- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
bir başkasının dediği laftan canım acımaz, daha önce de dendi ve acımadı. çocukluğumdan beri annen üvey mi diye soranlara hayır üvey değil, o beni karnında değil, kalbinde büyüttü oldu. bu annemin lafıdır, sonra ikimizin ortak lafı oldu. sizi de üzdüğüm için lütfen kusura bakmayın. insan bazen sadece içini boşaltmak istiyor, çok teşekkür ederim
Bankadan gram alsaydın satarken daha az kesiyor kuyumcuya göre. Makas farkı az. Çeyrek kadar olmaz ama yine de bankaya göre daha çok alış- satış farkı. Bankadan yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca aldığın gramı yükseldiğinde satar kar eder, düştüğünde tekrar aynı gramı daha ucuza alırsın@kikikoko canım bence annen seni çok düşünüyor ve seviyor keza sen de öyle.
Kardeşini susturmak için öylesine söylemiş olabilir ama inanıyorum ki sen ona bu kadar bağlısın aranızda bir problem olacağını hiç sanmıyorum.
Annelik çok kutsal anne olunca sende daha iyi anlayacaksın canım o seni öz annen gibi seviyor ki o sevgiyi sana verebilmiş. Ne mutlu .
Bu arada ben bugün 24 ayar Fiziki gram altın aldım ya alış yaparken kaç tl düşecek?
Her gram başına çeyrek kadar düşüş olmaz değil mi?
Grip oldum
Dün temizlik yaptım evden çıkmadım
Bugünde hastayım diye yatıyordum ki iyice hasta pskjsne girdiğimi farkettim
Dışarı çıktım
Uzun zamandır Adidas stan smith ayakkabısından istiyordum.. 357 lira.. zerre düşmüyo fiyatı
O ayakkabının çakması fln da Yok hiç piyasada
Mangoda çok benzerini buldum 99 liraydı aldım artık
Sonrada arkadasa tatlı ısmarladım 26 da o tuttu
Yok parası vs derken 130 lirayla günü kapattım
Merhaba arkadaşlar bugun 4 damacana su aldik 24 tl baska da harcama yok
iyi akşamlar hanımlar. bu sabah misafirlerimizi kahvaltıya götürdük. 4 kişi 85 TL ya muhteşem bir kahvaltı yaptık. bebiş de bir uslu, bir uyumlu maşallah. ama bizim bebeğimiz olsa kesin çok zıpır olur. eşim de, ben de yaramazmışız çünkü.geceye kalmayalım dediler öğleden sonra yola çıktılar. evlerine ulaşmışlar çok şükür. biz de pazar alışverişi yaptık 35 TL harcadık. eve geldim, eşim ailesinin bir tamir işi için gitti. ben de çamaşır attım, 3 çeşit yemek yaptım, hafta içi rahat oluyor böyle. bir de mayalı poğaça yaptım, onu da buzluğa attım. buzlukta bu tür şeyler olunca ani misafirlerde çayın yanına iyi gidiyor.
@kikikoko canım bence annen seni çok düşünüyor ve seviyor keza sen de öyle.
Kardeşini susturmak için öylesine söylemiş olabilir ama inanıyorum ki sen ona bu kadar bağlısın aranızda bir problem olacağını hiç sanmıyorum.
Annelik çok kutsal anne olunca sende daha iyi anlayacaksın canım o seni öz annen gibi seviyor ki o sevgiyi sana verebilmiş. Ne mutlu .
Bu arada ben bugün 24 ayar Fiziki gram altın aldım ya alış yaparken kaç tl düşecek?
Her gram başına çeyrek kadar düşüş olmaz değil mi?
Canim başta da sormussun abartiyor muyum diye..olayın sıcaklığı ile biraz fazla duygusal olabilirsin bence bu ara, annenin kötü bir niyetle söylemediğine hemfikiriz..o tatlı canını daha fazla sikma bence, ama biraz sakinleşince de mutlaka konuş, konuş ki içinde birikip daha sonra patlamasın....konuşmadikca ikiniz de gerileceksiniz...elbette art niyet yok. ama açıklama " sen doğurduğum çocuksun, ablan değil. ona yapmazsam göze batar" böyleydi. kimin gözüne batacak? kime ne bizim ilişkimizden? gözüne batacak olan bir şey dese, ben o gözleri oymaz mıydım? annem bir tarafa, dünya bir tarafa benim için. 5-6 yaşlarında yaşamadığım travmayı yaşıyorum. bir çocukla, yetişkin bir insanın geçirmekte olduğu su çiçeği arasındaki fark gibi. keşke çocukken yaşasaydım. göğsümün üzerinde bir fil var @elmadilimi nin dediği gibi o fil kalkar elbet, sızı geçmeyecek. bana o sızı çok ağır gelecek. ilk defa kendimin öksüz olduğumu hissettim
Günaydın canım, benim de bugün temizlik yapmam gerek..şimdiden makinaya çamaşır attım bile...kolay gelsin şimdiden bizeGünaydin dicem gündeaymadı henüz :)
Uykum kacti
Bari sakin sessiz pıtı pıtı kalkıp ortaligi toplim.
Sabah arkadasim oglunu bana birakacak
Oglumla ayni siniftalar arkadasimin burada kimsesi yok kucuk kizi var okulunda toplanti varmis.
Bu aralar evin duzenine takmis durumdayim
Bi kac gun disarida takildim ipin ucunu kacirdim toparlayamadım sanki
Yani bana öyle geliyo
Gerci ev isi resmen yap-boz oyunu gibi.
Topla ,temizle,pakla aksam hooop.
Dün aksam oturma odasi savas alani gibidi
Ceviz kirdilar yediler erbaslar
Meyve tabaklari
Koltuklarada uzandilar minderler assa tabi.
Cok minderli koltuk aldigima pisman oldum sanki.
Surekli onlari topluyorum bu olaydan fena sıkıldım.
Ben az esya seviyorum ama pratikde olmali yormamali beni tembel isi olmali :)
Gaflete dustum galibasi goruntusu guzel ama benimkiler kurtlu anacim.
Rahat batiyo.
Kapilari ve dolap dislarini bu hafta silmedim o bile batiyo suan bana
Belki ileride cok pisman olucam
Cooook özlicem belki su gunleri
Oglum okul kazanir gider,buyur,evlenir vs olsada dagitsa derim belki
Su saatte duygusala baglamicam tamam tamam.
Vissmate nin 5kg yuzey temizleyicisini 7kusur tl gördum a101 onu almam gerek baya epey gider.
Kokusunu pek sevdim.
Kapi silme suyumada koyuyorum ben
Biz bu ayda cok sukur birikime 1000tl aktarabildik.
VadesiZ hesapda suan para.
6lı pasta tabagina ihtiyacim var ama misafirlik.
Gunluk kullanmaya var
Misafir icin pembe cicekli falan öyle bisi istiyorm
Fanusuyla takim 6'lı 50tl buldum
Ama ben fanusu cok kullanmiyorum gerek olmuyo
Biraz pahali sanki ya toptan falan satan yerlere bakmam lazim.
Yada indirim takip etmem lazim.
Surekli alisveris yaptigim zuccaciyeci amcaya soylicem fanussuz getirebilirmi
Benim hic kahvalti setim olmadi bide.
Ozamanlar hic aklima gelmedi.
Sonradanda gerek duymadim
Ama bi hevesmidir nedir goruyorum degisik degisik hosuma gidiyo
Yerim yok gerci alamam istesemde.
Belki ileride alirim.
Ahh nefsim.
Hakim olmam gerek.
Gönül herseyi istiyo almanin sonu yok.
Cok sukur nefsimi terbiye etmeye calisiyorum.
Kendime bardak takimi alirken o modeli cok begenen arkadasim isteyen arkadasim vardi o aklima geldi
Alsammi onada diye.
Ben almakdan, hediyelesmekden hic gocunmam ama okadar seyler alip nankorluk gordugum insanlar oldu.
Kesinlikle karsilik beklemedim ama insan sevdigine alir yapar
Bu gibi insanlardanda nankörluk gorunce soguyorum.
Artik totem yapiyorum
Kendimi tutuyorum.
Ahh sabah sabah bu enerjiyi umarim temizlik yaparkende gosterebilirim.
Bi cay sallim kendime en sicagindan
Bi ayilmam gerek.
Sendromsuz pazartesiler diliyorum herkeslere.
Stan Smith Can'ım :)Hayırlı olsun
Hangi modelin benzerini aldın
Adidasta indirim var aslında ama yine 200 küsür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?