Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet iyi geliyomuş hakikaten demek daha çok dikkat etmem lazım
teflon tencere ve tavaları elde yıkıyorum mecbur makinaya atılmıyolar o arada çok su harcıyorum galiba
bizimde 32 tl geldi yazın bile daha düşüktü yada , ki bizim burada su diğer illere göre daha ucuz

Allah allah yaa böyle karşısındakine zarar vererek çok küçük hesaplarla kara geçeceğini düşünen insanlara gıcık oluyorum eskiden ben de çok yutardım lafları artık ağzıma ne gelirse söylüyorum ben niye utanayım o yaparken utanmıyo bari laflarımla utansın diye konuşuyorum valla içimde tutunca sinir stres oluyorum çünkü
bence sen de hiç tutma kendine zarar
bizimde 32 tl geldi yazın bile daha düşüktü yada , ki bizim burada su diğer illere göre daha ucuz
istanbulda birim fiyatı 4.14 şu anda sizin orada ne kadar?

Cok enteresanmis.
Bende 1defa birine verdim kartimi parasini verdi istemedim zorla verdi almak zorunda kaldim.
Ama varken basmamak birde uzerine para vermemek buda hirsizlik.

Ben olsa sesli konusurdum kendi kendime duysun diye.

Millet uyanik olmus falan derdim

tam bilmiyorum sen sorunca baktım haziran ayına göre 1,58 diyor
ama şimdi faturayı metre küpe bölince 2,418 çıktı

benim gördüğümü sizde gördünüzmü
bu bende kart alan kadın değilmi
enayi yerine konduk falan kısmını yüksek sesle söyledim

ama aklından geçen bide bir dolu şey vardı kaldım öyle

Milletin ar damarı çatlamış. Ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.

canım 32 çok iyi. biz 1 aydır evde yokuz ona rağmen 24 lira gelmiş.. elektrik de 56 lira.

yuh ya dicek kelime bulamıyorum

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Benzer şeyleri yaşayacağım ben de.
Doğumdan sonra çalışmak durumunda kalacağım ama bebeğe bakacak kimse yok şu an için.
Belki kayınvalidem Sonbahar gibi bakabilir.
İnsanların en yakınına rica minnet durumuna gelmesi çok kötü.
Bir de canından can bir yabancıya bırakası gelmiyor insanın. -heleki bebekken-
Bu da bir imtihan.
Rabbim maddi manevi kendinden başkasına muhtaç etmesin.

İyi aksamlar kizlar esimin maas yatmis hafta sonu hemen bir altin aliyoruz insallah evde durdumu para batiyor bize cumhuruyet aliyoruz
Benimde eşime batıyor para üç kuruş paramız olsun kırk tane plan yapıo kafasında bende hemen harcayamayacagi yerlere atiom parayı

canım 32 çok iyi. biz 1 aydır evde yokuz ona rağmen 24 lira gelmiş.. elektrik de 56 lira.
nasıl olur hiç harcama yapmadan bu kadar acaba 1buçuk aylık filan mı faturalar evde kaldığınız zamanları da mı içeriyor acaba
elektrik baya çokmuş evden çıkmadan buzdolabı hariç herşeyin fişini çekseniz elektronik aletler tv filan stand by durumunda kalınca yine de elektrik harcıyor sonuçta
evde olmamaya rağmen baya fazla geldi sayacı da kontrol edebilirsiniz aslında bi bozukluk olabilir

İcinize atmayın bence açık açık konuşun,konuşun ki yüzüne bakabilesinizyoksa hep kacarsiniz içinizden gelmez sizi çok doguran degil galiba anladığım kadarıyla yinede siz varken bunu dile getirmesi çok yanlış bence.canınızı sıkmayin herşey gönlünuzce olur ınş.

günaydın:)
bişi soricim, maaş ek hesabından çekersek faiz işliyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…