz oglanin 4.gunu ama daha dokuntu yok bakalim bekliyorum ben deCanım 6.hastalık geçiriyor olabilir mi? 3-4 gün boyunca yüksek ateş seyredip sonra bitiyor ve ardından vücutta döküntü başlıyor. Viral bi hastalık grip gibi. Çoğu kişi bilmiyor bu hastalığıda ondan söyleyeyim dedim.
Umarim gecer gider caniminsallah 6.hastaliktir modundayim canim ben de.en azindan sebebini anlariz oglanin 4.gunu ama daha dokuntu yok bakalim bekliyorum ben de
Benim kızımda ilk dişini çıkarırken aynı zamanda 6.hastalık geçirdi. Biz diş ateşi sandık ama çok fazla çıkınca ateşi ve uzun sürüncw doktora götürdüğümüzde söylemişti.Kizimda gecirdi bilmiyorduk doktor deyince ogrendim dis sanmistim bende ateslenince
Benim kızımın da 4 gün sürdü kuzum, 5.gün döküntüler başladı. İnşallah sizinde öyle olur. Dua edicem sizin için.insallah 6.hastaliktir modundayim canim ben de.en azindan sebebini anlariz oglanin 4.gunu ama daha dokuntu yok bakalim bekliyorum ben de
Sağol canım benimKarpuzuncekirdegi bereketli olsun canim
En azından norml bi cocık sarkısıBizim çocuk barış mancodan gidiyorarkadaşım essek,nane limon kabuğu, birde şu ara favorisi neler oluyor hayatta
HoşbuldumHayırlı kandiller.
Hosgeldiniz.
Bursada mısınız?
Nilüferde koc var devlet okulu.Ortaokul ama orası.
Özlüce ilkokulu var güzel
Benim esim fabrikada oldgu icin nosab ın kresi var,cidden güzel fiyatı da dısardakilere göre daha uygun 900 falanmıs.
Muhtemelen alyayı ona yollarız,dısardan almıyor cocuk sadece fabrika calısanı alıyor.
Nosab ilkokulununda yorumları güzel.
Kiracıyız zaten o yüzden bağlayan bişey yok neresi iyiyse oraya gideriz çocuklar için mecbur.Biz de okuldan dolayı evi satıp yer değiştirme konusunu şimdiden konuşuyoruz. Buradaki okullara iyi değil yorumunu çok aldık. Bakalım o gün gelsinde önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ee ne güzel karşılıklı atarsınız iki göbecikEn azından norml bi cocık sarkısı
Korkuyırm yakında paraa bizde söhret bizde diye gezecek etrafta
Var o potansiyel
Ben yoruldum okuyunca lellim. Allah kolaylık versinHic okuyamadim dun de giremedim.
Umarim herkes iyidir.
Dunu ibadetle gecirmek istedim.
Ev isleri falan da derken hic bisi anlamadim yine.
Bugunde hashasli corek, acma, elmali kek, findikli kurabiye yaptim.
Y.odasindan bismillah dedim giristim. Bazayi cektik sil supur dolap ici bir cami kaldi kalsin hic silemicem.
Nevresim degistim.
Sonra oglanin odasi sonra bos oda.
Sonra banyo paspaslari falan attim yikaniyor, kabini fosur fosur yikadim.
Kaldi salon ve mutfak.
Yemek attim pisiyor yemek yensinde en son mutfagi temizlerim.
Salona giriscem.
Unite bosalcak (nasil gerekesiz nasil kirip aticam) avizeler silinecek
Koltuk ce supur sil yaparim.
Camlar kalcak artik
Halim yok.
Çocuklarla olması avantaj canım daha açılır yeni seyleri çabuk ogrenirYemek yedik
Bulasık mak.calıstırdm kızı uyutmaya girdim valla ben uyucam
Enerji tavan ordann oraya atlıyor dk durmadı bugun.
Bide yeni kelimemiz tesekkürler
Tesekkür etmek icin sürekli bisey istiyor
Cocuk birden acıldı soktayız
Korkma korkma benim kız böyle dolanıyor ortalıkta ama çok tatlı oluyorEn azından norml bi cocık sarkısı
Korkuyırm yakında paraa bizde söhret bizde diye gezecek etrafta
Var o potansiyel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?