- 20 Haziran 2012
- 5.070
- 4.398
- 448
Mrb kizlar bizde alisveris yapicaz uzunca bi liste yaptim yaklasik 300 civarini buluyor kv ler gelicak bi kac gune kadar bulgur falan getiricek bide annem peynir yapiyor salamura 10 kilo kadar onuda getirecek sagolsun
kizlar bu arada hapyy center de undirim var sekerde unda yagda falan bilginiz olsun
aksama etli patates ve makarna yapicam cacik ve kompostoyla birlikte
bide sarimsagim var 2 kilo kadar koyden gelirken getirmistim onu soyup buzluga aticam simdi yoksa sarimsak cabuk cokuyor
Ya bir şey soracam komik olacak belki ama daha yeni evliyimAfiyetle yiyin. Bereketli olsun. Ben sarımsağı soyup kavanozun içinde zeytinyağında buzdolabında muhafaza ediyorum. Sizde böyle yapabilirsiniz küçük bir tavsiye benimkisi
Buzdolabinda saklayabilirsin(gazeteye sarip)Bende sarimsagi nasil muhafaza edecegimi bilmiyorum soyup buzluga oyle posetle mi atsam bilemedim
Belli bir zaman sonra yumusayis buzusuyolarYa bir şey soracam komik olacak belki ama daha yeni evliyim
Sarimsaklari neden koruma geregi duyuyorsunuz bozuluyor mu ki
Biz tek tek ayirdik sarimsaklari öyle masamin üstünde duruyor bozulmadilar da
Cok cahil kaldim burada
En iyisi buzluga atim banada annem vermisti pek sarimsak kullanmam yemeklerde bozulmasindan korkuyodum buzlugu deniyimBuzdolabinda saklayabilirsin(gazeteye sarip)
Soyup saklama kabina koyuo buzluga atabilirsin.
Bende memleketten 2kilo aldim
Birazini anneme verdim
Geri kalani buzdolabina koydum
Ya bir şey soracam komik olacak belki ama daha yeni evliyim
Sarimsaklari neden koruma geregi duyuyorsunuz bozuluyor mu ki
Biz tek tek ayirdik sarimsaklari öyle masamin üstünde duruyor bozulmadilar da
Cok cahil kaldim burada
bende dün akşam yaptımAfiyetle yiyin. Bereketli olsun. Ben sarımsağı soyup kavanozun içinde zeytinyağında buzdolabında muhafaza ediyorum. Sizde böyle yapabilirsiniz küçük bir tavsiye benimkisi
bereketli olsunmerhabalar
maaşlar yatınca 2 cumhuriyet alırız diye hesaplamıştım ama elde para kalınca harcanıyor para gelir gelmez hesaplayıp almak lazım .Dün akşam biraz düşünce sabah hemen fırsat bulup kuyumcuya gittik 1 cumhuriyet 1 yarım altın aldık. Almasak oda harcanıp gidecek.
güle güle tüketin, o kadar kerevizi napıyorsunuz, yemeği mi?
hangi kartı kullanıyorsunuz?
Bize 37-40falan geliyo ama 3kisiyizbugün su gelmiş 32tl
tasarruf etmeye ziyan etmemeye makineleri tamamen dolmadan çalıştırmamaya çalışıyorum
2 kişiyiz zaten hafta içi gündüz evde yokuz normal mi fazla mı bilemiyorum
size ne kadar geliyor su? benim asıl korkum elektrik ve doğalgaz
bu arada suyun birim fiyatına baktım geçen aya göre 5 kuruş zam gelmiş
Su fiyatları her ilde farklı tarifeden uygulanıyor. Bizde iki kişiyiz ayrıca engelli indirimi miz olmasına rağmen 35 lira geldiBize 37-40falan geliyo ama 3kisiyiz
Ben hemen hemen her gun dus alirim.
Bulasik mak camasir mak calisiyo surekli.
Wc falanda gidiyo baya
Bilmiyorum ki sanki biz daha cok kullaniyoruz iyi geliyo su.
evet iyi geliyomuş hakikaten demek daha çok dikkat etmem lazımBize 37-40falan geliyo ama 3kisiyiz
Ben hemen hemen her gun dus alirim.
Bulasik mak camasir mak calisiyo surekli.
Wc falanda gidiyo baya
Bilmiyorum ki sanki biz daha cok kullaniyoruz iyi geliyo su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?