Küçük Düşün Büyük Olsun!

Koton dan ayakkabı alıp memnun olan var mı?
Az önce sitesine baktım fiyat çok uygun ama kalite nasıl bilemiyorum ..
Ben kısa bot almıştım.. 2 yıl sonunda mahvettim
Çok hafif bi suya temas etse bile su geçiriyor
Karda yağmurda giyilmiyor ama görünüşü duruşu hoştu
Karar senin :)

Hangi marka ?
Ben 9 tl ye alıyorum
Markası buzdagı saglik bakaligi listesinde su anda 1 numaradaymis internetten arastirdigim kadariyla bir de buzdağ su varmis karisiklik olmasin benim aldigim buzdagi

Bayisinde 9 lira civari olabilir ben happy centerdan aliyorum tek kullanimlik 19 litre damacana getiriyolar kampanyayla 6 liraya satiyorlar o zaman aliyorum 4 5 damacana

Suda bile stokçuyum yani

üzüldüğün durumun buradan sonrasını okuyamadan yazma gereği hissettim kendimde...evlat edinen bir anneyim ben de...kk da rastladığım tüm yazılarını okurdum...hala da okurum.anne kız ilişkinizi....evlat edinilmiş büyümüş evlenmiş bu yaşa kadar gelmiş duygularınızı merak ederdim...naçizane yorumum:

ben kızımı severken doğurmamış olduğum aklıma hiç gelmiyor...sevgii şarta bağlı bir şey değilmiş...anne olunca anladım bunu .anneme yük olduğumu bilmiyordum demişsin....lütfen böyle düşünme...anneciğine hiç yük değilsindir.böyle diyorum annenizi tanımıyorum...kendimden konuşuyorum.
çevre yüktür...her ne kadar çevreyi dünyayı uursamaz bir tavırla arkamıza almış olsak ta çevre yüktür...anne babanın dışındakiler evin içindekilerin dışındakiler yüktür.en küçük bir serzenişte ,ses yükseltmede hatta çok elzem durumlarda şöyle tototya bir dokınmalarda bile yabancın varsa sürekli o kişinin gözünde hep öyleymişsin hissi ardır kalbimizde...seviştiğini görmezler de dövüştüğünü unutmazlar misali...lütfen anneciğine yanılgılar besleme...sen onu nasıl tanıyıp bildiysen o yine o...yine o annen...sevginiz daim olsun....
inşallah bende kızımın sevgisine nail olurum senin gibi....büyüdüğünde...

topik sahibine özür.....herkese tatlı bir selam...ve kocamaan günaydınlar....sevgi ile...

papatya....ayrı bir selam sana...tanıdıksın öncelerden hatırladıysan....

günaydın herkese
ben haftasonu cumartesi saçlarımı kestirdim bir taraf uzun bir taraf kısa model aman bir rahatladım
ve şık oldum ki sormayın
ayrıca rengini çok dogal bal kpüğü ve uclara ışıltı yaptırdım
resmen baska ben oldum yaa:))
hayatımda ilk kez renk değiştirdim kuaför cocuga aman bak abartma diye diye yaptırdım:))
iyi oldu kendimi hem iyi hem farklı hissettim
birde gittim güzel bir bot aldım hem istediğim model hemde rahatmş cok memnun kaldım
giyindim sıkır sıkır işe geldim
bir atkı aldım cok sık bere aldım ikisinin rengide mürdüm
kabanımı gecen sene almıstım taptaze giydim sıcacık iyi oldu
eşime bir atkı aldım
bu hafta sonu yegenimn abimin kızını dgum günü var ona bir elbise aldım bolerolu
pazarda gün var oraya gidecgm 100 tl o var.
paraları harcadık dımdızlak kaldık
aman ne yapayım ihtiyac işte aldım ohh canıma degsin

yapma lütfen....belki inandırıcı gelmeyecek belki enteresean;yetişkin çağda30 lu yaşlarda çiçek çıkardım ben...bu kadar mı denk gelir bunu burada anlatmaya...çocuklarda hafif geçer...bende çok zor geçti bu süreç.yerdeki halıyı yakın sarın üzerime derdim...donardım üşümekten titremekten.karantina verdi dr.17 gün.. ölümden döndüm.

ama geçti...şimdi kızımla çok mutlu bi hayat sürüyorum..hayata yeniden doğdum onunla.

seninki de geçecek...lütfen o görünmez fili besleme...küçült ve yok et....her şey çok güzel olacak...önceden olduğu gibi..

sadece biraz zaman ....üzülme kırılma zamanıysa....yaşa....ama sonra dön...tekrar o eski sene....

anneciğinle konuş....konuşun...ağlaşın sırnaşın,kızın istiyorsanız birbirinize...o an içinizden gelen duyguları yaşayın ve bitirin...lütfen...lütfen güzel evlat.

günaydın arkadaşlar
H havar ben firina vermeden once surerim hep surekli yaptigim tarif cokta guzel kabarir puf puf ben tam tarif yapiyorum cok olunca fazlasini buzluga koyuyorum eger istersen yazarim tekrar
sevinirim canım yapım aşamasıyla ben tam ölçü yaptım dondurucuya koymak için 3 tepsi çıktı
ama içi pişmedi

sanırım sütü de fazla ısıttım bak hatalarım bir bir çıkıyor ortaya
hawar sana tarif atayım ben de bir ara

sevirim canım bir ara tarif yazarsan

kikiko
bence sende anneciğim böyle böyle konusurken seni duydum içerde ben buna biraz kırıldım desen
konussan olur çünkü annen duydugunu farketmiş sendeki tuhaflıgı bilir anlar o.
yavrum ben sunun için demiştim der açıklar ve kırgınlık kalkar aradan
ama hiç bişey yok gibi davranınca olmaz sogukluk olur aranızda

DenizGeldi hatırladım hatırlamaz mıyım...
yazdıklarından çok etkilendim... ben de 2. çocuğa hamile kalmam yasaklandıktan sonra çok düşündüm evlatlık almayı. ama cesaret edemedim... gönülden kutluyorum. kızınla güzel günler göresin...

Günaydın kızlar
Bugun cok miskinlik var üstümde kalkmak zor gelıyor
Yemek yapıp işe gidilecek daha ya
Bugun kahvaltılık alacam

Koton dan ayakkabı alıp memnun olan var mı?
Az önce sitesine baktım fiyat çok uygun ama kalite nasıl bilemiyorum ..

Ben kullanıyorum kotonun ayakkabılarını çok çok memnunum. Normalde ayak sağlığı önemli derim. Kaliteli belli başlı model ayakkabılar alırım. Ama kotonun bir çok ayakkabısını beğeniyorum. Maksimum 35 TLye aldım üstelik. Terlik sandalet topuklu normal ayakkabılar hepsini kullandım. Çizmesini hiç denk getirip alamadım. Bir arkadaşım 5-6 sene giydi. Ama tavsiyem internetten alma bazı ayakkabiları tama iyi ama bazılarıda çok kötü. mutlaka deneyerek al

@ucgunlukdunya H havar
2 yumurta
2tatli kasigi tuz
5yemek kasigi seker
2yas maya
3su bardagi sut
1.5su bardagi sivi yag

yumurtanin aki icine sarisi yuzune surulecek bide mayayi onceden ilik sut veya su ile uzerine biraz seker serpip biraz kabarmasini bekleyin

yumurta aki seker sivi yag tuz sut mayayi koyup en sonda unu koyuyorum yalniz unu yavas yavas koyuyorum yumusak bi hamur oluyor sonra sekil verip tepsiinin ustunu ortup 1 saat beklwtiyorum sonra dusuk derecede agir agir pisiryorum insallah guzel olur uzulurum sonra ziyan olmasin gunah

annem vefat ettiği zaman yaşım 7, evlendiği zaman 10 ve şimdi 33 yaşındayım canım , doğurmağın cocuğa annelik yapmak zordur , eğer yüreğinde merhamet varsa sevgi sahiplenme duygusu varsa inan daha zordur , bağıramazsın , kıramazsın , üzemezsin , kendi çocuğundan eşit ya da bir tık önde tutarsın , çünkü o sana emanettir , hele ki küçük yaşta senin sıcaklığına alışmışsa , onu herkezden korumak , mutlu olmasını sağlamak görevin olur , benim durumum bu , bende şimdiye dek ne o ne de ailesi öksüz hisettirmediler bana , annemi özlemekten başka bir gün bile ah demedim ... her zaman beni koruyan iyiliğimi düşünen , mutlu olmamı isteyen , her konuda babamdan önce benim fikrimi soran bir anneye sahibim , ve bir kardeşim var , yaş farkı olduğu için kıskançlık olur bazen onsuz olmaz ama yanyana gelince de küçük çocuklar gibi didişiriz :) şimdiye kadar ciddi anlamda kalbimi kırmadı ama elbet anlaşamadığımız yerler olmuştur ki bu her ailede olur , evlendiğim zaman herşeyin en iyisini yaptı , eskiden davetiye götürülürken yanında hediye verirlermiş yakın akrabalara , yapma gerek yok dedim , sen işime karışma dedi , bu benim görevim dedi ve iki tarafın da davetiye götürüken ikişer bohça ile gitti . evlendim hala benim yerim farklıdır ailede ... sırtımda taşısam hakkını ödeyemem , ben ona kırılamam küsemem ,

anne olmak zor üvey anne olmak daha zordur ... muhattabın hesap soran çok olur vicdanın annelik içgüsüdü daha ağır basar ... kardeşin kıskançlık yapabilir annen onu sakinleştirmek için farkında olmadan senin kalbini kıracak bir açıklama yapabilir , bu bizde de olur , kardeşim biyere gitmek bişey ister annem işim var ben derim işi bile olsa bırakır , kardeşim de ben diyince gitmiyorsun yapmıyorsun ablam diyince tamam diyorsun der , annem kendini ablanla bir mi tutuyorsun der :) ben alınmam takılmam bu tür konuşmalara , çünkü küçüklüğümden beri eziyet görmedim üvey çocuk muamelesi görmedim , tabağım hep dolu kondu önüme , gece üstüm örtüldü saçım tarandı vs. kendi ailesi de beni hep önde tuttu .
sende annenden memmunsun , geçmişiniz temiz anladığım kadarı ile , annen seni istemediği için öyle konuşmadı bence . o seni sahiplenmiş , insan tabi kırılır ama yıllardan beri sana emek vermiş herşeyine koşmuş senin yüreğini kazanmış , şimdi karşısına çıkıp bu konu hakkında konuşursan inan senden daha çok kırılır incilir bence .. açıklamasına gelince , evet annelik doğurmakta olmuyor , annenin nazı kızgınlığı kardeşine geçer de bize geçmez , bu ayrımcılık değil , çünkü seni kırdığı zaman iki kez canı yanar ,
gölgesinde durduğun ağacın , dalını kesme canım . bu tip konuşmalar belki bizde de oluyordur duymadım ama duysam da üstüne düşmem , benim ona minnet borcum var emeği hakkı ödenmez o benim annem , beni kapıdan kovsa bacadan girerim ,
anladığım kadarı ile bu ilk kez olan bişey , o yüzden üstün de durma , kendini de anneni de üzme , hepimiz bazen lafın nereye gitmeden öylesine konuşuyoruz ,

Günaydın kızlar,
Bir arkadaşım hastanedeymiş. Erken cikabilirse kahvaltıya gelecek. Bu yüzden üstten evi toplamam lazım
Bulasik makinesi boşaltılacak
Çamaşır makinesindeki bir posta çamaşır asılacak.
Akşama yemeğimde yok. Ne yapsam acaba bugün

yazlık montumun cebinde 35 tl buldum kumbaraya attım :) migros tan 2,5 kg 9,25 pirinç aldım , kuzucuğum fizik tedaviye gidiyor , dönüşte babamız işyeri arabası ile alınca vereceğim taksi parasınıda parasında oğlumun kumbarasına attım 15 tl - , pazar da 60 tl harcandı balık meyve yeşillik . bu hafta ekmek su hariç gıdaya pek harcamız olmaz , yemeği doncurudan hallediyorum şimdiye kadar niye almamış diye kendime kızıyorum

Azönce haberlerde euro son 20 ayın en düşük seviyesini gördü dedi. Kura baktım. 3.75 bu nasıl iş anlamadım

Maşallah. Yazın hazırladığınız kışlıkları hatırlıyorum. Derin dondurucu ben de düşünüyorum. Kışın daha uygun oluyor fiyatları denk gelirse ben de almak istiyorum. Buzluk yetersiz geliyor. Dediğiniz gibi her şeyi yazdan hazırlayınca çok güzel tasarruf oluyor.

aynen hem tasarruf hem de çalışınca ne pişireceğim derdi yok , kışa çok rahat başladım , kampanyalar oluyor sürekli uygun bişey gelirde alırsınız , rahat edersiniz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…