- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Ben kısa bot almıştım.. 2 yıl sonunda mahvettimKoton dan ayakkabı alıp memnun olan var mı?
Az önce sitesine baktım fiyat çok uygun ama kalite nasıl bilemiyorum ..
Superstarlar carrefourda 200kusurmüs.Stan Smith Can'ım :)
Bide süperstar ları beğeniyorum
Ama sadece ikisi indirime girmiyor
Markası buzdagı saglik bakaligi listesinde su anda 1 numaradaymis internetten arastirdigim kadariyla bir de buzdağ su varmis karisiklik olmasin benim aldigim buzdagiHangi marka ?
Ben 9 tl ye alıyorum
işte ben bir yük olduğumu bilmiyordum. bana ağır gelen bu oldu. sadece benim annemdi o. ötesi yok. şimdi düşünüorum, eskisi gibi olmayacak. o çekinecek, ben kıyamamanın ötesinde başka bir çekince hissedeceğim. kötü bir duyguymuş, çok kötü
elbette art niyet yok. ama açıklama " sen doğurduğum çocuksun, ablan değil. ona yapmazsam göze batar" böyleydi. kimin gözüne batacak? kime ne bizim ilişkimizden? gözüne batacak olan bir şey dese, ben o gözleri oymaz mıydım? annem bir tarafa, dünya bir tarafa benim için. 5-6 yaşlarında yaşamadığım travmayı yaşıyorum. bir çocukla, yetişkin bir insanın geçirmekte olduğu su çiçeği arasındaki fark gibi. keşke çocukken yaşasaydım. göğsümün üzerinde bir fil var @elmadilimi nin dediği gibi o fil kalkar elbet, sızı geçmeyecek. bana o sızı çok ağır gelecek. ilk defa kendimin öksüz olduğumu hissettim
sevinirim canım yapım aşamasıyla ben tam ölçü yaptım dondurucuya koymak için 3 tepsi çıktı
hawar poğaçan sönük ve içi pişmemiş gibiyse mayayı sıcak suyla yapmış olabilirsin. Ilık olması gerekiyor. Yumurtayı da erken sürersen bozulabilir.
@kikikoko üvey anneler, tıpkı annen gibi düşünür. Ben şimdi hayır desem üvey olduğu için yapmadı diye hem çevre, hem de sen düşünürsün diye daha özenli davranır. Tabi bu anneliği layıkı ile yapmaya çalışanlar içiN. Belki de kardeşin gerçekten çok kıskanıyor, senin olmadığın ortamlarda bunun vurgusunu yapıyor ve onu ikna etmek için art niyetli olmadan söylenmiştir. Sen konuşmak istersen kendini özellikle çevre ne düşünür diye yorma, bu saatten sonra benim isteklerimi yapmasan bile sana olan sevgim değişmeZ, biz anne- kızız falan diyebilirsin
hawar sana tarif atayım ben de bir ara
Koton dan ayakkabı alıp memnun olan var mı?
Az önce sitesine baktım fiyat çok uygun ama kalite nasıl bilemiyorum ..
burası ekonomi topiği ama geçen hafta yaşadığım bir kalp kırgınlığını paylaşmak istiyorum. belki de ben abartıyorumdur, bilemiyorum
misafirlerimiz ailelerimizi de ziyaret etmek istediler. aileler de sağ olsunlar çaya olmaz, yemeğe gelin dediler. annem çok güzel çökertme kebabı yapar, ben de onu yapmasını rica ettim. anneme pek kıyamam, hatta hiç kıyamam. çok çok nadir bir şeyler istemişimdir. yedik, içtik, ben masayı falan toparladım. kardeşimle annem mutfakta. kardeşim klasik kardeş kıskançlığı yapıyor. işte ablam isteyince hemen yaparsın da, geçen hafta ben istediydim yemek var demiştin de vs. ben tam içeri girerken duydum bunu, gülümseyerek girecektim ki, kıskanç böcük falan deyip gıdıklayıp sarılacaktım kardeşime. annem yavrum sen benim doğurduğum çocuksun, ablan değil. yapamayacak durumda olsam bile diyemem ona, herkesin gözüne batar dedi.bir an gözlerim karardı, hemen geri döndüm. sessizce salona dönmeyi düşünüyordum ki, antrede köşede duran uzun vazoya çarptım, devrildi. herkes yerinden fırladı tabi. annemle kardeşim de mutfaktan çıktılar. bir yerin kesildi mi vs herkes panikledi. bu sefer ben korktuğumu bahane edip, biraz ağladım annem bütün gece yüzüme baktı durdu, her ne kadar normal davranmaya çalışsam da istemsizce galiba göz göze gelmemeye çalıştım.
evet doğurmadığı çocuk olduğunu biliyorum, herkes biliyor. ama ben annemden nadiren bir şeyler isterken, böyle olduğunu bilip, çekinip istememezlik değil, ona hiç kıyamadığım için nadiren isterim. ben annem yapamayacağını rahatça söyler diye düşünüyordum, başka şekli hiç aklıma gelmedi. annem o benim ya annem! canım o benim, ben onun canı değil miymişim ki? tepkilerden çekindiği için mi, hayır denebilecek şeylere evet demiş? kızlar ben çok kötü hissediyorum. abartıyor muyum? annemi o geceden sonra görmedim. ama her zamanki gibi sabahları aradım, o da gün içinde aradı. bir çekingenlik var sesinde, misafirlerin gidince gel çok özledim deyip duruyor. ben de özledim, gidince ne yapacağım? hiç duymamış gibi içime mi atayım? o farkına vardı bence, didiklerse hissettiklerimi söyliyeyim mi? ya kırmamak için ölçülü konuşursa? böyle bir şüphe girdi içime. şu zamana kadar hiç hissetmediğim bir şey bu. ne yapayım sizce? eşime, babama, kardeşime söylemedim hiç.
Maşallah. Yazın hazırladığınız kışlıkları hatırlıyorum. Derin dondurucu ben de düşünüyorum. Kışın daha uygun oluyor fiyatları denk gelirse ben de almak istiyorum. Buzluk yetersiz geliyor. Dediğiniz gibi her şeyi yazdan hazırlayınca çok güzel tasarruf oluyor.yazlık montumun cebinde 35 tl buldum kumbaraya attım :) migros tan 2,5 kg 9,25 pirinç aldım , kuzucuğum fizik tedaviye gidiyor , dönüşte babamız işyeri arabası ile alınca vereceğim taksi parasınıda parasında oğlumun kumbarasına attım 15 tl - , pazar da 60 tl harcandı balık meyve yeşillik . bu hafta ekmek su hariç gıdaya pek harcamız olmaz , yemeği doncurudan hallediyorum şimdiye kadar niye almamış diye kendime kızıyorum
aynen hem tasarruf hem de çalışınca ne pişireceğim derdi yok , kışa çok rahat başladım , kampanyalar oluyor sürekli uygun bişey gelirde alırsınız , rahat edersiniz vallaMaşallah. Yazın hazırladığınız kışlıkları hatırlıyorum. Derin dondurucu ben de düşünüyorum. Kışın daha uygun oluyor fiyatları denk gelirse ben de almak istiyorum. Buzluk yetersiz geliyor. Dediğiniz gibi her şeyi yazdan hazırlayınca çok güzel tasarruf oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?