Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızı uyuttum saat 22:00 a doğru. Bende az bişey dalmışım. Uykum yok anneee. Ee yatında daldı hemen uykuya. Nerde o uykum geldi anne deyişleri. Ancak saat 18:00 da diyr o da çok geç bir öğlen uykusu olur.
işim bitti. Tam odaya geçtim koltuğa oturuyorum benim koci hemen tatlı tatlı dedi İyiki oturdum iyiki dedim sonra kalktı almaya dur bir miden dinlensin çay demliyorum dedim. Öğlen midem ağrıyor diyor ağzı boş kalmıyor üstelik hep zararlı şeyler. Kız uyuduktan sonra çayı demledim. Tatlı koyacağım bir baktım,yemiş bile bir tane
Kızı da şeker delisi yaptı. Ben sabah belli ölçüde yedirdim sürprizimden.ben yokken yine vermiş

B
Maşallah kuzu baya iş yapmissin

Ve pertingen.
Kaziyarak alirlar daha beni burdan.
Kiz cok uyumadi aksam esim uyutmaya calisiyor ama uyumicak galiba.
Yine duzeni sasti.
Surekli bir atraksiyon hali.
Dun de 1 falandi uyudugunda.
Sabah yine 7.30 da acti gozunu.
Saat falan kurmuyorum hic h.ici

500 salavat cektim
Esmalari cektim biraz.
Tibet egzr. Yapamadim kaldi sabah artik napim

Ay başim çatlıyor oğlan uyumuyor sabah geç oluyo uyanıyor etrafı batirdi hep topla bugün yorulmusum artık kafam kaldirmadi birazdan yaptircam artık kızıyorum uyusa az dinlensem erken kaldırcam sabah gece uyusun gard.satişim olmuş yarın onu çıkarırım başka işlerde var azda temizlik yapsam salı arkadasim gelcek bı aksilik olmazsa yarın balık istedi oğlan bu bimdeki donmus guzelmi acaba alsam kuaföre gidemedim

B

Maşallah kuzu baya iş yapmissin
Kuzu bi gazla zabah kahvalti etmeden daha hamuru yogurdum dedim mayalansin.
Ee firin acildi bir kere
Buzluga attim acmayla hashaslidan.
Hafta ici biter gerci olsundu.
Kurabiye kek gider 2 gun daha..

Dip kose yapinca insanin ici rahat ediyo

Esim virüs olursa yollamak anaokuluna diyodu artık meteor fln dusmesse gitsin kivamindayiz buvara sapıttı bizden başka kimseyi de çok görmüyor esim evde nerdeyse sürekli dediklerimi yapmıyor babasına yap diyor oda simartiyor sonra yok disiplin sagliyamiyirsun diyor deli etti bugün yok yürüyüşe gittim ona laf ediyo bı saat durdu çocukla

Evet kuzu ama akşam yine batıyor her yer evvisi bitmiyor yildim bu ara
Kuzu bi gazla zabah kahvalti etmeden daha hamuru yogurdum dedim mayalansin.
Ee firin acildi bir kere
Buzluga attim acmayla hashaslidan.
Hafta ici biter gerci olsundu.
Kurabiye kek gider 2 gun daha..

Dip kose yapinca insanin ici rahat ediyo

Benim esimde seviyor
Hele ramazanda adamin kan sekerimi dusuyor ne tatli tatli diye.
Eve bisi lazim mı diye aradığında direk tatli kadimi der.
Serbetli seviyor bi de
Diyorum ki gecen 1 dilim baklavada 6kup seker varmis diyorum
Ee ben aksama kadar 10bardak cay iciyorum sekerde kullanmuyorum oyle telafisi olur diyo

Evet kuzu ama akşam yine batıyor her yer evvisi bitmiyor yildim bu ara
Bizim suan salon yine al assa.
Oyle sildim ki uniteyi doktum cektim arkasini altini koltuklari çektim haliyi topladim.
Yarin ayni toz olur.
Zaten hemen devirdiler oyuncaklari.
Salon, mutfak, banyo su 3lü insani cok yoruyor

Kızlar benim evde dandini hiç toplu kalmıyor hiç. Bugün ben de saltım çayıra mevlam kayıra dedim kızın odası zaten hiçmi hiç toplu kalmıyor. Ve hala bana uyku öncesinde annee babam bana büyük mutfak almadı diyor ayyy ben ne edem nereye koyayım. Odasında bir parça yer yok bir kısmını da dolabım üzerine koyuyorum. İsterse indir tozunu temizle öyle ver şeklinde geçiyor. Daha çadırla havuzu çoktan kaldırdık. Bisikleti minik evde duruyor o. Zaten o masanın boyanması hiç bitmiyor. Yatağını topluyorum. Bebeğimi yatıracağım diye açıyor. Benim eve gelmeyin dağınıklıktan beyniniz döner :)
Bulaşık makinası boşaltılacak koci yattı ses olur der mutfak dağınık kalacak. Ocağı da silmem lazım artık sabaha. Ayy ev hanımı olmakta zormuş, ben sevmedim bu mesleği

Benim çocuk daha yeni yattı. 12 den önce yatmıyor bu çocuklar. 2 yi buluyor bazı geceler. Ben hangi ara PC başına oturup iş yapayım, yada mutfağı toparlatayim. Eşim evden çalıştığı için hep çalışma odasında ve çocukları da odada bırakıp bulaşık falan yikiyamiyorum. Uyumasını bekliyorum genelde.ama iş güç yapınca da uyumam 3 den önce olmuyor. Daha ne kadar sürecek böyle bilmiyorum, ha birde hala 3.cocuk diyorum valla ben iflah olmam

Ben bir çocukla enerjim zamanım imkanım ancak buna yeter diyorum. 3 çocuk olsa artık huniyi takarmışım kesin.

Al bendende o kadar hele kıyafet değişiyor herşeyi indiriyo aşağı döküyor topla topla sonra niye yorgunsun diyor beyim bende bı wc ihtiyacı için kalksam yerimde yorgun olmam heraldebirde kuşları saliyorlar yeni gelen ön taraftaki yemligin dışından çıkıyor dışarı yemlikteki yemler yerlerde hep asıl benim evi görmeyin valla kaynana açıyor halime azad Ed o kuşları diyor ben bakamam valla diyor

Ben de kedi varken kafayı yiyecektim. Hadi şimdiki kuş kedi kadar değil. Valla o dönemlerde bir de kız daha küçüktü peşimi bırakmıyordu her daim daha çok kontrol etmem gerekiyordu. İşe hiç yetişemiyordum. Pislik içinde yaşıyormuşum da haberim yokmuş
Bizim de dolap yine dağınık hiç toplu kalmıyorki. Onu çıkartıyor giyeceğim bunu çıkartıyor giyebildiğini giyiyor giyemediğini yerlere dağıtıyor

Ocağı da sildim mutfağı da topladım dayanamadım. Yarınki işlerimden bir kısmını halletmiş oldum. Çok şükür.
bulaşık makinasını boşaltmadım. Daha çok ses olur. Yani odasının kapısını kapatıp uyusa hiç ses de gitmez. kızın odasında yatarım bugün

Bizde cadir alicaz galiba.
Zigonun altina girip oynuyor

Bende esime diyorum erkek olarak gelmek varmis.
Yemek geliyo yiyorsun, supurulmus mu silinmis mi hic.
Hamikeyken yapardi az biraz onuda yapmıyor daha.

Kus sende 2oldular dimi bi de
Benim oglan verdirmiyo annemlere
Cok kirletiyor ya.
Tulu de var ama zigon yerler hep yem.
Gunde 3 defa supursem yine hayir etmez

Alya ben seni balelere yazdırcaktım diyorm aksam ,tam baleye yazdırlcak cocuk zaten bu cocuk diyo koci
Boşver kız baleyi

Benim kız şimdiden bacağını ayırıp oturuyor
Jimnastiğe göndereceğim

Aradım birkaç yeri 3 yaş öncesi almıyorlar 6 ayımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…