Ayyy vallahi mesajı okuyunca baktım da gerçekten çok güzel fikirler var teşekkürler burdan arkadaşaBi arkadasım cok cesitli yemekler yapıyo,yani 40 yıl düsünsem tas kebabı,rosto flaan yapmak aklıma gelmez.
Yazıyorz arada wp gruptan yemek napcz flaan diye.
Kibrit kebabı yazdı sabah.
Hacı dedim oha ya
Kibrit kebabı nedir arkadas,anamızın evinde kibrt kebabı mı gördük dedim akskakl
Kız sırrını acıkladı.
Ben dedi yazıyorum google yemek listesi diye ay basında.
Her ay baska bi menü cıkarıyorm dedi.
Gecen ay tapu kadastronuın listesini yapmıs
Sunu akıl edememis olmama yazıklar olsun dedim
Geçmiş olsun canım antibiyotik veriyorlar kanda enfeksiyon oluncaBen az öncekini size daha önce yazdım ama yarım kalmıştı. Ela akşam saat 10 a yakın midem bulanıyor demeye başladı. Tabi lavaboya gitti peşinden gittim. sonra yattk uykuya daldı bir baktım yeniden uyandı yetiştiremedim banyoya yatak pislendi. Hadi onu toparla yeni çarşaf ser vs tam daldı birdaha su istiyor içmeden su kusuyor..tabi midede birşey kalmadı. Ablama sordum tabi yıllardır çocuk bölümünde çalıştı ablam. Ben ilk defa bu kadar üst üste kusma yaşadım. İlk fazla yedi diye düşünmüştüm. Çünkü genelde fazla yeyince kusma oluyor.
Ardarda olunca sorayım dedim. Ablam birdaha kusarsa götürün serum takılsın dedi. Eşim gerek varmıymışki dedi.ben de dedim sen iki öksürüyor gece hastaneye taşıyorsun ki öksürük beni korkutmuyor. Beni kusma ishal daha çok korkutur..çıktık hemen. Doktor serum takılsın dedi..hemşire iki eline de girdi takamadı. Sonra başkasını çağırdılar koldan girdi.ayy bir de ben hep diyorum kızım iğneden korkma. Ağlama. Azcık acıyıp geçecek. Ağlayacak ama yüzünü buruştırdu tam ağlayamadı da gözyaşı süzüldü kıyamam. Nasıl içim gitti o haline. Eşim de diyor gözümün önünden gitmiyor o hali diyeBir defa da bebekken kan alınırken yaşamıştık o olayı. Eşim yırtmıştı ortalığı.
Bugün eve geldik hala söyleniyordu adam için :) neyse işte güya bugün erken uyuyayım dedim. Eşim de dün hastanddeydi. Sabah işe geç gidecek.
Kızda da enfeksiyon çıktı mikrop kapmış.ilaç verdi doktor. İdrar ve dışkı tahlili istedi onu veremedik. Evde hallederim onu. Ama rahatladı şimdi uyudu. Ben de uyuyacağım yarın inşallsh okurum.
Amin canımSelamm
Bugün arkadaşım uğricak kahveye.
Mozaik pasta yapicam.
Börek var buzlukta Bi de makarna salatası yapicam.
Yenirse yenir onlarda bizim kahveler hep çaya dönüyor genelde☺
Dün Bi videoya denk geldim.
Sey diyordu.
Çok istediğimiz birsey bizim sınavımız olan şey onu olmadığı haliyle kabullenirsek, Allaha bu benim sınavım ama veren, verecek olan nasip edecek olan sensin vermesenden razıyımı diyebildigimizde, bunu gercekden içten kabullendigimizde o şey gerceklesir diyordu.
İnşallah tam teslimiyetle dualarımızı eder kabul oldu sevincinide yaşarız Allahını izniyle.
Kulun kula duası kabul olurmuş.
İnşallah hastane kapılarında şifa bekleyen, borçlarını ödeyemeyen, evine ekmek goturemeyenlere önce Rabbım yardım etsin hacetini gidersin sonra bizlerin evine bereket versin
Kalbimizdekiler bir bir olsun
Bugün çokça dua edesim var.
Akşam tesbih çekerken uyudum.
Sabah tesbih çekerek güne başladım.
Şifa senden, bereket senden, nasip senden..
Ben emmeyi sirke sürerek biraktirdim ay her gün duş aldım 3 gün azalta azalta emzik 6 aydan sonra kendi istemediAy ben kıyamıyorm hep diyolar biber sür ama
Evet daha pahalı oluyor kuponla uyguna geliyor bazen canımTrendyolda kıza lahmacun söylediğim biyer var 25 tl tanesi lahmacunun.
Dün gittiğim avmeden geliyor ,2 lahmacun +ayran 43 tl trendyolda.
Dün orda cantık yedim.Baktım 2 lahmacun +ayran 25 tl.
Trendyolda tanesi 25 tlye satıp,kupon veriyorlar bize.
Sana uyar bide listeler hep etli askskksAyyy vallahi mesajı okuyunca baktım da gerçekten çok güzel fikirler var teşekkürler burdan arkadaşa
Hergün ne yapsam diye düşünüyorum gerçi benim kızlar çok bişey yemiyor ama yine güzel yemekler var
Yufkalarda pahalı canım valla çok 16 olmuştu en son kaç bilmiyorum yarım kg olanı halk ekmek te 9.5 TL idiİyigecelrr bacımlar
Eve geldim sil süpür yaptm
Bayagı bisey attım eski panduflar falan
Odaları elle sildim su hazırlayıp
Seker fasulye pilav yaptım.
Kızla koci geldi
Simit istedi kız gelirken aldım
1 dilim ıspaanaklı gül börek 10 tl
Yufka alsam 1 tepsi yaparım yani o paraya.
Valla evden ise isten eve sıkıldım bu hafta
Cmrtsi görüscez diye anneme de gitmedik
Aynen antibiyotik verdi. Çok şükür iyi şimdi. İştah temelli yok.yedirenk79 kacırdım mı ben cok gecmis olsun.
Mikrpp varsa kanda antibiyotik veriyorlar .
Toparlar bikac güne
Ben de okula bu yıl başlatmamakta diretiyorum. Eşim dedi verelim okula gitsin.sende biraz kafa dinlersin. Bunu demesi bile ne bileyim. Sanki kurtuluş okul gibi. Tabiki bu ara izleme olayı çokistiyor. Oyun oynayalım desem bile daha sonra oynayalım izleyeyim sonra oynarız diyor.Ya tabi ki de,devamlı evde olunca zor ki zaten 2.5 taştan sonra günde 20 dk izliyor. Ama 1 yaşında açmadım ben. Bir de ben bu doğru bu yanlış demem benim hayat dinamiğime göre doğrusu bu. Herkes en rahat olcağı kendisine en doğru olacak eşkilde yetiştirmeli çocuğunu. Bu işte tek doğru yok ,çocuğun mizacı var,senin hayat şartların var,maddi durumun var, senin kişiliğin var,sana yardım eden aile büyüklerinin olması var, var da var yani
Ben de sıradan yemek yaparım hepBi arkadasım cok cesitli yemekler yapıyo,yani 40 yıl düsünsem tas kebabı,rosto flaan yapmak aklıma gelmez.
Yazıyorz arada wp gruptan yemek napcz flaan diye.
Kibrit kebabı yazdı sabah.
Hacı dedim oha ya
Kibrit kebabı nedir arkadas,anamızın evinde kibrt kebabı mı gördük dedim akskakl
Kız sırrını acıkladı.
Ben dedi yazıyorum google yemek listesi diye ay basında.
Her ay baska bi menü cıkarıyorm dedi.
Gecen ay tapu kadastronuın listesini yapmıs
Sunu akıl edememis olmama yazıklar olsun dedim
Tarhana cipsi bimde aktüel ürünmüş canım. Ama acı biberlisi.2 yasdan sonra sunu anladım tv konusu evdeki anne icin cok zor.Oyalamak icin akla karayı seciyorum aksamları.
Kres bu konuda cok yarar sagladı bize.
Abur cubur konusunda ben de katıyım alternatifler üretmeye calısıyorum.
Bilmiyorm icim cızz ediyor o cikolata yediğinde falan.
Evde abudik gubidik bisürü sey var ,tarhana cipsleri,humm kurabiyeler.Maddi imkanım el verdiğince bunları sunmak istiyorum.
Cikolatayı da yiyecek tabiki ama yese de iyisini yesin istiyorum.
Bu da ciddi maliyet.2-3 cocugum olsa bunları sunamam sanırım.
Kitaplar önemli bence, eşimle bana bile çocuk için görüşmeler yaparken kitap listesi vermişti uzman. İçinden 3 kitabı söyledi. Muhakkak okuyun dedi. Ve son görüşmemiz sözlü sınav gibiydi kitaplarla ilgiliydi.Yok ya est.iyiki veriyorsunuz öneriler.
Benim anneliğim kitaplara dayalı,etrafımda cünkü bolca geleneksel annelik var,onların amann biz sizi böyle mi büyüttük sıgınmaları var.
O yüzden bilincli anneliğe acım.
Parmak da çok zor bayağı zorluyor beni. Ben de ilkokulda hala parmağımı emiyormuşum. Neden kaynaklandığını bilmiyorum ama o zamanlar tabi şimdiki gibi bebek büyütme yoktu. Ama sonuç aynı :)Emzik bırakmak cisden daha zor ben bıraktıramıyorum
Geçmiş oldun canısııaynen cnm hayat mücadelesi..
Bu arada demir depolarım da bir düşmüşki
2 hafta önce abime gittim..Dahiliy dru.Covidde geçirdiğim in dedim bir kab vereyim akciğer film çekileyim vs..2 hafta önce çok kötüydüm gerçekten ..Halsizlik yorgunluk üşüme sürekli bir uyku hali vardı..Birde kulaklarımda çınlama başladı acayip.Birazsa depresyona girmiş gibiydim .zaten covid öncesi de demirim biraz düşüktü..İlacım bitti almamıştım..Çayda çok severim..Neyse baktırdım ferritinim 1,04 çıktı ayakda nasıl geziyosun sen dedi abim Geziyomda nasıl geziyom bende bilmiyorum dedim İşe bile yürüyerek gidip gelen ben yürüyemez olmuştum
neyse hemen demire başladık günde 2 sefer..Aslında bir ilaç var serumla takılıyor..Demir için..Çok etkili imiş ama maalesef oda piyasada şansıma yokmuş 2 aydırOnu kullansan bir ayda toparlardın dedi abim..Ama şans işte..
Tanıdık ecZacımıza sorduk gelince haber vercek..Abim rapor çıkarrırz sana dedi..İnşallah piyasaya gelirse ondan yaptırıcam..Gerçekten sağlık gibisi yok..2 haftadır başladım günde 2 kez kullanıyorum demir hapını..İnanın o bile farkettirdi halimi..Biraz olsun kendime geldim..Kahveyi kestim..Çayıda azalttım ..İnşallah bir an önce normale dönerim..
Benim reglim uzun ve yoğun olmaya başladı..Sanırım demirimde ondan böyle çok düşüyor..Zaten kendimi bildim bileli hep düşe r benim demir..bunsefer baya düşmüş..Abim menopoza kadar kullan ilaç dedi..Başka çaresi yok maalesef:/demem o ki sağlık sağlık herşeyin başı..
Evet gördüm onu ama pahalı orda ya 26 tl mi neydi.Tarhana cipsi bimde aktüel ürünmüş canım. Ama acı biberlisi.
Ay ben kız büyüdükce kendimden korkar oldum dfdkfdklfdlkşKardeş konusundan bahsedilmiş, biz 5 kız kardeşiz. Babamdan da erkek kardeş var ama hiç bağımız yok görüşmüyoruz. benim evlenmeden önce tek düşüncem bir tane kızım olmasıydı. Bir çocuk doğururum, ikinci çocuğu da istersem, eğer maddi durumum el verirse evlat edinirim diyordum.Çok şükür Allah dileğimi bir şekilde gerçekleştirdi.
Eminim ben doğursaydım eşim bu konuya girişmezdi. İşte bir şekilde neden oluşuyor Allah istediğini veriyor insanın. Kardeşlerimizle bağımız kuvvetli. Hatta kızı olan kardeşim de ikinci çocuk yapmayı düşünmüyor. Hep ikisi birbirine kardeş gibi destek olsun diyor..inşallah olur. diğer yeğenlerim erkek ve kardeşleri var.
Ben de malesef bu şartlarda ekonomik krizde ve bu yaşımda ikinci çocuğu istemeyenlerdenim.
Allah isteyen herkese versinÇok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?