- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Ben de kredi kartının faydalı olduğunu düşünüyorum. Kendimizi limitimiz kadar zengin hissetmediğimiz sürece sorun yok. Hem bütün harcamalar kayıt altına alınmış oluyor. Nereye ne kadar harcadığını görüyorsun, hem nakit para taşımıyorsun.Kredi kartlarımı yatırdım. Ne kadar dikkat etsem de market harcamalarım, ev ve büro telefonları ile internet faturaları, bilgisayar taksidi, ufak tefek taksitler ve her ay aldığım 3 gr altın yüzünden kart borcum düşmüyor maalesef. Ama sonuçta hepsi zorunlu harcama. O yüzden sıkıntı yok. Gününde ödedikten sonra kredi kartının faydası var, zararı yok..
131den almıştımAltın yine düşmüş 127.56 dan 1 gr altin daha aldım
Malesef artik insanlar herseyi alenen yapiyolar.Bu hafta sonu zeytinyağlarımızı alacağız. Tahmin ettiğimizin onda biri kadar bir yağ çıktığı söylendi ama inanmadım açıkçası. Çünkü zeytinleri görmüştüm en az 350 - 400 kg yağ çıkardı, bilenlere de sordum aynısını söylüyorlar. Zeytinleri toplayıp yağ çıkartan kişinin dediği miktar ise çok çok az. Önce ne açıklama yapacak bir dinleyelim bakalım ama kendisine güvenim sarsıldı. Az bir fark olsa önemsemeyeceğim ama fark çok. Yani demem o ki kimseye güven kalmamış. Yahu bari bana yapmayın. Avukat deyip çekindikleri de yok, yetim hakkı deyip korktukları da yok. Bir malın varsa ve başında bulunup ilgilenemiyorsan, başkalarına bırakıyorsan ondan bir şey bekleme. Kendim gidip yapamıyorum doğal olarak. En iyisi araştırıp düzgün bir insan bulayım.
sağlık olsun cnm. En azından kenarda altının var131den almıştım
Olsun kuzum, takma kafaya yine yükselir merak etme sen...131den almıştım
Afiyet olsun,sefan olsun.Günaydın Hanımlar,
Bu sabah kendime dedim ki bu ara çok yoruldun, iş ve evle ilgili bir sürü uğraştın. Gel sana bir kahve ısmarlayayım
Güzel bir kafede güzel bir filtre kahve eşliğinde başlasın bugün de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?