- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Bereketli olsun. Ne kadardan aldınız? Ben düşmüş deyip ne zaman almaya gitsem hep aynı fiyatları söylüyorlar...düşüş yansımıyor bizlere...merhabalar
maaşlar yatınca 2 cumhuriyet alırız diye hesaplamıştım ama elde para kalınca harcanıyor para gelir gelmez hesaplayıp almak lazım .Dün akşam biraz düşünce sabah hemen fırsat bulup kuyumcuya gittik 1 cumhuriyet 1 yarım altın aldık. Almasak oda harcanıp gidecek.
Sağol canım 895 cumhuriyet ,435 yarım altın. Dün cumhuriyet 910 liraymış.Bereketli olsun. Ne kadardan aldınız? Ben düşmüş deyip ne zaman almaya gitsem hep aynı fiyatları söylüyorlar...düşüş yansımıyor bizlere...
Çok şükür bir müvekkilim şimdi ödeme yaptı. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Yarın kredi kartlarımın son ödeme günü. Birkaç yerden daha bekliyorum bakalım inşallah onlar da gelir...
bereketli olsun kızlar....merhabalar
maaşlar yatınca 2 cumhuriyet alırız diye hesaplamıştım ama elde para kalınca harcanıyor para gelir gelmez hesaplayıp almak lazım .Dün akşam biraz düşünce sabah hemen fırsat bulup kuyumcuya gittik 1 cumhuriyet 1 yarım altın aldık. Almasak oda harcanıp gidecek.
bugun pazara gıttım 19 tl hacadım
2 tl karnıbahar(1 kılo)
4 tl kerevız(2 kılo)
2 tl sogan(2 kılo)
2 tl yeşillik
4 tl hamsı(yarım kılo)
1 tl mandalına(1kılo)
2tl portakalı(1 kılo)
1 tl havuç (1 kılo)
1 tl turp( 1 kılo)
19 tl kecıboynuzu özü
10 tl gıraburu bıtkısı
9 tl marketten eksıklerı aldım
57 tl harcamısım
Günaydın bayanlar.
Okul için almam gerekenler var. Kahvaltı yapıp dışarı çıkıp ihtiyaçlarımı alacağım. En az 50 tl para gidecek kesin.
Kredi kartı konuşulmuş. Aslında kullanılması bilinirse bence pratik oluyor.
Ben sürekli üzerimde para taşımaktan hoşlanmıyorum. Ne kadar para olsa o kadar harcayasım geliyor çünkü. Yanımda ufak miktar para bulunduruyorum onun haricinde her şeyi kk dan harcıyorum. 6 yıldır kendi kredi kartım var. 1 gün bile geciktirmedim ödemesini. Hiç faiz yemedim bunun için. Harcama yaptıkça uçak mili birikiyor benim kartımda. Tatile falan gidersem kullanırım ben onları :) Güzel oluyor bence.
Afiyet şifa olsunGünaydın Hanımlar,
Bu sabah kendime dedim ki bu ara çok yoruldun, iş ve evle ilgili bir sürü uğraştın. Gel sana bir kahve ısmarlayayım
Güzel bir kafede güzel bir filtre kahve eşliğinde başlasın bugün de...
Coook sasirdim 575tl den ata almistim ya 1.5sene once.Sağol canım 895 cumhuriyet ,435 yarım altın. Dün cumhuriyet 910 liraymış.
Amin cnm sagolbereketli olsunsempatik_kiz
sağol canımbereketli olsun kızlar....
Bende şubatda 700 den aldığımızı hatırlıyorum keşke olsa da zamanında alabilsek ama ihtiyaçlar bitmiyor işteCoook sasirdim 575tl den ata almistim ya 1.5sene once.
Baya degerlendi ahhh keske olsaydida alabilseydim ozaman.
Ozaman borclar vardi araba kredisi, kredi borcu falan.
Suan borc yok ama altin cok pahali.
Nasil garip bir durum.
Bu da bir sınav.
Afiyetle yiyin. Bereketli olsun. Ben sarımsağı soyup kavanozun içinde zeytinyağında buzdolabında muhafaza ediyorum. Sizde böyle yapabilirsiniz küçük bir tavsiye benimkisiMrb kizlar bizde alisveris yapicaz uzunca bi liste yaptim yaklasik 300 civarini buluyor kv ler gelicak bi kac gune kadar bulgur falan getiricek bide annem peynir yapiyor salamura 10 kilo kadar onuda getirecek sagolsun
kizlar bu arada hapyy center de undirim var sekerde unda yagda falan bilginiz olsun
aksama etli patates ve makarna yapicam cacik ve kompostoyla birlikte
bide sarimsagim var 2 kilo kadar koyden gelirken getirmistim onu soyup buzluga aticam simdi yoksa sarimsak cabuk cokuyor
bereketli olsunmerhabalar
bereketli olsun devamı bol bol gelsinKızlar altın hesabının açılışını yaptım. Çok mutluyum gramı 128.77' den 5 gram altın aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?