Bende senin gibiyim indirim kovaliyorum toz şeker yok markette 5 kilo var napim okadar alıp un az marketlerde nedense alcam ramazan öncesi hepİyi geceler herkese,
Kızı bugün serbest bıraktım. Uyku saati falan demedimen son saat 23:20 de sızdı.
Gündüz fırında sütlaç yaptım. Mantı için hamur yoğurdum. Trendyoldan sipariş geçtim. Teslim ücreti 60 tl üzeri yokmuş. Un havuç marul kremşanti çikolata sos kıza tek tük birşeyler aldım. Sonra kapı çalındı. Kapıya bırakmış poşeti baktım yanlış seslendim yanlış getirmişsiniz duymadı bindi asansöre. Neyse kaldımmı unsuz. Mantı açacağım un yokun zulo yapın diyen ben değilmiydim evde un yok yavv
Canlı desteğe yazdım. Paramı iade etmişler. Sanıyorum gelecek. Tekrar yazdım. İndirimim vardı yeniden tanımlanmadı bu nasıl iştir. Ve madur kaldım acil lazımdı diye. Birşey yapamıyoruz sistemin tanımladığı birşey dediler. Neyse aradım müşteri hizmetlerini. 10 tl tanımlarım dedi. Gelip iade alsınlar bıraktıklarını dedim. Onlar sizde kalacak özür amaçlı dedi. Hiçbirini de kullanmıyorum neyse dedim. İki tane hacışakir şampuan bir tane cif bir de tursil çamaşır deterjanı. 80 tl lik bir fişi vardı.
Tabi marketle de görüştüm. Bu konu trendyolun kuryesiyle alakalı bizimle alakalı değil dedi. Artık fişi kime kesiliyor bilmiyırum. Gelip almadılar ürünleri.
Yeniden sipariş geçeyim dedim.aynı ürünler aynı gün sipariş geçilemiyormuş. Unun fiyatı indirimli gayet iyiydi. Öyle olunca ben de başka marketten ihtiyaçlarımı aldım. Tuzsuz şampuan, çikolata sos, ıvır zıvır. 50 tl civarı tuttu. Eşimin indirimi vardı günü geçmiş. Hay Allahım dedim. Biz indirim kovalayalım adamlar olanı da kullanmasınUnu da belki yarın getirden alırım. 30 tl indirimim vardı. Hala geçerli olursa..
İstegelsinin psikolog filmi reklamındaki gibiyim
Ela da öğrenmiş getir bi mutluluk şarkısını söylüyorsipariş gelince getirmi anne diyor :)
Neyse öyle bir şekilde geçti gün. Elayla da ilgilenemedim sonra konuştum onunla vakit geçirdik biraz. Mantı da kaldı.
Eşim yemek yapma demişti yemeğe götürdü bizi. Zaten kapuska yapacaktımevde yemezdi kesin.
Kıza kalem alacağım sözü vermişti. Yemekten sonra onu aldık. Geldik eve.
Ay bende izliyorum o konuyu canım adamın cesedi arıyorlar şimdi halanla sunumlu sofraları gördükGunaysss
Halam gitti bugün tam alisiyoruz gidiyo buruluyorum.
Kıza bisiler yedirdim
Şimdide patates yiyor fritozde biraz kizarttim.
Yataklari topladim.
Mutfak toplancak
Mügeye takıldım kac gündür
Adamı torunu öldürdü sanırım
Çok yazık ya emek et, büyüt, gelsin seni öldürsün
Allahim evladin da torununda hayırlısını ver.
Halamda teyzemde dayimda sagolsunlar iyidir.Bende senin gibiyim indirim kovaliyorum toz şeker yok markette 5 kilo var napim okadar alıp un az marketlerde nedense alcam ramazan öncesi hep
Ay bende izliyorum o konuyu canım adamın cesedi arıyorlar şimdi halanla sunumlu sofraları gördükbenim halalar pek sıcak değil teyzelerim iyidir şükür
Unuttu simdilik ins annemlerin yanında falan söylemeZO bebeğin başka çeşitini de Ela istiyordu almadım. Görüyor özeniyor vs. En basiti işlevsizi bile 300 e yakın. İstiyorlar iki gün oynayıp kenara atıyorlar heleki o rakama çok fazla. Alaaarmısın bizde de hala var, gülüyorum öyle söyleyince
Allah kabul etsin lellim.Mülk (Tebareke) Suresini her gün okuyan kişinin parası bereketlenir, zenginleşir ve fakirlik yüzü görmez.
- Yatsı namazının ardından Tebareke Suresini okuyan kişi vefat etmesinin ardından kabir azabı diner.
- Vefat eden kimselerin arkasından okunduğu takdirde o kişinin de kabir azabı hafifler.
- Mülk (Tebareke) Suresini 41 defa okuyup yeni bir işe başlayan kişinin işleri rast gider, hayırlısıyla gerçekleşir.
- Peygamber Efendimiz (s.a.s) her gün Tebareke Suresini okuyan kişiye kıyamet günü şefaat eder.
Ne mutlu size birbirinizi ve çocuklarınızı nasıl mutlu ediceğinizi biliyorsunuz, inşallah benim kızlarımda sizin kardeşinizle olduğunuz gibi olurlar. Alyacığıma da afiyet şifa olsun, kardeşinin de kesesine bereket.Slm bacımlar
Bugun halka indim
Otobüsle ikeaya gittim 90 tl pecete 2 de kavanoz 1 bisküvi
Koci gecerken aldı kızı almaya gitmisti.
Bebemin genler gürül gürülsabah kalktı teyzmi arayalım diyo
H.sonu oglanın dogım günü var.
Sabaah sabah sorcakmıs pastası neyli diye
Öglen ararız sabah sabah bunun icin arayamayız dedim
Görüntülü aradı sonra annemler bingo
Teyze abimin pastası neyli pasta istiyom ben dedi
Hayır bana söyle yani
1 saate eve pasta yıgmıs kardesim
3 tane teklipasta1 kutu ekler,kavanozda magnolialar envai cesit tatlı yollamıs
Kesesine bereket
Ama sinir oluyurm Alya böyle yaptıkca
Kücük anlamıyor diyorm hep denmez öyle diye.
Koci lahmacun almıs kızla kendine.
Benim dedim yemegim var bana bisey almayın.
1 lahmacın yedi benle de etli pilav yedi
3 mak.camasır yıkadım bornozlar falan.
Kargom varddı onu paketledim sabah veririm.
Kız uyursa kahveyle ekler gömcem
Kesesine bereket kime nazi geçer biliyor kuzu benim oğlumda bı ara saolsun kaynım gelirken ya bişey alıyordu ya oglumu götürüyordu oyuncak abur cubur alıyordu tembihleyerek yolladım çok şey almak yok diye birgün en sonunda abisi ddi bu çocuğa ne diyorsun ikinci şeyi istemiyor diyeSlm bacımlar
Bugun halka indim
Hayır bana söyle yani
Kesesine bereket
Bende gördüm bu ara fenomenlerde var hep uçmuş fiyatıCocuklarimi doyurdum Behlül kaçar dedim eşime maç izlicem ben dedi.
Kızda peşimden y.odasina çöktü
Az uzanıyorum şu saatlerde hem tesbih cekiyorum hem dinleniyorum.
Oğlan demin ben acıktım dedi.
Ee aynı yemekler var dedim istemedi.
Kahvaltılık bisiler hazırladım patatesde kizarttim
Valla fritoz olmasa ben aylarca patates kızartmam
Yagini gectim kokusu etraf yag oluyo falan uğraşamam valla.
Yağsız falan yeniyo mis gibi sabaha kizla yedik.
2.800tl olmuş fiyati saka gibi
790tl mi ne almistim.
Afiyet olsun AlyoşumaSlm bacımlar
Bugun halka indim
Hayır bana söyle yani
Kesesine bereket
Anam böyle eltilerde varmıs masallah kızKesesine bereket kime nazi geçer biliyor kuzu benim oğlumda bı ara saolsun kaynım gelirken ya bişey alıyordu ya oglumu götürüyordu oyuncak abur cubur alıyordu tembihleyerek yolladım çok şey almak yok diye birgün en sonunda abisi ddi bu çocuğa ne diyorsun ikinci şeyi istemiyor diyeşimdi tasincaklar bize tek vesaik şuan oturduklari yer ters buraya eltim saolsun bol bol severiz kuzuyu diyor artık yandık amcayi bırakmaz
Amin kuzum
Aminnn ablaAllah kabul etsin lellim.
Ne mutlu size birbirinizi ve çocuklarınızı nasıl mutlu ediceğinizi biliyorsunuz, inşallah benim kızlarımda sizin kardeşinizle olduğunuz gibi olurlar. Alyacığıma da afiyet şifa olsun, kardeşinin de kesesine bereket.
Ben senin kardeşini kendime çok benzetiyorum tanismam lazımAminnn abla
Olurlar ya
Bazen hayatta kazık yiye yiye ögreniyor insan.
Benim kardesim cok eli acıktır.
İlk evlendiğinde herkesi kendi gibi sandı.
Ben eltisi icin mesafeni koru,anlatma herseyini dedim hep.
Ozman kötü olmustu aramız
Cok gecmedi bir bir cıktı onune.
Bazen üzülüyor keske olmasaydı diye(1 ay kadar küs kalmıstık)
Bosver diyorm eltin kazık atmasa degerimi bilmicektin diyorum
Valla robotu hala alamadım ama alicam üst katda lazım olacakBende gördüm bu ara fenomenlerde var hep uçmuş fiyatıistiyordum göçmen kızı kullanıyor görüyorum heo
Bence de benziyorsunuzBen senin kardeşini kendime çok benzetiyorum tanismam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?