- 27 Şubat 2013
- 14.848
- 42.404
- 798
Maşallah kuzu baya iş yapmissinSebzeli tavuk yapmistim (sebze dediysem biber domates sogan patates)
O da bitti
Yarin yine yemek telasem var
Kendime kuru dolma yaptim yine ecük bisi
Balkonu yikadim camini sildim.
Lavabo cam onunde her gun icten kac defa siliyorum sayamadim.
Dolaplarin kapaklarini sildim.
Supur sil yaptim.
Banyoyu silmistim kizi yikicaktik isedi yere
Bir daha silcem simci.
Onuda yikadik uyudu.
Bi uzansam valla kalkamicam.
Camlar cok gozume batiyo firsat bulsamda oda oda silsem hepsi fransiz anami aglatiyor.
Kuzu bi gazla zabah kahvalti etmeden daha hamuru yogurdum dedim mayalansin.B
Maşallah kuzu baya iş yapmissin
Kuzu bi gazla zabah kahvalti etmeden daha hamuru yogurdum dedim mayalansin.
Ee firin acildi bir kere
Buzluga attim acmayla hashaslidan.
Hafta ici biter gerci olsundu.
Kurabiye kek gider 2 gun daha..
Dip kose yapinca insanin ici rahat ediyo
Benim esimde seviyorKızı uyuttum saat 22:00 a doğru. Bende az bişey dalmışım. Uykum yok anneee. Ee yatında daldı hemen uykuya. Nerde o uykum geldi anne deyişleri. Ancak saat 18:00 da diyr o da çok geç bir öğlen uykusu olur.
işim bitti. Tam odaya geçtim koltuğa oturuyorum benim koci hemen tatlı tatlı dediİyiki oturdum iyiki dedim sonra kalktı almaya dur bir miden dinlensin çay demliyorum dedim. Öğlen midem ağrıyor diyor ağzı boş kalmıyor üstelik hep zararlı şeyler. Kız uyuduktan sonra çayı demledim. Tatlı koyacağım bir baktım,yemiş bile bir tane
Kızı da şeker delisi yaptı. Ben sabah belli ölçüde yedirdim sürprizimden.ben yokken yine vermiş
Bizim suan salon yine al assa.Evet kuzu ama akşam yine batıyor her yer evvisi bitmiyor yildim bu ara
Ben bir çocukla enerjim zamanım imkanım ancak buna yeter diyorum. 3 çocuk olsa artık huniyi takarmışım kesin.Benim çocuk daha yeni yattı. 12 den önce yatmıyor bu çocuklar. 2 yi buluyor bazı geceler. Ben hangi ara PC başına oturup iş yapayım, yada mutfağı toparlatayim. Eşim evden çalıştığı için hep çalışma odasında ve çocukları da odada bırakıp bulaşık falan yikiyamiyorum. Uyumasını bekliyorum genelde.ama iş güç yapınca da uyumam 3 den önce olmuyor. Daha ne kadar sürecek böyle bilmiyorum, ha birde hala 3.cocuk diyorum valla ben iflah olmam
Al bendende o kadar hele kıyafet değişiyor herşeyi indiriyo aşağı döküyor topla topla sonra niye yorgunsun diyor beyim bende bı wc ihtiyacı için kalksam yerimde yorgun olmam heraldeKızlar benim evde dandini hiç toplu kalmıyor hiç. Bugün ben de saltım çayıra mevlam kayıra dedimkızın odası zaten hiçmi hiç toplu kalmıyor. Ve hala bana uyku öncesinde annee babam bana büyük mutfak almadı diyor ayyy ben ne edem nereye koyayım. Odasında bir parça yer yok bir kısmını da dolabım üzerine koyuyorum. İsterse indir tozunu temizle öyle ver şeklinde geçiyor. Daha çadırla havuzu çoktan kaldırdık. Bisikleti minik evde duruyor o. Zaten o masanın boyanması hiç bitmiyor. Yatağını topluyorum. Bebeğimi yatıracağım diye açıyor. Benim eve gelmeyin dağınıklıktan beyniniz döner :)
Bulaşık makinası boşaltılacak koci yattı ses olur der mutfak dağınık kalacak. Ocağı da silmem lazım artık sabaha. Ayy ev hanımı olmakta zormuş, ben sevmedim bu mesleği
Ben de kedi varken kafayı yiyecektim. Hadi şimdiki kuş kedi kadar değil. Valla o dönemlerde bir de kız daha küçüktü peşimi bırakmıyordu her daim daha çok kontrol etmem gerekiyordu. İşe hiç yetişemiyordum. Pislik içinde yaşıyormuşum da haberim yokmuşAl bendende o kadar hele kıyafet değişiyor herşeyi indiriyo aşağı döküyor topla topla sonra niye yorgunsun diyor beyim bende bı wc ihtiyacı için kalksam yerimde yorgun olmam heraldebirde kuşları saliyorlar yeni gelen ön taraftaki yemligin dışından çıkıyor dışarı yemlikteki yemler yerlerde hep asıl benim evi görmeyin valla kaynana açıyor halime azad Ed o kuşları diyor ben bakamam valla diyor
Bizde cadir alicaz galiba.Kızlar benim evde dandini hiç toplu kalmıyor hiç. Bugün ben de saltım çayıra mevlam kayıra dedimkızın odası zaten hiçmi hiç toplu kalmıyor. Ve hala bana uyku öncesinde annee babam bana büyük mutfak almadı diyor ayyy ben ne edem nereye koyayım. Odasında bir parça yer yok bir kısmını da dolabım üzerine koyuyorum. İsterse indir tozunu temizle öyle ver şeklinde geçiyor. Daha çadırla havuzu çoktan kaldırdık. Bisikleti minik evde duruyor o. Zaten o masanın boyanması hiç bitmiyor. Yatağını topluyorum. Bebeğimi yatıracağım diye açıyor. Benim eve gelmeyin dağınıklıktan beyniniz döner :)
Bulaşık makinası boşaltılacak koci yattı ses olur der mutfak dağınık kalacak. Ocağı da silmem lazım artık sabaha. Ayy ev hanımı olmakta zormuş, ben sevmedim bu mesleği
Bende esime diyorum erkek olarak gelmek varmis.Al bendende o kadar hele kıyafet değişiyor herşeyi indiriyo aşağı döküyor topla topla sonra niye yorgunsun diyor beyim bende bı wc ihtiyacı için kalksam yerimde yorgun olmam heraldebirde kuşları saliyorlar yeni gelen ön taraftaki yemligin dışından çıkıyor dışarı yemlikteki yemler yerlerde hep asıl benim evi görmeyin valla kaynana açıyor halime azad Ed o kuşları diyor ben bakamam valla diyor
Alya ben seni balelere yazdırcaktım diyorm aksam ,tam baleye yazdırlcak cocuk zaten bu cocuk diyo kociKorkma korkma benim kız böyle dolanıyor ortalıkta ama çok tatlı oluyor
Boşver kız baleyiAlya ben seni balelere yazdırcaktım diyorm aksam ,tam baleye yazdırlcak cocuk zaten bu cocuk diyo koci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?